یک ماهه هست دوست عزیز.
یک ماهه هست دوست عزیز.
خوب دوستان در مورد سیمکارت تامین اجتماعی اگه یکم دقیق کار کنین خیلی به درد میخورن سیمکارت هاش ماهی 2 گیگ اینترنت دارن تا یک سال ولی مشکلی که هست اینکه فقط 15 روز اول هر دوره 30 روزه میتونین از این 2 گیگ استفاده کنین و 15 روز دیگه بدون اینترنت هست حالا شما چیکار مکنین یک سیمکارت دیگه به اسم یکی از اشناها در دوره زمانی مخالف خودتون فعال میکنین(مثلا اگه برای شما از 1ام تا 15ام ماه 2 گیگ اینترنت داره برای ایشون از زمان اتمام طرح یعنی 15 ایم فعال میکنین تا 30ایم) با این حرکن هر ماه 4 گیگ اینترنت دارین تا 1 سال فقط لازمه هر 15 روز یک بار سیمکارت رو عوض کنین حال بماند که مکالمه رایتلی تا یک سال رایگان و این طرح برای کسانی که گوشی 2 سیمکارت دارن عالی هست.
یک نکته مهم که من خودم در جریان نبودم و دوستان من رو راهنمایی کردن این هست که در مناطقی که رایتل مشکل داره به شکل رومینگ ملی سیمکارت میره روی همراه اول و همه بسته ها (اینترنت و مکالمه) فعال هست و میتونین استفاده کنین من خودم سیمکارت رایتل رو گذاشتم و رفت روی شبکه همراه اول و چون همراه اول جای ما خیلی خوب هست تا 70 مگابیت سرعت گرفتم ومیشه سیمکارت رایتل رو گذاشت روی گوشی ساده و از بسته مکالمه استفاده کرد.
برای گرفتن سیمکارت رایتل بهتره برین نمایندگی های رایتل یا دفاتر پیشخوان دسترسی فعال سازی برای دفاتر باز شده و یک سیمکارت خام(غیر فعال) رو استفاده میکنن و سیمکارت رو برای شما فعال میکنن خوبی این کار تا سفارش دادن از سایت اینکه تو همون لحظه سیمکارت فعال میشه و سیمکارتی که از دفاتر میگیرین 3 تیکه هست و نیاز به پانچ نداره(دقت شود سیمکارت دفتر 3 تیکه باشه) چون سیمکارتی که برای من پست شد 3 تیکه نبود و نیاز به پانچ داشت
این درسته که استفاده از سیم کارت رایتل باعث میشه مصرف باتری گوشی بالا بره؟؟؟
اینم راه حل خوبیه به فکر منم رسیده بود
فقط نمی دونم اگر در طول این 1 سال بسته دیگه ای در رایتل فعال کنیم این بسته 1 ساله باطل میشه یا نه؟ مثلا 1 بسته 1 گیگ 1 ماهه بخریم برای 15 روز دوم ماه
والا منم به این موضوع اشاره کردم ولی دوستان گفتن ربطی نداره
منم باتری گوشیم در حالت عادی حداقل 3 روز دوام میاره ولی وقتی رایتل انداختم 1 روزه تموم شد
بله البته روي آيفون تجربه شده
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
سلام
دوستان من سیم به رایتل ترابرد کردم سیم کارت بهم دادن منم انداختم چند روز طول میکشه فعال شه سیم کارت سیگنال نداشته بیدم
هر زمان که سیم کارت قبلی غیر فعال شد . سیم کارت جدید فعال می شود
s8+
و
شیاومی می ۴
افت شارژ دهی داتن، منم تایید میکنم
راهش هم ابنه که رومینگ ۲جی همراه اول شی، که طبیعی میشه
دوستان، بازگشت مجدد به رایتل هدیه خاصی داره؟ اعتباری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)