تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 594 از 755 اولاول ... 94494544584590591592593594595596597598604644694 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,931 به 5,940 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خوب وقتی نصب بشه که دیگه تو مای کامپیوتر نمی یاردش. شما ببین که تو قسمت پرینتر online هست یا نه

2. این کاربر از h_khozooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dany_3p4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پرینتر 1102 مدل hp ، وقتی به سیستم وصل می کنم یه لجظه درایورش رو توی مای کامپیوتر می یاره که علامت سوال روش داره و بعد محو می شه! توی دوتنا سیستم تست کردم همینطور بود، آخرین بار بدون مشکل کار می کرد، کسی می دونه چش هست؟
    خوب وقتی نصب بشه که دیگه تو مای کامپیوتر نمی یاردش. شما ببین که تو قسمت پرینتر online هست یا نه
    می خواستم پست را ویرایش کنم که جواب دادین

ببینید روی سیستم خودم از قبل نصب بودش، الان تست کردم پرینت هم می گیره! اما مشکل اینجاست که وقتی روی سیستم دیگه خواستم پرینتر رو وصل کنم اون صفحه که می یاد و درایور پرینتر رو خودکار نصب می کنه نمی یادش!

(توی سیستم الآن که که برنامش وصل هست وقتی پرینتر رو به سیستم میزنم با اینکه پرینت می کنه اما اون پیغامی که همیشه می داد که یه وسیله جدید به سیستم شما وصل شده رو نمی ده)

ویرایش! آقا سوتی شده نگو توی سیستم دوم هم از قبل نصب بوده! الآن توی سیستم سومی تست کردم اون صفحه نصب درایور می یاد
    Last edited by dany_3p4u; 12-03-2013 at 20:41.

اگه نباشه جاش خالی می مونه h_kh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

14

خوبه. پس ادامه بدید همون کار رو.
    تو کامپیوتر ارور چی میده؟ شاید جوهر تموم کرده. کارتریجش اصلیه؟
    تو کامپیوتر که ارور نمیده ولی پرینت نمیگیره ، دو تا کلید رو دستگاه هست که یکیش واسه پاور هست و سبز هست یکی نمیدونم چیه و نارنجی :|

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

تو کامپیوتر که ارور نمیده ولی پرینت نمیگیره ، دو تا کلید رو دستگاه هست که یکیش واسه پاور هست و سبز هست یکی نمیدونم چیه و نارنجی :|
    قسمت اتصالات فلزی کارتریج رو با پنبه آغشته به الکل پاک کنید.
    ببینید کارتریج دست جا خورده؟
    ممکنه سوخته باشه.
    چقدر داخل آب گذاشتید؟ (یعنی تا کجا رفت تو آب؟)
    ممنونم

6. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

قسمت اتصالات فلزی کارتریج رو با پنبه آغشته به الکل پاک کنید.
    ببینید کارتریج دست جا خورده؟
    ممکنه سوخته باشه.
    چقدر داخل آب گذاشتید؟ (یعنی تا کجا رفت تو آب؟)
    ممنونم
    دوست عزیز

کارتریج ها نو بودن ، تو آب هم نزاشتم فقط طبق اون آموزشی که بهم داده بودید انجام دادم اما به جای اون ماده مایعی که قرار بود واسه باز کردن مجرای جوهر استفاده بشه من آب ریختم تو سرنگ و تو اون میله های مکنده جوهر !! روش این کار هم فرستادن آب بود و دوباره کشیدنش با سرنگ که بعد از چند بار انجام دادن رنگ آب تغییر می کرد و به نظرم راهش باز شده بود - بعدش کارتریج ها رو جا زدم و پرینت گرفتم که گرفت ولی کمرنگ بود و خط های زرد داشت دوباره این کارو کردم تا قشنگ تر باز بشه که دیگه نشد و الان روشنش که می کنم کنار کلید پاور کلیدی که داره نگهش میداری تا اون قسمتی که کارتریج ها جا میخوره بیاد وسط که درش باز شه و اینا ، اون یه چراغ زرد داره که روشن میشه و پرینت هم که میدم اتفاقی نمی افته

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوست عزیز

کارتریج ها نو بودن ، تو آب هم نزاشتم فقط طبق اون آموزشی که بهم داده بودید انجام دادم اما به جای اون ماده مایعی که قرار بود واسه باز کردن مجرای جوهر استفاده بشه من آب ریختم تو سرنگ و تو اون میله های مکنده جوهر !! روش این کار هم فرستادن آب بود و دوباره کشیدنش با سرنگ که بعد از چند بار انجام دادن رنگ آب تغییر می کرد و به نظرم راهش باز شده بود - بعدش کارتریج ها رو جا زدم و پرینت گرفتم که گرفت ولی کمرنگ بود و خط های زرد داشت دوباره این کارو کردم تا قشنگ تر باز بشه که دیگه نشد و الان روشنش که می کنم کنار کلید پاور کلیدی که داره نگهش میداری تا اون قسمتی که کارتریج ها جا میخوره بیاد وسط که درش باز شه و اینا ، اون یه چراغ زرد داره که روشن میشه و پرینت هم که میدم اتفاقی نمی افته
    دوست عزیز احتمال قوی کارتریج های شما اصلی و غیر قابل شارژ هستن. این نوع کارتریج ها یه شمارنده دارن که بعد از مدتی که پر میشن، دیگه امکان استفاده نیست و باید یا چیپ کارتریج رو عوض کنید و یا کارتریج قابل شارژ تهیه کنید.

9. 2 کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    P30World

پيش فرض

با سلام خدمت شما دوستان.مدتی نبودم شرمندم.

میخوام یه پرینتر خوب با قابلیت تانکی شدن بگیرم.

قیمتش هم حدود 300 هزار باشه.

لطفا کمک کنید.

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سلام.
    دوستان من پرینتر 1005 hp دارم.تازه شارژ کردم.الان text رو خیلی خوب میزنه ولی وقتی عکس چاپ میکنم تو قسمت های تیره نوارهای افقی سفید با فاصله های منظم میوفته.علتش چیه؟
    از تونر مطمعنم.
    اینو هم بگم همه قطعات کاتریج رو با اب شستم و کامل خشک کردم!

Last edited by blae; 15-03-2013 at 04:55.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز احتمال قوی کارتریج های شما اصلی و غیر قابل شارژ هستن. این نوع کارتریج ها یه شمارنده دارن که بعد از مدتی که پر میشن، دیگه امکان استفاده نیست و باید یا چیپ کارتریج رو عوض کنید و یا کارتریج قابل شارژ تهیه کنید.
    آخه مسئله اینه که تازه این کارتریج ها رو خریداری کردم و گزاشتم تو دستگاه که میبینم دستگاه اینجوریه

اگه نباشه جاش خالی می مونه TousanRayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

درود بر همه اساتید
    یک پرینتر M1120 دارم از سمت راست 5 میل متر همه تصویر را به طرف چپ میکشه و از پایین صفحه 1.4 میل رو نمی زنه
    از اول اینطوری نبوده ؟!!؟ حالا از منوی سرویس تنظیماتش دیفالت شده ولی چیزی تغییر نکرده

اگه کسی اطلاعی داره به من بگه باید چه کارش کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •