جدا؟ از کی اینجوری شده؟ چند وقت کلا زیاد شب دانلود نداشتم بی خبرم.
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
جدا؟ از کی اینجوری شده؟ چند وقت کلا زیاد شب دانلود نداشتم بی خبرم.
من که دانلود نداشتم اما تایم اوتش فراوونه...
اوضاع خراب شده.من حتي ميخوام صبح ساعت 10 بزنم دانلود سرعت گنده.
بله سرعت دانلود روزانه ماتریکس بگیر نگیر داره.... یهو 350 هست یهو میپره 12 20 اینا....
آره - نزدیک 3 هفته ای میشه اینجوری شده
با دروود
جالبه!پس از اینکه چنین بار با شرکت ارم نت در تماس بودم برای پیگیری مورد شدید نویز بر روی خطم،نخست که قول دادند همکاری کنند و حتا بنا شد تا اگر در مرکز موردی نبود از شرکت برای بررسی خط بیایند که پس از آن این مسئله بوسیله دیگر همکارانشان در بخش فنی نقض شد!مروز صبح درخواست بررسی به مخابرات دادم که در پاسخ اعلام داشتند که اتصالی بر روی خط یافت شده که گزارش اعلام خرابی ارسال شد تا بررسی انجام شود!!!!
اما شرکت ارم نت تنها برای آنکه از خودش رفع مسئولیت کند تمام تلاشش را برای قانع سازی من در جهت ایجاد نویز در سیم کشی داخل ساختمان انجام دادند.
در همینجا از اینکه این شرکت و گروه فنی -پشتیبانی اش هیچ مسئولیتی را موتوجه شرکت نمی دانند و همه ایراد ها مربوط به کاربران می باشد،بیشترین سپاسگزاری را دارم.
پارسال من چندین روز اینترنتم قطع بود، هرچی زنگ میزدم میگفتن مشکل از سیمکشی داخلی هست و برو از سر خط چک کن، تلفن هارو در بیار و از اینجور حرفا.
آخرش زنگ زدم به یکی از اشناها که توی همین شرکت کار میکرد و گفت بله سرویس منطقه شما کلا به مشکل برخورده و تاحالا 30_40 نفر زنگ زدن، اما اینا همش میگفتن مشکل از شماست. این همه زنگ زدم یه بار نگفتن مشکل وجود داره و این همه آدم هم اینترنتشون قطع شده.
اخرش هم 3_4 روز به قرارداد اضافه کردن.
من به زودی همینکه از سمت مرکز مخابراتی به نتیجه رسیدم و مشکل حل شد حتمن حتمن هم به تهران،هم تظنیم مقرارات و هم به بالاترین مقان در بخش فنی ارم نت شکایت خواهم کرد از پشتیبانی ناکارآمد.
فعلن نمی خوام صداشو در بیارم)
دوستان نظرتون در مورد افتضاح بودن سرعت شبانه ارمنت چیه ؟؟؟ اگه همین وضع باشه 15 روز دیگه اکانتم تمام بشه تمدید نمی کنم
سلام.یک مشکلی با ارم نت دارم که اصلا ممکنه ربطی به شرکت نداشته باشه.خودمم توش موندم.اگه میشه کمکم کنید!اصلا شبا دانلود ندارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)