دوستانی که ارم نت دارن برای دانلود شبانه چیکار میکنن که لازم نباشه ساعت 2 دستی یوزرنیم رو عوض کنن و بیدار بمونن؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
دوستانی که ارم نت دارن برای دانلود شبانه چیکار میکنن که لازم نباشه ساعت 2 دستی یوزرنیم رو عوض کنن و بیدار بمونن؟
شما هر موقع خواستی بخوابی مودم رو ببر رو شبانه و ریستارت کن خودش حدود ساعت 2:03 وصل میشه ! IDM رو هم تنظیم کن تا از ساعت 2:05 شروع کنه ! مادر بورد هم که تو تنظیمات BIOS میشه تنظیم کرد چه ساعتی روشن بشه !
من حدود 1 سال هست با همین روش راحت دانلود شبانه میکنم بدون اینکه بخوام تا 2 بیدار بمونم
شما یه کانکشن با اکانت شبانه بساز ( یعنی یوزرت آخرش N باشه ) بعد طبق تابیک زیر تنظیمش کن...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگشم خوبه
این آدرسش: شيراز، چهار راه زرگري، ابتداي بلوار مطهري، ساختمان آپادانا، طبقه 4 واحد 7
این تلفنش: 6269543 - 0711
اینم سایتش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که مودمو رو حالت pppoe گذاشتم و ساعت 11_12 که میخوام بخوابم یوزرنیم رو عوض میکنم، ساعت 2 مودم خودش کانکت میشه.
البته نرم افزارهایی هم هستن که قبلا برای اینترنت صبانت استفاده میشد.
به هر حال چند شب هست سرعت من خیلی اومده پایین، شبی 300_400 مگابایت دانلود میکنه. نمیدونم از سایتی که دانلود میکنم سرعتش پایین هست یا کلا اینجوریه.
امشب میخواستم با یه سایت مطمئن امتحان کنم.
پست من حذف شده!
مطلبی که هیچ مشکلی نداشت!
چرا؟ توضیح بدید.
باز تو شبی 400 مگ دانلود میکنی - من شبی 200 مگ به زور میشه - اصلا دیگه بیخیالش شدم قیدش رو زدم- ارزش نداره سیستم تا صبح روشن باشه
تنظیمات بایوس برای روشن شدن سیستم و شورتکات کانکشن شبانه در پوشه استارتاپ روی دسکتاپ/البه باید تیک قسمت prompt for name an user pass کانکشن را هم برداری
دوستان این تنظیمات بایوس رو میذارید؟ با تصویر باشه که دیگه عالیه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)