تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 594 از 1042 اولاول ... 94494544584590591592593594595596597598604644694 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,931 به 5,940 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

سلام.

من یه سرویس از ماهان نت گرفتم ( به دلیل فرار از صبانت و نبود سرویس شاتل) .

بگذریم از اینکه الان یک ماه و نیمه الافیم. و دو بار هم تا حالا پرداخت کردیم.

به زور امروز تونستم یوزر نیم و پسورد بگیرم.چراغ adsl مودم روشنه. اما چراغ اینترنت نه.

الان من میتونم خودم راهش بندازم؟ چون یوزر نیم و پسورد رو که وارد کردم باز هم راه نیفتاد.
    یه شماره بهم دادند که باید با اونجا صحبت کنم و خط رو کانفیکت( یه همچین چیزی گفت) کنن. اما 3 روزه اشغاله.
    کسی میدونه من باید چه کار کنم؟

بعد از يك ماه و نيم سرويست رو راه ننداختن؟ آخرش هم با يه شماره تلفن الكي كه هميشه اشغاله سرت رو كلاه گذاشتن. خطت رو مخابرات رانژه كرده ولي اينترنتت از طرف شركت فعال نشده پس نمي شه كاري كني. برو باهاشون جدي صحبت كن. برو حضوري و با جديت تمام بزن تو دهنشون.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

از من میشنفین برین شاتل پشتیبانی
    سرعت همه چیز عالی
    قطعی هم اصلا نداره!!!سالی 1 بار شاید 1 دقیقه قطع شه
    کی همچین حرفی زده ؟
    ماشاااله تو این 5 ماه ما هرچی دیدم اینهایی بود که شما گفتی
    البته منظقه به منظقه داره شاید شما جزو اون معدود رنگین خون هایی بودی که مشکلی ندارن
    یک سر بیا تاپیک شاتل ببین چه خبره

3. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همگی .

دوستان کمک سریع میخوام .

من 20 روز پیش که سرویس 1 مگ از صبانت گرفتم 6 گیگ در در 10 روز تمام شد . امروز دوباره من 15 گیگ شارژ کردم .

الان کانکت شدم و یه کم تو اینترنت چرخیدم . بعد دیسکانکت کردم و 5 دقیقه بعد که خواستم کانکت بشم دیدم ارور 691 داد . زنگ زدم پشتیبانی گفت شما داری استفاده میکنی ! گفتم من مودمم خاموشه چطور دارم استفاده میکنم ؟؟؟ کفت 20 دقیقه دیگه تماس میگیریم .

20 دقیقه بعد تماس گرفتن گفتن با این پسورد برو . رفتم کانکت شد ... خواستم دوباره تست کنم دوباره دسکانکت کردم و وقتی خواستم وصل شم بازم ارور 691 داد . زنگ زدم گفت آقا شما یا داری استفاده میکنی یا یکی داره از یوزر شما استفاده میکنه .

دیکه باهاش درگیر شدم گفت فردا بیا اینجا تا لیست شماره هائی که با یوزر شما کانکت شدن بهتون بدیم .

سوال :
    وقتی مودم خاموشه میتونه مشکل از من باشه ؟ اگه به فرض %1 مشکل از من باشه چطور ثابت کنم که من حتی 1کیلوبایت هم استفاده نکردم ؟

پ. ن : با دایل آپ رفتم یوزرمو چک کردم دیدم نوشته : کاربر در حال استفاده است ... حجم استفاده شده هم 200 مگابایت !!!!

در صورتی که من حتی 1 مگابایت هم دانلود نداشتم .

مخلصیم.
    Last edited by S A M S U N G; 20-01-2010 at 20:41.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوست عزیز میگی دانلود نداشتم قبول اما منم بدون دانلود فقط ماهی حدود 3 4 گیگ صرف وب گردی می کنم پس 200 مگ را زیاد جدی نگیر در مورد کانکت بودت یا یکی پسوردت را داره یا مودمت قاطی کرده یه بار مودمت را ری استارت کن و اگه امکانش برات هست با یه مودم دیگه تست کن یه سر هم برو لیست شماره هایی که با اکنت شما کانکت شدن را بگیر !

6. این کاربر از navidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamidkashani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كاتالونيا

پيش فرض

از من میشنفین برین شاتل پشتیبانی
    سرعت همه چیز عالی
    البته يه مدتيه خراب شده

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

سلام .
    سرويس ADSL من يه مشكلاتي پيدا كرده !
    وقتي كه connect هستم و مودم روشنه موقع استفاده از تلفن و تماس گرفتن نويز فوق العاده زيادي روي خطه و عملا امكان كار با تلفن گرفته ميشه !
    مشكل بعدي كه تازگي ها رخ داده اينه كه وقتي تلفن زنگ ميخوره يا خودت ميخواي شماره بگيري يا به هر دليلي گوشي برداشته ميشه و ميري رو خط Connect ديگه Sent و Receive نداره و بايد DC بشم و دوباره Connect شم تا كار كنه .
    برا كسي پيش اومده ؟
    خط تلفن خونه مشكل داره يا نويز مال چيز ديگه ايه ؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام .
    سرويس ADSL من يه مشكلاتي پيدا كرده !
    وقتي كه connect هستم و مودم روشنه موقع استفاده از تلفن و تماس گرفتن نويز فوق العاده زيادي روي خطه و عملا امكان كار با تلفن گرفته ميشه !
    مشكل بعدي كه تازگي ها رخ داده اينه كه وقتي تلفن زنگ ميخوره يا خودت ميخواي شماره بگيري يا به هر دليلي گوشي برداشته ميشه و ميري رو خط Connect ديگه Sent و Receive نداره و بايد DC بشم و دوباره Connect شم تا كار كنه .
    برا كسي پيش اومده ؟
    خط تلفن خونه مشكل داره يا نويز مال چيز ديگه ايه ؟
    ممنون
    نویز که عادیه رو خطتت (روی سیم تلفن) باید نیوز گیر یا اسپلیتر بذاری مورد دومت هم فکر کنم یا مال اسپلیتر ورودی مودمته یا اینکه اسپلیتر نذاشتی و از تلفن خروجی گرفتی نوع سیم کشیت را عوض کن

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام به همگی .

دوستان کمک سریع میخوام .

دیکه باهاش درگیر شدم گفت فردا بیا اینجا تا لیست شماره هائی که با یوزر شما کانکت شدن بهتون بدیم .

سوال :
    وقتی مودم خاموشه میتونه مشکل از من باشه ؟ اگه به فرض %1 مشکل از من باشه چطور ثابت کنم که من حتی 1کیلوبایت هم استفاده نکردم ؟

پ. ن : با دایل آپ رفتم یوزرمو چک کردم دیدم نوشته : کاربر در حال استفاده است ... حجم استفاده شده هم 200 مگابایت !!!!

مخلصیم.
    من منتظر نتیجه هستم لطفا اگر رفتید خبرش رو بما بدید.

پروفشنال ardavan_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

S A M S U N Gجان
    درست شد؟
    مطمئن باش مشکل از خودشونه چون برای من هم هر از گاهی اینطور میشه اما زنگ میزنم میگن دچار مشکل شده...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام به همگی .

دوستان کمک سریع میخوام .

من 20 روز پیش که سرویس 1 مگ از صبانت گرفتم 6 گیگ در در 10 روز تمام شد . امروز دوباره من 15 گیگ شارژ کردم .

الان کانکت شدم و یه کم تو اینترنت چرخیدم . بعد دیسکانکت کردم و 5 دقیقه بعد که خواستم کانکت بشم دیدم ارور 691 داد . زنگ زدم پشتیبانی گفت شما داری استفاده میکنی ! گفتم من مودمم خاموشه چطور دارم استفاده میکنم ؟؟؟ کفت 20 دقیقه دیگه تماس میگیریم .

20 دقیقه بعد تماس گرفتن گفتن با این پسورد برو . رفتم کانکت شد ... خواستم دوباره تست کنم دوباره دسکانکت کردم و وقتی خواستم وصل شم بازم ارور 691 داد . زنگ زدم گفت آقا شما یا داری استفاده میکنی یا یکی داره از یوزر شما استفاده میکنه .

سوال :

مخلصیم.
    اگر کسی خطش با صبانت رانژه باشه میتونه از اکانت شما استفاده کنه خب

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •