تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 594 از 602 اولاول ... 94494544584590591592593594595596597598 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,931 به 5,940 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

این هدفون چطوره؟
    JBL Synchros E50BT

فقط یه مشکل داریم که دیجی کالا نداره...از کدو فروشگاه بخرم؟
    ۱)جانبی ها
    ۲)دودوک
    ۳)سورانو
    ۴)بوفالو
    ۵)همراه پلاس
    میترسم یه جنس خراب بفرستن...
    JBL , Beats و خیلی های دیگه میتونم بگم 95 درصد موارد های کپی AAA هست خلاصه اینکه ورژن کپی خیلی با کیفیت اورجینال هست , همین دیجی کالا چند ماه پیش برند شور ریفوربیش تحت گارانتی راندمان میفروخت البته همین الان هم میفروشه , اگر اطلاع ندارید اونایی که دستشون تو کار بود فهمیدن چه خبره کاربر عادی بی خبر از همه جا حتی خودم هم به اشتباه Shure SE846 ریفوربیش که تحت گارانتی راندمان بود که در فروشگاه هایی مثل ایران هدفون یا دیجی کالا فروخته میشه خریدم ولی بعد از مشاوره با همون پی سی ماکس و پرس و جو از سورس های خارجی و افرادی که داخل ایران میشناختم دیدم جنس ریفوربیش به جای نو بهم فروختن

اون سایت نمایندگی رسمی می اودیو تو ایرانه حتی تو صفحه چند تا محصول مثل Westone W60 هم ببینید من خودم نقد ایرفون نوشتم اعتبار و تجربه ای که اون سایت داره دیحی کالا سنگ پا فروش یا ایران هدفون ریفوربیش فروش در خواب هم ندارن بله درسته اسم اون دو تا خیلی مطرح تره ولی یکی مثل ایران هدفون که زمین و زمان نقص میکنه به جنسایی که فقط خودش داره و با هر روش دو دره بازی جنس قالب میکنن اینقدر کاربر گمراه شده دیدم که نمیتونم شمارش کنم , دی جی کالا هم هدفش فقط فروش هست حالا هرچی باشه یعنی تخصصی این وسط وجود نداره چون تنها هدف سود دهی بیشتره حالا هرچی بیاد سر دستشون میفروشن ولی همین پی سی ماکس نمایندگی رسمی خیلی از این برند ها هست تو کشور چون تخصصی کار میکنن و کالاها هم چون گرونه و کاربر خاصی داره انحصاری خودشونه و جای دیگه پیدا نمیشه من شخصا اگر حتی یک فروشگاه اینترنی در ایران باشه که چشم بسته اطمینان داشته باشم همون پی سی ماکسه حضورا هم رفتم دیدمشون و کلی تجهیزات در دفتر اصلیشون تست کردم تجهیزاتی که برای خیلی فروشگاه ها مثل رویا میمونه و برای خیلی ها باورنکردنیه فروشگاهی امپلیفایر هدفون 20 میلیونی رو فقط واسه تست بزاره و بیشتر از 40 میلیون در چند سال تجهیزات صوتی ازشون خریدم و افراد زیادی هم معرفی کردم که همه هم خرید های میلیونی انجام دادن و جوابشون پس دادن

کلیک کنید اولین فروشنده خاورمیانه ببینید همین پی سی ماکسه , تفاوت تو اینه اون سایت ها یه جنسی رو دارن میفروشن که همه جا هست یکی وارد کننده اورده پخش کرده تو بازار همه میفروشن ولی پی سی مکس جنسی که هست خودشون وارد کردن و فقط هم خودشون میفروشن و هیچ جای دیگه هم ازش پیدا نمیشه البته از لحاظی بهتره چون دست تو کار نیست قیمتا هم پایینتره , تا جایی که میدونم نماینده رسمی حدود 6 تا برند هستن westone , mee audio , ifi audio , woo audio , audioengine , hifiman اگر شک دارید ایمیل بزنید به خود تولید کننده بپرسید از کجا باید بخریم اونا هم تنها سایتی که تایید میکنن تو ایران پی سی مکسه چون من این راه قبلا رفتم که گفتم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من این مدل jbl قبلا تست کردم صداش یادم نیست ولی در مقایسه با می اودیو چندین مدل سنهایزر و بوز و سونی که داشتم یا تست کردم هیچ کدوم نزدیک به قیمت می اودیو عملکرد صدا ندارن
    Last edited by ehsanrock; 18-01-2017 at 19:42.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

هدفونی که فرمودین تو سایت های خارجی
    تعریف میکنن عالیه!بی نظیره فقط یه مشکل دیدم اونم اینه که میگن قدرت بلوتوث ضعیغی داره و قطع و وصل میشه هنگام فیلم دیدن و راه رفتن.شما با این مشکل برخورد کردین؟
    من مدل Wave و X7 Plus دارم اصلا همچین مشکلی ندارم باهاش روزانه هم استفاده میکنم ولی Matrix 2 تست کردم هیچ مشکلی ندیدم ازش شاید بررسی که دیدید یا هدفون مشکل داشته یا سورسی که با بلوتوث وصل شده وگرنه نباید همچین مشکلی داشته باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

من مدل Wave و X7 Plus دارم اصلا همچین مشکلی ندارم باهاش روزانه هم استفاده میکنم ولی Matrix 2 تست کردم هیچ مشکلی ندیدم ازش شاید بررسی که دیدید یا هدفون مشکل داشته یا سورسی که با بلوتوث وصل شده وگرنه نباید همچین مشکلی داشته باشه
    پس از خریدمون میشه ماتریکس ۲.با تشکر اگه رسید حتما نظر میدم.ممنون دوست عزیز شما واقعا استاد این کارین

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ی هدفون بلوتوث که گوش رو داغ نکنه معرفی کنید لطفا!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

ی هدفون بلوتوث که گوش رو داغ نکنه معرفی کنید لطفا!
    بودجه , نوع هدفون ؟ داخل گوش , روی گوش , دور گوش

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تا150 تومن، ى nia گرفتم کيفيتش خوبه اما گوش رو بشدت داغ مى کنه و گزاشتمش کنار... ى مدل مث همون رو گوش

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام وقت بخیر
    من یه هدفون سونی mdr q38 دارم ، از این نوع

خیلی ازش راضیم ، کم جا میگیره و گوش رو اذیت نمی کنه
    منتها تازگیا بعد دو سال و نیم استفاده ، صدای سمت راستش ضعیف شده و می خوام یکی دیگه از یه مارک دیگه بخرم
    تا جایی که من گشتم ،هدفون مشابه این تو بازار ، دو مدل فیلیپس داریم ، یه مدل پاناسونیک ، یه مدل مکسل
    که هر کدوم مشکلاتی دارن.
    کسی مدلی مشابه این میتونه بهم معرفی کنه که بهتر باشه. قیمتش زیاد مسئله نیست، بیس و اینا هم زیاد حساس نیستم ، تا 100 چوق مشکلی ندارم. فقط با دوام و سبک باشه.

تو آمازون گشتم ، یه مدل آدیو تکنیکا هست به شماره ATH-EQ300M، ولی نمی دونم تو ایران باشه یا نه

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    من قصد دارم یه هدفون بیسیم به عنوان هدیه برای پسر 15-16 ساله بگیرم
    اولویتش هم ظاهر زیباست و دنبال گزینه های حرفه ای نیستم
    در کنارش میخوام شرایط عمومی هدفون خوب رو داشته باشه (زیاد سنگین نباشه و ...) برای همین دنبال مدل های 70-80 تومنی نیستم و بیشتر هم میشه هزینه کرد

از پیشنهادات استقبال میشه

پروفشنال amirfakhrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    هدفونم rs175 از برند سنهایزر هست. قصد خرید یک کارت اکسترنال دارم به نظرتون چی بخرم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

سلام
    هدفونم rs175 از برند سنهایزر هست. قصد خرید یک کارت اکسترنال دارم به نظرتون چی بخرم؟
    سلام
    شما تنها باید دک - DAC تهیه کنید و از سوکت RCA دک به 3.5 انالوگ استند هدفون متصل کنید

چون هدفون وایرلس هست پردازش سیگنال های دیجیتال یا DSP به صورت داخلی انجام میشه با پورت اپتیکال , ولی در صورتی که سورس خوبی داشته باشید که دیتا خام مستقیم بفرسته به سوکت انالوگ 3.5 هدفونتون به دک خوبی نیاز دارید , اصلا فکر خرید کارت صدای کامپیوتر حالا اینترنال یا اکسترنال هم نکنید چون بسیار بیشتر از ارزش واقعیشون قیمت گذاری میشن و حتی گرونترین کارت صداهای کامپیوتر هنوز نزدیک به ارزونترین تجهیزاتی که کمپانی هایی که به صورت تخصصی کارشون دک و امپ هم هست , نیست بسته به بودجه دک های زیادی هست ولی دقت کنید حتما دک باید خروجی مستقیم RCA داشته باشه در غیر این صورت با پورت 3.5 صدا یک بار از قبل امپلیفای شده و نتیجه مشابه به استفاده مستقیم از دک نیست چون دیتا خام ارسال میشه
    Last edited by ehsanrock; 03-02-2017 at 17:22.

11. این کاربر از ehsanrock بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •