از همین نیلوفر آبی گرفتی ؟
چون من که صبح رفتم به من 1500 فروخت گفتم چرا گفت چون فقط الان ما داریم و جای دیگه نداره ! اگه اون موقع به من میگفت 5 تومن هم بازم میخریدم![]()
از همین نیلوفر آبی گرفتی ؟
چون من که صبح رفتم به من 1500 فروخت گفتم چرا گفت چون فقط الان ما داریم و جای دیگه نداره ! اگه اون موقع به من میگفت 5 تومن هم بازم میخریدم![]()
با سلام خدمت همه دوستان
اکثر عزیزانی که نسخه اصلی بازی رو تهیه کردن ، اطلاعات جامع و کاملی رو به سایرین دادند،طبق گفته حسین جان گیم پلی بازی به مراتب روانتر و زیباتر نسبت به دمو ارائه شده ولی در مقابلش بازی یه مقدار آسونتر هست به دلایلی که ذکر شد ،ولی یه سوال باز هم ذهن من رو به شدت به خودش مشغول کرده و اونم اینه که آیا ایراد اساسیه pes 2009 که میشد با یه سری بازیکنان خاص کل تیم حریف رو دریبل کرد و به آسونی و با کمترین کار تاکتیکی به گل رسید همچنان این معضل در PES 2010 وجود داره ؟ اصلا" میشه با یه بازیکن همچین کاری رو انجام داد ، یا اینکه مدافعان و یا گیم پلی بازی اجازه اینجور حرکات رو سلب کرده
با تشکر
من بازي رو گرفتم حالا براي نصب بايد كدوم رو نصب كنم
بعد اگر سريال نامبرهم مي خواد بي زحمت بدين
![]()
سلام/.
یه فکری به حال گزارشگر فارسی این بازی بکنید حیف از موهبت گزارشگر فارسی بهره ی نبریم.![]()
اصلا بازیش بهم حال نمیده![]()
یکی به من بگه این نسخه چه تغییراتی کرده تا من دلم رو به اون تغییرات خوش کنم. من که چیزی ندیدم.
البته بعضی چیزا مشخصه :
- گرافیک بهتر.
- چهره ی بازیکنا قشنگ و طبیعی طراحی شده.
- افزوده شدن امکانات Game Plan.
- استادیوم های قشنگ تر
و ...
ولی هیچ تغییری تو گیم پلی بازی و هوش مصنوعی ندیدم
از پشت زیر یکی از بازیکنای حریف تکل کردم به طوری که دو تا از بازیکناش روی هم افتادنولی داور خطا نگرفت !!!!! بعد بازیکن حریف از جلو روی بازیکن من تکل کرد و داور خطا گرفت و از همه جالب تر این که بازیکنم مسدوم شد
حتی انیمیشن های بازی هم مثل قبلی میمونه !!
وقتی کارت زرد بهت میده عکس العمل بازیکنا مثل نسخه ی قبله.
پس چیه این تغییر کرده که این همه مدت واسش صبر کردیم ؟![]()
من که بازی رو نصب کردم نه سریال نامبر خواست نه کرک !!
کیت سرور ورژن جدید (9.01)ولی من که امتحان کردم به pes نخورد
دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehdi.ss; 21-10-2009 at 23:19.
این بازی وقتی 5 گیگ حجمشه یا باید رو dvd9 رایت بشه یا 2 dvd تبدیل بشه
الان بچه هایی که خریدن 2 dvd هست یا dvd 9 ؟؟؟
میشه رو یه dvd 5 باشه ؟ اگه اره چطوری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)