بعضی جاها نه شما همه جا غیر از این فروم بری میگن خراب میکنه
داداش چرا میگی ه.. شده؟شما از کجا میدونی به طور استاندار و تمیز ه.. شده؟با شرکت سونی در ارتباطی؟
عزیز من ه..کجا بود؟اینی که چهار تا سی دی فروش توی توپخونه پیدا شدن 24 ساعت فکر کردن یه راه به ذهنشون رسیده که سر دستگاه رو گول بمالن که ه.. نمیشه.کجای دنیا به غیر از ایران الان داره اینکارارو میکنه؟حالا شاید یه افغانستان و ارمنستانم بکنن
.gif)
ه.. استاندارد و بین المللی و تمیز و پلم شده فقط برا دستگاه ضرر نداره.میدونی مثل چی؟کاری نداره که شما الان برو پلی 2 بخر.باید بری جایی بدی دستکاریش کنن؟باید بری براش قطعه بخری؟باید ببریش توپخونه؟باید بری پرس و جو کنی که ه.. شده یا نه؟
نه داداش بازش کن بازی کپی بذار توش میخونه.به این میگن یه کار تمیز و پلم شده نه اینکه بری پلی 3 رو ببری بدی دست چند تا سی دی فروش که تا دیپلم سواد نداره که اگه داشت سی دی فروش نمیشد اون وقت 2 3 تا چرت و پرت بهت بگه دستگاتو داغون کنه اسمشم بذاره ه..
هر وقت پلی 3 رو خریدید پلم شده دیدی بازی کپی میخونه و نیاز به این قطعه ای نیست براش بخرید و بذارید و ببرید و ... بدونید که کپی خور شده به طور استاندارد
در ضمن اینی که شما بگی من اینکارو کردم و اتفاقی برا دستگاهم نیفتاده که دلیل نمیشه.شما یه بار از خیابون بخوای رد شی چشاتو ببندی و شانسی شانسی رد شی اتفاقی برات نیفته باید تا آخر عمرت چشاتو ببندی رد شی؟ما هم چند روز پیش تو مدرسه یکی از بچه ها درباره این کپی خور کردن صحبت میکردم گفت رفیق من کلوپ داره کپی خور کرده دستگاشو الان بعد 3 ماه رفته90 تومن دوباره خرجش کرده تا دوباره مثل اولش شه
یعنی در جا زدن.سری که درد نمیکنه رو آدم چرا دستمال ببنده
داداش اگه وسعت میرسه به پلی 3 خوب بخر و واقعا لذت ببر.اما اگه نمیرسه به فکر این نباش بخری و ببری کپی خور کنی و فردا پس فردا باز یه روش های جدید میاد بگی خوب میرم اون کارارو میکنم و فلان و فلان این حرفا رو ول کن.اگه وسعتم نمیرسه خوب یه ایکس باکس 360 بخر بازیاشم ارزونه خودشم به طور استاندار ه.. شدس
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------
خوب دیگه پس هیچکی نمیبینه تو این دوره زمونه یعنی انگار بدون خشه
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------
در ضمن چند تا سوال راجع به بازیا دوستان به نرخ روز
.gif)
قیمت بازیای:
resident evil 5
GTA7
Mortal Kombat Vs Dc Universe
Harry Potter 6
Smack down Vs Raw 2011
چنده؟
بعد این بازیه Mortal Kombat 9 که عکساش منتشر شده الان اومده ایران؟
کسی هم خبر از بازیه harvest Moon نداره؟
ممنون