نسخه آفیس من 2003 است و از طریق برنامه MathType فرمول درج کردم. (فرمول ها با فونت 12 است می خواهم همه را یکجا به فونت 14 تبدیل کنم)
نسخه آفیس من 2003 است و از طریق برنامه MathType فرمول درج کردم. (فرمول ها با فونت 12 است می خواهم همه را یکجا به فونت 14 تبدیل کنم)
برنامه ای که میگید هم بصورت جداگانه وکاملتر قابل نصب هست روی ویندوز برای ورد و هم در خود ورد وجود داره
منظورتون کدومه ؟
با سلام خدمت دوستان . می خواستم بپرسم چطور می تونم توی word اعداد فارسی درج کنم ؟ از فونتهای فارسی استفاده می کنم ولی اعداد انگلیسی هستن . ویندوز : 7 نسخه آفیس : 2003
خیلی خیلی خیلی ممنون می شم اگر یه نسخه از پاسخ رو برام پ.خ کنین .
با تشکر![]()
سلام
قبل از پرسیدن سوال سرچ کنید زودتر به نتیجه میرسید
فارسی نویسی اعداد در ورد بارها و بارها پرسیده شده...
فارسي نويسي اعداد در ورد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت دوستان
ميخواستم بدونم چجوري ميشه عنوان صفحات رو دربالاي صفحات نوشت
چون هدر براي كل صفحات ميزنه و من مثلا ميخوام عنوان داراي تنوع باشه مثلا ده صفحه بنويسه مقدمه
چند صفحه فصل يك و به همين ترتيب
همونوطور که کاربر خوب و فعالمون در پست قبل شما توضیح دادن باید ابتدا جستجو کنید
این مورد هم بارها و بارها پرسیده شده
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید
برنامه MathType را به صورت جداگانه نصب کردم و یک پلاگین در برنامه ورد ایجاد میکند. البته نوع برنامه فرقی نداره.
اگر شما میتوانید هر روشی را که میدانید بگویید.
دو تا فرمول جداگانه در قسمتهای مختلف یک صفحه درج کنید. حال با یک روش خاصی بگویید که چطوری میتواند فونت این دو فرمول را تغییر داد بدون اینکه این دو فرمول را برنامه MathType یا Equation باز کنید.
ممنون
من يه امتحاني كردم به اين طريق كه روي يكي از فرمولها دابل كليك كردم و از منوي Size و گزينه Define سايز قسمت دلخواه رو تغيير دادم و بعد كه در اين فرمول تغيير و مشاهده كردم روي يك فرمول ديگه تنها با يك دابل كليك تغيير سايز رو ديدم (چون در مرحله قبل سايز پيش فرض تغيير كرده بود)
فكر ميكنم تنها از اين طريق بشه سايز همه رو تغيير داد و يكم هم ممكنه زمانبر باشه
با سلام
من برای رسم نمودارم دچار مشکل شدم.می خوام که مقدار مربوط به ستون رو تغییر بدم اما نمیشه ممکنه منو راهنمایی کنید؟
سلام دوستان عزیز
مثل همیشه منتظر پاسخ های جامع و کامل سوالات قبلی هستم
یک سوال دیگر هم اضافه کنم
چطور ورد رو به عکس تبدیل کنیم هر فرمت که بشه فقط فرمت های مربوط به عکس و تصویر باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)