بیوک نوا کادیلاک هر چی قدیمیتر کیفیت بهتر
من خودم بی4 و بی5 رو خیلی دوست دارم.
بی5 که خدای شتابه از کامارو 8 اتومات هم زرنگتره
به عنوان مثال این بیوک بی5 مدل 57
البته آینه های ماشین فابریکش نیست.(فابریکش تخم مرغیه)
![]()
بیوک نوا کادیلاک هر چی قدیمیتر کیفیت بهتر
من خودم بی4 و بی5 رو خیلی دوست دارم.
بی5 که خدای شتابه از کامارو 8 اتومات هم زرنگتره
به عنوان مثال این بیوک بی5 مدل 57
البته آینه های ماشین فابریکش نیست.(فابریکش تخم مرغیه)
![]()
من که همیشه چپ چپ نگاهشون میکنم . سوار میشم یک خط تیک آف از خودم بجا میذارم که جواب تمام سوالاتشون داده بشه![]()
خیلی از مردم اینطور فکر میکنند و مثلا یه پراید میخرن و با خودشون فکر میکنن که (وای پراید عجب امکانات فولی داره). و حتما دیدید که وقتی به یه ماشین کلاسیک قدرتمند میرسن که داره با ابهت و سرعت معمولی حرکت میکنه خودشون رو میکشن تا ازش سبقت بگیرن و یه نگاه (به خیالشون عاقل اندر سفیه) به راننده ماشین قدیمی میکنن .خلاصه کلی با خودشون حال میکنن و میگن نیگاه کنید اینا دیگه راه نمیرنالبته حرفهای بی اساس مسیولین هم تاثیر زیادی در شکلگیری تفکر مردم داره.
البته خب خیلیها هم از رو ناچاری سوار پرایدن و کلی با دیدن یه ماشین کلاسیک تمیز حال میکنن و خوب میفهمن.
واقعا کلاسیک سوارها یه اخلاق خاص و با معرفتی دارن(اکثریت) و مخصوصا امریکایی سوارها![]()
Last edited by MJ1970; 11-01-2013 at 00:34.
من نوا ۶۵ داشتم ۵۵۰۰ فروختم بیشتر دنبالشم یه بیوک تو همین مایه ها پیدا کنم راستی من اصفهانماتفاقا دیروزم شمال بودم یه نوا اونجا بود رفتم بخرم اما پشیمون شدم قیمت ۳تومن بود مدل۶۷ دیدم با تعریف هایی که صاحبش کرده می ارزه اما چشمتون روز بد نبینه ماشین رو دیدن نداشت در درجه اول یه اتاق میخواست تو دوزی نداشت لاستیک نداشت بیمه نداشت
نوا شما اگر واقعا تميز بود بيشتر از 5.500 ارزش داشت، كاشكي چندتا عكس ازش ميگذاشتين.از اين يكي هم حداقل عكسي بگيريد و بذاريد تا ببينيم چي بوده؟ چه تعريفهايي كرده و شما چي ديدين؟اينجا رسم بر اينه كه هركسي موردي ميبينه كه به نظرش مناسب مياد ، علني اعلام ميكنه و در صورت امكان عكس هم ميگذاره تا احيانا از اعضاء اگر كسي تمايل داشت ، اونهم دنبال قضيه باشه.
فعلا عکس ازش ندارم اما کلا یه اتاق میخواست چون همه جاش پوسیده بود۴حلقه لاستیک میخواست تودوزی میخواست رو به درها چهارتا خراب و شکسته بودبیمه هم نداشت حساب کردم حدود ۳تا ۳ونیم خرجش بود فقط یه موتور و گیربکس خوب داشت
بله ؛B5 ها آینه هاشون شبیه آینه کامارو و فایربرد هست که اون ماشینی هم که من دیدیم آینه هاش هنوز فابریک بودن.شیشه های کل ماشین هم فابریک بودن هنوز.
------
اتاق بیوک از اتاق کامارو و فایربرد سبکتره؟؟
پس با اين حساب قيمت خيلي خوبي دادين چون ماشين شما خيلي كار داشته، بخصوص كار بدنه و تودوزي و تزئيناتي كه واقعا پر دردسر و بسيار پر هزينه است و من ميتونم بگم حداقل 6 تومان خرج معمولي داشته.در مورد وزن بيوك و كامارو، تا اونجايي كه من جستجو كردم، متوجه شدم وزن اين دو مدل تقريبا مشابه هم هست و با توجه به نوع گيربكس و مدل موتور حدود 1500 تا 1600 كيلو متغيره و البته بازهم به مقداري تفاوت جزئي در متعلقات ديگه اي كه دارن ( هردو كوپه دو در و داراي موتورهاي 8 سيلندر و گيربكس اتوماتيك باشن)اما موتورهاي 6 سيلندر سبكتره و مقداري وزن كمتر ميشه( هم توي بيوك و هم كامارو)و با اين حساب ميشه گفت بيوك 4 درب ايران وزن بيشتري نسبت به كامارو داره چون دوتا درب و متعلقات اونها و شيشه به وزن ماشين اضافه شده.
دوستان من یه نوا با این مشخصات پیدا کردم گفته3200 نظرتون چیه میارزه؟ نواسی6 مدل 68 موتور تازه تعمیر1200خرجش کرده همه چیش نوشد بافاکتور. به گفته فروشنده گیربکس درحدنو بسیار قوی ونرم.توربین 400 نو بسته روش شتابش عالیه.فرمون زیر دست به نرمیه پنبه. مصرف بنزین تو کفی صدی10 میخوره. جلوپنجره راهنماهای جلو وچراغای عقب فابریک خوش هستن.شیشه بالابرها سالم بخاری سالم وروشن.تمام برقی هاوامپرها سالم وهمه چیزش کار میکنه. شیفتر گیربکسش ماله گالانته چراغداره بانشانگر دنده در روز وشب.ماشین تازه تودوزی شده وکفی یک تکه انداخته فقط رودریاش خوب نیست. داشبورد سالم وبدون ترک.(تعمیری نیست)جلوعقب ماشین پلمپه ضربه نخورده ولی دورتادور به علت مالیدگی داخل شهری رنگ شده اما بازم بتونش خیلی کمه کل ماشین فقط یه پوسیدگی داره اونم دایره گلگیر عقب سمت شاگرده همین.شیشه ها ی این ماشین سفارشی سبز هستن حتی جلو. ماشین یکسال معاینه داره 4ماه بیمه داره با10سال تخفیف بیمه . 4تا قالپاق فابریک نوا تمیز هم روش میده به خریدارش راستی دوگانه سوز هم هست باکپسول 80 لیتری کل اواپراتور کولر تازه سرویس وشستشو شده باد کولر وبخاری عالیه.روغن موتور بعلاوه فیلتر روغن تازه عوض شده.کل قطعات جلوبندی گریس کاری شده.عیب های ماشین:رودری ها. چند قلم مالیدگی جزئی روی بدنه. خرابی رنگ .لاستیک ها ضعیف. خب دوستان لطفا کمک کنیدو نظر بدید چطوره این ماشین ؟
کسی سراغ داره رو دریها نوا چن قیمته؟واینکه گازی که روش بسته به موتور آسیب نرسونده؟ خودش که میگه مشکل نداشته وبالا15ساله که گازی شده البته مایع.هرچند من اگه بخرمش گاز رو ازش باز میکنم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)