باید ببرید نمایندگی برای فعال سازی(همراه مودم) همچنین ازم 50 ت گرفت برای اینترنت 100 گیگ 3 ماه
باید ببرید نمایندگی برای فعال سازی(همراه مودم) همچنین ازم 50 ت گرفت برای اینترنت 100 گیگ 3 ماه
سلام دیشب کل شبکه 4g هم ثابت هم همراه برای من قطع شد بعد از دو ساعت هم مجددا وصل شد .و بعد از اون حداکثر سرعتم با tdd که 3.5 مگ بوده به 6 مگ افزایش پیدا کرده :
ولی متاسفانه ایرانسل همیشه روی شبکش با dns ها مشکل داره .نتش هم فقط بدرد دانلود میخوره .حالا بماند که قیمت بسته هاش فضاییه ولی در هر حال خیلی مناسب وبگردی نیست .من dns پابلیک هم گذاشتم اما سرعت مرورگر تغییری نمیکنه .امیدوارم فکری برای شبکش بکنه.
برعکس شما - 4 مگ نامحدود دارم و فوق العاده از وبگردی راضیم !
خوب البته شما تبریز هستی و قطعا زیرساخت اونجا خیلی بهتر از خوزستانه .منم اولش که خریده بودم خوب بود ولی نمیدونم چرا الان دیگه مثل اولش نیست . dns هایی که توی مودم برای من میزنه یکیش مال خود ایرانسله که وقتی پینگش میکنم کلا پینگ نمیده و دومیش هم 8.8.8.8 که من هر دو رو تغییر دادم ولی بهتر نشد .اگر زحمتی نیست براتون یک تست از سرور داخل و یک تست هم از سرور خارج بگزارید یا برام پی وی کنید ببینم وضعیت پینگتون چقدر با من فرق داره .
با تشکر![]()
سلام
بسته های نامحدودش چجوریه؟
مثلا یک مگ بیست تومن میشه ماهی سیصد گیگ؟
نسبت به غیر حجمی مخابرات یک مگ ماهی ۱۰۰ گیگ بیست تومن!
مرسی
دوست عزیز بسته های نامحدود ایرانسل همونطور که از اسمشون پیداست کاملا نامحدود هستند و شما هرچقدر بخای میتونی استفاده کنی ولی فقط تا یه حجم مشخصی سرعتتوت اسمی هست و بعد از اون کم میشه .مثلا اگر 1 مگابیت بخرید سرعت دانلودش تا 15 گیگ اول 1مگ برابر 128 کیلوبایته و بعد از اتمام 15 گیگ سرعت به 256 کیلوبیت یعنی 32 کیلوبایت کاهش پیدا میکنه.
سلام دوستان
پسرعموی من یه دونه ابفون 6 پلاس گرفته و پشت جعبه عبارت TD-LTE هم چاپ شده خواستم بدونم تاچه فرکانسی رو ساپورت میکنه و اینکه آیا سیم کارت های TD ایرانسل هم بهش میخوره یا نه؟
واقعا مسخره شده. سرعت دانلود از ۱۰۰کیلو بالاتر نمیره. درست وقتی که SINR رفته چسبیده به ۲۱-۲۰
یعنی دکل جدید راه افتاده به اون وصل شده؟
sinr و rssi فقط کیفیت لینک رو نشون میدن و ملاک سرعت نیستند. فقط توی حداکثر سرعت میتونن تا حدودی تاثیرگذار باشند.
بله امکانش هست تغییرات داده باشند.
خدمت شما :
البته آپلود مقدارش متغیره ! تا 4 مگ !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: اینم یه سری پینگ
Last edited by fanoostalaei; 08-07-2018 at 07:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)