ببخشید که اینو از چند صفحه قبل دزدیدماین پست کلا تایید میشه حرف از سوختن زدی یاد ثبت نام کنکور سراسری و وارد کردن سهمیه میفتم جگرم آتش میگیرهبچه هایی که امکانات ندارن یه سهمیه میگرن آخه یکی نیست به این سنجش یا دولت بگه بابا اونا امکانات ندارن از پول نفت بردارید بدید بهشون دیگه چرا از حق یه سری دیگه میزنید نامردا
دولت نمیتونه امکانات بده به ما چه ربطی داره
والا منم قبلا از اونایی که از سهمیه استفاده میکنن بدم میومدم...تا خودم افتادم تو سهمیه
حالا سهمیه ی داخل و خارج کشور فرق میکنه....شاید پیش خودتون فکر میکنید مگه میشه تو خارج امکانات نباشه؟....والا منم تا اونجایی که میدونستم بهترین معلما رو با کللی بدبختی میفرستن خارج...ولی وقتی اومدم اینجا دیدم ای دل غافل....سال دوم دبیرستان بنده باید تو مدرسه ی ایرانی،فیزیک و ریاضی رو انگلیسی میخوندم...خب حالا معلم فیزیک رو بذاریم کنار...معلم ریاضی ما از آمریکا اومده بود و لیسانس کامپیوتر داشت...من هنوزم نفهمیدم چه ربطی به ریاضی داشت
...خب ما اصن سال دوم ریاضی نخوندیم...فیزیکمونم به درد نمیخورد....تازه دانش آموزا نمیذاشتن معلما تست کار کنن...چون خودشون میخواستم دانشگاه خارجی برن....نه کتاب تست درست حسابی داشتیم ....نه هیچی....اینا باعث شد من پایم تو ریاضی صفر باشه....مثلا من درصدای خیلیاتونو میبینم...ریاضی رو 40 میزنین درصورتی که معدلتون از من کمتره...این ینی بی امکانات بودن....ینی این که من با نمره مثلا 18 دیفرانسیل باید ریاضی رو صفر بزنم
اینارو گفتم که نشینید به مای بدبخت فحش بدین....نخواستمم بحث رو ادامه بدم...فقط اینارو گفتن که بدونید...البته یادم رفت بگم سهمیه با سهمیه فرق میکنه
![]()