تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 594 از 804 اولاول ... 94494544584590591592593594595596597598604644694 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,931 به 5,940 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

تو باز سوتی دادی؟
    ایشون منظورشون از تغییر پروفایل تغییر بین داشتن آنتن با حالت آفلاین گوشی (همون حالت پرواز، کار کردن بدون تماس و آنتن و این چیزا) بوده.

کدوم گوشی سونی اینجوریه؟ K750؟؟؟
    همون گوشی های جاوا منظورتونه دیگه، نه؟
    میشه اینا رو با هم مقایسه نکنید لطفا؟؟؟؟؟
    حالا کی گفت K750i ؟
    چرا میزنی دوست عزیز؟
    همون گوشی های Xperia رو یه تست کنید لطفاً.

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

دوست عزیزم، می دونم آهنگ فرق می کنه (دست شما درد نکنه دیگه! ) اما اگه 30-20 صفحه برگردی عقب می بینی که چند نفر از دوستان با چند ساعت آهنگ گوش دادن هم کیفیت و مقاومت باتری رو عالی اعلام کردن. در ضمن نه من نه شما لازم نیست تعصبی روی کمپانی خاصی داشته باشیم (البته می دونم این حرف شما از روی تعصب نیست.) ولی انصافاً گوشی های سونی اریکسون عالی هستند و با بیشتر فرمت ها مشکلی ندارند. از لحاظ باتری هم به نظر من حرف اول رو میزنن، البته این نظر شخصی خودمه و شاید شما باهاش موافق باشید و من به نظر شما کاملاً احترام می ذارم. من خودم اول تعصب خاصی رو NOKIA داشتم اما بعد که با چند تا از مدل های سونی اریکسون کار کردم واقعاً گوشی هاش حرف نداره.
    دوست من فکر نمیکنم کسی با 3 ساعت آهنگ گوش دادن بگه به به عجب باطریه داره گوشیم!!!
    شما یه مدل از گوشیایی که می گید رو نام ببرید که فیلم با کیفیت avi رو اجرا کنه بله الان همه ی گوشیا 3gp رو به راحتی اجرا می کنن ولی کو کیفیت!
    من هم اصلا گوشیای سونی اریکسون رو نمی پسندم!!
    ممنون

---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------

حالا کی گفت K750i ؟
    چرا میزنی دوست عزیز؟
    همون گوشی های Xperia رو یه تست کنید لطفاً.
    خوب همون Xpria چند ساعت باطری نگه می داره اگه باش فیلم ببینی!!!؟
    Last edited by runner; 21-05-2010 at 19:00.

3. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام.
    چند تا سوال...
    توی تاریکی وقتی که فلش گوشی رو خاموش میکنم باز هم موقع عکس برداری فلش میزنه!!!!!
    یکی از پیکسل های گوشیم سوخته (همون روز اول)، به مرور زیاد میشه یا نه؟
    آیا روشی برای تنظیم دستی عکاسی برای گرفتن عکس بهتر هست؟
    ورژن گوشیم 30 است.
    با تشکر...

---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------

سلام.
    چند تا سوال...
    توی تاریکی وقتی که فلش گوشی رو خاموش میکنم باز هم موقع عکس برداری فلش میزنه!!!!!
    ورژن گوشیم 30 است.
    با تشکر...

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

تو باز سوتی دادی؟
    ایشون منظورشون از تغییر پروفایل تغییر بین داشتن آنتن با حالت آفلاین گوشی (همون حالت پرواز، کار کردن بدون تماس و آنتن و این چیزا) بوده.

کدوم گوشی سونی اینجوریه؟ K750؟؟؟
    همون گوشی های جاوا منظورتونه دیگه، نه؟
    میشه اینا رو با هم مقایسه نکنید لطفا؟؟؟؟؟
    باز این شولوغ کرد
    پروفایل رو که میدونم چیه ولی چهربطی به مصرفه گوشی توی زمان آهنگ گوش کردن و فیلم داره رو شماک ه پروفسوری بگو ما هم یاد بگیریم

دوست عزیزم، می دونم آهنگ فرق می کنه (دست شما درد نکنه دیگه! ) اما اگه 30-20 صفحه برگردی عقب می بینی که چند نفر از دوستان با چند ساعت آهنگ گوش دادن هم کیفیت و مقاومت باتری رو عالی اعلام کردن. در ضمن نه من نه شما لازم نیست تعصبی روی کمپانی خاصی داشته باشیم (البته می دونم این حرف شما از روی تعصب نیست.) ولی انصافاً گوشی های سونی اریکسون عالی هستند و با بیشتر فرمت ها مشکلی ندارند. از لحاظ باتری هم به نظر من حرف اول رو میزنن، البته این نظر شخصی خودمه و شاید شما باهاش موافق باشید و من به نظر شما کاملاً احترام می ذارم. من خودم اول تعصب خاصی رو NOKIA داشتم اما بعد که با چند تا از مدل های سونی اریکسون کار کردم واقعاً گوشی هاش حرف نداره.
    من از اول میدونستم این موضوع مشکل ساز میشه
    کلا مقایسه گوشی ها با این روض کار اشتباهی هست

نوکیا خوبیه اصلی ای که نیست به سونی اریکسون داره اینه که سیستم عامل قوی مثله symbian داره و برنامه هاش قوی تر از برنامه های تحت جاوا هستند

ولی خوب اریکوسن هم خوبی های زیادی داره برای خودش مثله راحت کار کردن باهاش و ظاهر جنگولک و کاربر پسند و این چیزاش

اگه کسی اهله نرم افزار باشه و از گوشیش بخواد کار بکشه غیر از کارای معمولی نوکیا و پاکت پی سی و ... که سیستم عامل دارن بهترین گزینس

ولی برای کساییک ه میخوان 4 تا آهنگ بزارن و اس ام اس بازی کنن و همین کارای معمولی همون اریکسون بهتره

سلام.
    چند تا سوال...
    ورژن گوشیم 30 است.
    با تشکر...

---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------

سلام.
    چند تا سوال...
    ورژن گوشیم 30 است.
    با تشکر...
    تست نکردم ولی اگه تو تاریکی فلش نزنه که همون یه ذره ای هم که قراره بیافته تو عکس نمیافته که
    در مورد پیکسل سوخته یعنی سیاه شده؟ یه پیکسل خیلی ریز هست ها سخته تسخیصش شاید بیشتر باشه
    چرا گارانتی اینا نبردی؟

برای عکس گرفتن هم تنظیمات که زیاد داره

راستی صحبته عکس شد یه موضوعی رو به دوستان بگم در مورد کیفیت عکس

عکس هایی که این گوش ها میگرن رزولوشنشون 300 هست یعنی برای چاپ هستند برای همین ممکنه یه مقدار بی کیفیت نشون بدن

اگر برای همین مشارف توی کامپیوتر و ... میخواید با کم کردن رزولوشن (72 استاندارد هست) کیفیت عکستون هم خوب میشه
    مثلا:

البته سایز عکستون هم همینطور با کم کردن این مقدار کمتر میشه

اگر کیفیت واقعی عکسی رو خواتید ببینید باید تو رزولوشن طرفای 80 ببینید

6. 4 کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

موزیک با اسپیکر خود گوشی 8 ساعت پروفایل جنرال با صدای کم
    در حالت افلاین 12 ساعت با اسپیکر خود گوشی ان هم صدای کم
    پخش موزیک با هدفون 15 ساعت افلاین
    این نتیجه گیری تو قسمت پخش با اسپیکر خود گوشی تو حالت آفلاین و هدفون تو حالت آفلاین یه کم مشکوکه
    یا اولیو داری زیاد میگی یا دومیو داری کم میگی !
    تفاوت بین این دو حالت به نظرم باید از 3 ساعت بیشتر باشه !
    ------------------------------------------------------------------------

8. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shabkard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Germany

12

ن نتیجه گیری تو قسمت پخش با اسپیکر خود گوشی تو حالت آفلاین و هدفون تو حالت آفلاین یه کم مشکوکه
    یا اولیو داری زیاد میگی یا دومیو داری کم میگی !
    تفاوت بین این دو حالت به نظرم باید از 3 ساعت بیشتر باشه !
    دوست گرامی خود شما میتوانی امتحان کنی ضرری نداره%
    اسپیگر با صدای کم با هدفون صدای متوسط از لحاظ مصرف انرژی تقریبا برابر و مساوی میباشد

(در کل نوکیا تمام نتایج مصرف باتری رو در حالت افلاین تست کرده ان هم با کم ترین نور وصدا %
    اگر خدای نکرده شبکه کشور 3gبشود که اصلا گوشی رو باید دور انداخت)

دوستان اصولا تمام شرکتها در نتایج عملی وتئوری اغراق میکنند واین امر مختص به شرکت نوکیا نیست مثلا شرکت سایپا میکوید فلان پراید ما 6 لیتر بنزین مصرف میکند ولی در عمل میبینید 8 لیتر مصرف دارد واگر اعتراض بکنید در جواب میگویند در فلان درجه از حرارت در فلان جاده با شیب صفر درجه وبا بنزین سوپر اینها تبلیغات شرکتها برای رقابت با همدیگر است وهمیشه مصرف کننده میداند چه خریده وبس

دوستان یکی از راه های بهینه کردن مصرف گوشیهای ویرایش پنجم استفاده از برنامه چنچ پرفایل میباشد (مخصوصا 5800) کار این برنامه این است که شبها که ما احتیاج به گوشی نداریم با برنامه ریزی شخصی از یک ساعت مشخص تا موقع دلخواه گوشی را به پرفایل افلاین میبره وکلی از مصرف باطری کم میشه
    مدار پی اف گوشی از منبع تغذیه به صورت مستقیم انرژی دریافت میکند
    همان طور که میدانید در حالتی که گوشی در حالت ارتباط با شبکه قرار دارد(پرفایل جنرال) مدار پی اف گوشی دایما دنبال شبکه است وتبادل دیتا دارندو در نتیجه انرژی بیشتری نسبت به حالتافلاین مصرف میکند
    وبرای همین مصرف گوشی کلی بالا میرود حتی نوع سیم کارت در مصرف گوشی تاثیر دارد سیم کارتهای ایرانسل مصرف انرژی بیشتری نسبت به همراه اول دارند به خاطر معماری شبکه ایرانسل که رفرش شبکه ایرانسل بسیار بالا است البته یک مزیته ولی برای باطری مضرته

در ضمن گوشی xperia x2 هفت ساعت تمام ویدئو با کیفیت(800*600) wvga پخش میکنه واقعا حیرت انگیزه
    (البته با نور متوسط )
    اصولا شرکت سونی در لوازم کم مصرف الکوی دیگر شرکتها میباشد
    در زمان خودش w810 از لحاظ مصرف از رقیباش سری n70 بسیار کمتر انرژی مصرف مینمود
    یا p990که هم رده n73 بود باز هم مصرف انرژی کمتری داشت
    این را تو سایت معروف م و ب ا ی ل س ت ا ن یک کاربر نوشته من که ندارم ولی به نظر راسته چون مدیر بود؟
    Last edited by shabkard; 24-05-2010 at 00:22.

10. 3 کاربر از shabkard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

در ضمن گوشی xperia x2 هفت ساعت تمام ویدئو با کیفیت(800*600) wvga پخش میکنه واقعا حیرت انگیزه (البته با نور متوسط )
    دوست عزیز اینو کی تست کرده شما یا تئوری هست مثل 5800
    نوت بوکم که یه باطری 100تای گوشی داره 7 ساعت اجرا نمیکنه.
    ولی اول و آخرش ما 5800 داریم شما این آمارو ببرید تو تاپیک خود گوشی اینجا تاپیک 5800 هست و بهتره دیگه این بحثارو تموم کنیم !!!
    ممنون

12. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Olis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ایران- مشهد

پيش فرض

راستی صحبته عکس شد یه موضوعی رو به دوستان بگم در مورد کیفیت عکس

عکس هایی که این گوش ها میگرن رزولوشنشون 300 هست یعنی برای چاپ هستند برای همین ممکنه یه مقدار بی کیفیت نشون بدن

اگر برای همین مشارف توی کامپیوتر و ... میخواید با کم کردن رزولوشن (72 استاندارد هست) کیفیت عکستون هم خوب میشه
    مثلا:

البته سایز عکستون هم همینطور با کم کردن این مقدار کمتر میشه

اگر کیفیت واقعی عکسی رو خواتید ببینید باید تو رزولوشن طرفای 80 ببینید

چه جالب... آموزنده بود ولی باید تست کنم

یک مطلبم بکنم تو پاورقی ماشاالله تکنولوژی تو اتاق شما به طور کاملا اصلاح الگوی مصرف شده و به دور از تجمل گرایی وارد شده

دوست عزیز اینو کی تست کرده شما یا تئوری هست مثل 5800
    نوت بوکم که یه باطری 100تای گوشی داره 7 ساعت اجرا نمیکنه.
    ولی اول و آخرش ما 5800 داریم شما این آمارو ببرید تو تاپیک خود گوشی اینجا تاپیک 5800 هست و بهتره دیگه این بحثارو تموم کنیم !!!
    ممنون

بحث خیلی تعصبی شده و میدونم آقا روح الله از اون دو آتیشه هاشم هست...( منم هستما)

ولی بحث ای که رو 5800 شد روا نیست ... مقایسه ها خیلی جالبه ... K50 ، سونی اریکسون ، ...

واقعا از دست این نوکیا شاکیم .... 1100 که یه قرن پیش ساخته یک هفته شارژ نگه میداره اون وقت 5800 که 2008 داده بیرون اینجوریه ...
    همش تقصیره آمریکاست
    Last edited by Olis; 21-05-2010 at 19:51.

14. 2 کاربر از Olis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

من از اول میدونستم این موضوع مشکل ساز میشه
    کلا مقایسه گوشی ها با این روض کار اشتباهی هست

نوکیا خوبیه اصلی ای که نیست به سونی اریکسون داره اینه که سیستم عامل قوی مثله symbian داره و برنامه هاش قوی تر از برنامه های تحت جاوا هستند

ولی خوب اریکوسن هم خوبی های زیادی داره برای خودش مثله راحت کار کردن باهاش و ظاهر جنگولک و کاربر پسند و این چیزاش

اگه کسی اهله نرم افزار باشه و از گوشیش بخواد کار بکشه غیر از کارای معمولی نوکیا و پاکت پی سی و ... که سیستم عامل دارن بهترین گزینس
    حق با شماست دوست عزیزم ولی تمام گوشی های سونی اریکسون بدون سیستم عامل نیستند، در ضمن بعضی از دوستان باید بدونند که اینجا تاپیکه برای بحث و تبادل نظر و نباید اینجا رو با میدون نبرد اشتباه بگیرند. تا کسی نظرش خلاف بعضی ها بود نباید که با این لحن و این طوری برخورد کنند.
    مخلص و کوچیک همتون هستم.
    Last edited by mohsen_rkh; 21-05-2010 at 23:09.

16. 2 کاربر از mohsen_rkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

اگر خدای نکرده شبکه کشور 3gبشود که اصلا گوشی رو باید دور انداخت
    برای چی باید دور انداخت؟

---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------

حق با شماست دوست عزیزم ولی تمام گوشی های سونی اریکسون بدون سیستم عامل نیستند، در ضمن بعضی از دوستان باید بدونند که اینجا تاپیکه برای بحث و تبادل نظر و نباید اینجا رو با میدون نبرد اشتباه بگیرند. تا کسی نظرش خلاف بعضی ها بود نباید که با این لحن و این طوری برخورد کنند.
    مخلص و کوچیک همتون هستم.
    بله جای تبادل نظر هست ولی وقتی دوستون که دفعه ی اول اومده به این تاپیک و توی سه تا پستش هی داره می گه باطری فلان ولی کاری ندارم باتریش اینجوری هم هست که دیگه به این اعلام نظر نمی گنن!!!
    یه پست دادن و گفتن مال من باطزیش خوب نیست و دوستان هم اومدن گفتن مال ما هم یه جور دیگست دیگه تموم شد و رفت!!

18. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •