اقا من که شکایت کردم شمارو نمیدونم
چند وقته سرعتم پایینه.زنگ زدم گفتن پیگیری میکنن.امروز تماس گرفتن گفت یکی از btsها خراب شده همه رفتن رو یکی!
گفت میخوای مودمو نمیدون چی چی بکنی (هر چی بود تو مایه تحویل دادن بود)
گفتم چطور قبلا بهمون خبر ندادین که تمدید نکنیم.گفت فکر میکردیم زود درست میشه.
گفتم اگه به adsl دسترسی داشتیم که مشترک شما نمی شدیم.گفت خواهش میکنم قطع کرد.
سلام دوستان امروز مودم رو بهم دادند و الان نصب کردم سیگنال سه تا چراغ روشن هست که میشه گفت خوبه بعدش به من گفت پول باید بریزی تو حسابشون بابت نصب و راه اندازی و 14500 پول اشتراک من کلا 26000 تومان به صورت اینترنتی پول ریختم و گفت فردا صبح وصل میشه من الان میرم تو حساب Ecare خودم ولی موجودی رو صفر میزنه علت چیه؟ فردا بدون مشکل فعال میشه؟
ممنون میشم جواب بدید
سلام خدمت شما
اول مبارکتون باشه
بعدش نگران نباشید. انتقال رسیدهای پرداخت شده توسط مشتری چون از بانک دیر به مبین نت می رسه (اگر اینترنتی باشه حداقل 8 ساعت طبق تجربه ای که داشتم ولی اگر از بانک بریزی حدقل 1 ساعت بازم از روی تجربه) به خاطر همین یه مقدار طول می کشه.
نمی دونم چرا اینو درست نمی کنن.![]()
اون قسمت e-care با یه بار از برق کشیدن و دوباره وصل کردن مودم درست میشه گویا !
سلام من دوتا سوال دارم !
مبین نت قرار بود اینترنت 2MB بده چی شد نداد !؟
من الان بخوام اینترنت 1 MB نا محدود بگیرم سرعتم چنده !
الان 1 دارم محدود سرعتم 120 تا 130 هست ! شبها هم میاد سر 50 تا 80
فعلا تو همین سرعتای پایین مونده!
1 مگ نامحدود تو صفحه های قبل میگن افتضاست سرعتش روی بیسته!
بهترین 1 مگ نا محدود رو ایرانسل میده هم قیمتش خوبه هم محدود نمیکنه البته آپلودش کمه و بعضی وقتا هم شبکه اش کند میشه که تو ایران این یه امر طبیعیه!
سلام دوستان ممنونم که منو راهنامیی کردید امروز بدون هیچ مشکلی فعال شد فقط یه سوال اگه در ماه بخوام دیگه اینترنتی شارژ کنم باید چیکار کنم؟ منظورم اینه که زمانی وارد منوی Ecare شدم چه باید بکنم ممنون میشم جواب بدید
سلام
برای اینکه شما بخواهین اینترنتی پول واریز بکنید باید از آدرس زیر برید.
البته باید یک کدشناسه پرداخت داشته باشید که این کد رو احتمالا بهتون دادن و می شه تو منوی Ecare هم دیدش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره توی پنل نوشته payment idالبته باید یک کدشناسه پرداخت داشته باشید که این کد رو احتمالا بهتون دادن و می شه تو منوی Ecare هم دیدش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)