کلی Bts قراره وارد شبکه بشه
کلی Bts قراره وارد شبکه بشه
این شهر اصفهان چرا انقدر دچار کلاف سردرگم شده.بیچاره اصفهانی ها عجب گره کوری افتاده تو این شهر
من الان سمنان هستم این شهر 4 ماه دیرتر از موعد راه افتاد ولی خداییش هیچ مشکلی توش نیست. اونم تنها با
4 تا انتن در صورتی که همراه اول با 20 تا انتن.
من کمتر شهری رو دیدم مثل اصفهان اینهمه دچار مشکل باشه.هم شهرداری هم ایرانسل خیلی شورش رو در اوردن
من ایرانسلا فقط برای mms و GPRS می خواستم.بعدشم که sms به درد خور شد. من نمگیم ایرانسل خیلی ایده آله ولی من از TCI تنها آنتن دهیش که بیشتره را به ایرانسل ترجیح میدم.سرعت ارسال sms ایرانسل بیشتر از 4 برابر tci هست و خیلی محاسن دیگه.در ضمن شما اگه بخوای از حالا که این قدر صبرت کم باشه می خوای آینده چیکار کنی؟فکرم نمی کنم مساله موبایل خیلی برا شما حیاتی باشه شما خیلی هارا در نظر بگیر که واقعا کارشون با موبایل می چرخه که چه لطمه ای دیدن.پس بی خیال این قدر حرص نخور دو روز دنیا ارزش نداره.تو مملکت ما این موردا خیلی زیاده که فقط باید چشمارا بست.
ایول مبارکه
ای بابا.شاهین جان دعا ما پشت سرته
پس برا همینه این قدر کاهش آنتن داره ! البته به منم ثابت شده دو خط ایرانسل شرف داره به دو خط tci !!
سمنان 7 تا آنتن داره....
ای کاش واقعا این طور باشه...
آره دیگه ما بدبخت ها افتادیم گیر یه مشت آدم بی فرهنگ که کارها افتاده دستشون...
ایرانسل هم که...
ایشالاه که واقعا همین طور باشه...
آقاي شاهين عزيز جدا خيلي ناراحت شدم و دقيقا دركت مي كنم كه چي ميگي. چون خودم هم با موتور تصادف كردم و ران پام 4 تكه شد و هنوز هم توي پام پلاتين هستش. 2 سال با دادگاه و ديوان عالي كشور درگيري داشتم. نامرد ميخواست منو مقصر كنه كه شكر خدا مقصر شناخته شد.
انشاالله مشكل شما هم حل بشه.
راستي آقا شاهين مشكل كارت هديه ما حل نشدها! هنوز منتظرم كه بياد ولي فرموديد كه 20 روزه ديگه (بعد از تكميل فرم توسط جنابعالي) هنوز بدستم نرسيده از زمان مقرر هم گذشته. دستم از همه جا كوتاه شده ، قربونت ببين قضيه چيه و در چه مرحله اي قرار گرفته. ممنون.
سلام
میگم دوستان چجوری میشه از gps ایرانسل استفاده کرد؟
راستی شما همتون gprs و mms دارید ؟!؟!!!!
از منکه هنوز هم فعال نشده!!!!
شما را به خدا جوابما بدین ها!!!!!!!!!
gprs تو اکثر جاهایی که ایرانسل آنتن داره فعاله. برای اطمینان می تونی تو سایت ایرانسل مناطق تحت پوشش رو نگاه کنی ببینی تو شهر شما gprs راه اندازی شده یا نه.... اینم لینکشمرحله بعدی اینکه گوشیت رو برای gprs تنظیم کنی .... بهترین کار اینکه مدل گوشیت رو به شماره 2225 اس ام اس کنی ( مثلا nokia 6270) تا تنظیماتش برات ارسال بشه . وقتی تنظیمات ارسال شد که معمولا بلافاصله اینکار انجام می شود باید آنرا SAVE کنی ....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما هم با گوشیت می تونی تو اینترنت بری ( که البته بستگی زیادی به مدل گوشیت داره که چقدر توانایی نشان دادن صفحات وب رو داشته باشه) هم می تونی گوشیت رو به کامپیوتر وصل کنی و با استفاده از نرم افزار گوشیت به اینترنت کانکت بشی و با اینترنت اکسپلورر یا مرورگر دیگری وارد اینترنت بشی. ساخت یک کانکشن برای کامپیوتر بسته به مدل گوشیت فرق می کنه بهتره مدل گوشیت رو بگی تا بچه هایی که به اون مدل وارد ترند راهنماییت کنند
اما MMS هم قبلنا که یادش به خیر باشه وصل بود اما حدود 3 ماهی که به دستور سازمان تنظیم مقررات رادیویی قطع شده تا آیین نامه اون تدوین بشه شاید تا یه ماه دیگه وصل بشه وقتی وصل شد می تونی به شماره 140 ( برای اعتباری ) یا 130 ( برای دائمی) زنگ بزنی و مراحلی که به صورت گویا گفته می شود دنبال کنی تا تنظیمات MMS برات اسال بشه .. متاسفانه الان کدش دقیقا یادم نیست وگرنه می تونی بجای زنگ زدن کدش رو بزنی بچه هایی که کد رو یادشونه لطفا کمک کنن
Last edited by M Like Mother; 02-09-2007 at 12:10. دليل: mms رو یادم رفته بود بگم
دلیلش اینه که از آنتن های مخابرات افراد بیشتری تغزیع می شوند.
اگه ایرانسل با همین تعداد آنتن بخواهد ادامه و مشترکینش زیاد بشه با آنتن پر هم دیگه تماس گرفتن تعطیل میشه.
شمارت رو میل کن.
با سلام
مشترکینی که سیم کارت جایزه شان به دلیل ادرس اشتباه از پست به شرکت برگشت خورده است می توانند در ساعت ادرای ( 8:00 الی 16:00 ) به غیر از روزهای تعطیل و پنجشنبه جمعه ها ، از خط ایرانسل با شماره 169 تماس بگیرند و ادرس خود را برای ارسال مجدد ، تصحیح کنند .
گروه CR برای این مشترکین SMS ی را با مضمون زیر ارسال کرده است ، لطفا توجه داشته باشید ، اگر این مشترکین)مشترکینی که این SMS را دریافت کرده اند )با شما تماس گرفتند ، حتما به انها یاد داوری کنید تا با دردست داشتن کدپستی 10 رقمی صحیح خود، با شماره 169 تماس بگیرند .
متن SMS به این صورت است :مشترک گرامی جهت دریافت سیم کارت هدیه ، از خط ایرانسل ( در ساعت اداری) با 169 تماس بگیرید و ادرس خود را تصحیح نمایید .Moshtarake gerami, jahate daryafte SIM Karte hediye, az khate Irancell (dar saate edari) ba 169 tamas gerefte va adrese khod ra tashih namaeed
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)