تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 595 از 1124 اولاول ... 954955455855915925935945955965975985996056456951095 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,941 به 5,950 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آخه فکر کردم شاید نخوای اسم اصلیت برده بشه. خوش به حالت من اول 1 مگ محدود داشتم رو 2112 بود بعد از این که 2 مگ محدود هم گرفتم بیشترش نکردن. البته سرعتم تغییر کرد و با IDM رو 240 ثابته ولی مال شما باید تو شرایط خوب حدود 310 باشه. درسته؟ راستی اگه زنگ بزنم 2020 میتونن اینو بیشترش کنن؟

من یه مگ دارم ...بیشترین سرعت دانلودی که داشتم 280-290 بوده .... (ارزش نداره برای 20-30 تا بیشتر برم 2 مگ بگیرم!)

قبلاً برای تغییر داون استریم به 2020 زنگ زدم ... طرف میگفت دست ما نیست دیفالته نمیشه کاریش کرد و ... بعد کلی جروبحث رفت از بزرگترش پرسید اومد گفت داوناستریم رو اونا بستن دست ما نیست (!) دیگه نگفت اونا کین؟ از کجا امده اند..آمدنشان بهر چه بود و ...

2. 5 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من یه مگ دارم ...بیشترین سرعت دانلودی که داشتم 280-290 بوده .... (ارزش نداره برای 20-30 تا بیشتر برم 2 مگ بگیرم!)

قبلاً برای تغییر داون استریم به 2020 زنگ زدم ... طرف میگفت دست ما نیست دیفالته نمیشه کاریش کرد و ... بعد کلی جروبحث رفت از بزرگترش پرسید اومد گفت داوناستریم رو اونا بستن دست ما نیست (!) دیگه نگفت اونا کین؟ از کجا امده اند..آمدنشان بهر چه بود و ...
    اتفاقا "اونا" همون اصل کاریا و موجودات مرموز پشت پرده این که من یک بار سر و کارم باهاشون افتاد و رییسشون هم یک خانمیه. آخه وضعیت سرعت ها تو شهرستان ما کلا با کرمانشاه فرق داشت و چون رقابتی نبود 1 مگ و دو مگ هر دو دقیقا با 128 دانلود میکردن و تو هیچ شرایطی هم از این بالاتر نمیرفتن (نوسان ها رو حساب نکن منظورم سرعت متوسطه).
    سرتو به درد نیارم که خلاصه کاربه جایی کشید که میخواستم سرویسم رو برگردونم به 1 مگ تا این که بالاخره نمایندگی اینجا شماره "اونا" رو بهم داد و گفت که مسئول پرت بستن و اکانت تعریف کردن و ... همش این ناکسه. وقتی باهاش تماس گرفتم طوری حرف میزد که انگار من بهش بدهکارم که چرا 2 مگ برداشتم. میگفت که "فروش پهنای باند بیشتر از 128 غیرقانونیه!!!! و ما تازه داریم غیرقانونی بهتون 512 و 1 مگ میفروشیم و بهتون لطف میکنیم." خلاصه من هم که دیدم بحث فایده ای نداره یه راست رفتم پیش رییس مخابرات شهرستانمون و ایشون هم پیگیرش شدن تا بالاخره همون شبی که سرعت ها داغون شدن این سقف سرعت برای 2 مگ از 128 شد 240 ولی چه فایده که با این وضعیت قابل دستیابی نبود.
    Last edited by AliMirzaie; 09-01-2013 at 03:09.

4. 3 کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligool21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من فردا نتم تموم میشه . نمدونم تمدید کنم یا جمع آوری . میترسم 1 ماه دیگه پول مفت بریزم کیسه اینا و ...........
    منم دو سه روز دیگه تموم میشه فکر کنم 512 بگیریم بهتره یا صبر کنیم ببینیم کی درست میشه که خدا میدونه اگه چند نفر اینجا اشتراک تمدید نکنند حتی 1 هفته هم صبر کنند خیلی خوب میشد

6. 2 کاربر از aligool21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligool21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

منم دو سه روز دیگه تموم میشه فکر کنم 512 بگیریم بهتره یا صبر کنیم ببینیم کی درست میشه که خدا میدونه اگه چند نفر اینجا اشتراک تمدید نکنند حتی 1 هفته هم صبر کنند خیلی خوب میشد
    یه چیزی در مورد حجم فهمیدم که از دیگه از حجمم کم نمیشه اینجا نمیگم هر چیزی در مورد قیمت ها که گفتیم مخابرات درستش کرد .بزار چند باری امتحان کنم ببینم بازم کار میکنه یا باگ بوده به بچه ها بگم

8. این کاربر از aligool21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

اها بعنی وقتی حجمم هنوز مونده برم ثبت نام بعد مثلا گفتن هفته بعد 2 روز اخر حسابگر بگم جمع اوری کنه؟
    اخه یبار رفتم مخابرات گفت نمیشه گفت اول باید حسابگر جمع اوری کرده باشه بعد بیای ثبت نام/
    منظورت از ارسال نامه همون تاریخی هست که میان نصب کنن؟
    چند روز قبله اینه که بیان برات نصب کنن نامه رانژه میفرستن.... بپرسی، رااهنماییت میکنن

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

با این وضع 128 به صرفه تره... سالم باشه تا 64 تا بهت میده

نامحدود 1 ب5 رو 25% بالاتر بستن نه 50 تا...

سرعت 64 1ب5 هم که یکی پرسید، اگه سالم باشه، 10 کیلوه! 1 ب10 ش 8 کیلوه! با توجه به تفاوت قیمت، 1ب10 به صرفه تره!!!
    خواستی 13 بدی یک به 5 به نظرم 256 یک به ده ور دار که سرعت 16 رو هم بهت میده

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

اتفاقا "اونا" همون اصل کاریا و موجودات مرموز پشت پرده این که من یک بار سر و کارم باهاشون افتاد و رییسشون هم یک خانمیه. آخه وضعیت سرعت ها تو شهرستان ما کلا با کرمانشاه فرق داشت و چون رقابتی نبود 1 مگ و دو مگ هر دو دقیقا با 128 دانلود میکردن و تو هیچ شرایطی هم از این بالاتر نمیرفتن (نوسان ها رو حساب نکن منظورم سرعت متوسطه).
    سرتو به درد نیارم که خلاصه کاربه جایی کشید که میخواستم سرویسم رو برگردونم به 1 مگ تا این که بالاخره نمایندگی اینجا شماره "اونا" رو بهم داد و گفت که مسئول پرت بستن و اکانت تعریف کردن و ... همش این ناکسه. وقتی باهاش تماس گرفتم طوری حرف میزد که انگار من بهش بدهکارم که چرا 2 مگ برداشتم. میگفت که "فروش پهنای باند بیشتر از 128 غیرقانونیه!!!! و ما تازه داریم غیرقانونی بهتون 512 و 1 مگ میفروشیم و بهتون لطف میکنیم." خلاصه من هم که دیدم بحث فایده ای نداره یه راست رفتم پیش رییس مخابرات شهرستانمون و ایشون هم پیگیرش شدن تا بالاخره همون شبی که سرعت ها داغون شدن این سقف سرعت برای 2 مگ از 128 شد 240 ولی چه فایده که با این وضعیت قابل دستیابی نبود.
    میگفتی غیر قانونیه پس چرا میفروشین؟ مازندان و گیلان با نت 20 مگی حال میکنن، بعد اینا دم از قانون میزنن!
    قانون میگه الان اینا باید خسارت بدن! پس کو؟!؟!؟

12. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چند روز قبله اینه که بیان برات نصب کنن نامه رانژه میفرستن.... بپرسی، رااهنماییت میکنن
    زنگ زدم گفت 2 هفته طول میکشه ولی میتونیم وقتی نامه رو گرفتیم و ثبت نام شدی بهت زنگ بزنیم بگیم خططو جمع اوری کن بعد دو روز بعد بیایم نصب کتنیم.

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

بچه ها یه چیزی رو یکی از دوستان مطرح کرده شمام امتحان کنین ببینین جواب میده یا نه.
    میگه اگه فایلی رو بدون idm و با دانلود منیجیر خود مرورگر دانلود کنین سرعت واقعی رو بهتون میده.یعنی با همون سرعت قدیم دانلود میشه.
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    بچه ها به نظرم سرویسهاتون رو یه هفته تمدید نکنینتا مخابرات ادب شه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

256 حسابگر هم داره نامحدود 40 تومن دیگه هم برای من الافی نداره!پارس انلاین 45 تومن هست.کسی نیمیدونه 256 نامحدود حسابگر سرعتش چنده؟

16. این کاربر از amir0831 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •