سلام
اگه بازی phantasy star کرک داره لطف کنید و بذارید آخه تو DVD بازی نیست بازیم بدون اون اجرا نمیشه.ممنون میشم
سلام
اگه بازی phantasy star کرک داره لطف کنید و بذارید آخه تو DVD بازی نیست بازیم بدون اون اجرا نمیشه.ممنون میشم
این مشکل شما دوست عزیز همونطوری که havas جان گفتند مال ایراد فایل هاست.شما کاریش نمی تونید بکنید بازی های EA را وقتی دست می برن همین طور میشه . برو و Command and Conquer First Decade را پیدا کن که 2 تا DVD است.
من وقتي ميخوام توراك رو اجرا كنم اين ارور رو ميده: مشكل چيه؟
! General Protection fault
( History: Address = 0x48dfa0 ( file name not found
( Address = 0xa9fe66 ( file name not found
( Address = 0xaa0186 ( file name not found
( Address = 0x9f8734 ( file name not found
( Register Wait For InputIdle () Addrss = 0x7c816ff7 ( file name not found
? Do you want to submit a bug report about this
سلام چجوری میتونم عکس یه ارورو تو کامپیوترم بگیرم؟
راحتترین راه اینه که دکمه Prt-sc SysRg (روی دکمه Insert) رو بزنید بعد دکمه ctrl رو نگه داشته و همزمان دکمه C رو بزنید بعد Paint رو باز کنید و Paste کنید اگر هم خواستید می تونید همون جا عکسی رو که گرفتید ویرایش کنید.
سلام
من با بازی turok مشکل دارم. وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم صفحه شروع بازی میاد ولی وقتی که میخام برم توی بازی خیلی کند اجرا میشه و بعد صفحه سیاه میشه و همین طور میمونه و مجبورم که بیام بیرون.در ضمن تمام تنظیمات رو روی حداقل گذاشتم. و اینکه بازی کرایسیس و کال اف دیوتی4 روی سیستم من اجرا میشن.
سیستم من:
سی پی یو = amd دو هسته ای 4000+
کارت گرافیک=انویدیا 7100gs
رم= یک گیگ
سیستم عامل=ویندوز اکس پی سرویس پک 3 که بعد از اینکه دیدم بازی کار نمیکنه سرویس پک 3 رو پاک کردم و الان سرویس پک2 هست.
ممنون
اینم عکسش![]()
Last edited by serwiliam; 23-06-2008 at 20:48.
سلام دوستان
من بازي 2 Truecrime را روي سيستم خودم نصب كردم و اجرا شد و بعد كه روي يه سيستم كه تقريباً مثل سيستم خودم بود نصب كردم وقتي اجراش ميكنم مانيتور ميره تو حالت استند باي اگه ميشه بگيد مال چيه
ممنون
کسی نمیتونه کمکم کنهممنون میشم
![]()
سلام من بازی SimCity™ Societies را بر روی سیستم خود نصب کردم ولی در هنگام اجرا بازی این پیغام را میده مشکل از چیه؟؟؟؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)