تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 595 از 1759 اولاول ... 9549554558559159259359459559659759859960564569510951595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,941 به 5,950 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط farshad86
    سلام
    1- بلاخره راه حلی برای این قضیه پیدا کردید؟
    من خودن 4شنبه wl-600g خریدم ، روی جعبش این قابلیت رو هم نوشته که : مودم میتونه بدون نیاز به کامپیوتر اطلاعات رو روی فلشی که بهش متصل هستش دانلود کنه. که برای روشن نذاشتن سیستم از شب تا صبح فوق العادست. البته من خودم هنوز نتونستم این قابلیت رو بکار بگیرم.
    2- داغ نمیکنه مودمتون؟ بعضی مواقع کلا از کار نمیوفته که حتی نتونید به کانفیگ مودم برید و محبور به خاموش روشن شدن سیستم بشید؟
    3- کلا باهاش مشکلی نداریه؟ من الان am602 دارم بعضی مواقع اذیتم میکنه و چون به وایرلس احتیاج دارم دارم به linksys فکر میکنم بیشتر...
    هرچند مودم با این امکانات(wl-600 ) صد تومان(105) مفته!
    سلام آقا فرشاد . . .

1- اون قابلیت دانلود مستقیم روی فلش ، Download Machine نام داره که تو هیچ یک از مودم های DSL ایسوس نیت ، بلکه روی روتورهای wl500g و wl700g هستش که مودم ندارن!!! درواقع باید یه مودم بهش وصل بشه ( هر مودمی که LAN داشته باشه) .
    2- درمورد داغ کردن ، مودم گرم میشه ولی هیچ وقت داغ نمیکنه ، خیلی وقت ها هم چند هفته روشن میمونه ولی تو این یه سال مشکلی به هیچ وجه نداشته.

3- در این مدت هم فقط یکی دو بار قطع شده ، که به راحتی با یه ریست ( بصورت نرم افزاری از تو خود لپ تاپ) درست شده.
    ولی گوش شیطون کر ، تابحال این همه مشکل که دوستان تو تاپیک میگن رو خودم به چشم ندیدم !! واقعا نرم افزار هوشمند و خوبی داره. تا حالا هم چند بار عمداً ریست کارخونه ای اش کردم تا واسه دوستان از مراحل نصب Screen Capture کنم ، ولی بازهم به راحتی و بصورت خودکار کانکت شد. مخصوصاً با Firmware جدید که واقعا زیبا و کاربر پسند طراحی شده و همه چیز دم دسته!

- ضمناً من کوچه ی بالای خونمون 4 روز در ماه سمینار دارم ، مودم رو گذاشتم تو پاسیو ، نزدیک پشت بوم. هم خونه رو پوشش داده ، هم اونجا ازش استفاده میکنیم.

2. 4 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

1- اون قابلیت دانلود مستقیم روی فلش ، Download Machine نام داره که تو هیچ یک از مودم های DSL ایسوس نیت ، بلکه روی روتورهای wl500g و wl700g هستش که مودم ندارن!!! درواقع باید یه مودم بهش وصل بشه ( هر مودمی که LAN داشته باشه) .
    البته مودم Asus Dsl-N13 هم این قابلیتو داره، منتها با قیمت 185 تومن.

4. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ممنون از جواب دوستان
    فقط یه سوال...
    اون قابلیت اتصال به هارد یا فلش مموری در عمل راحته؟ یعنی به راحتی میشه بهش فایلهایی را اضافه یا کم کرد؟ با سرعت قابل قبول؟
    تهران از کجاها میتونم تهیه کنم؟ چون باید دوستم که فردا(5 شنبه) میاد برام بگیره بیاره اصفهان.

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ممنون از جواب دوستان
    فقط یه سوال...
    اون قابلیت اتصال به هارد یا فلش مموری در عمل راحته؟ یعنی به راحتی میشه بهش فایلهایی را اضافه یا کم کرد؟ با سرعت قابل قبول؟
    تهران از کجاها میتونم تهیه کنم؟ چون باید دوستم که فردا(5 شنبه) میاد برام بگیره بیاره اصفهان.
    برای هر کاری به برنامه داره، برای مدیریت دانلود هم یه برنامه download master داره که از طریق اون فایلهای موردنظرتونو انتخاب می کنین. اتصال حافظه هم فکر می کنم نیاز به تنظیمات داره و باید یه ftp server بسازین ولی احتمالا دفترچه اش واضح باشه.
    تهران توی بازار رضا مغازه شبکه هوشمند داشت،
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توی پایتخت هم دالای کامپیوتر (که a6l3i جان مشخصاتشو توی پست قبلیشون گذاشته بودن)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ChaoticHead; 07-01-2010 at 08:04.

7. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

13

سلام سهیل جان
    به p30 خوش اومدی . . .

1- بعضی مودم هایی که روتور هم هستن و چند تا خروجی LAN دارن ، این قابلیت رو دارن. من از برندهای دیگه خبری ندارم ولی تو مدل های ایسوس ؛ امکانش هست :

AM604 : با 4 خروجی LAN برای اتصال 4 کامپیوتر ( حدود 50 تومن)
    AM604g : با 4 خروجی LAN و وایرلس ( تا 15 کاربر) ( حدود 75-85 تومن)
    wl-600g : با 4 خروجی LAN ، وایرلس و USB برای اتصال پرینتر یا فلش مموری ( حدود 105 تومن )

روی مودم های وایرلس دار Asus که Firmeware شون رو آپگرید کرده باشن ، مثل عکس زیر میشه برای کاربرها اولویت تنظیم کرد. حتی بعضی هاشون رو هم Block کرد. با یکی-دو کلیک ساده:

2- در اون مودم ها تا حالا نشنیدم .
    دوستانی که AM602 دارن ؛ ممنون میشم بگین آیا میتونید واسه کاربرهای LAN و USB بطور جداگانه ، اولویت و محدودیت سرعت ایجاد کنین؟

ممنون . . .

سلام
    چون این قابلیت خیلی برای من مهمه،بچه هایی که am404g دارند میتونند این قابلیت را چک کنند؟!! آیا دقیقا تنظیمات شبیه wl600g است که دوستمان زحمت screenshot آنرا کشیدند؟ اگه از صفحه تنظیمات am604g برای این قابلیت یک screenshot بگذارید بسیار ممنون میشوم!
    یک سوال دیگه، گارانتی معتبر برای مودمهای ایسوس چیه و از کجا میشه گرفت؟ آخه شنیدم تقلبیش زیاده؟
    برندهای دیگه این قابلیت (مدیریت پهنای باند) را در مودمهایشان ندارند؟

با تشکر

داره خودمونی میشه smk1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته مودم Asus Dsl-N13 هم این قابلیتو داره، منتها با قیمت 185 تومن.
    اشتباه نشه این مودم رو دارم حیف پول دانلود مستر نداره بلکه فقط یه ftpserver کند داره با سرعت 2.4MB/S یعنی به هیچ دردی نمیخوره.

داره خودمونی میشه smk1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقا فرشاد . . .

2- درمورد داغ کردن ، مودم گرم میشه ولی هیچ وقت داغ نمیکنه ، خیلی وقت ها هم چند هفته روشن میمونه ولی تو این یه سال مشکلی به هیچ وجه نداشته.

3- در این مدت هم فقط یکی دو بار قطع شده ، که به راحتی با یه ریست ( بصورت نرم افزاری از تو خود لپ تاپ) درست شده.
    ولی گوش شیطون کر ، تابحال این همه مشکل که دوستان تو تاپیک میگن رو خودم به چشم ندیدم !! واقعا نرم افزار هوشمند و خوبی داره. تا حالا هم چند بار عمداً ریست کارخونه ای اش کردم تا واسه دوستان از مراحل نصب Screen Capture کنم ، ولی بازهم به راحتی و بصورت خودکار کانکت شد. مخصوصاً با Firmware جدید که واقعا زیبا و کاربر پسند طراحی شده و همه چیز دم دسته!

- ضمناً من کوچه ی بالای خونمون 4 روز در ماه سمینار دارم ، مودم رو گذاشتم تو پاسیو ، نزدیک پشت بوم. هم خونه رو پوشش داده ، هم اونجا ازش استفاده میکنیم.
    دانلود مستر asus محدودیت حجم فایل 4GB برای دانلود داره چون روی NTFS نمی تونه بنویسه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mory_fun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    فارسی موبایل

پيش فرض

سلام آقایون من یه سوال دارم :
    مودم باید شرکت ADSL رو کانفیگ کنه یعنی چی؟
    شرکت لایزر چه مودم هایی کنفیگ میکنه؟

پروفشنال r_22009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    EsFaHaN

پيش فرض

دوستان می خواستم بدونم چه قدر تفاوت بین اتصال مودم با lan و usb هست؟؟می گن قطعی داره می خواستم بدونم تا چه حده؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اشتباه نشه این مودم رو دارم حیف پول دانلود مستر نداره بلکه فقط یه ftpserver کند داره با سرعت 2.4MB/S یعنی به هیچ دردی نمیخوره.
    Asus DSL-N13(New) Wireless Router ADSL Wireless ADSL Router 300 Mbps Multi Functional(Printer/Scanning Server,Webcam Sharing, HDD Sharing, Download Master), 1 Rj11, 4 Lan Port, 1 USB, 2x3dbi PCB antenna MIMO, Output Power:19.5dBm
    شما سعی کردین utitlity شو(یا مدلهای مشابهو) از توی سایت asus بگیرین امتحان کنین؟ ممکنه تبلیغ رسمی نکرده باشه ولی امکانشو داره. متاسفانه ایسوس در زمینه توضیخ و تبلیغ امکانات دستگاههای شبکه اش خیلی ضعیف عمل کرده، باید باهاش ور برین و روش وقت بزارین..دستگاه فوق العاده خوب و حرفه ایی هست، خیلی کارا میشه باهاش کرد.

البته download masterهم فقط یک راه استفاده از این قابلیته. روی همه دستگاههایی که ftp server دارن و با سیستم عامل داخلی لینوکس کار می کنن می شه کلاینت تورنت یا پروتوکولهای دیگه نصب کرد که خیلی بهتر از برنامه خود ایسوس کار می کنه (البته کار تخصصیی هست و باید وارد باشین)

دانلود مستر asus محدودیت حجم فایل 4GB برای دانلود داره چون روی NTFS نمی تونه بنویسه.
    آره، ولی کمتر پیش میاد یه دونه فایلتون از 4 گیگ بزرگتر باشه (مگر مثلا iimage باشه). مثلا dvd تصویری هم فایلهاش 1 گیگی هستن.

دوستان می خواستم بدونم چه قدر تفاوت بین اتصال مودم با lan و usb هست؟؟می گن قطعی داره می خواستم بدونم تا چه حده؟
    در شرایط معمولی تقریبا هیچ چی! توی سرعتهای خیلی بالا(که توی ایران نداریم!) یا کامپیوترهای خیلی ضعیف تفاوت محسوسه و lan بهتر کار می کنه.

سلام آقایون من یه سوال دارم :
    مودم باید شرکت ADSL رو کانفیگ کنه یعنی چی؟
    شرکت لایزر چه مودم هایی کنفیگ میکنه؟
    فکر کنم برعکسه! شرکت شما را راهنمایی می کنه مودمتونو کانفیگ (تنظیم) کنین تا بتونین از اینترنت استفاده کنین. پشتیبانی هر شرکتی با یه سری مدلهای مودم آشنایی داره و اگه اونا را داشته باشین راهنماییتون می کنن، اگه مدل دیگه ای بخرین باید خودتون تنظیمش کنین و شرکت کمکتون نمی کنه (البته کار خیلی سختی هم نیست)
    برای فهمیدن مدلهای مورد تایید شرکت هم به بخش پشتیبانیشون یه زنگ بزنین.
    Last edited by ChaoticHead; 07-01-2010 at 14:08.

14. 2 کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •