تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 594 از 2606 اولاول ... 9449454458459059159259359459559659759860464469410941594 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,931 به 5,940 از 26051

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

عمرا 60 ثابت بده منم 512 دارم در طول روز تعطیله شبم ساعتش محود شده به 3 شب تا 9 صبح
    حالا امروز که هیچ جور از 30 بالا نمیاد هرچی کانکشن میخوای اضافه کن(اینم کرم جدید امروز)
    اعضای سایت این یه نظرسنجی :
    به نظر شما برنامه فردای مخابرات و زیرساخت برای نابود کردن اعصاب ما چیه؟
    1 قطع چیز پی ان (از سوی زیرساخت)
    2 کابل برگردون مخابرات
    3 قطع دسترسی به جیمیل(از سوی زیرساخت)
    4 بستن شیر فلکه ترافیک خارجی حتی با 50 کانکشن
    لطفا عدد گزینه مورد نظرتون رو اعلام کنید
    خب چیکار کنیم از اینجا کم میاریم با دور زدن فیل...ترینگ خودمون خالی میکنیم
    البته برای این موضوع هم یه راهکار وجود داره شیش دونگ نیست ولی بدک نیست(استفاده از چند ای پی برای دانلود فایل های چند پارته و تعداد کانکشن محدود و استفاده از دانلود منیجر که تعدا کانکشن نامحدود برای هر لینک میده(درصورت اجازه دادن سرور دانلود یا ای پی مجزا)
    یه بار میخواستم مفصل توضیح بدم ولی ترسیدم اوضاع سرعت بدتر بشه
    آخه مساله دانلود با IDM که نیست فقط که با 100 تا کانکشن بخوای دانلود کنی! وقتی وبگردی هم نمیشه درست کرد الان پینگ هم داغونه! بعد خیلی نرم افزارها و... که نیاز به آپدیت دارن یا هرچی اونا که دیگه تعداد کانکش ندارن با حداقل سرعت میشه استفاده کرد ... آخه مگه سادیسم پیشرفته دارن بخوان برن رو اعصاب ملت لابد دلیل دیگه داره! این راهکارت فقط برای دانلود هست دیگه؟من شخصا چند روزی کم دانلود کردم دیدم نه وضعیت بچه ها خوب نشد پس تقصیر داریوشه!
    نظرسنجی هم گزینه 1 خوبه جایزه چی میدی ؟
    این dns cache poisoning attack و icmp flooding attack دیگه چیه هی اعصاب منو خراب میکنه! اگه ایراد فنی مربوط به یه IP یا چیز دیگه خب به من چه اگه نه که به فنا رفتیم ...

2. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کلا دوره ADSL سر اومد..... الان سرویس دهنده وایرالس اکثرا سرویس خوب دارن میدن من وسایل بخرم دیگه این قطع میکنم
    دیگه رانژ از این کفتی نداره .........

4. 2 کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخه مساله دانلود با IDM که نیست فقط که با 100 تا کانکشن بخوای دانلود کنی! وقتی وبگردی هم نمیشه درست کرد الان پینگ هم داغونه! بعد خیلی نرم افزارها و... که نیاز به آپدیت دارن یا هرچی اونا که دیگه تعداد کانکش ندارن با حداقل سرعت میشه استفاده کرد ... آخه مگه سادیسم پیشرفته دارن بخوان برن رو اعصاب ملت لابد دلیل دیگه داره! این راهکارت فقط برای دانلود هست دیگه؟من شخصا چند روزی کم دانلود کردم دیدم نه وضعیت بچه ها خوب نشد پس تقصیر داریوشه!
    نظرسنجی هم گزینه 1 خوبه جایزه چی میدی ؟
    این dns cache poisoning attack و icmp flooding attack دیگه چیه هی اعصاب منو خراب میکنه! اگه ایراد فنی مربوط به یه IP یا چیز دیگه خب به من چه اگه نه که به فنا رفتیم ...
    اره درسته این کار فقط برای دانلود جواب میده برای وبگردی و اپدیت ویندوز و انتی ویروس و پینگ اینا هیچی
    این سرور های اپدیت ویندوز و خیلی های دیگه محدودیت کانکشن ندارن ولی اکثرا تک کانکشنن باید یه برنامه باشه که خودش کل ترافیک شبکه رو بگیره اشباه کنه(مثل کاری که این برنامه های افزایش سرعت ویدیو های یوتوب میکنن) اما از اونجایی که این مشکل در دنیا خیلی شایع هست اصلا برنامه ای براش وجود نداره
    دلیلش فکر کنم همینه
    30یاست کشور گسترش و همه گیر شدن اینترنت بدون چفت و بس نیست
    جلوگیری از گسترش و همه گیر شدن با داغون کردن وضعیت نت کشور
    این اخطار فایروال انتی ویروست میده یا یکی از طریق dns بهت حمله میکنه که بعیده یا همون dns server های مخابرات به فنا رفته(عوض کن بزار رو dns google شاید درست بشه)
    جایزش 20 تومن قیمت یک ماه شارژ نتت باهاش میتونی 340 گرم پسته بخری غصه نخوری(جایزه هارو یه روز بعداظهر میگم بیان بگیرین)
    Last edited by saeid72; 28-02-2013 at 20:10.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بچه هایی که 512 دارن چطوریه وضعیتتون همون 60 سابق رو همه ساعات دارید یا نه اونم افتضاح شده؟آقاجان به جای دور زدن فیلترینگ و ... در مورد همین مشکل ظاهرا!پهنای باند راهکار بدید سرعت بین 10-20 دیگه با بهترین vpn یا هرچی که نمیشه استفاده کرد! ...

راه کار هم داره ولی ماهی 100 تومن خرجشه!
    یه سرور مجازی تو ایران میخری که 60-70 تومن خرجشه. چون تحریم ها رو رد نمیکنه باید یک سرور مجازی خارجی هم بخری با سرور ایرانیه بهش تونل بزنی که اونم 20-30 تومنه.
    بعد با کامپیوترت وصل میشی به سرور ایرانیه با تک کانکشن با بالاترین سرعت و پایین ترین پینگ حالشو میبری!
    فایل هات هم تو سرور لیچ میکنی بعد با تک کانکشن میشینی دانلود میکنی!
    پینگت نسبت به سرور ایران 20-30 میلی ثانیه است از سرور ایران تا سرور خارجیه نهایتا 100 م.ث در نتیجه پینگت با کل دنیا نهایتا 150 میشه!

7. این کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

راه کار هم داره ولی ماهی 100 تومن خرجشه!
    یه سرور مجازی تو ایران میخری که 60-70 تومن خرجشه. چون تحریم ها رو رد نمیکنه باید یک سرور مجازی خارجی هم بخری با سرور ایرانیه بهش تونل بزنی که اونم 20-30 تومنه.
    بعد با کامپیوترت وصل میشی به سرور ایرانیه با تک کانکشن با بالاترین سرعت و پایین ترین پینگ حالشو میبری!
    فایل هات هم تو سرور لیچ میکنی بعد با تک کانکشن میشینی دانلود میکنی!
    پینگت نسبت به سرور ایران 20-30 میلی ثانیه است از سرور ایران تا سرور خارجیه نهایتا 100 م.ث در نتیجه پینگت با کل دنیا نهایتا 150 میشه!
    اونوقت با ماهی 140 سرویس بهتری نمیشه گرفت؟!

جایزش 20 تومن قیمت یک ماه شارژ نتت باهاش میتونی 340 گرم پسته بخری غصه نخوری
    (جایزه هارو یه روز بعداظهر میگم بیان بگیرین
    )
    کاشکی 20 تومن بود!نه جایزشو بده اونایی که پول خون میگیرن برای اینترنت بعد همونم ارائه نمیدن!!(صبح بده که بهترم هست!)لابد این بازه زمانیش از 3-9 میشه 4-8 و 5-7 و نهایتا تمام روز فوق العاده میشه!نه بابا کدوم ... میاد به من حمله کنه همون dns مخابراته!

9. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کاشکی 20 تومن بود!نه جایزشو بده اونایی که پول خون میگیرن برای اینترنت بعد همونم ارائه نمیدن!!(صبح بده که بهترم هست!)لابد این بازه زمانیش از 3-9 میشه 4-8 و 5-7 و نهایتا تمام روز فوق العاده میشه!نه بابا کدوم ... میاد به من حمله کنه همون dns مخابراته!

چرا نشه؟! میشه! ولی این پینگ رو دیگه بهت نمیده! تازه از همه مهمتر این سناریو که گفتم روی اینترنت ملی هم کار میکنه!!!

11. این کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقیقا همین اتفاق میفته!
    یه پیشنهاد تخیلی هم من بدم باز با ماهی 140 میتونی نت ما...هواره هم بگیری یه حجمی بهت میدن با سرعت خیلی زیاد اون حجمو تموم بکنی میره رو حداقل استاندار اینترنت پر سرعت تو دنیا 512 کیلو ثابت شب و روز ولی حساب پی پال میخواد یا یکی خارج کشور

چرا نشه؟! میشه! ولی این پینگ رو دیگه بهت نمیده! تازه از همه مهمتر این سناریو که گفتم روی اینترنت ملی هم کار میکنه!!!
    برای اینترانت کاملا نقششو کشیدن قرار نیست ای پی valid بدن اصلا ارتباطی با اینترنت نداره یه شبکه هست با ای پی invalid که به تنها جایی که دسترسی داره شبکه خودش با رنج ای پی invalid داخل شبکست و هیچ ارتباطی حتی با ای پی های معتبر ایران (valid) ندارن مثل این رنج ها
    10.0.0.0-10.255.255.255
    172.16.0.0-172.31.255.255
    192.168.0.0-192.168.255.255
    هنوز این شبکه رو از نت اصلی جدا نکردن ولی وقتی جدا کنن دیگه با هم ارتباط ندارن

13. این کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عمرا 60 ثابت بده منم 512 دارم در طول روز تعطیله شبم ساعتش محود شده به 3 شب تا 9 صبح
    حالا امروز که هیچ جور از 30 بالا نمیاد هرچی کانکشن میخوای اضافه کن(اینم کرم جدید امروز)
    اعضای سایت این یه نظرسنجی :
    به نظر شما برنامه فردای مخابرات و زیرساخت برای نابود کردن اعصاب ما چیه؟
    1 قطع چیز پی ان (از سوی زیرساخت)
    2 کابل برگردون مخابرات
    3 قطع دسترسی به جیمیل(از سوی زیرساخت)
    4 بستن شیر فلکه ترافیک خارجی حتی با 50 کانکشن
    لطفا عدد گزینه مورد نظرتون رو اعلام کنید
    خب چیکار کنیم از اینجا کم میاریم با دور زدن فیل...ترینگ خودمون خالی میکنیم
    البته برای این موضوع هم یه راهکار وجود داره شیش دونگ نیست ولی بدک نیست(استفاده از چند ای پی برای دانلود فایل های چند پارته و تعداد کانکشن محدود و استفاده از دانلود منیجر که تعدا کانکشن نامحدود برای هر لینک میده(درصورت اجازه دادن سرور دانلود یا ای پی مجزا)
    یه بار میخواستم مفصل توضیح بدم ولی ترسیدم اوضاع سرعت بدتر بشه
    من با 16 کانکشن تا ساعتهای 6:30 غروب فول 62.5 داشتم (منظورم همون 70 idm هست ولی من به idm اعتماد ندارم واسه همین میانگین نرم افزار مدیریت پهنای باند رو مدنظر قرار میدم) ولی از اون به بعد یه 16 کانکشن دیگه زدم الان فول 62.5 داره دان میکنه.

15. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چجوری میشه تو IDM کانکشن اضافه کرد؟؟؟
    اصلا میشه خودمون اینکار رو بکنیم؟؟؟

17. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من با 16 کانکشن تا ساعتهای 6:30 غروب فول 62.5 داشتم (منظورم همون 70 idm هست ولی من به idm اعتماد ندارم واسه همین میانگین نرم افزار مدیریت پهنای باند رو مدنظر قرار میدم) ولی از اون به بعد یه 16 کانکشن دیگه زدم الان فول 62.5 داره دان میکنه.
    خوب کاری میکنی دقیقش همون میانگین نرم افزار مدیریت دانلود هست
    برای منم اکثر روزا همین شکله با 16 تا میکشه دیگه شب که میشه نوسان پیدا میکنه باید دوتا لینکش کرد
    ولی امروز نمیدونم مال من و چندتا از دوستان کلا نمیکشه هرچی کانکشن میزارم بازم نمیکشه(البته مثل امروز کم پیش نمیاد)
    باز شما شانس خوبی داشتی امروز این شکلی نشده(نگران نباش فردا نوبت شماست)

چجوری میشه تو IDM کانکشن اضافه کرد؟؟؟
    اصلا میشه خودمون اینکار رو بکنیم؟؟؟
    ای دی ام نهایت 16 تا بیشتر نمیده منظور اینه که دوتا فایل با هم رو دانلود بزاری بشه 32 یا استفاده از دانلود منیجر های دیگه(درصورتی که سروری که دانلود میکنید محدودیت نداشته باشه یا استفاده از دو ای پی یا دانلود از دو سایت مختلف)
    Last edited by saeid72; 28-02-2013 at 22:27.

19. 2 کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •