تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 595 از 1219 اولاول ... 954955455855915925935945955965975985996056456951095 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,941 به 5,950 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

پروفشنال foxyjanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شيراز -- تهران

پيش فرض

من چشم بصيرتو بعد از خريددومين بازيم به دست آوردم !
    منظورم اینه بازی های ارجینال را مشه روی هارد کپی کرد ؟
    یکی از بچه های انجمن پرشین تولز هرگیگ بازی ps3 را 20 تومن میفروشه ( روی هارد میریزه ) ارشیو کاملی هم داره تقریبا. اینا بازی های کپی هیتن یعنی باید سیستم -- بشه تا اجرا شن ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چرا ps3 fat را پلمپ نمیفروشن ؟ چیزی از روش برمیدارن ؟ از لحاظ سخت افزاری کدوم بهتره ؟ چه فرق هایی باهم دارن ؟
    بازي ارجينال و نميشه كپي كرد ، فقط بعضي هاشون نصب دارن كه اونم باز بايد BD باشه تا اجرا شه
    براي اجراي بازي كپي هم كه حتما بايد -- شه كنسول
    Fat هم خوب خيلي وقته كه ديگه نيس ! در مورد اين كه چرا پلمپ نميفروشن هم فكر كنم چون وجود نداره اينجوريه ! البته تو توپخونه چيزاي جالبي پيدا ميشه هميشه
    كلا هم كه يه Ps3 و يه دسته و 2و3 تا كابل ديگه چيزي نداره كه بر دارن !
    Fat مصرف برقش بيشتره ، Slim هم كلا BD رو كه ميزاري توش صداهاي جالبي ازش در مياد
    زياد لازم نيس كه رو Fat يا Slim تمركز كني ، چيز بد وجود نداره ، همون 360 هم بگيري خوبه ! شما رندوم هم يه كنسول بگيري ( نو ) خوب از آب در مياد .

2. 2 کاربر از foxyjanam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بچه ها ترا خدا يكي كمك كنه اعصابم ديگر خورد شد هم بازي god of war3 هم بازي heavy rain را وقتي بازي مي كنم اوايل بازي هنگ مي كنه اعصابم خورد شده گفتم شايد ايبوت را عوض كنم دانلود جديد كنم نمي دانم درست مي شه يا نه ايبوت را هم كه از هر كجا مي خواهم دانلود كنم كلا هيتلر است ، هيتلر شكنم هم كه كار نمي كنه اصلا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

بچه ها جدید ترین -- برای این کنسول چیه ؟ اخرین فریمور امده 3.56 هست این فریمور را تونستن -- کنن ؟
    در کل میشه ps3 را نرم افزاری -- کرد بدون دست بردن توی سخت افزار ؟

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

چشم بصيرت نميخواد!!!زير نور كه بگيري معلوم ميشه!!!والا من خيلي مراقبت ميكنم از بازيهام با اين حال خشه جزئي يكي دو تا افتاد!!!

6. 2 کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

بعضی جاها نه شما همه جا غیر از این فروم بری میگن خراب میکنه

داداش چرا میگی ه.. شده؟شما از کجا میدونی به طور استاندار و تمیز ه.. شده؟با شرکت سونی در ارتباطی؟
    عزیز من ه..کجا بود؟اینی که چهار تا سی دی فروش توی توپخونه پیدا شدن 24 ساعت فکر کردن یه راه به ذهنشون رسیده که سر دستگاه رو گول بمالن که ه.. نمیشه.کجای دنیا به غیر از ایران الان داره اینکارارو میکنه؟حالا شاید یه افغانستان و ارمنستانم بکنن
    ه.. استاندارد و بین المللی و تمیز و پلم شده فقط برا دستگاه ضرر نداره.میدونی مثل چی؟کاری نداره که شما الان برو پلی 2 بخر.باید بری جایی بدی دستکاریش کنن؟باید بری براش قطعه بخری؟باید ببریش توپخونه؟باید بری پرس و جو کنی که ه.. شده یا نه؟
    نه داداش بازش کن بازی کپی بذار توش میخونه.به این میگن یه کار تمیز و پلم شده نه اینکه بری پلی 3 رو ببری بدی دست چند تا سی دی فروش که تا دیپلم سواد نداره که اگه داشت سی دی فروش نمیشد اون وقت 2 3 تا چرت و پرت بهت بگه دستگاتو داغون کنه اسمشم بذاره ه..
    هر وقت پلی 3 رو خریدید پلم شده دیدی بازی کپی میخونه و نیاز به این قطعه ای نیست براش بخرید و بذارید و ببرید و ... بدونید که کپی خور شده به طور استاندارد
    در ضمن اینی که شما بگی من اینکارو کردم و اتفاقی برا دستگاهم نیفتاده که دلیل نمیشه.شما یه بار از خیابون بخوای رد شی چشاتو ببندی و شانسی شانسی رد شی اتفاقی برات نیفته باید تا آخر عمرت چشاتو ببندی رد شی؟ما هم چند روز پیش تو مدرسه یکی از بچه ها درباره این کپی خور کردن صحبت میکردم گفت رفیق من کلوپ داره کپی خور کرده دستگاشو الان بعد 3 ماه رفته90 تومن دوباره خرجش کرده تا دوباره مثل اولش شه
    یعنی در جا زدن.سری که درد نمیکنه رو آدم چرا دستمال ببنده
    داداش اگه وسعت میرسه به پلی 3 خوب بخر و واقعا لذت ببر.اما اگه نمیرسه به فکر این نباش بخری و ببری کپی خور کنی و فردا پس فردا باز یه روش های جدید میاد بگی خوب میرم اون کارارو میکنم و فلان و فلان این حرفا رو ول کن.اگه وسعتم نمیرسه خوب یه ایکس باکس 360 بخر بازیاشم ارزونه خودشم به طور استاندار ه.. شدس

---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------

خوب دیگه پس هیچکی نمیبینه تو این دوره زمونه یعنی انگار بدون خشه

---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------

در ضمن چند تا سوال راجع به بازیا دوستان به نرخ روز
    قیمت بازیای:
    resident evil 5
    GTA7
    Mortal Kombat Vs Dc Universe
    Harry Potter 6
    Smack down Vs Raw 2011
    چنده؟

بعد این بازیه Mortal Kombat 9 که عکساش منتشر شده الان اومده ایران؟
    کسی هم خبر از بازیه harvest Moon نداره؟
    ممنون
    اويل و كمبت حدود 20 تومن---تازه اويلرو پايينتر هم ميتوني بگيري---من اويل 5 رو داشتم و فروختم خيلي سالم و بدون خش بود!!!فقط يه بار تا آخر رفتم!!!چون اعصابم خورد شد كه بايد تيمي بازي ميكردم!!!تكنفره خيلي دوست دارم---
    Last edited by BATMAN-LOVE; 04-03-2011 at 20:24.

8. این کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hameddinga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

6 :-)

چون سوالم خیلی ابتدایی بود احتمالآ کسی جواب نداده !! چون همه اینجا مهندس هستند فقط سوالات سطح بالا جواب میدن مثل ه-- و تغییرات سخت افزاری از این چیزا !!!

حالا اگه امکان داره بگید این فلش پلیر برای بروزرشو از کجا نصب کنم !!!!!!!!

کسی هم خبر از بازیه harvest Moon نداره؟
    فعلا که خبری از natsume نیست ولی به احتمال قوی برای ps3 این بار می خواد نسخه جدیدشو بسازه که بیاد بشینم 10 سال پاش بازی کنیم !!

10. 2 کاربر از hameddinga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

چشم بصيرت نميخواد!!!زير نور كه بگيري معلوم ميشه!!!والا من خيلي مراقبت ميكنم از بازيهام با اين حال خشه جزئي يكي دو تا افتاد!!!
    میدونم عزیزم اتفاقا حرفم معنی داره !!!

دیسک های Blu Ray یا خط نمیوفتن و یا میوفتن تقریبا خیلی تابلو و عمقی هست !! یعنی در واقع اون لایه ی اضافی که خدمتتون عرض کردم

دیسک رو در برابر خش های جزئی و نادیدنی محافظت میکنه ولی در برابر خش های عمقی کاری از پیش نمیبره زیاد.

12. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعضی جاها نه شما همه جا غیر از این فروم بری میگن خراب میکنه

داداش چرا میگی ه.. شده؟شما از کجا میدونی به طور استاندار و تمیز ه.. شده؟با شرکت سونی در ارتباطی؟
    عزیز من ه..کجا بود؟اینی که چهار تا سی دی فروش توی توپخونه پیدا شدن 24 ساعت فکر کردن یه راه به ذهنشون رسیده که سر دستگاه رو گول بمالن که ه.. نمیشه.کجای دنیا به غیر از ایران الان داره اینکارارو میکنه؟حالا شاید یه افغانستان و ارمنستانم بکنن
    ه.. استاندارد و بین المللی و تمیز و پلم شده فقط برا دستگاه ضرر نداره.میدونی مثل چی؟کاری نداره که شما الان برو پلی 2 بخر.باید بری جایی بدی دستکاریش کنن؟باید بری براش قطعه بخری؟باید ببریش توپخونه؟باید بری پرس و جو کنی که ه.. شده یا نه؟
    نه داداش بازش کن بازی کپی بذار توش میخونه.به این میگن یه کار تمیز و پلم شده نه اینکه بری پلی 3 رو ببری بدی دست چند تا سی دی فروش که تا دیپلم سواد نداره که اگه داشت سی دی فروش نمیشد اون وقت 2 3 تا چرت و پرت بهت بگه دستگاتو داغون کنه اسمشم بذاره ه..
    هر وقت پلی 3 رو خریدید پلم شده دیدی بازی کپی میخونه و نیاز به این قطعه ای نیست براش بخرید و بذارید و ببرید و ... بدونید که کپی خور شده به طور استاندارد
    عزیز اصولاً ه ک استاندارد بود دیگه ه ک نمیشد.
    در ضمن شما داخل این PS2 هارو باز کن ببین متوجه میشی داخلش چه گند کاری شده. یک IC گرفتن 400 سیم اینور اونورش زدن تا کپی خور بشه.

به نظر من ه ک نرم افزاری که الان PS3 داره و کاملاً بی دردسر هست و هیچ مشکلی هم به جز BAN شدن کنسول تو PSN ایجاد نمیکنه میارزه به 1000 تا روش سخت افزاری که رو XBOX360 یا PS2 و.... انجام میشه.

14. 4 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

11

عزیز اصولاً ه ک استاندارد بود دیگه ه ک نمیشد.
    در ضمن شما داخل این PS2 هارو باز کن ببین متوجه میشی داخلش چه گند کاری شده. یک IC گرفتن 400 سیم اینور اونورش زدن تا کپی خور بشه.

به نظر من ه ک نرم افزاری که الان PS3 داره و کاملاً بی دردسر هست و هیچ مشکلی هم به جز BAN شدن کنسول تو PSN ایجاد نمیکنه میارزه به 1000 تا روش سخت افزاری که رو XBOX360 یا PS2 و.... انجام میشه.
    من داشتم به همین فکر می کردم ، فکر کنم ایشون تا حالا -- پلی سه رو ندیدن ، -- پلی سه لازم نیست شما حتی یه پیچ دستگاه رو باز کنید ! چه با دانگل چه نرم افزاری ! هکم چیزی نیست که استانداردی داشته باشه کارخونه که -- شده اینا رو بیرون نمی ده !

16. 4 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

واقعا میگم که من فقط از این دنیای مجازی و این فروم این حرفا رو میشنوم و هیچ جای دیگه کپی خور کردن پلی 3 رو کاری استاندارد نمیدونن.چون آخه من از یه کسایی پرسیدم که الان بگم میگید محمد کم آورده داره دروغ میگهمن اگه همه تایید کنن کپی خور کردن پلی 3 فشاری روی دستگاه نمیاره 600 تومنم بگیرن میرم این کارو میکنم و پول بازی نمیدم ولی از اونجا که من به حرف و مدرک و تحصیلات چند نفر واقعا ایمان دارم توی شرکت بابام و همه از دم این تخصصشون این چیزاس قطعات سخت افزار و نرم افزار کامپیوتر و کنسول و لوازم الکتریکی و اینا و مدرک زیر فوق لیسانس هم توشون نیست اینکارو رو نمیکنم چون همه از دم رد کردن به شما هم توصیه میکنم حرف چند تا سی دی فروش رو به حرف چند تا درس خونده ی اونور آبی ترجیح ندید.بابا شماها که علاقه خاصی به حرف این سی دی فروشا دارید خوب بپرسید ازشون آشنا باشه که سری میگه نکن اینکارو اشنا هم نباشه با انصاف باشه اولش برات توضیح میده بعد میگه حالا خود دانی.بی انصافم باشه مثل اینایی که افتادن به تور شماها کلی چرت و پرت میکنه تو سرتونو میگه خیلیم مفیده و حرفای عجیب غریب میزنه.مثلا لا به لای این جمله ها خوندم یکی گفت کپی خور کردن حتی عمر دستگاه هم زیاد تر میکنهباشه ما املیم پول بازی میدیم شماها زرنگید پول بازی رو نصف میدید.ما ضرر میکنیم آخرش شماها سود میکنید خوبه؟در ضمن سر سی دی هم من والا چیزی نمیگم دیگه.نمیدونم اینجا چرا همه مهندسن هی میخوان کل کل کنن هر کی خواست خصوصی بگه عکس بگیرم از سی دی پیس 2011 که آبجیم باهاش بازی میکنه براش آپلود کنم خش هاشو دورش برام خط بکشه خوبه؟
    بیخیال این قضایا دوستان دوباره سوالمو تکرار میکنم:
    GTA7
    Harry Potter 6
    Smack down Vs Raw 2011
    Heavy Rain
    اینا قیمتش چنده؟کمبت و اویل رو که دوستمون گفت ممنون

بعدم درباره این بازیا سوال دارم:
    Mortal Kombat 9 اومده تو بازار ایران؟اگه اومده چنده؟و در مقایسه با Mortal Kombat Vs Dc Universe
    چطوره؟یعنی من کمبت 9 رو بگیرم یا اون قبلیه؟

درباره هروست مون هم به نظرتون دیر نکرده؟ناتسوم همیشه جز شرکت های اولی بود که بازی برا کنسول میدادن الان چند سال پلی 3 اومده حتی خبر و لول و دمو و هیچ چیزی از هروست مون منتشر نشده..یعنی اصلا هیچ خبری ازش نیست...

شرمنده سوالام زیاده هااااا ما مثل شماها اطلاعات نداریم که

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •