دکتر ا.ن کنسلش کردراستییییییییییییییییییییی ییییییییییی این پا قدم شماست که دارن تفکیک جنسیتی میکنن دانشگاه هارو ؟؟؟؟![]()
دکتر ا.ن کنسلش کردراستییییییییییییییییییییی ییییییییییی این پا قدم شماست که دارن تفکیک جنسیتی میکنن دانشگاه هارو ؟؟؟؟![]()
نه داداش این تفکیک جنسیت یه کار سیاسی که احتمالا یکی... کنسلش میکنه در ضمن تفکیک تا کارشناسیه![]()
خیلی خیلی ساده بود.
کلا Funبود. ادبیاتش که یکی از سوالاتش دقیقا برای پارسال یا 2 سال قبل بود.
اینم درصد هام
عربی : بالای 80
ادبیات : بالای 90
زبان بالای : بالای 90
دینی : بالای 90
ریاضی : 60 - 70
فیزیک : 90 - 95
شیمی : 85 - 95
منم ازمونم ساعت 4 شروع میشه .
پاشم اماده بشم برم
زووده دادا !
من ساعت 3 3 نیم میرم 2 خیابون اونور تره
با سلام خدمت دوستان عزیز.
بنده یه سوال کوچیک دارم ممنون میشم سریع پاسخ بدین. اگه کسی در ترم تابستان معدلش زیر 12 بیاد برای ترم بعد مشروط محسوب میشه یا نه؟
نام نويسي مشروط
ماده 45 : ميانگين نمرات دانشجو در هر نيمسال نبايد کمتر از 12 باشد ، در غيراينصورت مشروط محسوب و نام نويسي دانشجو در نيمسال بعد بصورت مشروط خواهد بود.
تبصره 1 - دانشجويي که بصورت مشروط نام نويسي مي کند ، جز در آخرين نيمسال تحصيلي حق انتخاب بيش از 14 واحد درسي را در آن نيمسال را ندارد.
تبصره 2 - نيمسال که در آن ، دانشجو به هر دليل تعداد واحد درسي کمتر از حداقل مقرر در ماده 19 انتخاب کرده باشد به عنوان يک نيمسال تلقي مي گردد.
تبصره 3 - دوره تابستاني بعنوان نيمسال تحصيلي محسوب نمي شود اما در پايان دوره تابستان ميانگين آن دوره و ميانگين کل، مانند نيمسال هاي تحصيلي تعيين مي گردد.
تبصره 4 - اداره آموزش هر واحد دانشگاهي بايد قبل از شروع ثبت نام هر نيمسال، مراتب مشروطي را به دانشجوي مشروط ، خانواده او و گروه آموزشي مربوط اعلام نمايد.
خواهش عزیز این چه حرفیه
------------------
سخت بود چقدر شانس گند ماست دیگه گفتیم اسون تر میشه شانس ما سخت تر بود
اصلا وقت نکردم دینی و زبان بزنم البته چند تایی رو زدم ولی خیلی از سوالات به خصوص دینی و زبان گفتم بذار اخر بزنم بعضیاشو گفت وقت تمومه
شانس بیارم تراز نرم افزار رودهن باز بیاد پایین
87 که 4900 بود 88 شد 4800 خدا کنه امسالم کمتر شه
خداییش این دوست عزیزمون که اون بالا گفته آسون بود... اینقدرم که میگه آسون نبودالبته ایشون معلومه کارشون درسته با اون درصدایی که نوشتن، ولی امسال صبح از حد نرمال سوالای آزاد که هر سال میاد یکمی سخت تر بود بنظرم. تو فیزیکش مثلا 2-3 تا سوالش تا حالا تو کنکورای آزاد نیومده بود
هرکی مثل من فقط آزادراه خونده بود اصلا همچین سوالایی رو ندیده بود
![]()
تمام سوالاتاش ساده بود. اون سوالی که PV=NRT رو توش جایگذازی میکردید سخت بود یا سوال خازن که با یه تسهیم به نسبت که به قول احمد جوکار ! تو چهارم ابتدایی خونده بودیم حل میشد ؟ نورش که که کلا هیچی. فقطی میاد BASE عدسی واگرا رو میپرسه !!!
ریاضیاتش هم ساده بود. همش تکنیک میخواست. اون سوال کسر که برای اول دبیرستا بود انصافا![]()
یا مثلا تعداد مجانب ها که باید میدیدی ، صورت کسر رو که یه [ ] بود ، 0 نکنه
ریزه کاری داشت ولی اندازه سراسری نه. بعد شما اگه تو ترد دانشگاه سراسری بری ( چون خیلی ها اونجا اعلام کرده بودند )
میبینی درصد اکثریت بالاست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)