تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 595 از 905 اولاول ... 95495545585591592593594595596597598599605645695 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,941 به 5,950 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون در خبر جدیدی که من خوندم نوشته خودرو های با عمر 10 یا زیر ده سال ( یعنی حتی اگه شما 2 سال هم باشه ماشین رو صفر خریده باشی!؟؟؟؟؟؟؟ ) باید هر 6 ماه و خودرو های بالا ی ده سال هم باید هر 3 ماه به معاینه فنی مراجعه کنند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا باید از کجا دقیقش رو پرسید؟؟؟
    پلیس +10؟
    بهترین محل خود مرکز معاینه فنیه
    البته شما ماشین صفر کیلومتر رو هم ببرید براتون معاینه می کنند ولی دردسری نداره و تا اونجا که یادمه قانونش از بالای 3 سال به بالای 5 سال تغییر کرد

2. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid.saeid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اطلاعاتی درباره ی شمع ماشین
    بدرد من خورد گفتم شاید به کار شما هم بیاد

4. 2 کاربر از saeid.saeid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    من نیاز به یک سری راهنمایی دارم در مورد ی ماشین قدیمی
    لطفا تو هر قسمتش اطلاعاتی داشتید بهم بگید

تویوتا کرونا مدل 1981
    فول دنده اتوماتیک و همه چیزش برقی
    معروف یه تویتا عراقی

سوالات
    1.مصرف این ماشین چقدر باید باشه؟
    2.گریبکسش چه نوع روغنی باید ریخته بشه و کلا چند لیتر نیاز داره؟
    3.وقتی ماشین سرده مخصوصا تو زمستون حدودا باید 5 کیلومتر بره تا شروع به تعویض دنده کنه مشکل کجاس؟
    3.1. بعضی وقتام تو هین حرکت همون اول صبح بدون هیچ تقه و یا صدایی انگار درگیری قطع شده و گاز میخوره و حرکت نمیکنه مشکل از چیه؟
    4.بعد از گرم شدن که و به حالت عادی رسیدن و خوب کار کردن تو سرعتای 110 به بالا زیاد تعویض دنده داره هی میره تو 3 گازو که ول میکنی بر میگرده 4 یعنی تا دورموتور از 3 میخواد رد بشه معکوس میده اگر یواش یواش بره بالا نه اماخیلی حساس شده زیاد جا بجا میکنه مشکل از چی میتونه باشه؟

لطفا راهنماییم کنید هر کسی ی چیزی داره میگه نمیدونم چکار کنم
    Last edited by ali_1369_2006; 12-01-2015 at 01:52.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض مشکل دنده

با سلام خدمت همه دوستان

تویوتا کرونا مدل 1981
    معروف یه تویتا عراقی

سوالات
    3.وقتی ماشین سرده مخصوصا تو زمستون حدودا باید 5 کیلومتر بره تا شروع به تعویض دنده کنه مشکل کجاس؟
    3.1. بعضی وقتام تو هین حرکت همون اول صبح بدون هیچ تقه و یا صدایی انگار درگیری قطع شده و گاز میخوره و حرکت نمیکنه مشکل از چیه؟
    4.بعد از گرم شدن که و به حالت عادی رسیدن و خوب کار کردن تو سرعتای 110 به بالا زیاد تعویض دنده داره هی میره تو 3 گازو که ول میکنی بر میگرده 4 یعنی تا دورموتور از 3 میخواد رد بشه معکوس میده اگر یواش یواش بره بالا نه اما خیلی حساس شده زیاد جا بجا میکنه مشکل از چی میتونه باشه؟

Last edited by ali_1369_2006; 12-01-2015 at 01:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shiraz522's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شیــــــــــSHZـــــــــراز

پيش فرض

سلام

نور چراغ های جلو خیلی کم شده و بردم نشون دادم ، یارو گفت 50 تومن میگیرم ماتی رو برطرف و براقش میکنم !!!

2 تا نکته اینجا هست :
    1- مگه کاسه چراغ ها پرسی نیستن ؟؟ اگه باز بشن و دوباره ببندن که بازم گرد و خاک و غیره نفوذ میکنه...
    2- خودم میتونم باز کنم و مشکل رو برطرف کنم ؟؟ (اگه جواب مثبت هست ، لطفا راهنمایی بفرمایید)

پ.ن : ماشین پارس مدل 88

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان

تویوتا کرونا مدل 1981
    معروف یه تویتا عراقی

سوالات
    4.بعد از گرم شدن که و به حالت عادی رسیدن و خوب کار کردن تو سرعتای 110 به بالا زیاد تعویض دنده داره هی میره تو 3 گازو که ول میکنی بر میگرده 4 یعنی تا دورموتور از 3 میخواد رد بشه معکوس میده اگر یواش یواش بره بالا نه اما خیلی حساس شده زیاد جا بجا میکنه مشکل از چی میتونه باشه؟

دوست گرامی
    طبق تجربه ای که با این نوع سیستم ها دارم
    مدل روغن رو روی گیرباکس مخصوصن روی درب گیج می تونید ببینید که معمولن دکست رون 3 هست
    دقت کنید برخی از تعمیر کار ها این نکته رو نمی دونند و فکر می کنند این روغن شل هست و بده و بجای اون از روغن هایدرولیک سفت استفاده می کنند که تمام مشکلای شمارو می تونه همین روغن برطرف کنه
    برای کرونا 4 سیلندر کاربراتوری با اون سن 12 تا 14 لیتر در هر 100 کیلومتر کارکردترکیبی فکر می کنم منطقی باشه
    این مشکل به اصطلاح دنده پروندن هست که قبل از هر چیز به دست تعمیرکار نسپرید چون باز کردن این ها تا خرابی شدید نباشه اصلن خوب نیست
    اول روغن و سطح اون و کیفیتش رو چک کنید و اینکه روغن رو باید عوض کنید
    دو اینکه هواکش های خنک کننده گیرباکس تمیز باشند
    سه اینکه اگر لوله رابط از گیرباکس به رادیاتور رفته حتمن چک کنید که سالم باشه دمای گیرباکس رو تنظیم می کنه
    چهار اینکه معمولن در اون سری یک سیم از پدال گاز برای تنظیم میزان گاز و معکوس (شیفت) وجود داره که اگه به نسبت کاربراتور و سیم گاز تنظیم نباشه در تعویض دنده بخصوص موقع سرد بودن ماشین تاثیر زیادی داره ( خیلی از مردم نمی دونند و موقع تنظیم کاربرتور تنظیم اون رو به هم می زنند
    پنج اینکه از ماشینتون و سیستم های الکترونیکیش برامون بگید و اگر می تونید عکس هم بذارید تا ببینیم اون سری ماشین ها سیستم های عجیب و جالب داشتند نسبت به مدل خودشون

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

نور چراغ های جلو خیلی کم شده و بردم نشون دادم ، یارو گفت 50 تومن میگیرم ماتی رو برطرف و براقش میکنم !!!

2 تا نکته اینجا هست :
    1- مگه کاسه چراغ ها پرسی نیستن ؟؟ اگه باز بشن و دوباره ببندن که بازم گرد و خاک و غیره نفوذ میکنه...
    2- خودم میتونم باز کنم و مشکل رو برطرف کنم ؟؟ (اگه جواب مثبت هست ، لطفا راهنمایی بفرمایید)

پ.ن : ماشین پارس مدل 88
    دوست عزیز پرسی هستند ولی قبل باز کردن می باشند اما
    قسمت پشتر رو که کروملعاب هست رو براق می کنند اما قسمت جلویی که پلاستیک هست رو نمی تونند مثل اولش کنند
    این کار برای 405 که شیشهی هست بهتر جواب می ده
    بعد دورش رو با ماستیک سیل می کنند که جواب گو هست اما
    اول مقایسه کنید که یک جفت چراغ نو چنده که بخواید نو کنید و کهنه ها رو نگه دارید که کسی نگه خدای ناکرده ضربه خورده
    خودتان می تونید باز کنید ولی دوتا نکته
    یکی اینکه با احتیاط که تلق آفتاب خورده ممکنه بشکنه در زمان کاتر زدن درز
    2 اینکه اگه آب به درون چراغ نفوذ کرده و پشت اون زنگ زده باشه می شه تمیزش کرد ولی آبکاری الکترولز می خواد
    بعد اینکه معمولن پرشیا تلق شفاف روی اون کدر می شه در اثر آفتاب که مثل روز اولش نمیشه
    در آخر اینکه لامپ ها رو باز کنیدو چک کنید که لامپ کهنه تیره و کم نور می شه ، فیش هاش مخصوصن فیش اتصال بدنه خاکی و کثیف می شه و باعث کم نوری میشه
    با یک لامپ معمولی مثل اسرام با وات بالا ( یک مدلش کمی رنگی هست که بطور نامحسوس نور بهتی داره ) عوض کنید
    اگر از نور بالا کم استفاده کردید جای اون ها رو با هم عوض کنید تا ببینید تاثیرش چقدره
    پ.ن: جای مطمئن ببرید اگه می خواید این کار رو انجام بدید
    شما از کجا پرسیدید؟

10. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    2 تا نکته اینجا هست :
    2- خودم میتونم باز کنم و مشکل رو برطرف کنم ؟؟ (اگه جواب مثبت هست ، لطفا راهنمایی بفرمایید)پ.ن : ماشین پارس مدل 88
    سلام
    مطلب شماره ی 108 در این صفحه رو هم بخونید . شاید به دردتون بخوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه shiraz522's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شیــــــــــSHZـــــــــراز

پيش فرض

دوست عزیز پرسی هستند ولی قبل باز کردن می باشند اما
    قسمت پشتر رو که کروملعاب هست رو براق می کنند اما قسمت جلویی که پلاستیک هست رو نمی تونند مثل اولش کنند
    این کار برای 405 که شیشهی هست بهتر جواب می ده
    بعد دورش رو با ماستیک سیل می کنند که جواب گو هست اما
    اول مقایسه کنید که یک جفت چراغ نو چنده که بخواید نو کنید و کهنه ها رو نگه دارید که کسی نگه خدای ناکرده ضربه خورده
    خودتان می تونید باز کنید ولی دوتا نکته
    یکی اینکه با احتیاط که تلق آفتاب خورده ممکنه بشکنه در زمان کاتر زدن درز
    2 اینکه اگه آب به درون چراغ نفوذ کرده و پشت اون زنگ زده باشه می شه تمیزش کرد ولی آبکاری الکترولز می خواد
    بعد اینکه معمولن پرشیا تلق شفاف روی اون کدر می شه در اثر آفتاب که مثل روز اولش نمیشه
    در آخر اینکه لامپ ها رو باز کنیدو چک کنید که لامپ کهنه تیره و کم نور می شه ، فیش هاش مخصوصن فیش اتصال بدنه خاکی و کثیف می شه و باعث کم نوری میشه
    با یک لامپ معمولی مثل اسرام با وات بالا ( یک مدلش کمی رنگی هست که بطور نامحسوس نور بهتی داره ) عوض کنید
    اگر از نور بالا کم استفاده کردید جای اون ها رو با هم عوض کنید تا ببینید تاثیرش چقدره
    پ.ن: جای مطمئن ببرید اگه می خواید این کار رو انجام بدید
    شما از کجا پرسیدید؟
    شیراز !
    ابتدای دروازه قرآن

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شیراز !
    ابتدای دروازه قرآن
    اگر با دقت و حوصله فراوان پست 108 جناب آسمانی رو دنبال کنید ممکنه از اون خرج راحت بشید بسیار مفیده

14. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •