یه چند جوری داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه چند جوری داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقایون سلام،اقا من دیگه خسته شدم والا،مغزم پوکید از بس چرخیدم.من دیروز رفتم بازار(از دست این فروشنده ها که یعنی همه جوره میخواستن جنسشونو بفروشن به ادم،یکی میگفت اچ پی چیه!به درد اب هم نمیخوره البته یارو نمایندگی دل رو داشت)خلاصه اینو خواستم بگم که من گشتمو گشتم تا اخر یک مدل اچ پی پیدا کردم با قیمت 1300،مدلش:
dv5-1135
2.26 3m cache cpu
ram 3
hdd 250
lcd 15.4
vga gf9600 ta 1791share
این بود،با گارانتی.حالا خواستم بدونم چیزه خوبی هست؟
بعد این رم رو اگه بخواهم افزایش بدم بشه 4تا میشه؟خوبه؟
بعد یک چیزه دیگه که میخواستم از دستان سوال کنم اینه که این cache این که 3مگابایت هست یعنی از اونی که 6 هست خیلی ضعیفتره از نظر کارایش یعنی؟فرقش چیه؟ممنون.
بعد این DELL Studio 1537 اچه جور لب تاپی هست از تمام لحاظ؟گرافیکش به gf9600 میریسه؟چقدر کم داره؟این1.390
INTEL Core 2Dou 2.53GHz
4.0GB DDR2
320+ GB SATA
ATI 3450-256MB
15.4" WXGA
با تشکر از همه شما دوستان خوبم.اگه یک مدل دیگه خوب تا 1.500 دارید بگید ممنون میشم.مرسی.
من یک پیشنهاد کلی برای دوستان دارم .... به جای رفتن توی فروشگاه ها و پرس و جو از این بازاری های کم سواد ، برید مطالب و ریووهای اصلی رو بخونید و فقط قیمت رو هم از خود نمایندگی بگیرید و از همون ها هم خرید کنید
چیه خودتون رو مقید فروشگاهی میکنید ... واقعا نمی دونم! با سورس کار کنید ...
اقای "registered user" من حرفه شما رو کاملا قبول دارم.خود من چه توی این سایت چه توی سایت های دیگر بسیار گشتم.اقا شما اگه یک لطفی کنی به اون سوال بالایم جواب بدی خیلی لطف میکنی برای من.ممنون و متشکر.
چیز فوق العاده ای هست ... اینم کلوپش می تونی مطالعه کنی اطلاعاتش خوبه :
رم تا 8 میتونه بره بالا ... 3 کافیه ... 4 بهترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کش 3 نسبت به 6 زیاد تفاوت توی کارهای عادی نداره اما حرفه ای مثل رندرینگ و gis و چیزای سنگین ، تفاوت زیادی ایجاد میشه ... بهتره با توجه به بودجه ات انتخاب کنی
اون اچ پیه خیلی بهتر از 1537 هست ...![]()
اقای "REGISTERED USER" خیلی ممنون و متشکر از اینکه سریع بهم جواب دادین،مرسی.پس 3 رم کافیه برای یک بازی کردنیو این چیزا دیگه؟بعد توی بازی کردن 6 مگابایت تاثیر زیادی داره یا خیر؟بازی زیاد نمیکنم،مثلا 2ماهی 1 دونه بازی که خوب باشه.بعد یک سوال دیگر هم داشتم ازتون،این گرافیک 9600gt پیکسل شیدر و ورتیس 4 رو ساپورت که میکنه دیگه؟اصولا باید بکنه؟درسته؟ممنون از راهنمایی و توجهتون.
نه بابا ... سی پی یو زیاد برای بازی موثر نیست ... یک core2 dou 2mb cache هم کافیه اما مثلا وقتی دارید با یک نرم افزار مثل PVelite یا catia یا Solid مدل و تحلیل می کنید ، کش خودش رو نشون میده ... سرعت رندرینگ و حل بهتره و سیستم کرش نمیکنهبعد توی بازی کردن 6 مگابایت تاثیر زیادی داره یا خیر؟بازی زیاد نمیکنم،
پیکسل شیدر ؟ اینجا رو بخونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعی کنید اطلاعات دقیق را از سایت سازنده بگیرید
سلام
آقا این قضیه استقامت چجوریاس؟؟
مگه نه اینکه sony از لحاظ کیفیت قطعات، عمر دستگاه و این صحبتها یه سرو گردن از رقبا بالاتره (رو همین حساب هم قیمت مدل های مشابهش بیشتره)؟
سونی سری ژاپنی و آمریکایی و چینی بالای 1.300 کیفیت بهتری نسبت به سایر رقبا دارند
هر چند ، DV5 HP توی رنج 1 تا 1.500 بهترین کیفیت رو داره XPS و Studio بعدش ...
اقا یک دنیا ممنون و متشکرم از توجهتون.من تو سایت nvidia رفتم ولی متاسفانه چیزی ندیدم از پیکسل شیدر.ولی توی این سایت رفتمنوشته بود ساپورت میکنه.مرسی اقا،من دیگه پس میرم همون 1135 رو میخرم و خود را از این گیجی نجات میدم به قول گفتنی lol اقای "REGISTERED USER" ممنون از راهنماییتون،واقعا استفاده کردم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)