تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 595 از 1783 اولاول ... 9549554558559159259359459559659759859960564569510951595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,941 به 5,950 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام
    دِ بیا !؟ یعنی دیشب مشهد اینطوری نبوده ؟ من قبلا 2-7 دانلودم بود و روی حرف شما تمامی تنظیمات بایوس و .... رو برای 1-6 تنظیم کردم و خوابیدم و صبح هم یکراست اومدم دفتر و چک نکردم کی دیشب روشن شده و دانلود کرده و.....
    یعنی دیشب 1-6 پس اینجا عملی نشده بود آره ؟
    شما نمیدونی امشب چطوری هست وضع ؟ چون من زود باید بخوام و حوصله ندارم تا 1 صبر کنم ببینم خبری هست یا نه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام
    بله در حال حاضر این مشکل بدلیل ارتقا تجهیزات و سیستم های صبانت در بعضی از ساعات ممکنه پیش بیاد و به زودی درست میشه.
    اتفاقاً این جواب رو من خیلی شنیدم ... هر سری که توی ریز مصرف، تکرار پیش میاد، همین جمله گفته می شه که سرورا ارتقا پیدا کرده و حل میشه .. اما در کل این مشکل حل نشده

اگر لطف کنید یک نظری هم در مورد این پینگ ها بدید ممنون میشم، که کلاً رویه همینجوریه یا منطقه به منطقه اینجوری میشه؟ کسی می خواد واقعاً پیگیری کنه و حلش کنه؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام
    دِ بیا !؟ یعنی دیشب مشهد اینطوری نبوده ؟ من قبلا 2-7 دانلودم بود و روی حرف شما تمامی تنظیمات بایوس و .... رو برای 1-6 تنظیم کردم و خوابیدم و صبح هم یکراست اومدم دفتر و چک نکردم کی دیشب روشن شده و دانلود کرده و.....
    شما نمیدونی امشب چطوری هست وضع ؟ چون من زود باید بخوام و حوصله ندارم تا 1 صبر کنم ببینم خبری هست یا نه
    bios رو که همون بذارید 12:55 روشن بشه ... بقیه تنظیمات رو هم توی Schedule انجام بدید ... اگر از 1 بود که از 1 میگیرید .. اگر ساعت دیگه هم بود از همون ساعت شروع میشه ... فقط اگر برای download رمان ست کردید .. بزاریدش از 1 تا 7 ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    شما فعلا به همون صورت قبل بزارید تا رسما در کل کشور اجرا بشه و در سایت صبانت اعلام بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اتفاقاً این جواب رو من خیلی شنیدم ... هر سری که توی ریز مصرف، تکرار پیش میاد، همین جمله گفته می شه که سرورا ارتقا پیدا کرده و حل میشه .. اما در کل این مشکل حل نشده

اگر لطف کنید یک نظری هم در مورد این پینگ ها بدید ممنون میشم، که کلاً رویه همینجوریه یا منطقه به منطقه اینجوری میشه؟ کسی می خواد واقعاً پیگیری کنه و حلش کنه؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با توجه به تست هایی که گرفتم از دیروز شدیدا روی پهنای باند کشور بصورت منطقه ای اختلال هست
    لطفا مدتی صبر کنید تا به وضعیت عادی برگرده

ناظر انجمن موسیقی MILAD MGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

میخواستم بپرسم الان فقط تهران از 1 تا 6 هست؟

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

bios رو که همون بذارید 12:55 روشن بشه ... بقیه تنظیمات رو هم توی Schedule انجام بدید ... اگر از 1 بود که از 1 میگیرید .. اگر ساعت دیگه هم بود از همون ساعت شروع میشه ... فقط اگر برای download رمان ست کردید .. بزاریدش از 1 تا 7 ...
    سلام
    ممنونم از راهنمایی خودم میدونم چطور چیکار کنم عزیزم من فقط روی حرف ایشون دیگه قطعی کار کردم
    شما فعلا به همون صورت قبل بزارید تا رسما در کل کشور اجرا بشه و در سایت صبانت اعلام بشه
    سلام
    کاش زمانی که اعلام یا خبری رو عرض میکنید مثلا بگین توی تهران یا سراسری....
    مثلا اگه دیروز گفته بودین که توی تهران فعلا اینطوری هست من 1 گیگ ضرر نمیکردم : دی
    ولی در کل از اطلاع رسانی شما ممنونم
    امروز توی یکی از شرکت هایی که باهاشون قرارداد داره دوستم و اینکه رفتم شبکه شون رو یک نگاهی بکنم و قرار بود کاری انجام بدم رفتم یکی از یوزرهای اونجا گفت کاش صبانت اطلاع رسانی قوی تری می داشت
    یک ایمیل به مشترکین بزنه یا......
    من بهشون گفتم که اطلاع رسانی ها توی سایتشون اعلام میشه ولی ایشون گلایه اش بیشتر در مورد این قطعی ها و یا اختلال ها بود که کمتر اعلام میشه و کمتر مثلا ادمینی هم مثل ما هست که توی فروم ها عضو باشیم و سرکشی کنیم

8. 2 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

میخواستم بپرسم الان فقط تهران از 1 تا 6 هست؟
    بله از دیشب فقط شبانه رایگان تهران به 1 تا 6 بامداد تغییر پیدا کرده
    به زودی سایر مناطق نیز تغییر خواهند کرد

10. این کاربر از Sabanet - Support بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام

بازم باید یوزر و پس شبانه رو داد تو ساعت جدید یا فلت کردن مثل بقیه شرکت ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

بازم باید یوزر و پس شبانه رو داد تو ساعت جدید یا فلت کردن مثل بقیه شرکت ها
    باید بازم یوزر و پسورد بدی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •