در مورد FZ35 کاملا اشتباه میکنید
من تا الان توی فیلم فوکوس از دست ندادم زیاد هم فیلم مگیرم
اما SX20 و HX1 بخصوص HX1 ارزش خرید ندارند وقتی FZ35 هست![]()
در مورد FZ35 کاملا اشتباه میکنید
من تا الان توی فیلم فوکوس از دست ندادم زیاد هم فیلم مگیرم
اما SX20 و HX1 بخصوص HX1 ارزش خرید ندارند وقتی FZ35 هست![]()
sx20 در زمینه ی عکاسی کمی از FZ35 بهتر میحسوب میشه
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------
اولا امکان استفاده از باتری قلمی یه مزیت محسوب میشه
دوما منظور استفاده از باتری های متال هیدرات شارژی قلمی است ونه باتری خشک!!!غیرقابل شارژ ولو الکالین
---------- Post added at 10:48 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------
الان یه کمی وضعیت این دوربین ها بهتر شدند(در ایران)
در زمینه ی عکاسی که نه فقط در زمینه ی اسم و رسم
درباره باتری هم چیزی که قبلا گفته بودم
"اقا شما دارید دو نسل قدیمی وجدید رو مقایسه میکنید معلومه جدیده بهتره
چیه قلمی خوبه من 3 سال با دوربینی که باطری قلمی میخورد کار کردم (مدارکشم هست)
وزنش خوبه_ مدت زمان شارژ که از 12 ساعت به بالاست خوبه _ اثرش رو حافظه خوبه _ عدم نمایش باقی مونده باطری خوبه _ نگه نداشتن قدرت خوبه
بعدشم یه موبایل یا MP4 یا از این چور وسایل قابل حمل شما بگو که با قلمی کار کنه فقط هم کنون این کار رو میکنه چون هم براش کم خرج تره هم میکه من کنونم هر اشغالی بدم بیرون ملت میخرند
فقط همونی که در دسترس هست خوبه اونم تازه نه هر باطری اونی که رو ساعت میزاری دوربین رو روشن هم نمیکنه
والااااااااا"
![]()
ویرایش شد .
Last edited by ravani_13; 18-06-2010 at 03:33.
ویرایش شد .
Last edited by ravani_13; 18-06-2010 at 03:34.
سلام
من قصد خرید یه دوربین جمع و جور واسه عکس گرفتن تو مسافرت و مهمونی هام و برام خیلی مهمه عکس ها زنده و واقعی که در محیط های تاریک و کم نور عکس های خوبی بگیره
دوستان S90 و WX1 رو پیشنهاد دادن
خواستم یه مقایسه کوچیک انجام دهید ودر اخر یکی رو بنا بر کاربردهای من بهم پیشنهاد دهید و یا اگر گزینه ی بهتری سراغ دارید ( سقف بودجه تا 500 )
مرسی
آقای sastwhc اگه میشه فقیر فقرا رو هم تحویل بگیرید
به خدا گناه داریم![]()
خب این یکی از محسناتش هست
شما از جدیدش استفاده کن
اشتباه می کتی بیشتر مطالعه کن در همین انجمن چندین بار بحث شده
دقیقا برعکس این روش پرخرج تره
اختیار داری(من هفته ای 2 روز برای نوشتن مطلب به اینترنت دسترسی دارم برای همین کمی دیر دیر میام)
در مورد رنگ S200 و G11 قبلا بحث شده:
در مورد عمق میدان باید بگم چندین عامل موثرند در مجموع احتمالا کمی(فقط کمی) در S200EXR باید بهتر باشد اما دقت کن اولین نکته مهم میزان آشنایی شما با نرم افزارهای ادیت است در صورتیکه آشنایی کافی نداری مطلقا کنون را پیشنهاد میکنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:33 AM ---------- Previous post was at 08:29 AM ----------
Canon S90
Canon G11
در صورت تسلط بر ادیت نرمافزاری Fuji s200EXR یا F200EXR
FZ35
قاعدتا فوجی بخاطر میزان زوم بالاتر در مواردی بهتر عمل میکنه
مساله رنگ در واقع بیشتر برمیگردد به پروسس داخلی دوربین و میتوان با توجه به اینکه این دوربینها raw هم ثبت میکنند به راحتی رنگهای دلخواه رو بدست آورد
عکسهای کنون بدون ویرایش بهترند
در چاپ عکس با توجه به صحبت قبل شما باید کمی ویرایش داشته باشید و عکس رو برای چاپ آماده کنید
اما مساله مهم اینه که عکسها و رنگها در چاپ با صفحه مانیتور کمی تفاوت دارند
![]()
Last edited by tirdad_60; 18-06-2010 at 12:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)