1.21 به درد نمیخوره 1.23 کن.Link هم تو 20 صفحه قبلی گیرت میادنوشته شده توسط Pouria_30mbian.com [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
1.21 به درد نمیخوره 1.23 کن.Link هم تو 20 صفحه قبلی گیرت میادنوشته شده توسط Pouria_30mbian.com [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
چون صفحه رفت جلو دوباره میگم... امشب یعنی 4 شنبه شب ساعت 9 همه روم ایران خودم هم هاست میشم
میگم ساعت 9 خیلی زوده از 11 به بعد بهتر نیست ؟
اسمه آی دی رو هم بگید تا بشناسیم !
evil.xxx
ara-Z هستم
نه 11 دیره
از 9 بیاید تا هر وقت دوست داشتید ادامه میدیم...اگه خواستید میتونیم بهcw تبدیلش کنیم یا با Player های معمولی balance کنیم و cm بازی کنیم تا یکم pick و ban یاد بگیرید...
فک کنم هیشکی نیومده... np
gl
سلام آقایون
رو پچ من می نویسه 1.52 + AL
و پچ خود بازی هم 1.21B هست حالا پچ من چیه
اگه دانلود پچ لازم باشه یه سایت بذبن دانلود کنم
تشکر![]()
داش اراز گل ما انقدر به هم گفتیم بیایین بیایین دیدیم هیچکس نیمد . ما هم بی خیال قضیه شدیم الان بعد از 1 هفته اومدم این تاپیک منتظرم یه قرار بگذارید همه با هم بازی کنیم چه pro چه تازه کار همین که همدیگرو میشناسیم کافیه .منتظرم
مگا نوب ایران-صبح پجنشنبه gl
امشب ساعت 9 ... iran dota room 4
اگه نیاید دیگه قرار نمیذاریم
اراز جون عصبانی نشو
ما که نوبیم میایم ببازیم
اصل دیدن شماست و گفتگو های دوستانس
ما نوکر شماییم به خدا
قضیه اینه که من امسال کنکوریم و برنامه 6 ساعت درس روزانه به علاوه روزی 2 ساعت باشگاه به علاوه تمرین gaming با تیمم رو توی یه روز جا میدم و وقتی با کلی بد بختی جور میکنم ساعت 9 شب بیام و میامو میبینم هیشکی نیومده یکم ناراحت میشم.... وگرنه من مشکل دیگه ای با این قرارا ندارمشما شاید باورتون نشه ولی الان تیم اول ایران [reborn] به ما زنگ زدنو گفتن واسه تمرین پاشین بیاین بازی کنیم ولی من هنوز نتونستم یه ساعت واسه تمرین مشخص کنم... این خیلی بده خب !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)