تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 595 از 1138 اولاول ... 954955455855915925935945955965975985996056456951095 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,941 به 5,950 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بیوک نوا کادیلاک هر چی قدیمیتر کیفیت بهتر
    من خودم بی4 و بی5 رو خیلی دوست دارم.
    بی5 که خدای شتابه از کامارو 8 اتومات هم زرنگتره
    به عنوان مثال این بیوک بی5 مدل 57
    البته آینه های ماشین فابریکش نیست.(فابریکش تخم مرغیه)

2. 8 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

البته يه مورد هست و اينكه ممكنه درب قالپاق سوپاپها مال يه گودرنچ باشه و خود موتور يه 350 معمولي بيشتر نباشه، مضاف بر اينكه با جابجا كردن درب سوپاپها با همديگه ، راحت ميشه محل درب روغن رو هم جابجا كرد.
    در هر صورت اگر موتور اماده به كار بشه و تست كنن شايد بشه بيشتر ازش اطلاعات بدست آورد.
    امشب بعد از چند روزي كه ماشين خواب بود ، باهاش بيرون رفتم و جلوي درب فروشگاه پارك كردم..
    حقيقتش رو بگم، ديگه خسته شدم از بسكه اينجور سوالات رو شنيدم:
    آقا اين نوا مال كيه؟؟!!
    ما شماست؟؟؟؟!!!
    فروشيه؟؟؟؟!!!!
    حالا اينها چند ميارزن؟؟؟؟!!!
    چطور ماشينيه؟؟؟؟!!!
    خوبن؟؟؟؟!!
    لوازمشون گير مياد؟؟؟؟!!
    تند ميرن؟؟؟!!
    قوي هستن؟؟؟؟؟!!!
    ....؟؟؟!!
    ......؟؟؟!!!
    ......؟؟!!!
    و در ادامه اين جملات رو ازشون ميشنوم:
    واقعا اينها ماشينن....
    حرف ندارن...
    مَردن..مَـــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـرد....!!!
    آخر كلاسه اين ماشينا..!!
    ....!!
    .......!!!
    .........!!!!
    ....!!!!!!!
    خلاصه منم با صبر و حوصله جواب ميدادم تا اين حس خوب و مثبت رو در بين غير حرفه اي ها بوجود بيارم كه آمريكايي سوارها، كلا يه قشر باحال و با معرفتن و سر حوصله و كامل همه چيزو براشون توضيح ميدن!!!
    يه روز ميرسه كه همه ما و ماشينهامون به تاريخ ميپيونديم و افسانه ميشيم...
    من که همیشه چپ چپ نگاهشون میکنم . سوار میشم یک خط تیک آف از خودم بجا میذارم که جواب تمام سوالاتشون داده بشه

4. 5 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خیلی از مردم اینطور فکر میکنند و مثلا یه پراید میخرن و با خودشون فکر میکنن که (وای پراید عجب امکانات فولی داره). و حتما دیدید که وقتی به یه ماشین کلاسیک قدرتمند میرسن که داره با ابهت و سرعت معمولی حرکت میکنه خودشون رو میکشن تا ازش سبقت بگیرن و یه نگاه (به خیالشون عاقل اندر سفیه) به راننده ماشین قدیمی میکنن .خلاصه کلی با خودشون حال میکنن و میگن نیگاه کنید اینا دیگه راه نمیرن البته حرفهای بی اساس مسیولین هم تاثیر زیادی در شکلگیری تفکر مردم داره.
    البته خب خیلیها هم از رو ناچاری سوار پرایدن و کلی با دیدن یه ماشین کلاسیک تمیز حال میکنن و خوب میفهمن.
    واقعا کلاسیک سوارها یه اخلاق خاص و با معرفتی دارن(اکثریت) و مخصوصا امریکایی سوارها
    Last edited by MJ1970; 11-01-2013 at 00:34.

6. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من نوا ۶۵ داشتم ۵۵۰۰ فروختم بیشتر دنبالشم یه بیوک تو همین مایه ها پیدا کنم راستی من اصفهانماتفاقا دیروزم شمال بودم یه نوا اونجا بود رفتم بخرم اما پشیمون شدم قیمت ۳تومن بود مدل۶۷ دیدم با تعریف هایی که صاحبش کرده می ارزه اما چشمتون روز بد نبینه ماشین رو دیدن نداشت در درجه اول یه اتاق میخواست تو دوزی نداشت لاستیک نداشت بیمه نداشت

8. 4 کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نوا شما اگر واقعا تميز بود بيشتر از 5.500 ارزش داشت، كاشكي چندتا عكس ازش ميگذاشتين.
    از اين يكي هم حداقل عكسي بگيريد و بذاريد تا ببينيم چي بوده؟ چه تعريفهايي كرده و شما چي ديدين؟
    اينجا رسم بر اينه كه هركسي موردي ميبينه كه به نظرش مناسب مياد ، علني اعلام ميكنه و در صورت امكان عكس هم ميگذاره تا احيانا از اعضاء اگر كسي تمايل داشت ، اونهم دنبال قضيه باشه.

10. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

فعلا عکس ازش ندارم اما کلا یه اتاق میخواست چون همه جاش پوسیده بود۴حلقه لاستیک میخواست تودوزی میخواست رو به درها چهارتا خراب و شکسته بودبیمه هم نداشت حساب کردم حدود ۳تا ۳ونیم خرجش بود فقط یه موتور و گیربکس خوب داشت

12. 3 کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

بله ؛B5 ها آینه هاشون شبیه آینه کامارو و فایربرد هست که اون ماشینی هم که من دیدیم آینه هاش هنوز فابریک بودن.شیشه های کل ماشین هم فابریک بودن هنوز.
    ------
    اتاق بیوک از اتاق کامارو و فایربرد سبکتره؟؟

14. 5 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پس با اين حساب قيمت خيلي خوبي دادين چون ماشين شما خيلي كار داشته، بخصوص كار بدنه و تودوزي و تزئيناتي كه واقعا پر دردسر و بسيار پر هزينه است و من ميتونم بگم حداقل 6 تومان خرج معمولي داشته.
    در مورد وزن بيوك و كامارو، تا اونجايي كه من جستجو كردم، متوجه شدم وزن اين دو مدل تقريبا مشابه هم هست و با توجه به نوع گيربكس و مدل موتور حدود 1500 تا 1600 كيلو متغيره و البته بازهم به مقداري تفاوت جزئي در متعلقات ديگه اي كه دارن ( هردو كوپه دو در و داراي موتورهاي 8 سيلندر و گيربكس اتوماتيك باشن)
    اما موتورهاي 6 سيلندر سبكتره و مقداري وزن كمتر ميشه( هم توي بيوك و هم كامارو)
    و با اين حساب ميشه گفت بيوك 4 درب ايران وزن بيشتري نسبت به كامارو داره چون دوتا درب و متعلقات اونها و شيشه به وزن ماشين اضافه شده.

16. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان من یه نوا با این مشخصات پیدا کردم گفته3200 نظرتون چیه میارزه؟ نواسی6 مدل 68 موتور تازه تعمیر1200خرجش کرده همه چیش نوشد بافاکتور. به گفته فروشنده گیربکس درحدنو بسیار قوی ونرم.توربین 400 نو بسته روش شتابش عالیه.فرمون زیر دست به نرمیه پنبه. مصرف بنزین تو کفی صدی10 میخوره. جلوپنجره راهنماهای جلو وچراغای عقب فابریک خوش هستن.شیشه بالابرها سالم بخاری سالم وروشن.تمام برقی هاوامپرها سالم وهمه چیزش کار میکنه. شیفتر گیربکسش ماله گالانته چراغداره بانشانگر دنده در روز وشب.ماشین تازه تودوزی شده وکفی یک تکه انداخته فقط رودریاش خوب نیست. داشبورد سالم وبدون ترک.(تعمیری نیست)جلوعقب ماشین پلمپه ضربه نخورده ولی دورتادور به علت مالیدگی داخل شهری رنگ شده اما بازم بتونش خیلی کمه کل ماشین فقط یه پوسیدگی داره اونم دایره گلگیر عقب سمت شاگرده همین.شیشه ها ی این ماشین سفارشی سبز هستن حتی جلو. ماشین یکسال معاینه داره 4ماه بیمه داره با10سال تخفیف بیمه . 4تا قالپاق فابریک نوا تمیز هم روش میده به خریدارش راستی دوگانه سوز هم هست باکپسول 80 لیتری کل اواپراتور کولر تازه سرویس وشستشو شده باد کولر وبخاری عالیه.روغن موتور بعلاوه فیلتر روغن تازه عوض شده.کل قطعات جلوبندی گریس کاری شده.عیب های ماشین:رودری ها. چند قلم مالیدگی جزئی روی بدنه. خرابی رنگ .لاستیک ها ضعیف. خب دوستان لطفا کمک کنیدو نظر بدید چطوره این ماشین ؟

18. 2 کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

کسی سراغ داره رو دریها نوا چن قیمته؟واینکه گازی که روش بسته به موتور آسیب نرسونده؟ خودش که میگه مشکل نداشته وبالا15ساله که گازی شده البته مایع.هرچند من اگه بخرمش گاز رو ازش باز میکنم

20. این کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •