تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 594 از 827 اولاول ... 94494544584590591592593594595596597598604644694 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,931 به 5,940 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با درود
    یه سوال داشتم .
    اگر بر روی هارد وسترن پسورد گذاشته بشه و پسورد فراموش بشه راهی برای بازگرداندن فایلها هست یا خیر ؟
    من میخوام یک عدد هارد 2ترای وسترن بگیرم . شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنید از لحاظ دوام . چون هارد رو برای جابجای میخوام (بیشتر حمل و نقل به جاهای مختلف )
    با تشکر
    سلام .
    اگر تا چندبار پسورد اشتباه وارد بشه پيغام فرمت هارد ظاهر ميشه كه ميتونيد آرا تاييد يا كنسل كنيد . در صورت تاييد هارد فرمت و unlock ميشه و اطلاعات قابل ريكاوري نخواهد بود .
    اگر براي جابجايي ميخواهيد و همچنين اگر بودجه كافي داريد WD my passport را بخريد . دوترابايت حجم كمي نيست و در نتيجه در نگهداري ، استفاده ، حمل و نقل دقت كنيد كه آسيبي وارد نشه و دوترابايت اطلاعات ذخيره شده از بين نره .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام .

براي 3TB مدلهاي زير انتخابهاي مناسبي هستند .

1. WD my book
    2. Seagate backup plus
    3. Seagate expansion

تفاوتهاي اين سه مدل را در اين پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) نوشتم .
    ممنون از پاسختون
    من اون پست رو خوندم ... تفاوت سرعت که مطرح شده خیلی زیاد هست اما واقعا از دید من خیلی مهم نیست .. در صورتی که بحث دما به نظر بسیار مهم میاد ... میخوام بدونم در تهران بر اساس اینکه شهر دمای هوا در زمان کار با هارد (با توجه به تهویه منزل) ممکنه به 30-33 برسه ایا این دمایی هست که باعث بشه هارد خیلی گرم بشه و بهش آسیب برسه ؟ چون مهمترین مساله برای من عمر مفید هارد و سالم موندن اون برای طولانی مدت هست و به نظر میرسه بر اساس این مساله هارد وسترن گزینه بهتری هست !
    یک سوال دیگه : من هاردی که دارم هاردی هست که به صورت ایساتده باید قرار بگیره اما به دلیل خطر افتادن هارد من اونو می خوابونمش این مشکلی ایجاد میکنه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    من اون پست رو خوندم ... تفاوت سرعت که مطرح شده خیلی زیاد هست اما واقعا از دید من خیلی مهم نیست .. در صورتی که بحث دما به نظر بسیار مهم میاد ... میخوام بدونم در تهران بر اساس اینکه شهر دمای هوا در زمان کار با هارد (با توجه به تهویه منزل) ممکنه به 30-33 برسه ایا این دمایی هست که باعث بشه هارد خیلی گرم بشه و بهش آسیب برسه ؟ چون مهمترین مساله برای من عمر مفید هارد و سالم موندن اون برای طولانی مدت هست و به نظر میرسه بر اساس این مساله هارد وسترن گزینه بهتری هست !
    یک سوال دیگه : من هاردی که دارم هاردی هست که به صورت ایساتده باید قرار بگیره اما به دلیل خطر افتادن هارد من اونو می خوابونمش این مشکلی ایجاد میکنه ؟
    1. اگر به مدت طولاني در حال Read/Write باشه ممكنه گرم كنه . پيشنهاد ميكنم با استفاده از نرم افزار هاي مناسب دماي هارد را كنترل كنيد و اگر خيلي بالا رفت از فن استفاده كنيد .
    2. مشكلي نيست اما توصيه ميشه ، طوري قرار بديد كه ليبل روي هارد (اينترنال منظورم هست) رو به بالا باشه .

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام
    قصد خرید یک هارد 500 گیگ اکسترنال رو دارم
    با تحقیقاتی که انجام دادم بین انتخاب سه مدل زیر مردد شدم
    کار من بیشتر آرشیو فایل های دانلودی و استفاده از اونا هستش ( فیلم و موسیقی )
    بهترین انتخاب بین این سه مدل کدومه ( بیشتر کیفیت ساخت و ماندگاری واسم مهمه )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    قصد خرید یک هارد 500 گیگ اکسترنال رو دارم
    با تحقیقاتی که انجام دادم بین انتخاب سه مدل زیر مردد شدم
    کار من بیشتر آرشیو فایل های دانلودی و استفاده از اونا هستش ( فیلم و موسیقی )
    بهترین انتخاب بین این سه مدل کدومه ( بیشتر کیفیت ساخت و ماندگاری واسم مهمه )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام .

1. WD elements SE دیگه تولید نمیشه . مدل جدید elements در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که در بازار هم پیدا میشه .
    2. میتونید Seagate expansion هم در لیست قرار بدید .
    2. هر چهار مدل کیفیت خوبی دارند و به جزء تفاوت در امکاناتی که دارند خیلی فرق نمیکنه که کدام را انتخاب کنید . دوام و ماندگاری بیش از هر چیزی به نحوه نگهداری و استفاده برمیگرده ...

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

خیلی ممنون از شما عطا عزیز به خاطر کمکتون
    خودتون بین این 3 مدل و اون مدلی که پیشنهاد دادین کدوم یکی رو انتخاب میکنید ؟
    نحوه استفدم هم به این صورت هست که قراره فایل ها بعد از دانلود از هارد سیستم به این هارد وارد بشه برای آرشیو و بیشتر شدن هارد اصلی سیستم
    همیشه هم قراره صاف روی میز یا قفسه قرار بگیره و به هاب یو اس بی آداپتوری متصل بشه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون از شما عطا عزیز به خاطر کمکتون
    خودتون بین این 3 مدل و اون مدلی که پیشنهاد دادین کدوم یکی رو انتخاب میکنید ؟
    نحوه استفدم هم به این صورت هست که قراره فایل ها بعد از دانلود از هارد سیستم به این هارد وارد بشه برای آرشیو و بیشتر شدن هارد اصلی سیستم
    همیشه هم قراره صاف روی میز یا قفسه قرار بگیره و به هاب یو اس بی آداپتوری متصل بشه
    مدلهای backup plus و my passport زیباتر هستند و در مقایسه با مدلهای ساده تر expansion و elements اختلاف قیمت زیادی ندارد در نتیجه اگر انتخاب با من باشه ترجیح میدم backup plus و یا my passport را انتخاب کنم . خیلی فرق نمیکنه که کدامیک را انتخاب کنید . هر کدام که گارانتی بهتر و قیمت ارزانتری دارند همان را انتخاب کنید .

یک نکته : هارد اکسترنال my passport قابلیت hardware encryption داره که بسادگی میتونید هارد را lock و اطلاعات را رمزگذاری کنید که امنیت بالایی هم دارد . سه مدل قبلی چنین امکانی را ندارند و اگر اطلاعات محرمانه ای دارید پس همین مدل را انتخاب کنید . همچنین این مدل با توجه به نحوه طراحی و امکاناتی که داره در صورتیکه مشکلی پیش بیاد تعمیر و ریکاوری اطلاعات نسبت به مدلهای دیگر مشکلتر و وقتگیرتر هست ولی بمعنی پایین بودن کیفیت نیست و اگر بدرستی استفاده بشه مشکلی پیش نخواهد آمد .

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

الان بهترین برند و مدل هارد 1 ترا چقدره؟ و امکانش هست ارزونتر بشه؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان سرعت کپی شدن فایل از pc به هاردم کم شده
    اویل همش رو 30 مگابایت بود ( USB 2 ) ولی تازگیا همش رو 6 تا 10 مگ هست
    چرا اینطوری شده؟؟؟؟؟؟
    wd element
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان بهترین برند و مدل هارد 1 ترا چقدره؟ و امکانش هست ارزونتر بشه؟
    صحبت از بهترین برند یا مدل بی معنی هست . کمپانیهای سازنده هارد دیسکها محدود هستند و برای حفظ اعتبار و آبرو هم که شده مدلهای بی کیفیتی وارد بازار نمیکنند (به جزء بعضی خرابیها که شامل گارانتی هست) . هارد دیسکها با توجه به ویژگیها و خصوصتهایی که دارند برای اهداف متفاوتی ساخته میشوند و در نتیجه سرعت و قیمتهای متفاوتی هم دارند .

سلام
    دوستان سرعت کپی شدن فایل از pc به هاردم کم شده
    اویل همش رو 30 مگابایت بود ( USB 2 ) ولی تازگیا همش رو 6 تا 10 مگ هست
    چرا اینطوری شده؟؟؟؟؟؟
    wd element
    ممنون
    سلام .
    در درجه اول از سلامتی هارد مطمئن بشید . برای اینکار میتونید از log های ثبت شده توسط smart هارد استفاده کنید (برای نمونه برنامه HDtune قسمت health) . اگر هارد مشکلی نداشته باشه ؛ پایین آمدن سرعت ترانسفر دیتا به عوامل متعددی مثلاً ميزان فرگمنت شدن داده ها ، موقعيت قرار گيري داده ها بر روي تركها (تركهاي بيروني سرعت بيشتری دارند) ، حجم و تعداد فایلهایی که قرار هست ترانسفر بشوند ... بستگی دارد .

15. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •