تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 595 از 773 اولاول ... 95495545585591592593594595596597598599605645695 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,941 به 5,950 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سیستم ژاپن و آمریکا 60 هرتز هست این tv ها خوب کار میکنند. سیستم اروپا و ایران و بعضی کشورهای دیگه 50 هرتز هست که یه خورده فلیکر داره (پرشو اینجور چیزا) . که البته بعضیها میبینم که چشم پوشی میکنند بعضیها هم دیدم tv شونو تعویض کردند بعضیها هم میگن نمیبینیم فلیکر بعضیها هم توی crt و هم پلاسما فلیکر میبینند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با این وجود کیفیت تصویر آن از هر lcd و led همچنان بهتر هست سعی نکنید مشکلات فوق العاده کوچک این پنلها را که فقط افراد حرفه ای آن هم به شکل خفیف متوجه میشوند بزرگ جلوه دهید چون این پنلها با وجود این مشکلات کوچک در حال حاضر بهترین hdtv های دنیا هستند و برندهای دیگر از رسیدن به تکنولوژی تصویر آنها عاجز مانده اند.
    من با 60 هرتز تصویره پلاسما دیدم خوب بود ولی با 60 هرتز چیزی نشون نمیده ولی چون کل استفاده همه 50 هرتز هست مگر اینکه تو امریکا یا ژاپن زندگی کنی . الان فوتبال که می بینی چطوره با 50 هرتز ؟ چون هر کی نظر متفاوتی داره. مسابقات ورزشی و فیلم که می بینی چطوره با 50 هرتز ؟ طوری که تعریف می کنی هر کی می ره السی دی شو عوض می کنه با پلاسما ولی این مورد اگه ببینه بعد پشیمون می شه. و توی خونه چند تا لامپ میتونی روشن کنی بدون اینکه تصویر تغیری کنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

46D7000 از نظر Black Level و کنتراست بهتره.
    PN51D8000 از نظر 3D بهتره.
    بهتر از اینها از نظر کارشناسان VT30 است ولی خب سلیقه خریدار مهمتره.
    ممنون.توبازار تهران که نیست.الن هست بدون گارانتی مثلا تو بانه؟.منظورم vt30

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

ممنون.توبازار تهران که نیست.الن هست بدون گارانتی مثلا تو بانه؟.منظورم vt30
    هنوز نیومده. ولی تا 15 - 20 روز دیگه گفتن تو بانه میارن.

5. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

مارک LG بهترین FULL HD الان تو بازار کدوم مدلش هست؟؟ مدلهای زیادی داره. من دنبال یه فول اچ دی ساده 42 اینچ هستم که امکانات اصلی یه LCD TV رو داشته باشه! دنبال سیستم اینترنت و 3D هم نیستم!

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من با 60 هرتز تصویره پلاسما دیدم خوب بود ولی با 60 هرتز چیزی نشون نمیده ولی چون کل استفاده همه 50 هرتز هست مگر اینکه تو امریکا یا ژاپن زندگی کنی . الان فوتبال که می بینی چطوره با 50 هرتز ؟ چون هر کی نظر متفاوتی داره. مسابقات ورزشی و فیلم که می بینی چطوره با 50 هرتز ؟ طوری که تعریف می کنی هر کی می ره السی دی شو عوض می کنه با پلاسما ولی این مورد اگه ببینه بعد پشیمون می شه. و توی خونه چند تا لامپ میتونی روشن کنی بدون اینکه تصویر تغیری کنه؟

اوه اوه ... صبر كن دوست عزيز
    فكر كنم اين داستان Flicker شما رو به اشتباه انداخته .... فليكر سوسو زدن تصويره اين جريان فليكر رو همه نميبينن و بعضيا مثل من ميبينن ربطي به كيفيت و پردازش خوب و عالي تصاوير نداره ..... من قبلا هم خدمتت گفته بودم كه با اينكه اين داستانو ميبينم ولي اونقدر كيفيت پخش تصاوير ( تو همه زمينه ها مثل ورزشي و اكشن و پخش تصاوير SD كه تازه با كابل كامپوزيت ميبينم و...............) بالاس كه نتونستم بيخيال پنل بشم ، بخاطر يه ايراد بسيار كوچيك كه نميشه اين همه توانايي هاي پلاسما رو ناديده گرفت . حالا شما اينجا ميفرمايين فوتبالو تو 50 هرتز چطور ميبيني ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! اينكه كاملا مشخص كه به صورت عاليييييي ميبينه ، اين ربطي به فليكر و 50 هرتز نداره ... خدمتت گفتم فليكر بعضي جاهاي خيلي خاص كه نور صفحه بصورت فزاينده اي زياده ، خودشو نشون ميده اونم به من و اوونايي كه مثل من ميبينن نه همه . شما يه پنل معرفي كن كه هيچ ايرادي نداشته باشه !!!
    در ضمن اينم خدمتت عرض كنم كه تو نور زياد محيط هيچ مشكلي ندارن ( منظورم Neo PDP هاس)
    Last edited by infernal_a; 15-08-2011 at 09:57.

8. 3 کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

چند سوال خدمت دوستان داشتم:
    1- در سایت سامسونگ امکانی را معرفی کرده بنام قابلیت Medi@2.0 در ایران قابل استفاده است باخیر و اگر جواب مثبت است در کدام مدل ها؟
    2- از طریق پورت usb تلویزیون امکان پخش فیلم 3D , HD( با فرمت mkv) با وصل کردن هارد اکسترنال وجود دارد تا چه حجمی در چه مدل هایی؟

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

چند سوال خدمت دوستان داشتم:
    1- در سایت سامسونگ امکانی را معرفی کرده بنام قابلیت Medi@2.0 در ایران قابل استفاده است باخیر و اگر جواب مثبت است در کدام مدل ها؟
    2- از طریق پورت usb تلویزیون امکان پخش فیلم 3D , HD( با فرمت mkv) با وصل کردن هارد اکسترنال وجود دارد تا چه حجمی در چه مدل هایی؟
    دوست عزیز در یکجا سوالتون رو مطرح کنید!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزیز در یکجا سوالتون رو مطرح کنید!!
    در تاپیک های دیگر جوابی نگرفتم

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

1- فول اچ دی نیست
    2- تخفیف نذاشته. همون قیمتهای قبلی رو به اسم ماه رمضان میده.
    Full HD نیست..?

من بیشتر برای گیم میخوام TV بخرم به نظر شما کدوم مناسبتر هست ..؟ پلاسما - LCD - LED

اصلا چرا پلاسما قیمتش از اون دوتا پاینتره..

==========

بعد نظرتون در مورد اینها چه طور هست ارزش خرید داره

قیمت بانه..

PLASMA LG 42PT350 545
    PLASMA SAMSUNG 43D450 640
    42X20 PANASONIC 650

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •