تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 595 از 804 اولاول ... 95495545585591592593594595596597598599605645695 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,941 به 5,950 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

حق با محسن جان هم هست
    بی خیاله این موضوع
    میگم منم یه ایرانسل گرفتم

میگم بچه ها 912 ام رو دایورت کنم رو این باید اونم توی گوشی ای چیزی باشه تا دایورت شه یا نه فقط دایورت کنم سیم کارت رو وردارم جواب میده؟

بعد با خوده گوشی دایورت کنم یا با کد *21*... ?

2. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima912's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض 3 هفته با 5800

سلام دوستان گرامی
    بعد از خرید این گوشی تو همین تاپیک یه سری مطلب هر چند کم نوشتم الان فرصت شد که بیام یه بررسی کنم (واسه جمع بندی خودم از خریدی که کردم)
    گوشی مشکی- نقره ای با گارانتی اصل ساخت چین و باتری هم همینطور و جعبه دارای مایحتاج فقط. گوشی تا تیرماه سال آینده و باتری تا سه ماه گارانتی دارند. بعد از خرید، گوشی به شما حس خوبی میده، اما لوازمش اصلا. هندزفری جدید با اینکه کیفیت صداش خوبه اما از نظر ظاهری دلچسب نیست و بدون اون کنترل قشنگ همراه هندزفری دو تیکه سابق موسیقی گوش دادن لذت کمتری داره. (من که کنترلش رو پیدا نکردم تکی تو علائدین. فقط کابل تلویزیون و محافظ خریدم براش) در مورد لوازم نکته دیگه اینه که کابل اتصال یو.اس.بی 10 سانت بیشتر نیست و باید به یه تبدیل وصل بشه که عملا بشه ازش استفاده کرد. (نکته بسیار منفی در ذهن من پورت غیر رایج یو.اس.بی گوشی هست که فقط با کابل همراه میشه وصلش کرد.گوشی قبلیم 6120 بود و به راحتی با هر کابلی که دم دست بود وصل می شد)
    در مورد بدنه گوشی لقی مشاهده نشده ولی قاب پلاستیکی دورش کمی لیز هست که من همیشه گوشی رو تو مشتم میگیرم میترسم لیز بخوره. کارکرد دکمه ها مطلوب هست. طراحی جایگاه سیمکارت بنظرم فقط برای قشنگی هست نه کارکرد راحت هنگام درآوردن و جا گذاشتن. بند همراه گوشی و مضراب کارایی چندانی برای من نداشته اکثر کارهای عادی با لمس دست انجام میشه و کارای دقیق هم با قلم. اما مضراب جلوه زیبایی به گوشی داده.
    صفحه نمایش گوشی عالی هست. بزرگ، شفاف و با زاویه دید زیاد. دیدن فیلم و کلیپ با کیفیت بالا در گوشی لذت بخشه. تاچ گوشی برعکس تصوراتم خیلی خوب عمل میکنه.
    کیفیت اسپیکرهای گوشی بسیار خوب و بلندی صدای اونها مطلوبه. اما صدای بلندگوی مکالمه حتی در ماکسیمم خودش به نظرم ضعیفه (نسبت به گوشی قبلیم میسنجم)
    دوربین گوشی در عکاسی ضعیفه به نسبت اسمش (اما چیزی در حد افتضاح هم نیست). تنظیمات دوربین هم کمکی به بهبود کیفیت نکرد. اما فیلمبرداری خوبی داره. از فلاش به عنوان چراغ قوه میشه استفاده کرد که قابلیت به درد بخوریه.
    گوشی من ورژن 40 بود وقتی خریدم. به ورژن 50 آپگرید کردم و بعد از اون هکش هم کردم. زبان گوشی الان فارسی هست.سرعت گوشی متوسطه (از نظر کلی وگرنه من که همواره با سیمبین بودم برام مطلوبه). در بعضی تنظیمات گوشی خیلی منوها تو در تو هست مثل قدیم نیست که آیکون داشته باشند تو منوی اصلی (تم ها برای نمونه). صفحه اصلی گوشی امکاناتش جالبه و دسترسی رو به خیلی قسمتها راحت میکنه (همراه با دکمه مدیا در بالا سمت راست صفحه نمایش). گالری گوشی اصلا جالب نیست و هیچوقت از گالری تو سیمبین خوبی ندیدم.
    جی.پی.اس گوشی واقعا خوب عمل میکنه (من بدون اتصال اینترنت با سیمکارت 912 باهاش کار میکنم) البته باید صبر هم داشته باشیم موقع اتصال به ماهواره من از این روش استفاده میکنم که سرعت اتصال رو بهبود میده. اول با گارمین کانکت میشم که سرعت کانکت شدنش از برنامه خود گوشی بالاتره. وقتی کانکت شد گوشی برای دفعات بعد سریع ماهواره رو پیدا میکنه.
    وایرلس گوشی کارا هست اما قدرت اتصالش متوسطه. کارکردن توی نت با گوشی راحته. هنوز نتونستم از وی.پی.ان توی گوشی استفاده کنم (برنامه های مختلف رو امتحان کردم نشده)
    نگهداری شارژ باتری گوشی کاملا بستگی به کارکرد داره. اگه فقط موسیقی از طریق هدفون گوش بدید و مکالمه و اس.ام.اس داشته باشید و بازی نکنید و فیلم نبینید و گوشی شما فقط تلفن همراه باشه و همه تنظیمات در حد متوسط باشند(نور صفحه نمایش وسط،صدای اسپیکر هنگام زنگ خوردن وسط و بدون ویبره، چراغ استندبای خاموش، وایرلس هم شبکه را چک نکند) شارژ باتری 2 روز رو راحت دوام میاره. اما به محض استفاده از وایرلس و جی.پی.اس و دیدن فیلم و بازی باید روزی یکبار باتری رو شارژ کنید. استفاده عملی بنده این رو نشون داده که با
    30 دقیقه جی.پی.اس (همراه با زمان اتصال به ماهواره)
    3ساعت استفاده از وایرلس
    3 ساعت گوش دادن به موسیقی با هدفون
    تماس و اس.ام.اس اندک و استفاده از دوربین برای عکاسی با فلاش برای چند عکس و ور رفتن با گوشی و دریافت فایل با بلوتوث و کمی بازی و دیدن کلیپ شارژ گوشی یک روز نیم دوام آورد. خلاصه اینکه شارژ گوشی رو خوب به نسبت خودش حساب میکنم اما این عیب همیشه به گوشی های نوکیا وارد بوده که هیچوقت قدرت نگهداری شارژ گوشی به اندازه امکانات قابل استفاده اون نبوده و همیشه این کمبود برای اسمارت فون های نوکیا دیده میشه.
    دست آخر خلاصه میکنم:
    رضایت از خرید گوشی : 8 از 10
    رضایت از لوازم همراه گوشی : 5 از 10
    بدنه : 7 از 10
    صفحه نمایش و تاچ : 9 از 10
    اسپیکر : 9 از 10
    دوربین : 6 از 10
    نرم افزار گوشی : 8 از 10
    جی.پی.اس و وایرلس : 8 از 10
    باتری: 7 از 10
    امتیاز کلی: 7.5 از 10

با تشکر از وقتی که برای خوندن مطلب گذاشتید. لطفا اگه نظری دارید بنده رو آگاه کنید.

4. 11 کاربر از nima912 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

مبارک باشه برادر
    حالا کی میخونه این همه رو

در مورد لوازم نکته دیگه اینه که کابل اتصال یو.اس.بی 10 سانت بیشتر نیست و باید به یه تبدیل وصل بشه که عملا بشه ازش استفاده کرد. (نکته بسیار منفی در ذهن من پورت غیر رایج یو.اس.بی گوشی هست که فقط با کابل همراه میشه وصلش کرد.گوشی قبلیم 6120 بود و به راحتی با هر کابلی که دم دست بود وصل می شد)
    والا منکه اینطوری هست راحت ترم چون کوتاهه و جمع و جور
    وصل میکنم به پی سی پایینیم اونم USB هاش پایینه راحت مشکلی نداره

در مورد بدنه گوشی لقی مشاهده نشده ولی قاب پلاستیکی دورش کمی لیز هست که من همیشه گوشی رو تو مشتم میگیرم میترسم لیز بخوره
    اتفاقا برای من که خیلی راحته
    اتفاقا پلاستیکه پشتش یه حالتی چسبنده ای داره خوبیش اینه که روی میزه شیشه ای اینا سر نمیخوره
    کاور هاشم اگه اصل باشن همین حالت رو دارن

در مورد دورش هم چون نازک هست فک نکنم خیلی سطح تماس داشته باشه ولی شما میتونی برای محکم کاری بندش رو هم دوره مچت بندازی

بند همراه گوشی و مضراب کارایی چندانی برای من نداشته اکثر کارهای عادی با لمس دست انجام میشه و کارای دقیق هم با قلم. اما مضراب جلوه زیبایی به گوشی داده.
    اگر مثل من عادت داشته باشید گوشی رو توی جیب های بغل شلوار لی بزارید همین بندش خیلی خوب چیزیه
    کمک میکنه که راحت از اون بگیرید و از جیبتون در بیارید
    وگرنه پدره آدم در میاد تو پشته ماشین و تاکسی اینا درش بیاره!×!
    باز خودش خوبه مخصوصا اگه کاور روش باشه که در بیا نیست

اون تیکه سرش هم یا به قولی مضراب برای بعضی برنامه ها که فونت ریزتری دارن و آیتم هاشون به هم نزدیک تره خیلی به کار میاد
    مثلا من فونت های xplore م رو کوچیک کردم تا آیتم بیشتری توصفحه جا بشه
    اگر بخوام با انگشت کار کنم هر انگشت 3-4 آیتم رو با هم انتخاب میکنه که اذیت میکنه
    ولی با اون راحت تر میشه کار کرد
    همینطور به درده مینی کیبوردش هم میخوره

صفحه نمایش گوشی عالی هست. بزرگ، شفاف و با زاویه دید زیاد. دیدن فیلم و کلیپ با کیفیت بالا در گوشی لذت بخشه. تاچ گوشی برعکس تصوراتم خیلی خوب عمل میکنه.
    دقیقا! همین دو تا چیزش خیلی خوبه

کیفیت اسپیکرهای گوشی بسیار خوب و بلندی صدای اونها مطلوبه. اما صدای بلندگوی مکالمه حتی در ماکسیمم خودش به نظرم ضعیفه (نسبت به گوشی قبلیم میسنجم)
    درسته منم نسبت به n-gage ام لود اسپیکرش ضعیف تره

دوربین گوشی در عکاسی ضعیفه به نسبت اسمش (اما چیزی در حد افتضاح هم نیست). تنظیمات دوربین هم کمکی به بهبود کیفیت نکرد. اما فیلمبرداری خوبی داره. از فلاش به عنوان چراغ قوه میشه استفاده کرد که قابلیت به درد بخوریه.
    دوربینش در حده خودش خوبه
    من یه عکسش رو تو صفحه پیش گزاشتم که کیفیت نسبتا قابل قبولی داره ولی فیلم برداریش بهتره
    در مورد فلشش هم که برنامه هست رو همه سیمبین ها نصب میشه

گالری گوشی اصلا جالب نیست و هیچوقت از گالری تو سیمبین خوبی ندیدم.
    درسته این قسمتش برای منم که ورژن 3 هست ضعف داره
    من برنامه جدا ریختم راضیم

جی.پی.اس گوشی واقعا خوب عمل میکنه (من بدون اتصال اینترنت با سیمکارت 912 باهاش کار میکنم) البته باید صبر هم داشته باشیم موقع اتصال به ماهواره من از این روش استفاده میکنم که سرعت اتصال رو بهبود میده. اول با گارمین کانکت میشم که سرعت کانکت شدنش از برنامه خود گوشی بالاتره. وقتی کانکت شد گوشی برای دفعات بعد سریع ماهواره رو پیدا میکنه.
    برای من که خیلی فرقی نمیکنه
    البته من برنام ها رو با هم اجرا میکنم که وسطش GPS قطع نشه دوباره پیر شیم تا وصل شه

وایرلس گوشی کارا هست اما قدرت اتصالش متوسطه. کارکردن توی نت با گوشی راحته. هنوز نتونستم از وی.پی.ان توی گوشی استفاده کنم (برنامه های مختلف رو امتحان کردم نشده)
    قسمت نشده تست کنیم! میگن تو غار آنتن نمیده

در مورد باطریش هم بله دیگه! در کل موضوعه خربزه خوردن و پای لرزش نشستنه

من که خودم اکثرا یا موزیک با هدفون گوش میدم یا اینکه حدودا 2 گیگ آموزش های listening شرکت های مختلف خارجی رو کانورت کردم با بیت ریت پایین اونا رو گوش میدم

در هر صورت نمیشه تکنولوزی گوشی پیشرفته تر بشه ولی مصرف باطری ها همونطور بمونه
    اینطور که پیداست سرعته پیشرفت تکنولوژی گوشی بیشتر از سرعت تکنولوژی باطری هاشونه

ولی در کل تو بینه بچه ها که همه نوع گوشی از زیمنس و موتورولا گرفته تا اریکسون و ... دارن مصرف این گوشی با در نظر گرفتن صفحه نمایش بزرگش به نظرم بهتره

6. 5 کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز enimonte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

فیرم ور کوک شده Nokia5800XM Se7en Pro V2.0 By Rezaee3001 Design : 5800

شما این تغییرات + تغییرات نسخه اول Se7en pro را در این نسخه خواهید داشت:
    -1 در گالری خبری از ویدئو کلیپ ها نیست و فقط عکس ها دیده میشوند!
    -2 آیکون های زیباتر برای منو بندی به کار رفته است.
    -3 رینگتون دیفالت سامسونگ اومنیاSamsung tone را میتوانید از مسیر Z/data استخراج کنید.
    -4 نسخه نهایی و کاملا فارسی با آیکون فیکس شده مرورگر پرقدرت ..Opera Mini 5.0 Farsi} در مسیر Z/data موجود است که میتوانید نسبت به استخراج آن اقدام کنید.
    5- برنامه های Win RaR و Zip Manager به بخش Organiser اضافه شده اند.
    -6 تقویم فارسی فیکس شده است.
    -7 صدای استارت آپ به صدای اصلی ویندوز 7 تغییر یافته است.
    -8ShuttdownScreen تغییر یافته است.
    -9 پچ C2Z همگانی سازگار با همه ی گوشی ها به بخش پچ ها اضافه شده است!!!!!!
    -10Admin Control غیر فعال شده است و سرعت هم فیکس شده است!
    -11 شرتکات های دیفالت هوم اسکرین به گزینه های زیر تغییر کرده اند:
    Messaging/music player/Settings/Menu
    -12 چرخش صفحه در منو های فرعی فیکس شده است و حالا فقط در جهت درست صفحه میچرخد.
    -13 و هوم اسکرین های این ورژن :
    VodafoneTransparent (دیفالت)
    Transparent Orange
    6Icons
    Omnia Basic با آیکون های OVI
    FingerUse با آیکون های OVI
    Contacts Bar
    NavigationBar
    -14 تم ها:
    Windows 7
    OVI by Pizero
    Samsung omnia HD UNIVERSAL
    Windows 7 Light
    Sound waves Red Transparent
    Sound waves Blue Transparent
    Sound waves Black Transparent
    -15 والپیپر ها آپدیت شدند. (تعداد 40 تا )
    -16Busy Circle به Red star تغییر یافت.
    -17 و مشکل نصب تعدادی از برنامه ها که در نسخه قبل بود برطرف شد.
    -18 سرعت گوشی باز هم بیشتر و بیشتر شده است!
    -19 همه ی باگ ها کاملا برطرف شده اند!
    20- و مشکل Delivery Reports که برای بعضی از دوستان بود برطرف شد.
    21- Warning Tone در پروفایل General روشن شد.(دیفالت)
    22-سرعت لود عکس ها در گالری بیشتر شده است.
    23-موارد لازم که باید در برنامه ی Killme به صورت MoveToProtect در می آوردید به صورت خودکار به این حالت در می آیند.
    24- زنگ دیفالت اسام اس به Email 2 تغییر یافت.
    و ...
    + تغییرات نسخه قبلی که از قرار زیر هستند:

· رینگتون زیبای AFRICAبه عنوان Ringtone اصلی گوشی می باشد .
    · MENU Loader زیبای قرمز رنگ
    · Dialer در هوم اسکرین های 6icons و Navigation Bar !!!
    · Conversations برنامه ی مسیج vivaz در بخش MESSAGING خود گوشی!
    · Tapping Control به بخش سنسور های گوشی اضافه شده است که دارای گزینه های silencing calls و snoozing alarms میباشد (مثلا موقع آلارم گوشی را به بالا و پایین تکان دهید تا snooz شود!)
    در صورت لزوم میتوانید از مسیر tools/settings/phone/sensor settings/tapping control نسبت به غیر فعال کردن آن اقدام کنید.)نکته:دوستانی بودن که گفته بودن موقع زنگ خوردن وقتی گوشی را از جیب خارج میکنیم سایلنت میشه...این قابلیت مربوط به سنسور silencing calls میباشد و در صورت لزوم میتونید اون رو از بخش Turning control غیرفعال کنید
    · Startup sound و startup image ------<Win Se7en
    · صدا و تصویر ShuttDown هم به موارد زیبایی تغییر یافته است.
    · این صدا ها و تصاویر در مسیر C/boot قرار دارند که می توانید با موارد دلخواهتون تعویضشون کنید.(مسیر اصلی این تصاویر در فایل رام Z/boot میباشد.)
    · Voice Recorder قابلیت پخش به صورت استریو و ذخیره سازی با فرمت MP4 بدون محدودیت زمانی را داراست.
    · موارد بی استفاده زیر از فایل کوک حذف شده اند:
    rihanna, ,music store, My space, my nokia ,ovi contacts
    · ارسال هر فایلی با با فایل منیجر خود گوشی (SIS,Jar,Jad)
    · موزیک پلیر آهنگ ها را از مسیر E/Music لود می کند.
    · CameraRam Mod اضافه شده است. ( پس از خروج از دوربین Ram اشغال شده باز میگردد(
    · برنامه هایی از قبیل Messaging و Contacts در استارت آپ لود نمیشوند و این باعث افزایش سرعت گوشی و RAM خالی تر خواهد بود.
    · )Lock_Unlock Mod ویبره ی قفل و باز کردن قفل برداشته شده است)
    · UI Acceleraion Mod برای افزایش سرعت گوشی
    · Heap Size Mod هم برای سرعت و پاسخگویی بیشتر.
    · صدای Default مسیج به meaasage tone 3 تغییر یافته است.
    · حجم صدای استارت آپ و شات دان به 80 زیاد شده است.
    · آیکون و شرت کات های بیشتر برای راحتی شما عزیزان(به اسکرین شات توجه کنید)
    · منو بندی زیبا با اسامی جدید.
    · Keytoneها در پروفایل General در حالت عادی خاموش هستند(میتوانید در قسمت تنظیمات پروفایل مربوطه اقدام به روشن کردن آن کنید.(
    · Warning tone در پروفایل General در حالت عادی خاموش است(میتوانید در قسمت تنظیمات پروفایل مربوطه اقدام به روشن کردن آن کنید.(
    · صدای شاتر دوربین خاموش است اما میتوانید به قسمت تنظیمات دوربین رفته و از بخش Capture Tone ...Camera1 را به Camera 2 یا 3 یا 4 تغییر بدهید تا اونواع صدای شاتر را داشته باشید.
    · زمان Screen Baclight برای بهینه مصرف کردن باطری کمتر شده است...)میتوانید از مسیرSettings/Phone/Display/Light sensor اقدام به افزایش آن کنید(
    · زبان ها: English,Fari
    · ارسال اس ام اس Welcome نوکیا غیر فعال شده است.
    · اسم بلوتوث : 5800XM Se7en Pr Edition
    · Splash StartUp Screen طرح Se7en ساخت خودم.
    · Splash Shutdown Screen طرح Se7en ساخت خودم.
    · تقویم فارسی با رویداد ها با قابلیت نمایش در هوم اسکرین.
    · بعد از فلش 77 مگابایت فضای خای در فون مموری خواهید داشت 5) مگابایت آن را والپیپر های اضافه شده تشکیل میدهند که می تونید اونها رو از مسیر C/Data/Images/Wallpaper به مسیر دلخواهتون در مموری کارت انتقال بدید تا فضای خالی فون مموریتون به 82 مگابایت برسه!)
    · فایل Reserved که بعد از نصب برنامه هاتون در پوشه ی Private فون مموریتون ساخته میشد به طور اتوماتیک حذف میشود و حجم 4.6 مگابایت از فون مموریتون کم نمیشه.(به اصطلاح FOTA MOD )
    · تم افکت زیبای همیشگی!
    · دیکشنری فارسی در دیکشنری خود گوشی
    · Gallery Mod برای عدم نمایش فایل های عکس سیستمی در گالری(Resource,Private,SYS,… )
    · 28 والپیپر زیبا... در مسیر C/Data/Images/Wallpaper میباشند.(جدید)
    مسیر اصلی این والپیپر ها در درایو Z : Z/Data/Wallpapers
    · اگر صدای استارت آپ و شات دان گوشی کار نکرد نسبت به روشن کردن WarningToneدر پروفایل مورد استفادتون اقدام کنید
    · امکان فعال کردن اپراتور لوگو در لیست تنظیمات موم اسکرین (لوگو مورد نظرتون رو میتونید به مسیر c:\private\10000850 کپی کنید)(خودم نتونستم فعالش کنم اضافه کردم شاید کسی تونست کاریش کنه....در ضمن لوگو مورد نظر باید مخصوص اپراتور مورد استفاده باشه و فرمت لوگوی مورد نظر MBM باشه...
    · Camera mod
    · نصب 99 درصد برنامه ها بدون نیاز به فعال کردن پچ!
    · و تغییراتی دیگر که از گفتنش صرف نظر میکنم...(خسته شدم...)
    · برنامه ها :
    -1 Autoinstaller v1.20
    -2Brightlight
    -3ScreenSnap V2.0 با صدای جدید.
    -4Batuninst v2.0
    -5RomPatcher+ V2.3
    -6Restart
    -7KillMe
    -8 VirtualKeyboard+Farsi Lang کیبورد مجازی با زبان فارسی.
    -9 Conversations برنامه ی مسیج در بخش MESSAGING خود گوشی!
    --10BTSwitch
    -11MiniSpeaker که قابلیت خواندن متون انگلیسی را به صورت صوتی داراست!
    -12PocketSensor:با فعال کردن این برنامه گوشی دا به جیبتان بگذارید اتومات قفل میشه و از جیبتون در بیارید اتومات قفلش باز میشه!
    -13For Your Ears Only : با فعال کردن این برنامه و minimize کردن وقتی با هدفون موزیک گوش میدهید با جدا شدن هدفون موزیک هم غیر فعال میشه!

پج ها:
    پچ های مورد استفاده در برنامه ی رام پچر به صورت خودکار بعد فلش به پوشه یE/Patches کپی خواهند شد (پس باید حتما با مموری کارت فلش بزنید تا پچ ها به مموری کارتتون کپب شن!) و شما می توانید هر پچ دیگری رو غیر از این پچ ها به این مسیر(یا مسیر C/Patches ) کپی و از اونها بهره ببرید
    2THEMES : برای فعال کردن بعضی هوم اسکرین ها و ... کاربرد دارد.
    Call log 12 Months.rmp : برای این که لوگ گوشی تا 12 ماه (به جای 30روز) پاک نشن
    Disable Red Recording LED.rmp : موقع فیلم برداری چراغ قرمز کنار فلاش رو خاموش میکنه
    Improve Bass.rmp : دقیق نمیدونم اما به احتمال زیاد کیفیت بیس صدا رو بیشتر میکنه.
    Install Server RP+.rmp : نصب برنامه ها بدون محدودیت
    KastorUI.rmp : برای بعضی از تم افکت ها کاربرد دارد.
    LCD Light Always ON.rmp : هیچ وقت ال سی دی گوشی خاموش نشود.
    Lcd Off-Full Battery.rmp: موقع فول شارژ شدن باطری همه ی چراغ ها خاموش خواهند شد.
    Lock Bluetooth.rmp : بلوتوث غیر فعال میشود
    Lock GPRS WLAN.rmp : هیچ انتقال داده ای از قبیل اینترنت گوشی و وایرلس صورت نگیرد.
    Lock Settings.rmp : تنظیمات غیر قابل دسترس شوند.
    Open4All RP+.rmp : دستیابی به فایل های سیستمی
    Record Tone OFF.rmp : صدای Record را غیر فعال میکند.
    Remove Beep RecMode.rmp: صدای بیپ را موقع فیلم برداری غیفعال میکند.
    Remove Charger Notes.rmp :موقع شارژ گوشی هیچ پیغامی ظاهر نشود.
    Remove Show Open Apps : برنامه های در حال اجرا را نشان ندهد.
    Restart Power Btn.rmp : موقع نگه داشتن دکمه پاور گوشی به جای آن که خاموش شود ریست شود(توجه کنید که اگه میخواهید کار بده اونو رو اوتو قرار بدهید)
    Short Multi Tap.rmp: تغییر در ابزار های موقع نوشتن متن یا منو ها
    نکات :
    ·قبل از فلش مسیر های سیستمی: SYS,Private,Resource,System را حتما از مموری کارتتون پاک کنید.
    · حتما با مموری کارت فلش بزنید تا پچ ها اتومات به مموری کارتتون کپی شن
    ·بعد از اولین استارت بعد از فلش لطفا 2 دقیقه صبر کنید که برای اولین بار به طور کامل لود شه
    ·گوشی رو برای افزایش سرعت ریست *#7370# کنید.
    ·آهنگ هاتون رو به مسیر E/Music انتقال بدهید.
    توسعه و پخشو اطلاع رسانی در سایت های دیگر با ذکر نام Rezaee3001 مانعی ندارد

دانلود فایل PPM به صورت یکجا :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 5 کاربر از enimonte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام.
    من تا حالا گوشی سنسور دار نداشتم بنابراین چند تا سوال...
    1- اگه گوشی رو توی جیبم بزارم موقع راه رفتن یا دویدن صدمه ای به صفحش یا سنسورهاش نمیاد؟ فشار توی جیب صدمه ای به صفحش نمیزنه؟
    2- قابی که برای گوشی گرفتم فابریک نیست (گویا فابریکش خشکه) بلکه نرمه. صدمه ای به صفحه گوشی نمیزنه؟
    3- فاصله دو نقطه رو با gps چطوری بدست بیارم؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

استفاده عملی بنده این رو نشون داده که با
    30 دقیقه جی.پی.اس (همراه با زمان اتصال به ماهواره)
    3ساعت استفاده از وایرلس
    3 ساعت گوش دادن به موسیقی با هدفون
    تماس و اس.ام.اس اندک و استفاده از دوربین برای عکاسی با فلاش برای چند عکس و ور رفتن با گوشی و دریافت فایل با بلوتوث و کمی بازی و دیدن کلیپ شارژ گوشی یک روز نیم دوام آورد.
    بابا باتری که عالی داره میره
    همون 3 ساعت وایرلس میدونی چه شارژی مصرف میکنه !

11. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

سلام.
    من تا حالا گوشی سنسور دار نداشتم بنابراین چند تا سوال...
    1- اگه گوشی رو توی جیبم بزارم موقع راه رفتن یا دویدن صدمه ای به صفحش یا سنسورهاش نمیاد؟ فشار توی جیب صدمه ای به صفحش نمیزنه؟
    2- قابی که برای گوشی گرفتم فابریک نیست (گویا فابریکش خشکه) بلکه نرمه. صدمه ای به صفحه گوشی نمیزنه؟
    3- فاصله دو نقطه رو با gps چطوری بدست بیارم؟
    1.سنسوراش چیزیش نمیشه و لی خوب به صفحه فشار وارد نشه بهتره(وسیله الکتریکیه دیگه)
    2.شما برای حفظ صفحه ی نمایشگر از اینکه خط بیاوفته خدایی نکرده یه محافظ صفحه بگیر و خیالتو راحت کن قابشم باید ببینی که اون قسمتی که با صفحه در تماس هست اگه خشک باشه خط مینداره وگر نه مشکلی نداره
    3.برای GPS اول باید تو نقشه موقعیت خودتو مشخص کنی بعد هر نقطه ای که می خوای بری رو دوبار روش میزنی تو نواری که باز می شه ازت می پرسه می خوای تا اون نطقه راه بری یا با ماشین بری هر کدوم که خواستی انتخاب می کنی و برات مسیر رو آبی می کنه.مثل عکس زیر:
    (البته من آنلاین مسیر یابی کردم و آفلاین رو بلد نیستم)

13. 2 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

12

باز این شولوغ کرد
    پروفایل رو که میدونم چیه ولی چهربطی به مصرفه گوشی توی زمان آهنگ گوش کردن و فیلم داره رو شماک ه پروفسوری بگو ما هم یاد بگیریم
    -------------------------------------------------------

البته سایز عکستون هم همینطور با کم کردن این مقدار کمتر میشه

اگر کیفیت واقعی عکسی رو خواتید ببینید باید تو رزولوشن طرفای 80 ببینید
    پسر خوب، تو حالت آفلاین دیگه برای برقراری ارتباط و پیدا کردن آنتن و اینا باتری مصرف نمیشه.
    بعدم پروفسور خودتی!
    این عکس اتاق خودته؟ چرا تلویزیون رو گذاشتی رو کیس؟؟؟

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

بابا باتری که عالی داره میره
    همون 3 ساعت وایرلس میدونی چه شارژی مصرف میکنه !
    بله درسته، وایرلس لن لپ تاپ رو یک ساعت روشن می کنی گریه می کنه، دیگه از این باتری بدبخت چی می خوای؟
    Last edited by mohsen_rkh; 23-05-2010 at 12:05.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

راستی صحبته عکس شد یه موضوعی رو به دوستان بگم در مورد کیفیت عکس

عکس هایی که این گوش ها میگرن رزولوشنشون 300 هست یعنی برای چاپ هستند برای همین ممکنه یه مقدار بی کیفیت نشون بدن

اگر برای همین مشارف توی کامپیوتر و ... میخواید با کم کردن رزولوشن (72 استاندارد هست) کیفیت عکستون هم خوب میشه
    مثلا:

البته سایز عکستون هم همینطور با کم کردن این مقدار کمتر میشه

اگر کیفیت واقعی عکسی رو خواتید ببینید باید تو رزولوشن طرفای 80 ببینید
    حالا میخوای یک عکس از اتاقت بزاری چرا اینهمه صغری کبری میچینی
    ولی اتاق مجهزی داری. سه بعدی هم هست
    راستی تو که میگفتی اتاقت 60-70 متریه
    و اینکه میبینم مشکل سرمای اتاقت هم حل شده. یادته میخواستی کاغذ آتیش بزنی تا گرم بشی.یادش بخیر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •