تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 594 از 942 اولاول ... 94494544584590591592593594595596597598604644694 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,931 به 5,940 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کلی Bts قراره وارد شبکه بشه

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

این شهر اصفهان چرا انقدر دچار کلاف سردرگم شده.بیچاره اصفهانی ها عجب گره کوری افتاده تو این شهر

من الان سمنان هستم این شهر 4 ماه دیرتر از موعد راه افتاد ولی خداییش هیچ مشکلی توش نیست. اونم تنها با

4 تا انتن در صورتی که همراه اول با 20 تا انتن.

من کمتر شهری رو دیدم مثل اصفهان اینهمه دچار مشکل باشه.هم شهرداری هم ایرانسل خیلی شورش رو در اوردن

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یعنی شما از ایرانسل راضی هستی؟نکنه شما سبک سنگین کردی؟

اصلا بحث با شما فایده ای نداره...همتون وقتی کار خودتون راه میفته زود راضی میشین...
    یه سوال ازتون دارم...اون نامه ی اعتراض که میخاستید به ایرانسل بفرستید چی شد؟
    کار همتون راه افتاد ولش کردید نه؟
    من فکر میکردم فقط A.J اینجوریه که کلی نامه نوشت و ... وقتی اهواز رسمی شد دیگه 1 پست هم نداد....نمیدونستم همه ایرانی ها اینجوریند.

این واقعیت بود که میگفتم وضع ایرانسل توی شیراز اینجوریه...شما چرا اینجوری به تب و تاب افتادید؟

قبلا میگفتم فقط آنتن دهیش کمه و هیچ مشکل دیگه ای نداره...جایی که آنتن بده کیفیت عالیه...ولی دیگه اونم نمیگم برای اینکه ایرانسل گند زد.
    هر کس به من زنگ میزنه حتی 3 یا 4 بار صداش نمیاد...

مخابرات الان کیفیتش عالیه...وضع اس ام اس و مکالمش هیچ مشکلی نداره...همه جا هم آنتن میده

من که در اولین فرصت میرم سراغ همراه اول....وقتی میخواستم بخرم همه میگفتن نخر....گوش نکردم...بیش از کل عمرم به خاطر ایرانسل مسخره شدم که هیچ وقت آنتن نمیده...لعنت به ایرانسل و اون تبلیغ های دروغین "پوشش پرشتاب "ش...

خب برید سر بحث خودتون...قرعه کشی نیمه شعبان ایرانسل رو دیدید................
    من برم یه کوزه بخرم...
    من ایرانسلا فقط برای mms و GPRS می خواستم.بعدشم که sms به درد خور شد. من نمگیم ایرانسل خیلی ایده آله ولی من از TCI تنها آنتن دهیش که بیشتره را به ایرانسل ترجیح میدم.سرعت ارسال sms ایرانسل بیشتر از 4 برابر tci هست و خیلی محاسن دیگه.در ضمن شما اگه بخوای از حالا که این قدر صبرت کم باشه می خوای آینده چیکار کنی؟فکرم نمی کنم مساله موبایل خیلی برا شما حیاتی باشه شما خیلی هارا در نظر بگیر که واقعا کارشون با موبایل می چرخه که چه لطمه ای دیدن.پس بی خیال این قدر حرص نخور دو روز دنیا ارزش نداره.تو مملکت ما این موردا خیلی زیاده که فقط باید چشمارا بست.

سلام ، يك خبر فوري ؛
    من مسافرت بودم الان كه اومدم خونه ايرانسل خط ميده (بهارستان اصفهان فاز2) البته مطلوب نيست ! ولي خط ميده
    ایول مبارکه

سلام

می دونم از دستم شاکی هستی ولی باور کن توی 30 روزه گذشته من 15 روز مرخصی بودم.

الان هم بعد از 5 روز نشستم پشت سیستم.

از شما چه پنهان که همتون مثل داداش من هستید ولی 1 سال پیش با موتور شاخ به شاخ با سرعت حدود 60 تا روی خط وسط خوردم به یه موتوری دیگه که الان سمت راست صورتم پر از پلاتین است و اون طرف هم دستش یه کم ضرب خورد.

خلاصه اون یارو 5 ساعت توی بیمارستان بود و رفت خونه ولی من 42 روز توی بیمارستان بودم.

دست آخر هم افسر کروکی من رو مقصر شناخت.
    از همه بدتر رفته یه نامه از پزشک قانونی آورده که دستش شکسته و نقصه عضو شده.

27/6 هم دادگاه دارم و باید 7 ملیون دیه بدم. من هم که ندارم.

خلاصه بگم الان هر روز که به 27/6 نزدیک می شم اعصابم میریزه بهم.
    همه چی داره از دست میره.

ولی مشکل سیم کارتت رو برات حل می کنم.

ولی وجداناً از شما میل نگرفتم.
    ای بابا.شاهین جان دعا ما پشت سرته

آدرس و شمارت رو برام میل کن خودم برات درست می کنم.

کد پستی 10 رقمی یادت نره

در مورد انتن این رو مد نظر بگیرید آنتن های TCI با زاویه 10 درجه نصب شده اند و این امر باعث می شه که برد کمی داشته باشند ولی از کیفیت بالاتر یبرخوردار باشند. این نوع زاویه آنتن کاذب به شما نمی ده. شاید بارها دیده باشید که با 2 یا 3 تا از خانه های آنتن گوشی (برای TCI) به راحتی تماس برقرار میشه اما برای ایرانسل چنین نیست.

آنتن های ایرانسل با 0 درجه زاویه نصب می شوند و برد بسار بالائی دارند اما آنتن از نصف که کمتر بشه انگار اصلاً آنتن نداری.

و این یعنی آنتن کاذب.
    پس برا همینه این قدر کاهش آنتن داره ! البته به منم ثابت شده دو خط ایرانسل شرف داره به دو خط tci !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سمنان 7 تا آنتن داره....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ظاهرا تا آخر تابستون....
    ای کاش واقعا این طور باشه...

این شهر اصفهان چرا انقدر دچار کلاف سردرگم شده.بیچاره اصفهانی ها عجب گره کوری افتاده تو این شهر

من الان سمنان هستم این شهر 4 ماه دیرتر از موعد راه افتاد ولی خداییش هیچ مشکلی توش نیست. اونم تنها با

4 تا انتن در صورتی که همراه اول با 20 تا انتن.

من کمتر شهری رو دیدم مثل اصفهان اینهمه دچار مشکل باشه.هم شهرداری هم ایرانسل خیلی شورش رو در اوردن
    آره دیگه ما بدبخت ها افتادیم گیر یه مشت آدم بی فرهنگ که کارها افتاده دستشون...
    ایرانسل هم که...

کلی Bts قراره وارد شبکه بشه
    ایشالاه که واقعا همین طور باشه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه matrix10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام

می دونم از دستم شاکی هستی ولی باور کن توی 30 روزه گذشته من 15 روز مرخصی بودم.

الان هم بعد از 5 روز نشستم پشت سیستم.

از شما چه پنهان که همتون مثل داداش من هستید ولی 1 سال پیش با موتور شاخ به شاخ با سرعت حدود 60 تا روی خط وسط خوردم به یه موتوری دیگه که الان سمت راست صورتم پر از پلاتین است و اون طرف هم دستش یه کم ضرب خورد.

خلاصه اون یارو 5 ساعت توی بیمارستان بود و رفت خونه ولی من 42 روز توی بیمارستان بودم.

دست آخر هم افسر کروکی من رو مقصر شناخت.
    از همه بدتر رفته یه نامه از پزشک قانونی آورده که دستش شکسته و نقصه عضو شده.

27/6 هم دادگاه دارم و باید 7 ملیون دیه بدم. من هم که ندارم.

خلاصه بگم الان هر روز که به 27/6 نزدیک می شم اعصابم میریزه بهم.
    همه چی داره از دست میره.

ولی مشکل سیم کارتت رو برات حل می کنم.

ولی وجداناً از شما میل نگرفتم.

آقاي شاهين عزيز جدا خيلي ناراحت شدم و دقيقا دركت مي كنم كه چي ميگي. چون خودم هم با موتور تصادف كردم و ران پام 4 تكه شد و هنوز هم توي پام پلاتين هستش. 2 سال با دادگاه و ديوان عالي كشور درگيري داشتم. نامرد ميخواست منو مقصر كنه كه شكر خدا مقصر شناخته شد.
    انشاالله مشكل شما هم حل بشه.
    راستي آقا شاهين مشكل كارت هديه ما حل نشدها! هنوز منتظرم كه بياد ولي فرموديد كه 20 روزه ديگه (بعد از تكميل فرم توسط جنابعالي) هنوز بدستم نرسيده از زمان مقرر هم گذشته. دستم از همه جا كوتاه شده ، قربونت ببين قضيه چيه و در چه مرحله اي قرار گرفته. ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin a.^2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    یه جایی همین دورو ورا

پيش فرض

سلام
    میگم دوستان چجوری میشه از gps ایرانسل استفاده کرد؟
    راستی شما همتون gprs و mms دارید ؟!؟!!!!
    از منکه هنوز هم فعال نشده!!!!
    شما را به خدا جوابما بدین ها!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    میگم دوستان چجوری میشه از gps ایرانسل استفاده کرد؟
    راستی شما همتون gprs و mms دارید ؟!؟!!!!
    از منکه هنوز هم فعال نشده!!!!
    شما را به خدا جوابما بدین ها!!!!!!!!!
    gprs تو اکثر جاهایی که ایرانسل آنتن داره فعاله. برای اطمینان می تونی تو سایت ایرانسل مناطق تحت پوشش رو نگاه کنی ببینی تو شهر شما gprs راه اندازی شده یا نه.... اینم لینکش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مرحله بعدی اینکه گوشیت رو برای gprs تنظیم کنی .... بهترین کار اینکه مدل گوشیت رو به شماره 2225 اس ام اس کنی ( مثلا nokia 6270) تا تنظیماتش برات ارسال بشه . وقتی تنظیمات ارسال شد که معمولا بلافاصله اینکار انجام می شود باید آنرا SAVE کنی ....

شما هم با گوشیت می تونی تو اینترنت بری ( که البته بستگی زیادی به مدل گوشیت داره که چقدر توانایی نشان دادن صفحات وب رو داشته باشه) هم می تونی گوشیت رو به کامپیوتر وصل کنی و با استفاده از نرم افزار گوشیت به اینترنت کانکت بشی و با اینترنت اکسپلورر یا مرورگر دیگری وارد اینترنت بشی. ساخت یک کانکشن برای کامپیوتر بسته به مدل گوشیت فرق می کنه بهتره مدل گوشیت رو بگی تا بچه هایی که به اون مدل وارد ترند راهنماییت کنند

اما MMS هم قبلنا که یادش به خیر باشه وصل بود اما حدود 3 ماهی که به دستور سازمان تنظیم مقررات رادیویی قطع شده تا آیین نامه اون تدوین بشه شاید تا یه ماه دیگه وصل بشه وقتی وصل شد می تونی به شماره 140 ( برای اعتباری ) یا 130 ( برای دائمی) زنگ بزنی و مراحلی که به صورت گویا گفته می شود دنبال کنی تا تنظیمات MMS برات اسال بشه .. متاسفانه الان کدش دقیقا یادم نیست وگرنه می تونی بجای زنگ زدن کدش رو بزنی بچه هایی که کد رو یادشونه لطفا کمک کنن

Last edited by M Like Mother; 02-09-2007 at 12:10. دليل: mms رو یادم رفته بود بگم

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما بهتر میدونید، ولی تجربه ای که من داشتم دقیقا عکس این مطلب بود. من تو سمنان با یک خط آنتن (ایرانسل) بدون مشکل تماس میگرفتم. اما زمانی که همراه اول (اون قدیما هنوز اسم نداشت) داشتم گاهی اوقات حتی با 3 تا آنتن هم نمیشد تماس گرفت. البته تو تهران با ایرانسل هم همین مشکل رو دارم.
    دلیلش اینه که از آنتن های مخابرات افراد بیشتری تغزیع می شوند.
    اگه ایرانسل با همین تعداد آنتن بخواهد ادامه و مشترکینش زیاد بشه با آنتن پر هم دیگه تماس گرفتن تعطیل میشه.

راستي آقا شاهين مشكل كارت هديه ما حل نشدها! هنوز منتظرم كه بياد ولي فرموديد كه 20 روزه ديگه (بعد از تكميل فرم توسط جنابعالي) هنوز بدستم نرسيده از زمان مقرر هم گذشته. دستم از همه جا كوتاه شده ، قربونت ببين قضيه چيه و در چه مرحله اي قرار گرفته. ممنون.
    شمارت رو میل کن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض سیم کارت هدیه

با سلام

مشترکینی که سیم کارت جایزه شان به دلیل ادرس اشتباه از پست به شرکت برگشت خورده است می توانند در ساعت ادرای ( 8:00 الی 16:00 ) به غیر از روزهای تعطیل و پنجشنبه جمعه ها ، از خط ایرانسل با شماره 169 تماس بگیرند و ادرس خود را برای ارسال مجدد ، تصحیح کنند .
    گروه CR برای این مشترکین SMS ی را با مضمون زیر ارسال کرده است ، لطفا توجه داشته باشید ، اگر این مشترکین)مشترکینی که این SMS را دریافت کرده اند )با شما تماس گرفتند ، حتما به انها یاد داوری کنید تا با دردست داشتن کدپستی 10 رقمی صحیح خود، با شماره 169 تماس بگیرند .

متن SMS به این صورت است :
    مشترک گرامی جهت دریافت سیم کارت هدیه ، از خط ایرانسل ( در ساعت اداری) با 169 تماس بگیرید و ادرس خود را تصحیح نمایید .
    Moshtarake gerami, jahate daryafte SIM Karte hediye, az khate Irancell (dar saate edari) ba 169 tamas gerefte va adrese khod ra tashih namaeed

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •