دوستان سلام
الان ایران خودرو 206 SD V1 را برای فروش فوری داره ؟ ( منظورم تحویل 30 روزه با چک )
دوستان سلام
الان ایران خودرو 206 SD V1 را برای فروش فوری داره ؟ ( منظورم تحویل 30 روزه با چک )
سلام.دوست من سعی کنید تو یک بخش سوالتون رو بپرسید
چون تو بخش 206 هم پرسیده بودین.
پژو 206 SD V1 مدل 90 قیمت 15765000 تومان نقدی
اقساط:
9700000 تومان نقدی پیش پرداخت و مابقی 2 فقره چک به مبلغ 3570000 تومان به تاریخ 10/11/90-10/5/91
راستی یک سوال من که الان به بودجم 4.5 می باشد و پراید مدل 83 رو م یتونم بگیرم یک سوال داشتم
خوب این چیزی که می شه گرفت
از نظر تکنولوزی و اوتوماتیک چیاش بید
فقط پنجره هاش بید
خوب یک چیز دیگه رفیق البته ببخشیدا چون من خلیی بی تجربه هستم و عملا هیچی در مورد ماشین نمی دونم دارم می پرسیم
بعد یک سوال چه رنگی باشه بهتر بید
مورد علاقه وردارم یا رنگاش هم مهم بید
پراید چیزیش اتوماتیک نیست.شیشه هاش فقط برقی هستن که اونم اتوماتیک نیست.
رنگ که سلیقه ای هست
اما اگر بعدا بخوای بفروشی بهترین رنگ ها سفید و بعد نقره ای بورس دارن تو پرایدهای صندوقدار.
دستت درد نکنه آقا محمد
به نظرتون پارس elx بهتره یا 206 تیپ 6 کدوم بهترن؟
بستگی به ملاک هاتون برای خرید خودرو داره.
پارس ELX خودرویی هست که اصلا نسبت به قیمتش نمیارزه
کیفیتش خیلی پایین تر از تیپ 6 هست فقط میتونم بگم از نظر قدرت و شتاب برتری داره.
دوستان من ميخام تيبا بگيرم نظرتون چيه
[QUOTE=jupiterx;6343059]
با سلام
تجربیات خودمو در مورد تندر میگم
از سال 86 گرفتم(تغریبا سری اولش بود) و تا الان دارمش.
مشکلی برام تا الان نداشته.وفقط و فقط خرجش واسه تعویض روغن و سرویس بود و یکبار هم دیسک جلو رو تو 50 هزار تا عوض کردم.
در مورد مصر سوخت هم من تو جاده 7 مصرفمه و شاید کمتر وداخل شهر هم 7.5 .البته بگم ماشین من تو 20 هزار تا مصرفش بالا رفته بود در حد صدی 8 الی 9 که با دیاگ مشکل حل شدش.
البته صندلی های ماشین راحتی خوبی ندارند به خصوص عقب.
در کل در مورد توانای حرکتیش از ماشینای هم رده خودش بهتره
منظور از 405 و امثالش تو شتاب بهتره ولی در مقایسه با اس دی و مزدا 323 و ورنا تغریبا تو یک سطحن.
در راحتی نرم بودم هم مثل سمنده.به نظر من فنر بندی لوگان از سمند نرم تره.
همچنین صدای موتور لوگان به نسبت سمند خیلی بهتره البته سمند ای اف 7 هم صدای موتورش کمه.
از نظر ایمنی هم لوگان از سمند ایمنتره و همچنین ایمنی 206 هم از لوگان بیشتره.(در صورت داشتن 2 ایربگ)
بازم دوست من اگه سوالای داشتی در خدمتم.
سلام.
ملاک های خودتون برای خرید خودرو همچنین میزان بودجه ای که میخواین برای خرید در نظر بگیرین
رو دقیق و به ترتیب بگین تا ببینیم تیبا نمره بیشتری میگیره یا شما انتخاب دیگری خواهید داشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)