تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 595 از 2606 اولاول ... 9549554558559159259359459559659759859960564569510951595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,941 به 5,950 از 26051

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اوپن و پ ن هم دیگه فایده نداره چون پکت هاشو با DPI براحتی شناسایی میکنن و رو هر پورتی هم که باشه کانکت نمیشه.
    البته من قبلا به ایشان گفتم بستن Open V P N برای این ها کاری ندارد ولی مرغ گویا مرغ ایشان یه پا دارد.
    نماینده فیلترینگ ام بیاد اینجا بگه ما تکنولوژی شو از دوستان خریدیم و با DPI می بندیم ایشون میگه شما چیه چی باشین!
    جالبه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از ما اصرار از ایشون انکار....
    عجب !

Dell SonicWALL’s Reassembly-Free Deep Packet Inspection engine examines all downloaded, emailed and compressed files at the application layer to protect against the more sophisticated attacks that target application vulnerabilities. Scanning every byte of every packet of all network traffic, Dell SonicWALL provides complete Application Intelligence and Control, regardless of port or protocol, by determining exactly what applications are being used and who is using them. Administrators can easily create bandwidth management policies based on logical pre-defined categories (such as social media or gaming), individual applications, or even users and groups. Dell SonicWALL puts the power back in the hands of IT administrators.

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

راه کار هم داره ولی ماهی 100 تومن خرجشه!
    یه سرور مجازی تو ایران میخری که 60-70 تومن خرجشه. چون تحریم ها رو رد نمیکنه باید یک سرور مجازی خارجی هم بخری با سرور ایرانیه بهش تونل بزنی که اونم 20-30 تومنه.
    بعد با کامپیوترت وصل میشی به سرور ایرانیه با تک کانکشن با بالاترین سرعت و پایین ترین پینگ حالشو میبری!
    فایل هات هم تو سرور لیچ میکنی بعد با تک کانکشن میشینی دانلود میکنی!
    پینگت نسبت به سرور ایران 20-30 میلی ثانیه است از سرور ایران تا سرور خارجیه نهایتا 100 م.ث در نتیجه پینگت با کل دنیا نهایتا 150 میشه!
    من میخواستم سرور بگیرم داخلی که هر دو خط اینترنت و اینترانت داشته باشه و یک خط اینترانت؟به این روش جواب نمیده ؟
    الان هزینه خط اینترانت چند قیمتش ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته من قبلا به ایشان گفتم بستن Open V P N برای این ها کاری ندارد ولی مرغ گویا مرغ ایشان یه پا دارد.
    نماینده فیلترینگ ام بیاد اینجا بگه ما تکنولوژی شو از دوستان خریدیم و با DPI می بندیم ایشون میگه شما چیه چی باشین!
    جالبه

از ما اصرار از ایشون انکار....
    عجب !
    بحث قدیمی باز میکنی
    دوست عزیز اینی که شما میگی در موردش بحث شد و کاملا بی ربط به این قضیه هست
    این بحث های من و شماست

موضع شما نصبت به dpi مثل این میمونه که مثلا من میگم اپن وی///پی///ان الان کار میکنه و من دارم استفاده میکنم با مدرک بعد شما میگی مثلا اینترنت ملی باشه دیگه نمیتونی کانکت بشی یا مثلا dpi که باید کل اطلاعات از یه سرور دیگه عبور کنه که هزینش چند برابر اینترانت میشه که اصلا نه به باره نه به داره
    حالا این مرغ منه که یه پا داره یا شما؟ اصلا شاید چهار سال دیگه خیلی اتفاقا بیفته مهم اینه که الان داره کار میکنه و مشکلی هم نداره خبری هم از dpi و حتی اینترانت نیست فعلا اوضاع همینجوری و با این شرایط فعلی اپن چیز پی ان کار میکنه
    اما در مورد Deep packet inspection که کلا فرق میکنه و کارش به این شکله که ابتدا یک سرور عظیم که به اینترنت فوق سریع (چند ها ترابایت) دسترسی داشته باشه و از مجموعه سخت افزار های زیادی و قدرتمندی تشکلی شده باشه که روش یک فایروال نصب بشه سپس تغییرات لازم رو فایروال انجام بشه بعد کل ترافیک کشور رو از توی این سرور و از پشت اون فایروال مانیتورینگ و بازرسی بکنه
    که اصلا به قول شما فکر کردن بهش هم سرسام اوره(البته اینا بهتره اسمشون ایرانی نزاریم شاید زد به سرشون و این کار احمقانه انجام دادن)

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ببین دوست عزیز قضیه خیلی ساده است.
    1- ایران تجهیزات DPI رو خیلی وقته خریده و عملیاتی کرده، به نقل منبع معتبر تور.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    2- و این تکنولوژی کاملا مستقل از پرتوکل ارتباط ی و پورت عبوری ایست، و فقط برنامه ای که این ارتباط را برقرار کرده برایش مهم است، و محدودیت را به برنامه اعمال می کند.

یعنی پس فردا کسی حال نکرد، شما از اسکایپ استفاده کنی نمی یان بزنن پرتوکل Viop رو ببندن میان فقط میگن ترافیک برنامه اسکایپ اجازه عبور ، مرور نداره و فقط برنامه اسکایپ مسدود میشود.
    حالا هی شما بیا بگو oovoo که هست !

به نقل وب سایت Dell™ SonicWALL™

حالا شما نمی توانی ارتباط بین این دو برقرار کنی، دلیل بر عدم ارتباط بین آنها نیست.

Last edited by Firebirds; 28-02-2013 at 23:39.

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین دوست عزیز قضیه خیلی ساده است.
    1- ایران تجهیزات DPI رو خیلی وقته خریده و عملیاتی کرده، به نقل منبع معتبر تور.

کد:
    کد:
    2- و این تکنولوژی کاملا مستقل از پرتوکل ارتباط ی و پورت عبوری ایست، و فقط برایش مهم است که، این ارتباط از طریق چه برنامه ای برقرار شده، و محدودیت را به برنامه اعمال می کند.

به نقل وب سایت Dell™ SonicWALL™

حالا شما نمی توانی ارتباط بین این دو برقرار کنی، دلیل بر عدم ارتباط آنها نیست.

یعنی پس فردا کسی حال نکرد، شما از اسکایپ استفاده کنی نمی یان بزنن پرتوکل Viop رو ببندن میان فقط میگن ترافیک برنامه اسکایپ اجازه عبور ، مرور نداره و فقط برنامه اسکایپ مسدود میشود.
    حالا هی شما بیا بگو oovoo که هست !
    دوست عزیز اگه همچین امکانی هست خب شروع کنن کسی جلوشون نگرفته که
    شما برداشتتون از dpi کاملا اشتباه است
    dpi با شناسه md5 نمیتونه جلوی برنامه های عبور رو بگیر چون این شناسه با کوچکترین تغییری حتی تو ایکون برنامه مثلا t..o...r از بین میره
    اگر میتونستن این کار بکنن برنامه t...o...r باید از کار میافتاد ولی میبینیم که هیچ کاریش نمیتونن بکنن و با چهارتا پل و پورت جدید همیشه قابل استفادست
    و اما منظور سایت t...o...r این نیست که برناشو راحت میتونن مسدود کنن که این کار شدنی نیست (چون md5 راحت عوض میشه و مسدود کردن به این شکل کاملا مسخرست چون هر شخصی برنامه t...o...r داره میتونه ایکون برنامه تغییر بده و فیل...ترینگ دور بزنه) منظورش اینه که پل های جدید تور به مرور زمان شناسایی و مسدود میشن که با مسدود شدن دوباره t...o...r جایگزین میکنه
    در مورد اسکایپ باز هم شما اشتباه میکنید اونا ترافیک اسکایپ روی ای پی های ایران میبندن ولی وقتی چیزشکن میزنید هم ایا بسته هست؟خیر شما وقتی اطلاعاتتون رمزنگاری بشه مثل برنامه t...o..r.. دیگه قابلیت کنترل ترافیک رو ندارن چون اطلاعات رمزنگاری هست و مشخص نیست اینکه روی ای پی داخل کشور اطلاعات کنترل کنن و از هم جدا بکنن که هنر نیستش که هر وقت تونستن نذارن با برنامه ت..و..ر به اسکایپ وصل بشی اون وقت یعنی رمزگشایی اطلاعات
    حالا شما جوری دیگه داری برداشت میکنی هم اشکالی نداره نظر شماست افرادی هم که پست های من و شما از چند روزه پیش تا الان خوندن خودشون تصمیم میگیرن
    موفق باشید
    Last edited by saeid72; 28-02-2013 at 23:54.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز اگه همچین امکانی هست خب شروع کنن کسی جلوشون نگرفته که
    شما برداشتتون از dpi کاملا اشتباه است
    dpi با شناسه md5 نمیتونه جلوی برنامه های عبور رو بگیر چون این شناسه با کوچکترین تغییری حتی تو ایکون برنامه مثلا t..o...r از بین میره
    اگر میتونستن این کار بکنن برنامه t...o...r باید از کار میافتاد ولی میبینیم که هیچ کاریش نمیتونن بکنن و با چهارتا پل و پورت جدید همیشه قابل استفادست
    و اما منظور سایت t...o...r این نیست که برناشو راحت میتونن مسدود کنن که این کار شدنی نیست (چون md5 راحت عوض میشه و مسدود کردن به این شکل کاملا مسخرست چون هر شخصی برنامه t...o...r داره میتونه ایکون برنامه تغییر بده و فیل...ترینگ دور بزنه) منظورش اینه که پل های جدید تور به مرور زمان شناسایی و مسدود میشن که با مسدود شدن دوباره t...o...r جایگزین میکنه
    حالا شما جوری دیگه داری برداشت میکنی هم اشکالی نداره نظر شماست افرادی هم که پست های من و شما از چند روزه پیش تا الان خوندن خودشون تصمیم میگیرن
    موفق باشید
    اینکه شما از راهکار عبور از ف ل تریگ به وسیله O...P...e..N V..p..n رسیدی به تور خودش جای تامل دارد.
    و اینکه شما هنوز مثالی که من برای شما برای درک بهتری از Application Signature زدم رو با MD5 اشتباه گرفتید خود جای بسی تعجب.

حق با شماست، ادامه بحث فایده ای ندارد، چون تکرار مکررات است.
    امیدوارم شرایط ی پیش نیاید که مجبور باشیم فقط دلمان را به O..P..E..N V P N خوش کنیم.

شاد باشید

7. این کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mr_exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

1 مگ فول اسپید مخابرات

9. 2 کاربر از mr_exir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب کاری میکنی دقیقش همون میانگین نرم افزار مدیریت دانلود هست
    برای منم اکثر روزا همین شکله با 16 تا میکشه دیگه شب که میشه نوسان پیدا میکنه باید دوتا لینکش کرد
    ولی امروز نمیدونم مال من و چندتا از دوستان کلا نمیکشه هرچی کانکشن میزارم بازم نمیکشه(البته مثل امروز کم پیش نمیاد)
    باز شما شانس خوبی داشتی امروز این شکلی نشده(نگران نباش فردا نوبت شماست)

من منطقه مخابراتی مون یک کم با بقیه مناطق مثل این که فرق میکنه واسه همین نوسان سرعت رو با کانکشن زیاد میتونم جبران کنم.
    با نت ایران که ادم دلخوشی نداره!نتمون هم مثل سیاست و اقتصادمون سکته ای هست.دارم سریال و فیلم انبار میکنه واسه وقتی که نت ایران بترکه

11. 2 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوبه اسپید تست باز شده

من منطقه مخابراتی مون یک کم با بقیه مناطق مثل این که فرق میکنه واسه همین نوسان سرعت رو با کانکشن زیاد میتونم جبران کنم.
    با نت ایران که ادم دلخوشی نداره!نتمون هم مثل سیاست و اقتصادمون سکته ای هست.دارم سریال و فیلم انبار میکنه واسه وقتی که نت ایران بترکه
    تا میتونی هرچی دوست داری بگیر والا نمیخوام بدبین باشم ولی اگه ییهو اومدن گفتن اقا هر 1 گیگ 4500 کی پاسخ گو؟
    من بدبخت که موقع که میخوام از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود بکنم 2 تا کانکشن میده سه نصفه شب چشام اصلا باز نمیشه مجبورم لینک دانلود عوض بکنم

13. این کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خوشم میاد سرور ها رو همینطوری عشقی میزنی فقط خارج از ایران باشه نتیجه خیلی فرقی نمیکنه!

تا میتونی هرچی دوست داری بگیر والا نمیخوام بدبین باشم ولی اگه ییهو اومدن گفتن اقا هر 1 گیگ 4500 کی پاسخ گو؟
    پهنای باند ما عین برنج ماست چه فرقی میکنه مسئولین انقدر خوب بازارش رو مدیریت کردن که مردم از الان انبار می کنن!

15. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •