من 150مگ بسته داشتم یه فایل 100مگی رو گزاشتم واسه دانلود به جای اینکه 50مگ اضافه بیاد هیچ از شارژمم استفاده کرد و صفر شد.کلا ایرانسل تازگیا خیلی دزد شده
فرستاده شده از HUAWEI Y330-U11ِ من با Tapatalk
من 150مگ بسته داشتم یه فایل 100مگی رو گزاشتم واسه دانلود به جای اینکه 50مگ اضافه بیاد هیچ از شارژمم استفاده کرد و صفر شد.کلا ایرانسل تازگیا خیلی دزد شده
فرستاده شده از HUAWEI Y330-U11ِ من با Tapatalk
بهتون پیشنهاد میدم از نرم افزار internet speed meter استفاده کنید و میزان استفاده خودتون و سیستم رو ببینید چون دقیق در این نرم افزار ثبت میشه.![]()
گیر دادن با سوال کردن متفاوته.
ایشون مثلا میگه ورامین پیشوا تری جی داره شما میگی ندارم. آیا حق سوال نداریم. خوب بالاخره یا ایشون نمی دونه یا بدون دقت جواب میده. جوابی که ندونی چقدر اعتبار داره چه ارزشی داره مثل اینکه به طرف بگی دی اما بشه اردیبهشت.
سلام هم محلسمت اون دکله که گفته بودم نرفتی عکس بندازی ببینیم چی روش نصب کردن ؟ همون که تو بلوار کاشان نبش قائم 7 بود..متاسفانه هنوز گیر کردم تو تبریز نیومدم تهران
این LTE هم از همون دکل سر کوچه خودتون ، یاس 1 داره ارسال میشه..یدونه عین اون دکل هم اون طرف آزادگان سمت چشمه هست که پهنای باندو میده به این.. بالای پل بری میبینیش..اونم LTE داره..اوایل که راه اندازی شده بود با همین سیمکارتم تست کردم وصل شد تماسم گرفت ولی اینترنت نداشت..فقط 1 روز شد!..انشاالله که سریع تر USIM بیاد استفاده کنیم.
Last edited by MOH@ND3S; 09-11-2014 at 14:12.
مواظب باشید!!!!
اگر بسته شبانه 24 گیگ را فعال کنید بعداز حدود 12 گیگ بسته شما صفر میشه و از شارژ تون استفاده میکنه
بنده دو مرتبه تست کردم و هر دو بار سرم کلاه رفت
پیگیری ها هم از شماره 700 و سایت ایرانسل هیچ نتیجه ای نداشت جز یکسری پاسخ بی ربط و صرف هزینه و وقت و...
دوستان توجه کنید سرعت اپلود توی نسل سوم خیلی بالاس و اگه 150 مگ حجم دارید نباید انتظار داشته باشین کلش رو دانلود کنین چون مقداریش صرف اپلود میشه و همینجوری هرچی فایل دانلودی حجیم تر و سرعتتون بیشتر باشه مقدار بیشتری اپلود میشه و به همون نسبت زودتر از اون چیزی که حساب کتاب کردین حجمتون تموم میشه
درود
خوبین؟
یکبار رفتم چون شب بود چیزی پیدا نکردم ميشه رو این نقشه توضیح بدی.
![]()
Last edited by rznrz06; 09-11-2014 at 16:47.
آیا خالی بستن کار خوبیستتت؟![]()
بله در کل اطلاعات غلط آدم بده در مورد چیزی که نمی دونه کار درستی نیست...
سلام من اون آنتن رو دیدم فقط نسل ۲ روش سواره و به نظر هم میرسه هنوز راه اندازی نشده چون بالاش چراغ نداره، یکدونه دیگه نبش میلاد پنجم هست که ۳جی هم داره اما مطمئن نیستم مال ایرانسل باشه چون کنارش سیگنالم قوی نمیشه ولی بالاش ۲تا چراغ داره.
چند وقتیه سرعت سمت ما بین ۱تا۳ مگ شده بیشترم نمیشه.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
قائم هفتم چپه چپ یه خونس بالای اونه.
اون فعلا 2G همراه اول روش فعاله
دکل هایی که 3G ایرانسل روشون فعال بوده و تست گرفتم تو منطقه خودمون تا 1 ماه پیش:
1-بلوار اقاقیا از هاشم زاده به سمت کاج روی یه خونه
2-سروستان 5 نرسیده به کاج
3-قائم 11 بالاتر از شیرینی لاریسا
4-بلوار گلها که دیگه مرکزشه نبش یاس 1.
5-سمت شهرک چشمه کنار آزادگان
6-خیابان المپیک چهار راه لاله.
7-یدونه هم انتهای خرازی رو به روی باقری بین برج هاس پیداش نکردم..چون اونورا سیگنال قویتر میشه..
این چند مدتی که نبودم سرعتش چند شده ؟ کنار این دکلای که گفتم مخصوصا سروستان و اقاقیا 14 مگ هم دانلود گرفتم! الانو نمیدونم![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)