تعویض سیم یه بحثه و تعویض کله پست هم یه بحث دیگه .معمولا 70 درصد مشکلات نویز خط به خاطر فرسوده بودن سیم ها و کله پست هاست ولی خیلی روش حساب نکنید چون هم مخابرات به راحتی وقت برای تعویض این چیزا نمیزاره هم معلوم نیست مشکل با تعویضشون حل بشه .
تعویض سیم یه بحثه و تعویض کله پست هم یه بحث دیگه .معمولا 70 درصد مشکلات نویز خط به خاطر فرسوده بودن سیم ها و کله پست هاست ولی خیلی روش حساب نکنید چون هم مخابرات به راحتی وقت برای تعویض این چیزا نمیزاره هم معلوم نیست مشکل با تعویضشون حل بشه .
درسته یکی از مواردی که باعث نویز میشه فرسوده بودن جعبه تقسیم مخابراته ولی میتونید مستقیم وصل کنید البته باید از نصاب بخواهید اینکارو انجام بده میتونید درخواست خرابی ثبت کنی وقتی اومدن بهشون بگو مستقیمش کنن
ولی به سوالم جواب ندادی هنوز چقدر با مرکز مخابراتی فاصله داری؟
مرکز مخابراتی الان منظورت خود شرکت مخابرات و اون بخش MDF چیه اونومیگی 1.8KM و اگه تقسیم تو کوچه رو میگی تقریبا دویست متر
تازه مودمم تو حیاطه نیم متر با سیم مخابرات [emoji23]
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Last edited by irmacfa; 24-02-2018 at 21:20.
خرابی زنگ میزنی اصلا در خونه نمیان الکی میگن مشکلی نبوده فقط برای بوق ازاد واتصالش میان
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
دلیلی هم نداره بیان چون کارشون رفع خرابی تلفنه نه اینترنت .اگه روی بوق نویز هست میشه یه کاریش کرد ولی اگر صافه تنها راهش اینه که یکی از مامورین مخابرات مرکز رو به صورت غیر رسمی هزینه ی نصب و اینا بدی تا بیاد برات ردیفش کنه وگرنه راه دیگه ای نیست .
خوب پس وضعیتت طبیعیهفاصله 1.8 کیلومتر در بهترین حالت ها میشه سرعت 16 مگ رو بگیری ولی مطمئنی که فاصله جعبه تقسیم تا ورودی خونه 200 متره؟ 200 متر خیلیه
حتما هم از کنار برق رد شده
![]()
lصولا مشترک نمیتونه خودش اندازه سیم کشی تا مخابرات رو حساب کنه چون از توپولوژی اون خبر نداره. سیم کشی مستقیم از مخابرات تا در خونه نیست که با گوگل مپ یه خط ادم بکشه بگه فاصله مخابراتی اینقدره.
کابلها از اتاق کابل میرن زیر زمین، از یک مفصل به مفصل دیگه در خیابون انتقال داده میشن تا برسن به کافوهای منطقه، از کافویی به کافوی دیگه تا به کافوی شما برسه و از اونجا سیم مسی منزل شما خارج شده وتازه میاد داخل کوچه ها و بترتیب از کنار پستی به پست دیگه از زیرزمین (یا هوایی) منتقل میشه تا به پست سر کوچه یا نزدیک خونه برسه و تازه از اونجا بصورت سیم دو زوجی یا چند زوجی میاد تا در خونه.
بنابراین اگه فاصله مستقیم از طریق خط کش و گوگل مپ میشه 1.8 کیلومتر فاصله حقیقی مخابراتی شما بالای 2.5 کیلومتر میتونه باشه.
سلام چند روزه میخام یه مطلبی بنویسم هی یادم میره :
یعنی این مرکز ما نامردی رو در حق همه تمام کرده .دو هفته ای میشه که فیبر نوری کشیدن توی منطقمون البته کابلش از توی خیابون اصلی رد میشه که باهاش 15 متر فاصله دارم ولی معلوم نیست برای کی و کجاست چون حوصله نداشتم ردش رو بزنم ببینم کجا میره اما فکر نکنم برای جای مهمی باشه چون نزدیک ما اصلا جای اداری نیست نهایتا مغازه تعمیر گوشی و نانوایی و ایناس .فکر هم نکنم برای منطقه باشه چون اگه بود فرعی هم میکشیدن ولی فقط یکی از توی خیابون اصلی کشیدن روش رو هم اسفالت کردن .متاسفانه موقعی که فیبر کشیدن من تهران بودم و خبر ندارم ولی از همسایه ها پرسیدم گفتن اومدن فیبر نوری کشیدن .اینقدر ما رفتیم مخابرات گفتن نمیشه امکانش نیست ،حالا معلوم نیست برای کی اومدن فیبرکشی کردن .تنها جایی که به ذهنم میرسه دانشگاهه که البته اونم با توجه به مسیری که فیبرکشی کردن به مسیر دانشگاه نمیخوره (شاید ) .حالا نمیشد یه کانالم ازش واسه ما بزنن؟![]()
خط ما تو کافو و پست مشکل داره برای همین میخوام برم مخابرات و با هزینه خودم (چون بوق سالم داریم و برای اینترنت هم که دوستان میگن به ما ربطی نداره) خط رو درست کنم . حالا سوال من اینه که کابلی که از پست اومده تا خونه (حدود 30-40 متر) رو لازمه عوض کنم یا نه ؟ خود سیم رو یه بار مخابرات 4-5 سال پیش عوض کرد و ظاهرش نشون میده که نو هست . ولی خب از این به هم تابیده ها نیست .
سیمی که از پست اومده از این نوع هست (تصویر از اینترنت گرفته شده)
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام از سر خط از پیش پست تست کن ببین وضعیتت چقدر تغییر میکنه خیلی تغییر کرد عوض کن
اسم این نوع کابل ، کابل جنگی هست که قابلیت دفع نویز رو نداره چون شیلدار نیست
بهترین کابل تلفن ، کابل شیلدار دو زوج با مقطع ۰۶ هست
اول از پست تست کن ببین چطوریه بعد هزینه کن ... موفق باشی![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)