شما به اندازه اون مقداری که منفی شده بود دوباره حجم گرفتی یا نه با یک گیگ هم او پاک شد و یک گیگ شارژ داشتی؟
شما به اندازه اون مقداری که منفی شده بود دوباره حجم گرفتی یا نه با یک گیگ هم او پاک شد و یک گیگ شارژ داشتی؟
دوست عزیز , دانلود نکن . اونایی هم که منفی داشتن یعنی اینکه بیشتر از حجمی که داشتن دانلود کردن و باید همون مقدار حجم و خریداری کنن , واسه من اینجوری شد واسه بقیه هم الان نشه به زودی میشه
یکی از دوستان تو این تاپیک گفته بود 50 گیگ دانلود کردم , بنده خدا کلی به ضررش میشه .
عزیز باید به همون مقداری که حجم منفی شده همون مقدار حجم خریداری کنی
-منفی ها با ید صفر بشه ! ...
یکی از دوستان سفر بود .. شارژ کرد شد - 3 گیگ ! غیر قابل توجیه ! ..
==
تلفن 2020 مشغوله برای شما هم ؟
واسه شما هم گزارش اعتبار حجم 2020 با حجمی که تو سامانه نوشته فرق داره؟؟؟
20202 بگیر وصل میشه زود!
کجایند اون ها که می خندیدند و می گفت مخابرات سوتی داد ورشکست شد ملک جعفریان سکته کرد مخابرات نمی تونه حساب کنه ها ها ها
من دقیقا 15/5 گیگ تو این 2 روز دانلود کردم و تو سایت هم همین مقدار از من می خواد
چه خاکی بر سر بریزم
![]()
![]()
![]()
![]()
دوست عزیز واسه من شده بود 7345- چند ساعت صبر کردم دیدم به غیر از سایت 2030 هیچی باز نمیشه , با خودم گفتم یک گیگ حجم بگیرم اول ببینم چی میشه , دیدم 7345- یک گیگ ازش کم شد , شد حدود 6 گیگ و اینا . و همچنان هیچ سایتی باز نمیشد , بعد یک گیگ بیشتر از همون تعداد منفی حجم خریدم , دیدم 1 گیگ واسم حجم ثبت شده و نت هم وصل شد .
WTF
الان چک کردم شده 6563 MB
قبلا 10000 مگ بود .
این در حالیست که اصلا باهاش حتی کانکت هم نشدم .
نمیدونم چرا الکی کم کرده !؟
من دانلودهای امروز رو با طرح خانواده انجام دادم.
که البته اون رو هم الان چک کردم زده -3548 MB
والا من بعید میدونم این قرمساق ها بخوان راحت از این قضیه رد بشند.
فکر کنم این قرمساق ها 4 گیگ از طرح طلاییم کم کردند ( چون حجم داشتم ) و این گیگی رو که منفی زده رو نیز میخوان بکشند روی قبض تلفن .
از این فرمساق ها این کارها بر میاد .
دوستان کجایین بیاین اعلام وضعیت کنید؟
الان کسی هست که دانلود کنه و منفی تر بشه؟؟
؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)