تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 595 از 630 اولاول ... 95495545585591592593594595596597598599605 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,941 به 5,950 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

این پست کلا تایید میشه حرف از سوختن زدی یاد ثبت نام کنکور سراسری و وارد کردن سهمیه میفتم جگرم آتش میگیره بچه هایی که امکانات ندارن یه سهمیه میگرن آخه یکی نیست به این سنجش یا دولت بگه بابا اونا امکانات ندارن از پول نفت بردارید بدید بهشون دیگه چرا از حق یه سری دیگه میزنید نامردا دولت نمیتونه امکانات بده به ما چه ربطی داره
    ببخشید که اینو از چند صفحه قبل دزدیدم
    والا منم قبلا از اونایی که از سهمیه استفاده میکنن بدم میومدم...تا خودم افتادم تو سهمیه
    حالا سهمیه ی داخل و خارج کشور فرق میکنه....شاید پیش خودتون فکر میکنید مگه میشه تو خارج امکانات نباشه؟....والا منم تا اونجایی که میدونستم بهترین معلما رو با کللی بدبختی میفرستن خارج...ولی وقتی اومدم اینجا دیدم ای دل غافل....سال دوم دبیرستان بنده باید تو مدرسه ی ایرانی،فیزیک و ریاضی رو انگلیسی میخوندم...خب حالا معلم فیزیک رو بذاریم کنار...معلم ریاضی ما از آمریکا اومده بود و لیسانس کامپیوتر داشت...من هنوزم نفهمیدم چه ربطی به ریاضی داشت...خب ما اصن سال دوم ریاضی نخوندیم...فیزیکمونم به درد نمیخورد....تازه دانش آموزا نمیذاشتن معلما تست کار کنن...چون خودشون میخواستم دانشگاه خارجی برن....نه کتاب تست درست حسابی داشتیم ....نه هیچی....اینا باعث شد من پایم تو ریاضی صفر باشه....مثلا من درصدای خیلیاتونو میبینم...ریاضی رو 40 میزنین درصورتی که معدلتون از من کمتره...این ینی بی امکانات بودن....ینی این که من با نمره مثلا 18 دیفرانسیل باید ریاضی رو صفر بزنم
    اینارو گفتم که نشینید به مای بدبخت فحش بدین....نخواستمم بحث رو ادامه بدم...فقط اینارو گفتن که بدونید...البته یادم رفت بگم سهمیه با سهمیه فرق میکنه

2. این کاربر از RoYaYeEe_NiIiLi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه payman1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

اینو من موافقم خیلی...اصلاً عدالت نیست ... منم اگه ننه بابام جفتشون جراح ومتخصص بودن پولشون از پارو بالا می رفت و تو بهترین دبیرستانای کشور درس میخوندم یا جو درس خوندن تو خونمون بود نفر اول کنکور تجربی میشدم!!!!!!!!!اینو شک ندارم!!!!!البته این ای کیوی پایینم خودش کلی دردسره!!!!!!: دی
    هیچی مثه سهمیه بچه های هیئت علمی دانشگاهها زور نداره...من نمیفهمم باباش درس خونده چرا بچش باید سهمیه داشته باشه؟!
    ای خدا...
    چه عجب یکی ما رو تحویل گرفت!!!!!!

آقا اصلا من میگم این سهمیه را برداریم بعدش چیز کنیم
    .
    .
    .
    .
    چیکار کنیم ؟ هان ، چیز کنیم دیگه!!!!!!
    .
    .
    .
    .
    اصلا هر کی به نشونه اعتراض شیشیه ها خونه خودشو بیاره پایین ، مدارکش هم ببریم تو وزارت کشور!!!!!!!

این فایل رپید شیر هم هر وقت 10 بار دانلود بشه پیشی میبردش!!!!!بگید تا دوباره بزارم
    Last edited by payman1991; 28-06-2009 at 10:47.

4. این کاربر از payman1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

اینارو گفتم که نشینید به مای بدبخت فحش بدین
    من هیچ وقت این جسارتو نمیکنم اتفاقا من خودم تا سوم راهنمایی تو یه منطقه محروم بودم البته فقط اسمش محروم بود آب و هواش توپ بود و امکانات هم داشت ولی جز مناطق محروم بود یکی از دبیرای اونجا تازگیا اومده تهران تابستون دیدمش گفت تهران چطوره؟ گفت بابا اونجا ما به بچه ها درس میدادیم بچه گوش میکردن اینجا فقط باید داستان تعریف کنیم تا بچه ها ساکت بشن ، حالا همین دبیر تو منطقه محروم بهترین دبیرمون بود اونجا خوب درس میداد چون معتقد بود تو بعضی جاها دبیرا بد درس میدن تا بچه ها پول بدن بیان کلاس تقویتی
    چند روز پیش تو tv حرف میزد میگفت تو تهران به خاطر آلودگی یه گازی تولید میشه که باعث میشه بازده یادگیری بچه ها خیلی پایین بیاد. پس باید یه سهمیه دود به تهران بدن

6. این کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خوب دوباره بزار لطفا , به من رسید تموم شد !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    صبح همگي به خير
    يه سوال دارم

ازمون ما ساعت 8:15 شروع شد ولي تو كارت نوشته بود 7:30 شروع ميشه . از شما چند شروع شد؟

داره خودمونی میشه javat00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    بماند !

پيش فرض

سلام..من اومدم... در مورد کنکور اصلا صحبت نمیکنم چرا که هر چی فهش به این آقای توکلی مدیر اجرایی کنکور بدیم کم گفتیم..
    اومده میگه سوالات به صورت مفهومی طرح شده....!! واقعا خندم گرفته بود....1 دونه سوالش مفهومی نبود و اگر نکته حفظ نبودی کلاهت پس معرکه بود...
    من کاری به این چیزا ندارم...اصلا.. تازه اینجا دیدیم بحث نشده اما شیمی 1 سوال غلط داشت...مساله هم بود..
    ما با معلم شیمیمون نشسته بودیم اون هم تایید کرد که غلطه سوالش..خودش هم 1 ساعت روش فکر کرد !!!!
    در هر حال اومدم بگم مزخرفترین کنکور امسال برگزار شد..بودجه بندی اصلا درست نبود....اثر دوپلر و تراز شدت صوت که از مبدا کنکور هر سال تا حالا مییومد نیومده بود !!! تحقیر بر انگیز بود...
    دیدیم بحث سهمیه شده اومدم بگم ببین حق من و ... هست که از سهمیه استفاده کنیم..این خون هایی که برای مملکت رفته از ما و اون ها رفته ...زشته بیایم اینجا بگیم حقشون نیست و..

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Doe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    صبح همگي به خير
    يه سوال دارم

ازمون ما ساعت 8:15 شروع شد ولي تو كارت نوشته بود 7:30 شروع ميشه . از شما چند شروع شد؟
    7:30 شروع فرایند ازمون به قول خودشون.برگه ی نظر سنجیو دادن.ولی شروع ریاضی 8 بود

rambo
    سهمیه ی دود خیلی باحال بود!!!!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by John Doe; 28-06-2009 at 11:32.

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

ما 8 شروع شد
    بعد ماله شما از اون طرف وقت ندادن؟

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مال ما رو مثل اینکه 5 دقیقه دیرتر شروع و 5 دقیقه زود تر گرفتن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!

اسپم:امیر تو فردا امتحان دیف داری اینجا چیکار میکنی؟؟؟

13. این کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ما 8 شروع شد
    بعد ماله شما از اون طرف وقت ندادن؟
    تا 12:20 وقت دادن . از نظر وقت مشكلي نبود . من فكر كردم بقيه بچه ها 7:30 شروع كردن .ولي اگر 8 شروع شده ما هم زياد تاخير نداشتيم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •