تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 595 از 1042 اولاول ... 95495545585591592593594595596597598599605645695 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,941 به 5,950 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همگی .

رفتم امروز صبانت ( پیش مسئولش اسمش محمودی بود ) ... قضیه رو گفتم . گفت بذار لیست شماره هائی که با اکانت شما وصل شدن بهتون بدم .

لیست رو آورد ... 2 نفر از روزی که من شارژ کرده بودم ( دیروز ) داشتن از اکانت من استفاده می کردن .

بهم گفت شکایت کن تا ما پدرشون رو دربیاریم ... گفتم مثلا چیکار میکنین ؟ گفت حداقل 5 میلیون تومن جریمه نقدی و تا 2 سال از هیجکدوم از ISP اجازه گرفتن ADSL نداره .

گفتم خبرتون میدم ( راستش دلم سوخت ! ) ... رفتم به 2 تا شماره زنگ زدم ... یکیش یه پسر 12 ساله بود که گفت تو چت با یکی آشنا شده و گیگی 400 تومن بهش میفروخته ... اون یکی هم گفت من گیگی 500 میخریدم از تو نت .

خلاصه قضیه رو بهشون گفتم . بدبختا از ترس داشتن سکته میکردن ... محمودی زنگ زدم گفتم شکایت ندارم ! تعجب کرد .

××××××××××

خب این پدرسوخته ها یه برنامه دارن که اگه 1 ماه از اکانت یکی دیگه با خط خودت استفاده کنی پیدات میکنن و پدر آدمو در میارن .

کارائی که گفتن برای اینکه هک نشیم انجام بدیم :

1. به هیچ وجه کانکشن رو روی PPPOE نسازین و فقط با Bridge کار کنین ( چون توی PPPOE یوزرنیم و پسورد شما توی IP مودم ذخیره میشه )
    2. حتما حتما پسورد IP مودم رو عوض کنین ( Admin رو تغییر بدین )
    3. اگه دیدن خطتون رانژه هست و شارژ هم دارین و تو 30 دقیقه ارور 691 داشتین حتما پیگیری کنین .

به هر حال 15 گیگم رو درست کردن و 6 گیگ قبل که زود تمام شده بود رو بهم دادن .

مخلصیم .

2. 3 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

1. به هیچ وجه کانکشن رو روی PPPOE نسازین و فقط با Bridge کار کنین ( چون توی PPPOE یوزرنیم و پسورد شما توی IP مودم ذخیره میشه )
    خب چطور ممکنه یوزر پسورده مودم رو بدست بیارن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام به همگی .

رفتم امروز صبانت ( پیش مسئولش اسمش محمودی بود ) ... قضیه رو گفتم . گفت بذار لیست شماره هائی که با اکانت شما وصل شدن بهتون بدم .

لیست رو آورد ... 2 نفر از روزی که من شارژ کرده بودم ( دیروز ) داشتن از اکانت من استفاده می کردن .

بهم گفت شکایت کن تا ما پدرشون رو دربیاریم ... گفتم مثلا چیکار میکنین ؟ گفت حداقل 5 میلیون تومن جریمه نقدی و تا 2 سال از هیجکدوم از ISP اجازه گرفتن ADSL نداره .

گفتم خبرتون میدم ( راستش دلم سوخت ! ) ... رفتم به 2 تا شماره زنگ زدم ... یکیش یه پسر 12 ساله بود که گفت تو چت با یکی آشنا شده و گیگی 400 تومن بهش میفروخته ... اون یکی هم گفت من گیگی 500 میخریدم از تو نت .

خلاصه قضیه رو بهشون گفتم . بدبختا از ترس داشتن سکته میکردن ... محمودی زنگ زدم گفتم شکایت ندارم ! تعجب کرد .

××××××××××

خب این پدرسوخته ها یه برنامه دارن که اگه 1 ماه از اکانت یکی دیگه با خط خودت استفاده کنی پیدات میکنن و پدر آدمو در میارن .

کارائی که گفتن برای اینکه هک نشیم انجام بدیم :

2. حتما حتما پسورد IP مودم رو عوض کنین ( Admin رو تغییر بدین )
    3. اگه دیدن خطتون رانژه هست و شارژ هم دارین و تو 30 دقیقه ارور 691 داشتین حتما پیگیری کنین .

به هر حال 15 گیگم رو درست کردن و 6 گیگ قبل که زود تمام شده بود رو بهم دادن .

مخلصیم .
    من ارور 691 زیاد داشتم و دارم اما مشکل کم شدن الکی ندارم مثلا من روز 200 مگ تا 250 مگ استفاده خودمه اما 12 روز فقط 1 گیگ دیگه داشتم چون موقع امتحاناتم بود گفتم همون را نگه دارم و هنوز هم همون 1 گیگ را دارم و هنوز هم ارور 691 را دارم پس هر ارور 691 دلیل بر اینکه یکی ازتون دزدی می کنه نیست

5. این کاربر از navidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

صبا نت راحت میشه این کارا را کرد...

Last edited by ahriman323; 21-01-2010 at 23:32.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من ارور 691 زیاد داشتم و دارم اما مشکل کم شدن الکی ندارم مثلا من روز 200 مگ تا 250 مگ استفاده خودمه اما 12 روز فقط 1 گیگ دیگه داشتم چون موقع امتحاناتم بود گفتم همون را نگه دارم و هنوز هم همون 1 گیگ را دارم و هنوز هم ارور 691 را دارم پس هر ارور 691 دلیل بر اینکه یکی ازتون دزدی می کنه نیست
    سلام .

اگر 30 دقیقه پشت سر هم این ارور داشته باشین باید پیگیری کرد وگرنه منم بعضی وقتها این ارور واسم میاد ولی 2 -3 بار که میزنم درست میشه .

مخلصیم .

8. این کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام .

اگر 30 دقیقه پشت سر هم این ارور داشته باشین باید پیگیری کرد وگرنه منم بعضی وقتها این ارور واسم میاد ولی 2 -3 بار که میزنم درست میشه .

مخلصیم .
    من مشکل ارور ندارم فقط مرتب موقع کانک شدن ارور 743 میاد که میگه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و خودشون گفتن که مشکل از سرور هست ولی حجم من خیلی مشکوک کم میشه مثلا من الان فیلم shooter 700 مگ رو دانلود کردم و حجم مصرفی 42.5 بود ولی روز بعد شده بود 44.5 حالا منم بهشون بگم؟

داره خودمونی میشه alisam44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من از شرکت کیمیانت سرویس می گیرم(نمایندگی فن آوا)
    چندوقت با سرویس یاهو مشکل پیدا کردم!!هیچ فایلی را نمی توانم attach کنم + موقع دانلود ضمیمه ها سرعتم 15-20 هست اما در بقیه سایتها سرعت دانلودم 100-110 می باشد!!
    مشکل از کجاست؟

رنج مورد قبول RNG چند است؟اسپیلیتر توش تاثیر دارد؟
    کسی نیست ما را راهنمایی کند؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من مشکل ارور ندارم فقط مرتب موقع کانک شدن ارور 743 میاد که میگه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و خودشون گفتن که مشکل از سرور هست ولی حجم من خیلی مشکوک کم میشه مثلا من الان فیلم shooter 700 مگ رو دانلود کردم و حجم مصرفی 42.5 بود ولی روز بعد شده بود 44.5 حالا منم بهشون بگم؟
    اینطور فکر نمیکنم کسی داره استفاده میکنه .

واسه من در عرض 1 ساعت حدود 2 گیگ کم شد !

مخلصیم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام به همه و بخصوص بچه هاي تهران
    من ميخوام ADSL بگيرم
    مركز مخابراتي قدس ما رو ساپورت ميكنه . پيش شماره 8833 است
    بهترين مركز جهت گرفتن كجا هست .
    با چه سرعتي ؟
    اينترنت را جهت كاردانشجويي و دانلود فايل pdf ميخوام .
    كامل منو راهنمايي كنيد كه سرم كلاه نره
    ممنون از همه

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آی پی های زنده رو گیر میارن و میدونن که آی پی صبا چیه توی اون رنج هرچی باشه رو میزنن توی مرور گر حالا اگر بریج باشه که جواب نمبده اگه بردبند باشه میره تو روتر اونجا یوزر و پسورد هست ولی من شک دارم که واقعا از اسکن کردن آی پی این کار شده باشه چون یکبار پسورد عوض شده واسه همین فکر کنم از خود صبا قضیه لو میره کافیه یه کارمند پشتیبانی دستش کج باشه

14. این کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •