JBL , Beats و خیلی های دیگه میتونم بگم 95 درصد موارد های کپی AAA هست خلاصه اینکه ورژن کپی خیلی با کیفیت اورجینال هست , همین دیجی کالا چند ماه پیش برند شور ریفوربیش تحت گارانتی راندمان میفروخت البته همین الان هم میفروشه , اگر اطلاع ندارید اونایی که دستشون تو کار بود فهمیدن چه خبره کاربر عادی بی خبر از همه جا حتی خودم هم به اشتباه Shure SE846 ریفوربیش که تحت گارانتی راندمان بود که در فروشگاه هایی مثل ایران هدفون یا دیجی کالا فروخته میشه خریدم ولی بعد از مشاوره با همون پی سی ماکس و پرس و جو از سورس های خارجی و افرادی که داخل ایران میشناختم دیدم جنس ریفوربیش به جای نو بهم فروختن
اون سایت نمایندگی رسمی می اودیو تو ایرانه حتی تو صفحه چند تا محصول مثل Westone W60 هم ببینید من خودم نقد ایرفون نوشتم اعتبار و تجربه ای که اون سایت داره دیحی کالا سنگ پا فروش یا ایران هدفون ریفوربیش فروش در خواب هم ندارن بله درسته اسم اون دو تا خیلی مطرح تره ولی یکی مثل ایران هدفون که زمین و زمان نقص میکنه به جنسایی که فقط خودش داره و با هر روش دو دره بازی جنس قالب میکنن اینقدر کاربر گمراه شده دیدم که نمیتونم شمارش کنم , دی جی کالا هم هدفش فقط فروش هست حالا هرچی باشه یعنی تخصصی این وسط وجود نداره چون تنها هدف سود دهی بیشتره حالا هرچی بیاد سر دستشون میفروشن ولی همین پی سی ماکس نمایندگی رسمی خیلی از این برند ها هست تو کشور چون تخصصی کار میکنن و کالاها هم چون گرونه و کاربر خاصی داره انحصاری خودشونه و جای دیگه پیدا نمیشه من شخصا اگر حتی یک فروشگاه اینترنی در ایران باشه که چشم بسته اطمینان داشته باشم همون پی سی ماکسه حضورا هم رفتم دیدمشون و کلی تجهیزات در دفتر اصلیشون تست کردم تجهیزاتی که برای خیلی فروشگاه ها مثل رویا میمونه و برای خیلی ها باورنکردنیه فروشگاهی امپلیفایر هدفون 20 میلیونی رو فقط واسه تست بزاره و بیشتر از 40 میلیون در چند سال تجهیزات صوتی ازشون خریدم و افراد زیادی هم معرفی کردم که همه هم خرید های میلیونی انجام دادن و جوابشون پس دادن
کلیک کنید اولین فروشنده خاورمیانه ببینید همین پی سی ماکسه , تفاوت تو اینه اون سایت ها یه جنسی رو دارن میفروشن که همه جا هست یکی وارد کننده اورده پخش کرده تو بازار همه میفروشن ولی پی سی مکس جنسی که هست خودشون وارد کردن و فقط هم خودشون میفروشن و هیچ جای دیگه هم ازش پیدا نمیشه البته از لحاظی بهتره چون دست تو کار نیست قیمتا هم پایینتره , تا جایی که میدونم نماینده رسمی حدود 6 تا برند هستن westone , mee audio , ifi audio , woo audio , audioengine , hifiman اگر شک دارید ایمیل بزنید به خود تولید کننده بپرسید از کجا باید بخریم اونا هم تنها سایتی که تایید میکنن تو ایران پی سی مکسه چون من این راه قبلا رفتم که گفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این مدل jbl قبلا تست کردم صداش یادم نیست ولی در مقایسه با می اودیو چندین مدل سنهایزر و بوز و سونی که داشتم یا تست کردم هیچ کدوم نزدیک به قیمت می اودیو عملکرد صدا ندارن