شاید ولی از بوش خوشم میاد میشه یه ادکلن تو این مایه ها(خنک ،شیرین ولی فرش و پربو) تا قیمت 100 تومن معرفی کنید؟
شاید ولی از بوش خوشم میاد میشه یه ادکلن تو این مایه ها(خنک ،شیرین ولی فرش و پربو) تا قیمت 100 تومن معرفی کنید؟
به نظر من خیلی زنونه نمیزنه ضمن اینکه حتی اگه اینجوری هم باشه بازم اشکالی نداره چون خیلی ازش خوشم میاد.
اگه شما اینو ضایه میدونید لطفا یه مردونه رو تو این مایه ها معرفی کنید.قیمت حدود صد باشه خوبه. از همه چیز مهمتر برام اینان به ترتیب:
1- تازگی و فرش
2-پر بو
3- خنک
4-شیرین
5-شبیه جادور
خییییییییییلیییییییی ممنووووووووووووووون.
Last edited by alireza2500; 02-05-2012 at 01:40.
دیا از اموییج به قیمت 260 دلار برای 100 میل که به نظرم قیمت خیلی خوبیه...چون تو ایران 480 میفروشن..
اينو ميشه توضيح بدين .اسمش دقيقا همينه؟
سلام خدمت همه دوستان
وقت همه گی بخیر
من تا الا خیلی خیلی کم عطر ادکلن زدم شاید سه چهار بار اونم یکی برام زده
برای همین اصلا با عطر ها و ادکلن ها و خصوصیاتشون و اصل و تقلبی بودن اشنایی ندارم و مطمئنم اگه برم بازار بگم همچین چیزی میخوام یه چیزی بم میچپونن و یا علی
حالا از شما میخوام منو طبق سلیقم راهنمایی کنین تا رفتم بخرم گیج نشم . تشکر
من تو اهواز زندگی میکنم برای همین هوا فوق العاده گرمه برای همین نمیخوام سریع بپره
محیط کارمم بیمارستانه و روزی 8 ساعت اونجام برای همین میخوام بوش بمونه و سریع نپره
عطر هم نمیخوام شیرین باشه چون فکر نکنم به این هوا بخوره. میخوام خنک با پخش بوی بالا، تازه ، مردونه ، fresh ، و خوشبو باشه که خوب بمونه
میخوام خیلی خوشبو باشه ادم احساس شادابی باش بکنه و از بوش بقیه کیف کنن
حالا اگه تا 50 تومن هم ادکلن تو این مایه ها سراغ داشتین بگین و لی ترجیح میدم اول با عطر شروع کنم
راستی به این سایت میشه اطمینان کرد: قیمتاش و اصل بودن جنساش چطوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از همتون
داود
Last edited by davood.2008; 02-05-2012 at 08:23.
جادور به نظرم خیلی زنونست.خیلی هم تنده.اصلا هم به نظرم فرش نیست.میشه ازش عکس بزاری؟
ادکلن های زنونه اکثرا هم موندگار هستن و هم پخش بوی خوبی دارن.
جادور اتفاقا بیشتر از سبک کلاسیک پیروی کرده.
بچه ها کسی این ادکلن جدید ویکتور اند رالف رو تست کرده؟اسپایس بمب رو میگن اومده بازار
همشهری عزیز فکر نکنم با 50 تومن ادکلنی که مد نظرت هست رو گیر بیاری
اون سایت هم بیشتر قیمتهاش به روز نیست و اکثر محصولات رو هم نداره
خواستی بخری توی چند صفحه قبل تعدادی از مغازه های خوب اهواز رو نوشتم
سلام
خوبی؟
جون من همین جا یه چیزی معرفی کن حالا ادکلن نشد عطر که میتونم بخرم آخه هنوز حقوق نگرفتم
مثلا چقدر باید مایه بزارم؟
شما خودت مغازه داری؟
یه عطر معرفی کن برم بخرم قبولت دارم
ادکلن هم بگو چقدر مایه میخواد؟
یا علی...
ممنون به خوبی شما
چند سالتون هست؟
23 سال دارم
در حد 50 تومن که گفتی چیزی نیست ( یعنی واقعا نیست نمیخوام انچنانی باشه ! پایین شهری حساب کن...)
عطر میخوای معرفی کنی خصوصیات بالا رو داشته باشه
شرمنده من تا الان تو نخش نبودم شما مبتدی حساب کن
مرسی همشهری...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)