تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 595 از 649 اولاول ... 95495545585591592593594595596597598599605645 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,941 به 5,950 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

دوربینش عکساش خوبه ولی فکر نکنم فیلمبرداریش خوب باشه
    از نظر من این تیکش بر عکسه یعنی فیلم برداریش خوبه ولی عکساش زیاد تعریفی نیستند..
    حالا بقیشو شما بگین که نکنه خیلی سخت باشه یا بعد یه مدت تکراری بشه واسه ادم یا بدنش بشکنه ؟
    تکراری اگر رامشو عوض کنی نمیشه..
    من الان سه ماه خریدمش بدنش سالم سالمه فکر کنم تو این سری جدید نمیشکنه..
    کلا گوشی بدی نیست..ولی اگر پول بیشتر داری x2 بخری بهتره.

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

با سلام به همگی من میخوام x1 بگیرم به چند دلیل
    اول اینکه قیافش end کلاسه
    بعد ویندوز موبایله البته اونم بیشتر واسه کلاس گذاشتنش میگم
    بعد lcd اون عالیه
    باتریش هم همینطور
    پنلهاش که واقعا جالبه
    دوربینش عکساش خوبه ولی فکر نکنم فیلمبرداریش خوب باشه
    حالا بقیشو شما بگین که نکنه خیلی سخت باشه یا بعد یه مدت تکراری بشه واسه ادم یا بدنش بشکنه ؟
    اگه من میخواستم مزایا رو بگم اول میگفتم ارزونه... ولی اگه این مورد براتون مهم نیست x2 بگیرید... ( هر چی x1 نداره اون داره + هر چی x1 داره)

اگه نباشه جاش خالی می مونه hes_luckey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سخت بودن بستگی به این داره که گوشی قبلیتون چی بوده
    اگه قبلا ویندوز نداشتید چرا واستون سخته اولش ولی این سخت بودن باعث میشه بیشتر با گوشی کار کنید و یه کاری کنید که واستون آسون شه استفادش که این خودش باث این میشه که دیرتر تکراری یشه

در مورد ترک هم احتمالش 80 90 درصده
    ما هم اون وقتی که این گوشی رو خریدیم ( من تابستون خریدم ) میدونستیم ترک میخوره ولی دیگه عشق همونجور که دل رو پر میکنه عقل رو خالی میکنه

ماله من مثل بقیه بالا دوربین و زیر دکمه ولوم ترک خورد که 2 هفته پیش 255 ردش کرم

حالا دیگه همه چی بستگی به خودت داره

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ویندوز موبایل سیستم عاملی هست که هر کسی نمی پسنده !! باید خودتون رو ببینید ... دردسرش بیشتر هست ، اگر کم حوصله هستید طرف ویندوز موبایل نیاید ! گوشی هر چی پیشرفته تر ، دردسرش بیشتر !!
    اما
    اگر به دنیاش علاقمند باشید هیچوقت کسل نمیشید ! قابلیت تغییر پذیری بسیار بالایی داره ، ویندوز های مختلف ، برنامه های متنوع و ...

انتخاب کنید .

5. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ehsanrobo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

5 Help Me!!! Help

سلام خدمت دوستان عزیزم

من همین امروز یه x1 خریدم....(نقره ای)

و 4 تا مشکل دارم.

1.نمی دونم چجوری فارسیش کنم(زبان شیرین فارسی رو داره ولی حروف رو جدا جدا می نویسه)(یه چیزایی در مورد علیرضا شنیدم ولی....)
    میدونین چیه من تا حالا برای ppc هیچی نصبب نکردم و از پروسه ی نصب دیکشنری و فارسی ساز و تم و.... خبر ندارم.

2.من یه مودم ADSL دارم که هم می شه با کابل شبکه باهاش به اینترنت وصل بشی و هم به صورت وایرلس. Alfex مدل WIFI 2000 . حالا مشکل من اینه که x1 شبکه ی وایرلس رو میشناسه و بهش وصل هم می شه ولی به اینترنت نه!!!!! مشکل اینجاست که من نمی دونم باید از کجا User و Password خودم رو به گوشی بدم.(البته یه جا پیدا کردم که یوزر و پسورد رو می خواد و یه فیلد اضافه داره که نوشته : Server که من نمی دونم این چیه و باید توی فیلد روبه روش چی بنویسم)

3. آگه می شه یه آنتی ویروس سبک هم معرفی کنید.

4. با عرض پوزش من تنظیمات p30World رو هر صفحه حداکثر نمایش گذاشتم!! و این تالار تا حالا 140 صفحه داره!!! خیلی خیلی طول می کشه تا من همشو بخونم.. پس اگر روی چنین موضوعی بحث شده لطفا لینک صفحه ی مورد نظر رو بزارین.

هر چی تشکر کنم کمه ولی از پشت مانیتور یه دمت گرمِ ایرونی به اساتیدی که پاسخ سوالاتم رو می دن ؛ خواهم گفت...(برگ سبزی است تحفه ی درویش !!!!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه cazador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    جایی که با نفس کشیدن آدم هم کار دارن

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیزم

و 4 تا مشکل دارم.

1.نمی دونم چجوری فارسیش کنم(زبان شیرین فارسی رو داره ولی حروف رو جدا جدا می نویسه)(یه چیزایی در مورد علیرضا شنیدم ولی....)
    میدونین چیه من تا حالا برای ppc هیچی نصبب نکردم و از پروسه ی نصب دیکشنری و فارسی ساز و تم و.... خبر ندارم.

2.من یه مودم ADSL دارم که هم می شه با کابل شبکه باهاش به اینترنت وصل بشی و هم به صورت وایرلس. Alfex مدل WIFI 2000 . حالا مشکل من اینه که x1 شبکه ی وایرلس رو میشناسه و بهش وصل هم می شه ولی به اینترنت نه!!!!! مشکل اینجاست که من نمی دونم باید از کجا User و Password خودم رو به گوشی بدم.(البته یه جا پیدا کردم که یوزر و پسورد رو می خواد و یه فیلد اضافه داره که نوشته : Server که من نمی دونم این چیه و باید توی فیلد روبه روش چی بنویسم)

4. با عرض پوزش من تنظیمات p30World رو هر صفحه حداکثر نمایش گذاشتم!! و این تالار تا حالا 140 صفحه داره!!! خیلی خیلی طول می کشه تا من همشو بخونم.. پس اگر روی چنین موضوعی بحث شده لطفا لینک صفحه ی مورد نظر رو بزارین.

هر چی تشکر کنم کمه ولی از پشت مانیتور یه دمت گرمِ ایرونی به اساتیدی که پاسخ سوالاتم رو می دن ؛ خواهم گفت...(برگ سبزی است تحفه ی درویش !!!!)
    دوست عزیز من فقط یه سؤال دارم
    چند خریدی؟

8. این کاربر از cazador بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیزم

و 4 تا مشکل دارم.

سلام.

اول مبارک.

1- فایل اولی که در ضمیمه گذاشم رو دانلود کنید و بعد از حالت زیپ خارج کنید و بریزید داخل گوشی ( چه با Microsoft ActiveSync و چه با رم ریدر یا با هر چیز دیگه) بعد به داخل گوشی برید و فایلی رو که ریختید یعنی AlirezA Multilingual Support 3.0 Build 416.cab رو انتخاب کنید تا نصب بشه... اگه restart خواست انجام بدید اگه هم نخواست خودتون این کارو کنید.

2- جواب سوال دو جواب یکی از سوالای خودم هم هست.

3- به نظر من نیاز نیست ولی اگه خیلی مایلید میتونید Smart Security از محصولات eset رو نصب کنید.( البته ورژن ویندوز موبایلی)

=================

راستی بچه ها من کمی یاد گرفتم برنامه های خیلی خیلی ساده برای ویندوز موبایل بنویسم. یه ماشین حساب نوشتم که اگه براتون ممکنه دانلود کنید و یه تست کنید ببینم اجرا میشه یا نه.
    فایل دوم در ضمیمه هست.
    بعد از دانلود و ریختنش تو گوشی به مسیر زیر برید و فایل calculatorphone.exe رو اجرا کنید.
    calculatorphone\calculatorphone_farshad\calculator phone\bin\Debug
    فقط میخوام ببینم کار میکنه یا نه... وگرنه ایراد زیاد داره.

واقعا شرمنده زحمت دادم.

10. 2 کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان...

آقا فرشاد دمت گرم.....

من این گوشی رو 350 تومن خریدم(اگه گرون خریدم به بزرگی خودتون ببخشید)

کسی نیست این سوال دومی من که سوال آقا فرشاد هم هست رو جواب بده ؟؟ ممنون می شم.

12. این کاربر از ehsanrobo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ببخشید منظورتون از ریست چیه؟؟؟؟؟ همون خاموش روشن کردن؟؟؟ => من توی help گوشیم در مورد ریست چیزی ندیدم.

به من حق بدین من از اول زندگیم تا حالا هر چی گوشی داشتم سیستم عامل سیمبیان روش بود که این قدر پیچیده نبود....

tanx
    Last edited by ehsanrobo; 29-03-2010 at 10:52.

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام ...

من تویه خونه مثل شما مودم وایرلس ولی از نوع Linksys دارم ... خیلی راحت و ساده پیشنهاد می کنم برنامه Wifi Monster رو نصب کنید تا اسیر سایر تنظیمات نشید ... اگه بازم به جواب نرسید :

برید قسمت Settings
    بعد Connections
    بعد Wi-fi
    بعد Search For Networkd

خیلی پیچیده نیست ...

15. 2 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •