تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 595 از 720 اولاول ... 95495545585591592593594595596597598599605645695 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,941 به 5,950 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

Panasonic's 2013 Plasma line-up

Panasonic ZT60 plasma

Panasonic ZT60
    One-sheet-of-glass design
    Studio Master panel
    Ultimate Black panel
    Hexa processor
    3000 Hz FFD
    Active 3D
    Twin tuner (in Europe)
    THX 2D and THX 3D
    Smart Viera
    Swipe and Share 2.0
    Voice control
    Built-in camera

Panasonic VT60 plasma

One-sheet-of-glass design
    Infinite Black Ultra panel
    Hexa processor
    3000 Hz FFD
    Active 3D
    Twin tuner (in Europe)
    THX 2D and THX 3D
    Smart Viera
    Swipe and Share 2.0
    Voice control
    Built-in camera

Panasonic GT60 plasma

Hexa processor
    3000 Hz FFD
    Active 3D
    THX 2D and THX 3D
    Smart Viera
    Swipe and Share 2.0

Panasonic ST60 plasma

Infinite Black Pro-panel
    2500 Hz FFD
    Active 3D
    Smart Viera
    Swipe and Share 2.0

Panasonic S60 plasma(only in USA)i

Full HD panel
    Media player

Panasonic X60 plasma

HD Ready panel
    Media player

Last edited by parham511; 25-02-2013 at 22:25.

2. 5 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    من 50st30m دارم چند روز پیش سعی کردم از طریق مودم و لب تاب
    تی وی رو به لب تابم وصل کنم
    یه 2 - 3 روزی هستش که یه سوال میپرسید ( تا سه دقیقه وقت دارید دکمه ok رو بزنید)
    که منم بدون توجه ok میزدم حالا
    متوجه شدم 3 تا خط قسمت سمت راست تصویر افتاده میشه بگید باید چیکار کنم؟
    آیا پیکسل سوختگیه؟
    خواهشا کمک کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من 50st30m دارم چند روز پیش سعی کردم از طریق مودم و لب تاب
    تی وی رو به لب تابم وصل کنم
    یه 2 - 3 روزی هستش که یه سوال میپرسید ( تا سه دقیقه وقت دارید دکمه ok رو بزنید)
    که منم بدون توجه ok میزدم حالا
    متوجه شدم 3 تا خط قسمت سمت راست تصویر افتاده میشه بگید باید چیکار کنم؟
    آیا پیکسل سوختگیه؟
    خواهشا کمک کنید
    احتمال این که پیکسل سوخته باشه کمه
    به احتمال نه چندان قوی باگ نرم افزاری میتونه باشه از برق بکشید دوباره بزنید-یا ریستش کنید البته یادم نیست همچین گزینه ای داشت یا نه

5. این کاربر از wsxwsxw بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

داداش این st50 ر. از کجا و چند خریدی ؟؟

بقیه سایزاشم قیمت داری ؟؟

مبارکت باشه

--------------------

ویرایش : اااا راست میگید مثله اینکه ایشون لندن هستن ...
    دوست عزیز من 700 پوند خریدم.

کسی دیگه نظری نداره؟؟
    کسانی که پاناسونیک پلاسما داشتن نظر بدن ممنون میشم

من برای TV و سینما خانگی حدودا 3.5 گذاشتم کنار با این قیمت TV و سینما خانگی سونی چی میشه خرید؟؟

ضمنا احتمال استفاده به عنوان مانیتور خیلی کمه ، فکر نکنم به کارم بیاد.
    در مورد ST30 نظری ندارم چون بررسی نکردم ولی با توجه به تکنولوژی پلاسمای پانا باید خوب باشه...ولی تجربه ای که خودم دارم و بررسی خودم والبته راهمایی دوستان ازجمله بچه های همین فروم که ازشون ممنونم.....
    من عشق سامسونگم و بعدش سونی....ولی الان میبینی که تلویزیون خودم پاناسونیک
    منم قبل از خریدم اصلا علاقه ای به پلاسما نداشتم ولی تمام برند ها از الجی و سام و سونی و فیلیپس تا پانا بررسی کردم چیزی که برام جالب بود تو تمام بررسی ها LED ها امتیازاشون تو هر سایتی که میرفتی متفاوت بود ولی تمام پلاسماهاس پاناسونیک امتیازاتشون تو تمام سایت ها بالا بود و جزوه بهترین های سال انتخاب شده بودن پس نمیتونست اتفاقی باشه تو چند سال اخیر و مرحله آخر این بود که خودم رفتم از نزدیک دیدم واقعا پلاسماهای پانا یه سر و گردن از تمام LED ها بالاتره...کنتراست عالی....رنگ مشکی فوق العاده و بعدش هم مزایای پلاسما اینه که برای بازی و تصاویر سریع خیلی خوبن و سرعت پاسخ گویی بالایی دارن(با چشم های خودم دیدم مقایسه پلاسمای پانا و LED سونی HX850 ( بهترین مدل سونی که تو لیست انتخابم بود و ممکنه تو ایران مدلش فرق داشته باشه) )...
    رنگهای کاملا طبیعی و 3D خیلی خوب به نسبت بقیه برند ها ( تمامی این نکات برای VT50 - GT50 - ST50 صدق میکنه)

تو LED هم به نظرم بهترین ها اول از همه :

سامسونگ سری 7 و 8 هزار و فیلیپس سری 7 به بالا (که گرونه)

2.سونی HX850

3. 3 مدل آخر ال جی (که البته به اندازه بقیه برند ها به نظرم تو نشون دادن رنگ مشکی خوب نبود و البته 3D ال جی برای من لذت بخش نبود چون وضوح 3D اکتیو رو نداشت و شدیدا هم به زاویه عمودی حساس بود )

بهترین تلویزیون هم از لحاظ اسمارت بودن و اینترنت هم اول سامسنوگ بعد ال جی

در مورد سام هم بر عکس شما من هرچی داشتم از CRT تا بقیه تا الان بدون هیچ مشکلی کار کردن حتی الان همون CRT سامی که داشتم خونه مادر بزرگم تو یکی از اتاق ها در حال استفادس بعد از 10 سال ) گاهی اوقات باید حس منفی رو موقع خرید از خودت دور کنی

در نهایت هم میگم تصویر سلیقه ای هست اما تا یه حدی....... و الان بهتر بودن پلاسما باعث شد که خودم برم سمتش و الانم کاملا راضی هستم.... و همیشه هم بدون تعصب خربد کردم چون پول ارزشش بیشتر از تعصب بی جاست......
    Last edited by d.b23; 26-02-2013 at 03:02.

7. 9 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

اینم عکس های پاناسونیک ST50 خودم که قول داده بودم بگیرم...شرمنده دیر شد..... سایز هم 42 هست
    مبارکتون باشه
    با توجه به عکسها احساس کردم تو محیط روشن و جای پرنور ازش استفاده میکنید با دیوارها و میز سفید که منعکس کننده شدید نور هستن و تو همچین شرایطی شاید سری 8 سامی یا HX850 سونی کنتراست بیشتر و مصرف برق کمتری داشتن، ولی به 700 پوند واقعا می ارزه....
    Last edited by parham511; 26-02-2013 at 04:35.

9. 2 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

احتمال این که پیکسل سوخته باشه کمه
    به احتمال نه چندان قوی باگ نرم افزاری میتونه باشه از برق بکشید دوباره بزنید-یا ریستش کنید البته یادم نیست همچین گزینه ای داشت یا نه
    سلام به همه اساتید
    من این اتفاق تا حالا دوبار برام افتاده که که سه تا خط یک سانتی به ضخامت یک میل روی پنل سمت چپ (از روبرو) می افته
    مثلا اگه تو صفحه سیاه باشه سه تا خط نارنجی میشه یا اگه آبی باشه اون سه تا خط به رنگ تیره میشه
    ولی بعدا دوباره میره
    1- کسی میدونه مشکل از کجاست؟
    2- من تی وی رو با کنترل خاموش میکنم بعد از برق میکشم آیا این کار درسته یا باید با دکمه جلوی پنل خاموش کنم؟
    ممنون میشم جواب منم بدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد ST30 نظری ندارم چون بررسی نکردم ولی با توجه به تکنولوژی پلاسمای پانا باید خوب باشه...
    واقعا ممنونم از راهنماییت

12. این کاربر از A_Gh772 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

مبارکتون باشه
    با توجه به عکسها احساس کردم تو محیط روشن و جای پرنور ازش استفاده میکنید با دیوارها و میز سفید که منعکس کننده شدید نور هستن و تو همچین شرایطی شاید سری 8 سامی یا HX850 سونی کنتراست بیشتر و مصرف برق کمتری داشتن، ولی به 700 پوند واقعا می ارزه....
    خونه قبلی نورگیرنبود..البته اینجا لندنه و اکثر اوقات هوا ابری همیشه انقدر خونه نورانی نیست ...و البته با نور مشکل زیادی ندارم چون اکثرا شب ها استفاده میکنم و طول روز هم پرده رو میکشم (مردم معمولا اینجا شب ها فقط یه نور کم روشن میکنن و لوستر و این چیزا اکثرا خاموشه ...... ولی بازم با این حال تو نور معمولی هم مشکل خاصی نداره....به نسبنت مدل های قبلی پلاسما.
    مسئله مصرف زیاد مهم نبود چون به سبک ایران تلویزیون بدون بیننده از صبح تا شب روشن نیست (به کسی بر نخوره خودمم همینجوری بودم) و تو همون مدتی هم که روشن میکنم یه تصویر خوب بیشتر یهم میچسبه تا مصرف یه مقدار بیشتر ...

و البته به قول شما به 700 پوند واقعا ارزش داره چون سری 8 سام تقریبا 1500-1400پوند و سری 7 تقریبا 1150 تا 1300 پوند و HX850 نو تقریبا 1.150 تا 1200 پوند و قیمت رفرش شدش تقریبا 870 پوند بود (همه مدل ها 46 اینچ)
    ST50 سایز 50 اینچ هم 800 پوند بود ولی به دلیل خونه های کوچیک و مستاجری از خریدش پشیمون شدم و ای کاش پانا 46 اینچ هم میزد......

واقعا ممنونم از راهنماییت
    کاری نکردم فقط تجربیاتم بود
    Last edited by d.b23; 26-02-2013 at 13:57.

14. 6 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزیز من 700 پوند خریدم.

در مورد ST30 نظری ندارم چون بررسی نکردم ولی با توجه به تکنولوژی پلاسمای پانا باید خوب باشه...ولی تجربه ای که خودم دارم و بررسی خودم والبته راهمایی دوستان ازجمله بچه های همین فروم که ازشون ممنونم.....
    من عشق سامسونگم و بعدش سونی....ولی الان میبینی که تلویزیون خودم پاناسونیک
    منم قبل از خریدم اصلا علاقه ای به پلاسما نداشتم ولی تمام برند ها از الجی و سام و سونی و فیلیپس تا پانا بررسی کردم چیزی که برام جالب بود تو تمام بررسی ها LED ها امتیازاشون تو هر سایتی که میرفتی متفاوت بود ولی تمام پلاسماهاس پاناسونیک امتیازاتشون تو تمام سایت ها بالا بود و جزوه بهترین های سال انتخاب شده بودن پس نمیتونست اتفاقی باشه تو چند سال اخیر و مرحله آخر این بود که خودم رفتم از نزدیک دیدم واقعا پلاسماهای پانا یه سر و گردن از تمام LED ها بالاتره...کنتراست عالی....رنگ مشکی فوق العاده و بعدش هم مزایای پلاسما اینه که برای بازی و تصاویر سریع خیلی خوبن و سرعت پاسخ گویی بالایی دارن(با چشم های خودم دیدم مقایسه پلاسمای پانا و LED سونی HX850 ( بهترین مدل سونی که تو لیست انتخابم بود و ممکنه تو ایران مدلش فرق داشته باشه) )...
    رنگهای کاملا طبیعی و 3D خیلی خوب به نسبت بقیه برند ها ( تمامی این نکات برای VT50 - GT50 - ST50 صدق میکنه)

تو LED هم به نظرم بهترین ها اول از همه :

سامسونگ سری 7 و 8 هزار و فیلیپس سری 7 به بالا (که گرونه)

2.سونی HX850

3. 3 مدل آخر ال جی (که البته به اندازه بقیه برند ها به نظرم تو نشون دادن رنگ مشکی خوب نبود و البته 3D ال جی برای من لذت بخش نبود چون وضوح 3D اکتیو رو نداشت و شدیدا هم به زاویه عمودی حساس بود )

بهترین تلویزیون هم از لحاظ اسمارت بودن و اینترنت هم اول سامسنوگ بعد ال جی

در مورد سام هم بر عکس شما من هرچی داشتم از CRT تا بقیه تا الان بدون هیچ مشکلی کار کردن حتی الان همون CRT سامی که داشتم خونه مادر بزرگم تو یکی از اتاق ها در حال استفادس بعد از 10 سال ) گاهی اوقات باید حس منفی رو موقع خرید از خودت دور کنی

در نهایت هم میگم تصویر سلیقه ای هست اما تا یه حدی....... و الان بهتر بودن پلاسما باعث شد که خودم برم سمتش و الانم کاملا راضی هستم.... و همیشه هم بدون تعصب خربد کردم چون پول ارزشش بیشتر از تعصب بی جاست......
    به قول دوستمون این موضوع در مورد پلاسماهای سری 50 صدق میکنه و در سری 60 به اوج خودش میرسه ولی سری 30 مشکلاتی رو داره که عرض کردم و به نظر شخص بنده با این شرایط پیش اومده برای اقتصاد ایران وسه برابر شدن قیمتها گزینه ای مثل پانا به درد انتخاب نمیخوره چون دیگه عمر این سری به پایان رسیده و همون طور که عرض کردم مشکلاتی رو داره که متناسب با هزینه ای که میخواید بکنید نیست.بنده شخصا دنبال مدل ST5O بودم ولی متاسفانه تو بازار تهران نبود .از بانه قابل تهیه بود ولی چون گارنتی نداشت صرف نظر کردم. این دوستمون مبلغ مشخصی رو برای این کار کنار گذاشتند و حیفه چیزی بخرند که امروز فردا از تو لیست انبارها خط میخوره. در حال حاضر اون طوری که تو نمایندگیا میبینم چیزی نمونده تا نمونه های جدید وارد بازار بشه وسری 30 به فراموشی سپرده بشه.
    به نظر من امتیاز و نگاه یک منتقد یا داور با نگاه یک بیننده عادی تفاوت داره.شما یک فیلم مثلا فلسفی رو اگر برای منتقدین و دست اندرکاران سینما پخش کنید شاید خیلی تحسینش کنند و امتیاز بهش بدن و جایزه ها رو درو کنه ولی همون فیلم وقتی برای مردم اکران میشه خیلیها ازش به عنوان یک فیلم کسالت بار یاد میکنند خیلیها فیلمو نصفه رها میکنند و بی خیال ازش میگذرند.شاید تلویزیونهای پانا امتیاز زیادی رو کسب کنن ولی مصرف کننده و ازمایش کننده واقعی ما هستیم اونا میشینن پارامترهایی رو که تعیین کردند ازمایش میکنن و نهایتا امتیازشونو میدن و میرن ولی مشکلات واقعی رو ما در طول کار با تلویزیون میبینیم.من وقتی پشت ST30 خودم رو دیدم وحشت کردم چندتا فن که مرتب در حال تخلیه گرمای تولید شده دستگاهها بودن و این نشون میده که اگر محیط خونه کمی از حد معمول گرمتر باشه به مرور باعث خرابی و نهاتا اسیب به قطعات و در واقع پایین اومدن کیفیت تصویر میشه همون طور که میدونید گرما قاتل قطعات الکترونیکیو کامپیوتری هست و در تلویزیونهای پلاسما این موضوع جدیست .
    Last edited by wsxwsxw; 26-02-2013 at 16:08.

16. 3 کاربر از wsxwsxw بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام به همه اساتید
    من این اتفاق تا حالا دوبار برام افتاده که که سه تا خط یک سانتی به ضخامت یک میل روی پنل سمت چپ (از روبرو) می افته
    مثلا اگه تو صفحه سیاه باشه سه تا خط نارنجی میشه یا اگه آبی باشه اون سه تا خط به رنگ تیره میشه
    ولی بعدا دوباره میره
    1- کسی میدونه مشکل از کجاست؟
    2- من تی وی رو با کنترل خاموش میکنم بعد از برق میکشم آیا این کار درسته یا باید با دکمه جلوی پنل خاموش کنم؟
    ممنون میشم جواب منم بدید
    آقا اگه میشه یکی هم به من کمک کنه چیکار کنم ؟
    الان دوباره روشن کردم ولی اون سه تا خط نیستش ولی قبلا هم یه بار اومده بود
    کسی نمیتونه بگه از چیه؟
    اگه در حال پیکسل سوختگیه و میشه کاریش کرد خواهشا راهنمایی کنید

18. این کاربر از delmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •