سلام تا چه حد میخوای هزینه کنی ؟
اگر تا 70-80 محصولات Genius، نظیر F23 رو توصیه میکنم. تا 300 الی 400 محصولات لاجیتک رو سرچ کن. بالای این مقدار میتونی یوک یا محصولات حرفه ای تر لاجیتک و غیره رو بگیری.
سلام تا چه حد میخوای هزینه کنی ؟
اگر تا 70-80 محصولات Genius، نظیر F23 رو توصیه میکنم. تا 300 الی 400 محصولات لاجیتک رو سرچ کن. بالای این مقدار میتونی یوک یا محصولات حرفه ای تر لاجیتک و غیره رو بگیری.
سلام دوست عزیز. اگر صفحه اول این تاپیک رو نگاه کنی اطلاعات مفیدی پیدا می کنی. یک نسخه Flight School هم هست که توضیحات نسبتا خوبی داره. نحوه استفاده از FMC در بوئینگ 747 pmdg هم هست که کمک خوبی هست. برای دانلود هواپیماهای دیگه می تونی از نسخه های تورنت استفاده کنی. اگر هواپیمای خاصی میخوای اینجا بگو لینکشو میزاریم. یادگیری هر تایپ هواپیما هم زیاد سخت نیست. معمولا خودشون منوآل دارند. ولی اگر مشکلی بود مطرح کنید در حد اطلاعاتمون باهم همفکری می کنیم.
موفق باشید.
توجه! توجه!
با سلام به دوستان گرامی
اینجانب قصد راه اندازی وب سایتی برای آموزش کامل شبیه ساز پرواز و خلبانی را دارم کسانی که مایل به همکاری و ارائه مقاله و ارائه آموزش هستند و در این زمینه ها تخصص و مهارت دارند (به هر اندازه) لطفا نام و ایمیل خود را به ایمیل salehcomputer [at] gmail.com ارسال نمایند.
اهداف راه اندازی این وب سایت:
1. جمع آوری مطالب آموزش خلبانی و شبیه ساز پرواز بصورت متمرکز از مبتدی تا پیشرفته.
2. مرجع آموزشی مناسب برای مبتدیان و حرفه ای ها.
3. پایگاهی دارای مدیریت تصاویر، مدیریت دسته بندی مطالب و ... (درحال حاضر دوستان در وبلاگ ها یا فاروم ها اقدام به آموزش و ارائه مطالب میکنند که نرم افزار این وبلاگ ها و فاروم ها دارای ضعف هایی از جمله نداشتن میدیرت تصاویر، نداشتن میدیرت دسته بندی مطالب و غیره میباشد و ما برای غلبه براین مشکل اقدام به راه اندازی یک وب سایت کامل و مستقل کردیم).
4. گردهم آوری متخصصان و آشنایان به فنون خلبانی و شبیه ساز پرواز.
درحال حاضر قسمت های زیر برای وب سایت پیشبینی شده است:
1. بخش آموزش تئوری و فنون خلبانی و پرواز
2. بخش آموزش شبیه ساز (فعلا شبیه ساز مایکروسافت)
3. بخش مقالات
4. فروشگاه نرم افزار، کتاب و تجهیزات خلبانی و شبیه ساز (بیشتر ترجیح میدهم تا نرم افزارها بصورت رایگان در اختیار علاقه مندان قرار گیرد)
5. فاروم گفتگو و پاسخ به سوالات
دوستان گرامی برای ارائه نظرات خود برای طراحی هرکدام از بخش ها لطفا به بنده ایمیل زده و نظرات و مشاوره خود را ارائه نمایند
همچنین برای ارتباط بیشتر با اینجانب میتوانید به وب سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمایید لازم به ذکر است که تخصص اصلی اینجانب طراح و متخصص نرم افزار و وب سایت میباشد و چون علاقه زیادی به خلبانی دارم تصمیم به راه اندازی وب سایتی نمودم تا متخصصین خلبانی و شبیه ساز مرجعی برای آموزش داشته باشند.
سلام دوستان عزیز دو تا سوال دارم
من آموزش نسخه فارسی سیمولاتور X را کارکردم یعنی دروس SPL و PPL و IPL و CPL را یاد گرفتم:
1. آیا اکنون می توانم یادگیری یک هواپیمای جت مثل 737 یا 757 را شروع کنم؟
اگر امکانش هست حال از بین 737 و 757 و 767 و 777 کدوم آموزشش راحت تره؟
و اگر امکانش نیست حال باید چه درس هایی را و از کجا شروع به یادگیری کنم؟
2. پکیج کدوم شرکت Capitan, pmdg و ... کامل تره و دارای منوئل و راهنمای کامل تر و آسان تری است؟
با تشکر
اصلن خودتو محدود نکن و شروع کن به یادگیری. ولی چیزی که مهمه خود پرواز، مهمتر از تایپ های مختلف پروازه. یعنی اینکه مسیریابی درست، عمل تیک آف و فرود درست، اجرای درست طرحهای خروج و طرحهای تقرب و اینکه ساعات پروازی خودتو با یک تایپ بالا ببری تا بتونی کاملا بهش مسلط باشی در اولویت هست. برای جنبه فان و سرگرمی قضیه میشه همه هواپیما ها رو دانلود کنی و هی هواپیماهای جدید رو بشناسی. بنظرم ببین کدومشو دوست داری. دنبال راحتی نگرد، چون هیچ هواپیمایی سخت نیست. من توصیه ام اینه که این Flight school رو از صفحه اول دانلود کنی، کمی قسمت FMC رو مطالعه کنی و بعد یک مدل از شرکت PMDG (747-737( دانلود کنی و بتونی روش مسلط بشی به بخش بزرگی از اف ام سی های بوئینگها مسلط میشی. کاپتان سیم دیتیل خیلی خوبی داره و راهنمای خوبی هم به نسبت داره ولی به نظر خودم، کاربرد PMDG خیلی یوزر فرندلی تر هست و هم دینامیک هواپیما بهتره.
دوستان من با قسمت مولتی پلیر مشکل دارم.
بصورت Direct connect میخوام بازی کنم. (از طریق سایت fsxbeyondgamespy.com)
اما وقتی connect میزنم مینویسه Trying to connect و بعد هیچ اتفاقی نمی افته!!
اگه کسي ميتون ورژن هاي شبيه ياز پرواز x يا همون fsx رو برام کاملا توضيح بده ؟ ممنونم . مثلا ويژگي هر ورژن . آخه من fsx نوين پندار داشتم فهميدم که مشکل ريجستري داشت و تصميم گرفتم يکي ديگه بخرم . من ورژني رو ميخواهم که تمام افزودني ها روش نصب بشه . ممنون ميشم.
سلام دوستان من همچنان مشغول fsx وfs2004هستم
اقا ببخشید من sp1 رادانلود کردم ولی موقع نصب میگه باید فایل instalition package را داشته باشی لطفا راهنمایی کنید
من سرویس پک 1 را نصب کردم ولی سریال نامبر میخواد لطفا کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)