از اونجایی که حال عکس به سایز و کیفیت اصلیشه بنابراین لینک میذارم تا در لود صفحه به مشکل برنخورید.
Canon 31S
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از اونجایی که حال عکس به سایز و کیفیت اصلیشه بنابراین لینک میذارم تا در لود صفحه به مشکل برنخورید.
Canon 31S
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
اینم اولین عکسم با دوربینی که امروز خریدم مدل HS-20 EXR
یکی دیگر از غروبهای غم انگیز محرم
![]()
هیچ وقت دوربین رو این جوری نگیر به سمت خورشید سنسور داغون میشه ، مگر f رو تا ته ببندی و سرعت شاتر رو ببری بالا که بازم بهتره این کارو نکنی
-----------------------------------------------
و یکی از بهترین عکس هام
محرم 86
تهران ، A540
بعضی وقتا بهتره از جایی که هستی لذت ببری نه این که دست به دوربین بشی و از اصل ماجرا غافل بشی ، محرم از اون وقتاس
دقیقابعضی وقتا بهتره از جایی که هستی لذت ببری نه این که دست به دوربین بشی و از اصل ماجرا غافل بشی ، محرم از اون وقتاس
ولی خب عکاس خوب کسی هست که لذت دیدن اون صحنه رو از دست میده و زیبایی اون رو برای دیگران به ارمغان میاره ، شاید توی چند لحظه که که صحنه ای خاص بوجود میاد مردم محو اون میشن و کاری نمی کنن ولی عکاس عجله داره که هرچه سریعتر دوربینشو در بیاره حتی به قیمت از دست دادن اون صحنه
و عکاس چون پشت دوربین هست کسی هست در کمتر صحنه ای دیده میشه ، گاها همه از عکس لذت می برن کسی فکر نمی کنه عکاسش کی بوده
[QUOTE=ELSIN;6685354]هیچ وقت دوربین رو این جوری نگیر به سمت خورشید سنسور داغون میشه ، مگر f رو تا ته ببندی و سرعت شاتر رو ببری بالا که بازم بهتره این کارو نکنی
------------------------------
ببخشید من نفهمیدم منظورتون رو یعنی سوتی دادم
خیلی خطرناک هست این کار ؟؟؟؟؟ دوربین داغون میشه ؟؟؟؟
منظور از F چی هست من که خدمتتون عرض کردم که بلد نیستم باهاش کار کنم (دیگه اصلاً از خورشید عکس نمیاندازم - فقط از ماه می اندازم )
[QUOTE=mInI_ClockEr;6685586]سنسور هم مثل چشم شما حساس هست.
منظور این هست که نور خورشید به دلیل شدتش می تونه به سنسور دوربین شما صدمه بزنه
منظور از f هم اینه که دیافراگم رو ببندی و هدف از بالابردن سرعت شاتر این هست که در مدت زمان کمی نور به سنسور برسه تا میزان آسیب احتمالی کم بشه
در این موارد پیشنهاد میشه از فیلترهای مربوطه استفاده کنید
سلام دوستان قدیمی !
بنده هم عکس هایی گرفتم از چند روز پیش یعنی تاسوعا و عاشورا در بازار تهران ! که ایشالله می ذارم .
اومدم اینو بگم پدر بنده یه کتاب چاپ کرده با نام رواق چشم !
این کتاب عزاداری سالار شهدا در سال 89 بازار تهران هست که چند تا از عکس هاش رو هم بنده گرفتم و در کتاب چاپ شده .
خوشحال می شم به وبلاگ کتاب سر بزنید .
البته هنوز کل عکس های کتاب رو روی وبلاگ نذاشتم ! (الانم سر کارم و دست رسی ندارم .) ولی به گفته ی پدرم چند روز اینده خواهم گذاشت.
در هر حال خوشحال میشم سر بزنید و نظر بدین (الان چند تا عکس از صفحات کتاب موجوده ولی کلش نیست!)
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی یادم رفت بگم مدیر وبلاگ هم خودمم هر چه دل تنگت خواست بگو![]()
اخرین سری عکس های روز عاشورا
دوستان بد قولی کردند...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)