تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 595 از 4105 اولاول ... 9549554558559159259359459559659759859960564569510951595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,941 به 5,950 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خوشبحالتون بچه ها همه تکلیفشون معلوم شد و دارین آماده می شین

فقط من موندم که مازاد خوردم

نمی دونم کجا می رم ، اب و هوا چیه ؟ چی ببرم ؟ چی بپوشم ؟

آخه اینم شانس من دارم ؟؟؟ دستم هم به هبچ جا بند نیست !!

عزیز شما اشنا داری توی سپاه و .... ؟ اگه داری برو پیشش شرایطت رو مطرح کن و بگو که مازاد خوردم ، شاید بتونه واسه سپاه شهرتون پذیرشت کنه . البته بستگی داره چه موقع بخوان واسه شما کد بزنند . اگه 10-15 روز دیگه باشه احتمالش کمه بشه کاری کرد اما ممکنه تا بیشتر از 1 ماه دیگه نیاز نشه براتون کد بزنند .

امیدت به خدا باشه و اگر هم اشنا داری حتما تلاشت رو بکن ، شاید اصلا بتونی بندازی عقب و بعد واسه پذیرشیا امریه اقدام کنی .

سلام . تازه میخواستم امروز برم اطلاعات برگه سفید رو از نظام وظیفه بپرسم در کمال تعجب برگ سفیدم اومد در خونه ! برگ سبزم 20 روز طول کشید تا بیاد ، داشتم از پست شهرستان نا امید میشدم

خوب دوستان لطف میکنید منو راهنمایی کنید مخصوصا اونایی که پذیرش سپاه شهرستانشون رو گرفتند . من درخواست پذیرش واسه سپاه شهرستانمون رو دادم و دوره کفایت رو هم گذروندم الان نام مرکز اموزش رو زده " سپاه صاحب الزمان (عج) اصفهان " منم که قبلا رفتم اونجا ، پادگان اموزشی نیست ...
    همه هم متفق القول هستند که ما باید 1-2 روز رو توی پادگان اموزشی بگذرونیم . الان یکی به من بگه پادگان اموزشیم رو از کجا میتونم بفهمم ؟

و سوال دیگه هم اینکه من شنیدم بودم سپاه صاحب الزمان نیروها رو میگیره و واسه شهرستانها پخش میکنه ، الان میشه اطمینان داشت که منم منتقل بشم سپاه شهر خودمون یا ممکنه همونجا نگهم دارند ؟ کسی میدونه چند روز اونجا مهمونشون هستیم ؟

ممنون میشم دوستان اگر اطلاع دارند پاسخ من رو بدند .
    Last edited by jujushow; 04-12-2011 at 13:36.

2. این کاربر از jujushow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

برای سایر بچه هایی که به مراکز توی استان های نسبتا گرم تر اعزام میشن ، بدونید که دارید بهترین فصل اعزام میشید. چون رنگ حموم ها رو حداکثر هفته ای یه بار میبینید خیلی خوبه که موقع دویدن خیلی عرق نکنید و از عرق سوز شدن پا هم گلایه نکنید و پشه ها هم در روز اذیت نکنند. فصل سرما در استانهایی که هوای معتدلی در زمستون دارن بهترین زمان برای آموزشی هست . البته نه اونقدر سرد که از این ور پشت بوم بیفتین.
    راجب به نمرات و تاثیرش روی تقسیم من بذارید بهتون بگم.
    من دوره کد الهیات خورده بودم توی مراپش. وقتی رفتیم برای شروع دوره بهمون گفتن که شما به جای دوره کد باید اعزام بشید به یگان و به جای دوره کد ، کارآموزی بگذرونید و بعدش هم همونجا خدمت کنید.
    بعد ما که حدودا 20 نفر بودیم رو به خط کردن و یارو رفت و 20 تا یگان مختلف در سراسر ایران رو هم روی تخته نوشت. 3-4 تاش تهران بود بقیه اش در سراسر ایران.
    بعد دیدم لیست نمرات هممون رو روی یه لیست پرینت گرفته و آورده .من خودم توی آموزشی دیدم که 95 شدم. جالب اینجا بود که جلوی اسمم هم خورده بود 95. همه رو بر اساس نمره به خط کرد و از نفر اول که نمره 98 داشت پرسید کدوم شهر و یگان رو می کنی ؟ اون هم یکی رو زد. بعد نفر دوم که من بودم پرسید ، منم انتخاب کردم تا آخر که نمره اش 75 بود و افتاد دزفول. خلاصه این قضیه تاثیر نمره حداقل برای من بود.

4. 2 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

نبود 10 روزه دیگه؟؟؟؟
    داریم آموزشی رو با خاطرات وسختی هاش تموم میکنیم

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

راجب به نمرات و تاثیرش روی تقسیم من بذارید بهتون بگم.
    من دوره کد الهیات خورده بودم توی مراپش. وقتی رفتیم برای شروع دوره بهمون گفتن که شما به جای دوره کد باید اعزام بشید به یگان و به جای دوره کد ، کارآموزی بگذرونید و بعدش هم همونجا خدمت کنید.
    بعد ما که حدودا 20 نفر بودیم رو به خط کردن و یارو رفت و 20 تا یگان مختلف در سراسر ایران رو هم روی تخته نوشت. 3-4 تاش تهران بود بقیه اش در سراسر ایران.
    بعد دیدم لیست نمرات هممون رو روی یه لیست پرینت گرفته و آورده .من خودم توی آموزشی دیدم که 95 شدم. جالب اینجا بود که جلوی اسمم هم خورده بود 95. همه رو بر اساس نمره به خط کرد و از نفر اول که نمره 98 داشت پرسید کدوم شهر و یگان رو می کنی ؟ اون هم یکی رو زد. بعد نفر دوم که من بودم پرسید ، منم انتخاب کردم تا آخر که نمره اش 75 بود و افتاد دزفول. خلاصه این قضیه تاثیر نمره حداقل برای من بود.
    پس طبق نظرات تعدادی دوستان بعضی جاها تاثیر داره و بعضی جاها بی اهمیته این نمرات.
    من هم که میگم سال 84 با دیپلم هم امتحانو خراب کردم هم تیراندازی افتادم بهترین جا.امسالم که لیسانسم امتحانو کامل جواب دادم افتادم بدترین جا.
    به هر حال اینجا ایران است.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان. من 1/9/90 دفتر چمو پست کردم. رفتم پلیس +10 گفت 1/ 10/90 اعزامی. حتی کد هم خورده 01 تهران. ولی من چون آخر بهمن امتحان ارشد دارم برا کنکور دارم می خونم. تا آخر اسفند ماه هم وقت داشتم برا پست دفتر چه. اصلا فکرشو نمی کردم تو ده روز جوابش بیاد و کد هم بخوره. گفتند مثل اینکه سرباز کم دارند.حالا من می خوام دو ماه عقب بندازم تا بعد از کنکور برم یعنی 1/12/90 . درخواست تمدید هم دادم ولی به احتمال 99% باش موافقت نمیشه. چون دوستم هم دو هفته پیش همین مشکلو داشت و تمدید نکردند. حالا دوستان چه راهی رو پیشنهاد میکنند تا دو ماه خدمتم عقب بیفته . اصلا راهی هست یا نه؟ یا اینکه باید قید ارشد رو بزنم؟ آخه حیفه 4 ماهه دارم می خونم!!. البته یه بند پ هم دارم. نمیدونم ازش کاری بر مییاد یا نه . حقیقتش نمیخوام بش رو بندازم! ممنون میشم اگه دوستان راهنماییم کنند.

8. این کاربر از mqo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من نمی دونم چرا اینقدر اعزامی های 1 دی زیاد شدن ؟!! هر جا رو میری اعزامی های 1 دی می پاشن بیرون! هان ای پسران من
    دوست عزیز شما بهتره که اصلا به فکر عقب انداختن نباشی که بعدا پشیمون میشی. شما کنکورت رو در زمان مقرر می تونی بدی. کلا در آموزشی زمان کنکور که فرا میرسه به کسانی که کارت شرکت در جلسه رو داشته باشن مرخصی میدن بره و برگرده. شما هم که آموزشی رو تموم کردی و وارد یگان شدی ، اگر قبول شده بودی که ترخیص میشی و میری و درعوض دیگه بعد از ارشد دغدغه آموزشی رو نداری و مستقیم وارد یگان میشی.
    البته مجبوری که این وضعیت رو قبول کنی چون وقتی که کد خوردی دیگه زمان اعزام قابل تمدید نیست متاسفانه.

10. این کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mqo

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

سلام دوستان. من 1/9/90 دفتر چمو پست کردم. رفتم پلیس +10 گفت 1/ 10/90 اعزامی. حتی کد هم خورده 01 تهران. ولی من چون آخر بهمن امتحان ارشد دارم برا کنکور دارم می خونم. تا آخر اسفند ماه هم وقت داشتم برا پست دفتر چه. اصلا فکرشو نمی کردم تو ده روز جوابش بیاد و کد هم بخوره. گفتند مثل اینکه سرباز کم دارند.حالا من می خوام دو ماه عقب بندازم تا بعد از کنکور برم یعنی 1/12/90 . درخواست تمدید هم دادم ولی به احتمال 99% باش موافقت نمیشه. چون دوستم هم دو هفته پیش همین مشکلو داشت و تمدید نکردند. حالا دوستان چه راهی رو پیشنهاد میکنند تا دو ماه خدمتم عقب بیفته . اصلا راهی هست یا نه؟ یا اینکه باید قید ارشد رو بزنم؟ آخه حیفه 4 ماهه دارم می خونم!!. البته یه بند پ هم دارم. نمیدونم ازش کاری بر مییاد یا نه . حقیقتش نمیخوام بش رو بندازم! ممنون میشم اگه دوستان راهنماییم کنند.
    شما میتونی از بند پ ـت استفاده کنی.
    اگر هم دیدی اونم نمیتونه کاری کنه، برو خدمت و مطمئن باش که برای کنکور بهت مرخصی میدن. به محض اعلام نتایج کنکور و قبولی شما، اونها مجبورند شما رو موقتا از خدمت مرخص کنند تا در دانشگاه ثبت نام کنین و بقیه ی خدمتتون میفته بعد از فارغ التحصیلی در ارشد با درجه ی جدید!! یکی از رفقای بنده تنها 11 روز از آموزشیش گذشته بود که ارشد قبول شد و رفت. البته چون دوره آموزشی رو ناتموم گذاشت دوباره تجدید آموزش شد و اون 11 روز سوخت. ولی در 3 سوت مرخصش کردن.
    در کل جای هیچ نگرانی برای شما نیست.

موفق باشین.
    90/9/13

12. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mqo

داره خودمونی میشه jack_poppy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوستان.منم داشتم واسه کنکور می خوندم و با اوصاف زیر بیخیالش شدم:
    من 28 آبان دفترچه رو فرستادم،سه سوت برگ سبز و سفید اومد.
    من مدرکم کارشناسیه و انداختنم 03 عجب شیر.آیا این اولین باره که یه لیسانسو میندازن 03 عجب شیر؟
    امروز از یکی که خودش تو ارتش خدمت کرده بود،شنیدم که به لیسانسا دیگه ستوان3 هم نمیدن و نهایت استوار 1 میدن. به خاطر این مارو به عجب شیر فرستادند.
    آقا کسی در این مورد اطلاع داره؟

داره خودمونی میشه absa2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    منم دقیقا شرایط تو رو داشتم و البته زود تر دفترچم رو پست کردم

دنبالش نرو که حتی من با اینکه پارتی هم داشتم نتونستم کاری کنم ... !!!

همه درب ها رو هم امتحان کردم البته قبل از اینکه کد بخورم و حالا که کد خوردی دیگه نمیشه کاریش کرد

منم میدونم الان دقیقا چه احساسی داری و باهات ابراز هم دردی می کنم و فقط می تونم بگم خیلی ها مثه من و تو هستند
    پس بهتره خیلی سخت نگیریم و خودمون رو با شرایط جدبد وفق بدیم تا راحت تر بگذره

15. این کاربر از absa2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mqo

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خیلی ممنون که راهنمایی کردید . ولی مشکل من روز کنکور نیست. وقتی دو ماه از درس دور بشم معلومه که نتیجه هم چی میشه اون هم تو ارشد که فاصله های نانو متریه! به هر حال تلاشمو می کنم . اگرم نشد که نشد . دنیا که آخر نمیشه هر چند برام خیلی مهمه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •