Darvish1900 خان... طی 250 صفحه آخر این تاپیک رو که خوندمبه نظر میاد که شما خیلی راحت تر از ما میتونی از آسیاتک اطلاعات بگیری... اگه میشه بپرسید که کسانی که مشتری قبلی و قدیمی هستن و سرویس هاشون نامحدود بوده (مثل من که 64 نامحدود ماهی 10000 تومن هستم) از این به بعد باید طبق تعرفه های جدید شارژ کنن و محدودیت خواهیم داشت یا اینکه همون خواهیم بود...؟
در ضمن من الان تا 12 مرداد اکانتم شارژ داره... آیا توی این مدت من محدود هستم یا همون نامحدودم... اگه اینطوریه تا جایی که میتونم دانلود کنم...
فکر کنم یه پتکی و پاره سنگی چیزی خورده توی سر این آسیاتکی ها... آخه یهو یه همچین تحول و دگرگونی که تمام مشتریاشون رو میپرونه... عجب مردمان باهوش و شرکت های با فکری توی ایران داریما... از بس تفکر اقتصادی شرکت های ایرانی زیاده تا جایی که میتونن در صدد هستن تا مشتری پرونی کنن...
در ضمن چند وقت پیشا یه ایمیل بهشون زدم و گفتم چرا شرکت به این خوبی، تورنت رو محدود کرده؟ تا جایی که سرعت دانلود از تورنت به زیر 1 Kbps میرسه و بعضی وقتا اصلا دانلود نمیکنه (البته اکثر شرکتای داخل ایران این کار رو کردن).... اونا هم این جواب رو دادن:
""" ضمن عرض سلام و تشکر از حسن نظر شما، احتراماً به استحضار میرساند طبق بند 4-6 قرارداد قدیم و یا بند 6-6 قرارداد جدید (آسیاتک میتواند به صلاحدید خود و در راستای حفظ امنیت و یا بهرهوری مناسب شبکه، برخی از دسترسیهای مشترک بر روی بعضی از پورتها و یا پروتکلها را محدود و یا مسدود نماید.)، پورتهای بالای 1024 در سرویس آسیاتک محدود شدهاند و متأسفانه استثنائی را به خصوص در مورد نرمافزارهای P2P از جمله Torent, Emule, LimeWire, Ares,… شامل نمیشود. البته با ارائه سرویسهای جدید حجمی که در شرف اجرا است این محدودیت روی پورتها به طور کامل رفع خواهد شد.
به امید ارائه سرویسی با کیفیت هرچه بالاتر و رضایت هرچه بیشتر مشترکین آسیاتک. """
منظورشون اینه که با "سرویس های جدید حجمی" که الان اجرا شده میخوان بگن هر کی میخواد دانلود کنه باید پول بیشتری بده... به نظر میاد توی سر این آسیاتکی ها حتی گچ هم نیست... بیشتر افرادی که من میشناسم از آسیاتک اینترنت گرفتن، به خاطر این بوده که بدون محدودیت بوده و ارزون... اینجوری که همه مشتری هاشون میپرن...
آسیاتک:
عزیزان به نظر شما برای من یه سرویس ارزون که حداقل در ساعاتی از شبانه روز بشه باهاش بدون محدودیت دانلود کرد کدوم شرکت بهتره...؟ چون من دانلودم زیاده... لعنت به این آسیاتک...![]()