تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 595 از 1298 اولاول ... 954955455855915925935945955965975985996056456951095 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,941 به 5,950 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

دوستان خواهشآ کسی رفت اونجا 2 تا سوال مهم رو حتمآ ازش بپرسه و بیاد اینجا بگه.
    اول اینکه رو خطوط dlc هم سرویس میدن یا نه؟؟؟
    و دوم اینکه سرعت شبانه رایگان چه قدره و ایا در اینده سرعتش رو کم میکنن یا نه؟؟؟؟؟
    روی خطوط DLC سرویس میدن اما فقط تا 1مگ من امروز ثبت نام کردم معلوم نیست چند ماه دیگر وصل بشه...

2. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

روی خطوط DLC سرویس میدن اما فقط تا 1مگ من امروز ثبت نام کردم معلوم نیست چند ماه دیگر وصل بشه...
    بیشتر 1 مگ سرویس نمیدن؟؟البته مهم نیست من رو همین خط دی ال سی قبلآ طرح برنا داشتم با سرعت دانلود 250 تازه اسم نتم 3 مگ بود و اگه خطم فیبر نوری بود سرعت دانلود 350 بهم میدادن. نگفتن کی وصل میشه؟؟؟؟ تاریخ مشخصی بهت اعلام نکردن؟؟؟؟؟ مالک خط رو هم بردی؟؟؟؟؟

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

بیشتر 1 مگ سرویس نمیدن؟؟البته مهم نیست من رو همین خط دی ال سی قبلآ طرح برنا داشتم با سرعت دانلود 250 تازه اسم نتم 3 مگ بود و اگه خطم فیبر نوری بود سرعت دانلود 350 بهم میدادن. نگفتن کی وصل میشه؟؟؟؟ تاریخ مشخصی بهت اعلام نکردن؟؟؟؟؟ مالک خط رو هم بردی؟؟؟؟؟
    نه گفتن روی این خطوط سرعت بیشتر امکان پذیر نیست ... گفتن برسی بشه ببینیم امکان هست به شما سرویس بدن یا خیر ... تاریخ دقیقی اعلام نکردن ... مالک خط را هم بردم اما افرادی بودند که بدون مالک ثبت نام کردند...

5. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

از من که وصل شد!
    سرعت دانلود حداکثر 170
    سرعت اپلود حداکثر 45
    تبریک برای سرویس جدید. از نظر من خیلی هم خوبه.
    الان ببنید اگر از isp های دیگه نامحدود بگیریم برای سرعت همین 160 - 170 دست کم 3 برابر
    هزینه ایی که شما برای این سرویس دادین باید پرداخت کرد. به نظرم عالی هستش عزیز.
    امیدوارم طرح رو ادامه بدهند.

7. این کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    من تازه ثبت نام کردم و توی سایت بعد از زدن شماره تلفن و شماره توزیع می زنه "منبع آزادی برای شماره شما وجود ندارد." این یعنی چی دقیقا؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

سلام
    من تازه ثبت نام کردم و توی سایت بعد از زدن شماره تلفن و شماره توزیع می زنه "منبع آزادی برای شماره شما وجود ندارد." این یعنی چی دقیقا؟؟؟
    یا اینکه خط شما dlc هست که نمی شه روش سرویس داد(پرت هاشون پر شده) و یا اینکه به محدوده مورد نظر شما سرویس اصلا نمی ده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

یا اینکه خط شما dlc هست که نمی شه روش سرویس داد(پرت هاشون پر شده) و یا اینکه به محدوده مورد نظر شما سرویس اصلا نمی ده
    مرسی از جواب، خوب از کجا میشه فهمید کدوم حالته؟ باید برم مخابرات؟؟؟
    یعنی اگه به محدودمون نخوره هیچ راه دیگه ای نداره؟؟؟ وایمکس مبین نت فقط به ما می خوره ولی خیلی گرونه!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام به دوستان
    میخواستم بدونم که اگه من طرح یک مگ بردارم بدون هیچ گیگی (یعنی صفر گیگ ) بعد برم سامانه و 20 گیگ شارژ کنم این 20 گیگ تا چه زمانی قابل استفادس ؟! یعنی محدودیت زمانی داره ؟! مرسی از اونایی که جواب میدن

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

با سلام به دوستان
    میخواستم بدونم که اگه من طرح یک مگ بردارم بدون هیچ گیگی (یعنی صفر گیگ ) بعد برم سامانه و 20 گیگ شارژ کنم این 20 گیگ تا چه زمانی قابل استفادس ؟! یعنی محدودیت زمانی داره ؟! مرسی از اونایی که جواب میدن
    بهتره برید مخابرات ولیعصر ان جا اتاق 107 فکر کنم باشه ان جا سوال کنید.
    مرسی از جواب، خوب از کجا میشه فهمید کدوم حالته؟ باید برم مخابرات؟؟؟
    یعنی اگه به محدودمون نخوره هیچ راه دیگه ای نداره؟؟؟ وایمکس مبین نت فقط به ما می خوره ولی خیلی گرونه!!!
    شما هم باید برید مخابرات ولیعصر ان جا اتاق 107 فکر کنم باشه ان جا سوال کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ninjavb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام
    آقا جدیدا اگه مثلا من قبل یک ماه اینترنتم رو استفاده کنم خودش خودکار شارژ میشه. الان من 6 تا بدهی دارم چون هنوز قبضا نیومده وقتی قبضا بیاد پرداخت میشه. ولی من نمیخوام خودش خود به خود شارژ بشه. داداشم اومده کلی ویدئو دیده اینترنتم خودش واسه خودش شارژ شده!!!!
    مخابراتم خوب بلدند چی کار کنند. نمیشه یه کار کرد خود بخود شارژ نشه؟؟
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •