تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 594 از 752 اولاول ... 94494544584590591592593594595596597598604644694 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,931 به 5,940 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اگه از دوستان گرامی کسی تجربه کار با این هدفون رو داره لطفا راهنمایی کنه.
    دقیقا همون مدل TripleFi 10 Pro هست که توی نت تا دلتون بخاد درباره اون ریویو هست و اینکه چرا اسمش تغییر پیدا کرده به این خاطر هست که M-Audio لایسنس اون رو خریده بود تا به نام خودش اون رو وارد بازار مصرف کنه و هیچ تفاوتی با مدل مرجع نداره جزء نام برند و مدل

در آخر متاسفانه مدل مورد نظر شما رو به شخصه تست نکردم اما تا جایی که اطلاع دارم در اینجا موجوده و قیمتش هم حدود 400 تومن بود

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:38 AM ----------

بهترین پیشنهاد به نظرم کریتیو Ep830 هست ولی چند مدل پاناسونیک هم هست که متاسفانه هیچکدام رو به شخصه تست نکردم اما به نسبت قیمت خیلی عالی هستند و قیمتهای پایینی هم دارند مثل panasonic hje300

شما هم موفق باشید

2. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اینجا کسی راهی برای تمیز کردن ایرفون ep-630 کریتیو داره ؟ چون اینا تو گوش میرن در نتیجه چربی که گوش داره به مرور زمان میره توی سوراخاش ( من الان دو ساله دارمش ) بعضی وقتا میبینم صداش یکیش کم میشه میرم با یه پنبه الکلی سوراخاشو تمیز میکنم ولی بعد مدتی دوباره این جوری میشه ! کسی نمیدونه این سوراخای ریزشو چه جوری باید تمیز کرد ؟

هر کدوم راحته برای شما ، انجام بدید چون نتیجه یکی هست:
    1. استفاده از الکل اتانول چون هم قارچها و هم میکروبها و باکتریها رو از بین می بره و هم چربی زدای بدون خوردندگی هست و هم بی خطر

2. الکل معمولی هر چند که چندان خوب چربی زدایی نمیکنه و چربی رو بر جای می زاره ولی خوب در دسترس هست

3. محلول مواد پاک کننده یا شوینده مثل پودر لباس شویی اما برای ماشین لباس شویی نه دستی چون پودر دست خیلی کف می کنه و معمولآ کثیف کاری داره و خوب شسته نمیشه ولی پورد ماشین این اشکالها رو نداره

بعد از پاک کردن بهتر که توی حفره سری سیلیکونی یک لایه بسیار نازک از پنبه بهداشتی که هر هفته اون رو عوض کنید قرار بدید که هم بیس این هدفون رو گرم و عمیق تر بکنه و هم اینکه نیازی به این قبیل سرویس کاری های عذاب آور نباشه

نکته: هیچ وقت از ساولون برای اینکار استفاده نکنید مگر اینکه دوست داشته باشید که برای همیشه در سکوت زندگی کنید چون ترکیبات ساولون باعث کری دائم میشه حتی برای یک قطره

و اینکه فراموش نکنید این روشهای سرویس کاری چون از نوع تر هستند همیشه و تا زمانی که هدفون کاملآ خشک نشده توری هدفون رو به سمت زمین باشه تا محلول توی هدفون نفوذ نکنه و اینکه هیچ وقت به هدفون ضربه نزنید که محلول نفوذ کرده توی هدفون رو خارج کنید و اینکه از مسواک با برس کوتاه شده می تونید خیلی کمک بگیرید و چه بهتر که اون مسواک کلاسیک و فرسوده باشه که برس اون به اندازه 3 میلیمتر بیشتر ارتفاع نداشته باشه و اینکه قبل از استفاده از هدفون دیواره کانال گوش خودتون رو کاملآ با یک دستمال تمیز از چربی پاک کنید ولی دستمال رو برای هر دو گوشتون استفاده نکنید و اینکه بعد از استفاده اگه توی حفره سری هدفون رو یک دستمال کوچولو بکشید دیگه چربی توی اون به این زودی ها انبار نمیشه که بعد با هزار جور حقه هم نشه خوب پاکش کرد

این تجربه چند وقت استفاده من از هدفون بود امیدوارم مفید بوده باشه

شما هم موفق باشید.

4. 9 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mos2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    همين نزديكيها

پيش فرض

سلام

یه هدفون میخواستم با قیمت حدود 100 تومن
    ممنون میشم کمکم کنید

زیاد حرفه ای موزیک گوش نمیکنم
    کلا هرچیز قشنگی گیرم بیاد گوش می کنم و پابند سبک خاصی نیستم

دوست داشتم Supra-aural باشه نشد in ear

jay three یا مدل دیگه ای از jays یا Klipsch Image S4

لطف هم بکنید قیمت حدودی و جایی که میشه تو تهران خرید کرد پخ کنید برام
    ..........
    شرمنده فکر کنم ندیدید

داره خودمونی میشه h.khafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

..........
    شرمنده فکر کنم ندیدید
    هترین پیشنهاد به نظرم کریتیو Ep830 هست ولی چند مدل پاناسونیک هم هست که متاسفانه هیچکدام رو به شخصه تست نکردم اما به نسبت قیمت خیلی عالی هستند و قیمتهای پایینی هم دارند مثل panasonic hje300

شما هم موفق باشید
    دیدنتون عزیز

سلام جناب rezaomido ، میشه در مورد سوالی ک بنده پرسیدم هم یه توضیح مختصر بدید..البته نه علمی فقط بگسد که به طرو کلی این عدد Impedance که تو یک مدل 16 و تو یه مدل دیگه 32 هست په مفهومی داره و بر روی چه چیزی تاثیر میزاره ک قابل لمسه؟

ممنون پیشاپیش.
    خوش باشید
    Last edited by h.khafan; 07-02-2012 at 14:44.

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

واقعا ممنون بابت توضیح کاملت برای من شما استادی ...

مدل cx680 رو دیدم توی سایت نمایندگیش دو تا مدل دیگه رو نداشت فردا باید تماس بگیرم...یه مدل بود Cx870 که ظاهرش بیشتر به دلم نشست و مشخصاتشو با 680 مقایسه کردم بارزترین تفات توی Impedance بود که مدل 680 16 اهم و مدل 870 32 اهم بود...میشه بگید این چه تاثیری داره ؟ بلندی صدا؟ پر مصرفتره؟!

بازم تشکر
    این دو با هم خیلی فرق میکنن.مثلا 870 inear هست و 680 earbud,از لحاظ قیمت هم با هم فرق میکنن که 870 بقیمت 180 هزار تومان و 680 بقیمت 140 هزار تومان.ولی چون با هیچکدوم اهنگ گوش نکردم نمیتونم در باره قدرت صدا و کیفیتشون نظری بدم.بهتره قبل از انتخاب تست کنین تا بهتر تصمیم بگیرین.

8. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

..........
    شرمنده فکر کنم ندیدید
    با سلام
    ببخشین که دیر جواب دادیم
    برای خرید klipsch s4 میتونین از دوست عزیز اقای musketeer جویا بشین چون اخیرا با قیمت خیلی مناسبی خرید کردن.ولی فکر میکنم اگه هنوز موجود داشته باشن طبقه دوم مجتمع پایتخت هم داشتن.
    موفق باشین

10. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این دو با هم خیلی فرق میکنن.مثلا 870 inear هست و 680 earbud,از لحاظ قیمت هم با هم فرق میکنن که 870 بقیمت 180 هزار تومان و 680 بقیمت 140 هزار تومان.ولی چون با هیچکدوم اهنگ گوش نکردم نمیتونم در باره قدرت صدا و کیفیتشون نظری بدم.بهتره قبل از انتخاب تست کنین تا بهتر تصمیم بگیرین.
    سلام:

بازم من برام سوال پیش اومد...مگه 680 این مدل نیست؟:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و مگه این مدل تو وشی نیست؟ من فکر کردم هر دو تو گوشی هستن... واینکه قیمتا رو تو انجمن خوندم زده بود 680 115 تومان 870 120 تومان...پس قیمتها قدیمین و الان 140 و 180 هستن؟

ممنون...در مورد Impedance هم یه توضیح میدی 32 با 16 توی استفاده په تاثیری دارن؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام:

بازم من برام سوال پیش اومد...مگه 680 این مدل نیست؟:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و مگه این مدل تو وشی نیست؟ من فکر کردم هر دو تو گوشی هستن... واینکه قیمتا رو تو انجمن خوندم زده بود 680 115 تومان 870 120 تومان...پس قیمتها قدیمین و الان 140 و 180 هستن؟

ممنون...در مورد Impedance هم یه توضیح میدی 32 با 16 توی استفاده په تاثیری دارن؟
    بله همین هدفون هست و هر دو تو گوشی هستن با کمی تفاوت .قیمتها تغییر کرده میتونین از شرکت نامداران استعلام کنین.در مورد امپدانس و حساسیت و قدرت صدا اساتید کامل راهنمایی کردن که نظرتون رو جلب میکنم به پست شماره 5893 و 5930 .اگه موردی پیش اومد تا جایی که بتونم در خدمت هستم.

13. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس احتمالا باید به مدل های پایینتر فکر کنم فعلا به اینها باید فکر کنم cx 280 , CX 300-II Precision، کیفیت خوبی دارن؟
    (مدل هاش Shure اینجا یافت میشه؟)

و اما ear bud خاصی پیشنهاد نمیشه؟ تو همین رنج ؟ چون چندین سله از این نوع استفاده میکنم و با تجربه ای که از کریتیو 630 داشتم که فقط بیس بود! بیشتر earbud میپسندم و بیشتر به دلم میشینه...مدل خوبی هست تو بازار؟

پلیرم فقط هد فونهای 16 اهمی رو درایو میکنه ...

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

پس احتمالا باید به مدل های پایینتر فکر کنم فعلا به اینها باید فکر کنم cx0 28, CX 300-II Precision، کیفیت خوبی دارن؟
    (مدل هاش Shure اینجا یافت میشه؟)

و اما ear bud خاصی پیشنهاد نمیشه؟ تو همین رنج ؟ چون چندین سله از این نوع استفاده میکنم و با تجربه ای که از کریتیو 630 داشتم که فقط بیس بود! بیشتر earbud میپسندم و بیشتر به دلم میشینه...مدل خوبی هست تو بازار؟

پلیرم فقط هد فونهای 16 اهمی رو درایو میکنه ...
    cx280 و cx300 هر دو هدفونهایه خوبی هستن بنسبت قیمتشون.متاسفانه فعلا شور ایران موجود نیست.
    ولی شما یه تحقیقی در باره klipsch image s4 بکنین.باس خیلی خوبی داره مید و های و تفکیک بالایی هم داره.جدیدا دوستان حدود 110 هزار تومان تهیه کردن که فکر کنم تو این رنج قیمت بهترین هدفون inear باشه.و فکر کنم از همه لحاظ ازش راضی باشین.

16. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •