یه دوست نیست منو راهنمایی کنه خیلی مهمه !
یه دوست نیست منو راهنمایی کنه خیلی مهمه !
این سوال مثه اینه که شما بپرسین چن درصد احتمال داره من تا 5سال دیگه میلیونر بشم؟فکر نمیکنم کسی بتونه جواب خوبی بده ولی من واستون دعامیکنم به ارزوتون برسیندوستان عزیز سلام ، کسی نمیدونه بر اساس تکمیل ظرفیت های سالهای قبل ، اگه امسال تکمیل ظرفیت سراسری داشته باشه چند درصد احتمال میدین رشته ریاضی محض توش باشه و من با رتبه 9000 منطقه 3 قبول شم؟![]()
سلام بچه ا..
اینجا چقد ساکت شده... پیداس همه درگیر درسان...منم از امروز میانترمام شروع شد.... ریاضی 1 رو دادم خیلی سخت بود.... شرمنده بابت اسپم فقط خواستم یه سری زده باشم به فرم![]()
ما هم اولين ميان ترممون كه رياضي 1 بود 4 آبان داديم رفت(جالبه از اون روز بارندگي تو تهران شروع شده و تا امروز ادامه داشته !، فكر كنم به خاطر امتحان رياضي بوده). از نظر من كه خيلي سخت بود ولي خب باز خوب بود كه تونستم بيشتر از نيمي از نمرش رو بگيرم. البته ميان ترم نبود و دو تا ماهانه داريم كه جمعا ميشه ميان ترممون تو درس رياضي.
ولي برا فيزيك ميان ترم داريم كه فيزيك 1 ( سوالاي سالهاي قبل كه ديدم در حد المپيك بود ) 17 ام و فيزيك 2 هم 23 آبان داريم.
خدا به خير بگذرونه
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در رابطه با رشتههاي تحصيلي جديد علاوه بر رشتههاي تحصيلي مندرج در دفترچه راهنماي شماره 2 و همچنين تكميل ظرفيت برخي از رشتههاي تحصيلي دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي در دورههاي روزانه و شبانه آزمون سراسري سال 1390
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست خوبم درچه زمینه ای راهنمایی می خوای خوب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بگو تاراهنماییت کنیم![]()
بچه ها پیک سنجش بگیرین تاریخ 16 این ماه چون تکمیل ظرفیت هارو مینویسه توش.
فرداس دیگه... ولی تعطیله
تكميل ظرفيت برخي از رشتههاي تحصيلي دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي، در دورههاي روزانه و شبانه آزمون سراسري سال 1390 در نشريه پيك سنجش مورخ 16/8/90 منتشر خواهد شد.
Last edited by زهـــZAHRAــــــرا; 07-11-2011 at 09:54.
امروز رشته های تکمیل ظرفیت اومد مضخرفه>>>>>>>>>
نوشته شده توسط زهـــZAHRAــــــرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)