سلام به همگی .
رفتم امروز صبانت ( پیش مسئولش اسمش محمودی بود ) ... قضیه رو گفتم . گفت بذار لیست شماره هائی که با اکانت شما وصل شدن بهتون بدم .
لیست رو آورد ... 2 نفر از روزی که من شارژ کرده بودم ( دیروز ) داشتن از اکانت من استفاده می کردن .
بهم گفت شکایت کن تا ما پدرشون رو دربیاریم ... گفتم مثلا چیکار میکنین ؟ گفت حداقل 5 میلیون تومن جریمه نقدی و تا 2 سال از هیجکدوم از ISP اجازه گرفتن ADSL نداره .
گفتم خبرتون میدم ( راستش دلم سوخت ! ) ... رفتم به 2 تا شماره زنگ زدم ... یکیش یه پسر 12 ساله بود که گفت تو چت با یکی آشنا شده و گیگی 400 تومن بهش میفروخته ... اون یکی هم گفت من گیگی 500 میخریدم از تو نت .
خلاصه قضیه رو بهشون گفتم . بدبختا از ترس داشتن سکته میکردن ... محمودی زنگ زدم گفتم شکایت ندارم ! تعجب کرد .
××××××××××
خب این پدرسوخته ها یه برنامه دارن که اگه 1 ماه از اکانت یکی دیگه با خط خودت استفاده کنی پیدات میکنن و پدر آدمو در میارن .
کارائی که گفتن برای اینکه هک نشیم انجام بدیم :
1. به هیچ وجه کانکشن رو روی PPPOE نسازین و فقط با Bridge کار کنین ( چون توی PPPOE یوزرنیم و پسورد شما توی IP مودم ذخیره میشه )
2. حتما حتما پسورد IP مودم رو عوض کنین ( Admin رو تغییر بدین )
3. اگه دیدن خطتون رانژه هست و شارژ هم دارین و تو 30 دقیقه ارور 691 داشتین حتما پیگیری کنین .
به هر حال 15 گیگم رو درست کردن و 6 گیگ قبل که زود تمام شده بود رو بهم دادن .
مخلصیم .