تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 594 از 1759 اولاول ... 9449454458459059159259359459559659759860464469410941594 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,931 به 5,940 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

2 پورته از دوستم میخوام بگیرم اون خودش تو ISP فن آوا هستش من با مودم ZTE کار کردم 1 سال با همین ISP مشکل نداره الانم دارم با Asus am602 کار میکنم
    شما دلیلی نداره 602 را عوض کنین..

ولی اگه اصرا دارین، با توجه به اینکه دوستتونه ازش بگیرین؛ اگه اذیت نکرد نگه دارین

2. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    wonderland

پيش فرض

اقا من یه linksys دارم رو مرحله که می خوام بزنم به برق یعنی تست اتصال تمامی کابلها گیر میره چه می شه کرد الان دارم با تنظیمات دستی استفاده می کنم ولی خیلی دوست دارم این کامل شه از برنامش اسفاده کنم please help me

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان:

1- یه چرخ تو تاپیک بزنی متوجه میشی که تنها مودمی که هیچ ISP بهش گیر نمیده و بقول شما با همه دوسته ASUS هستش. البته این هم که میگن با تجهیزات ما نمی خوره خیلی درست نیست. بلکه ISP ها دوست دارن با طیف وسیعی از مودم ها برای رفع اشکال کاربرها مواجه نباشن . چون ممکنه یکی یه مودم بخره که اونها تا حالا ندیدن و تو رفع اشکال پست تلفن دچار مشکل شن ( کم بیآرن). درنتیجه کابرها رو مجبور میکنن یا از خودشون بگیرن یا حتما اون چیزی رو بگیرن که اونا میگن.
    -------
    2- باتوجه به سرعت بسیار پائین اینترنت در کشور عزیزمون ، برند و مدا تو سرعت اصلا نقشی ندارن و این امکاناته که تعیین کننده خرید شماست. اینترنت ایران مثل اتوبان همت تهران ، ساعت 6 بعدالظهره !! BMW و پیکان هردو یه متر یه متر میرن جلو و هر دو 2 ساعت تو ترافیک سر کارن !!! فقط تو BMW حوصلت کمتر سر میره چون امکاناتش بیشتره.
    -------
    3- من هم 5 ساله شاتل ART1 دارم. اول یه asus که فقط USB داشت از خودشون گرفتم. ولی حدودا پارسال از بیرون خودم یه Asus-wl600g گرفتم.
    -------
    4- همونطور که گفتم از دید من Asus که اصل چین هم هست تو ایران و با تمام ISP جواب داده. این ها هم میتوه گزینه هات باشه:
    1- am604g : (حدود 75 تومن) که 4تا خروجی LAN داره و با وایرلس هم میتونه تا 15 دستگاه رو وارد شبکه اش کنه و به نت وصل کنه. حدود
    2- wl600g : (حدود 105 تومن) که علاوه بر وایرلس و 4 پورت LAN ، دوتا USB داره تا بتونی یه پرینتر و یه هار اکسترنال یا فلشش مموری رو تو شبکه Share کنی تا همه سیستم هائ یکه بهش وصلن بتونن از اونها استفاده کنن.
    3- N13 : (حدود 185 تومن) که دقیقا از نظر برد و خروجی ها مثل 600 هستش و جایگزین اون محسوب میشه. ولی قدرت کاور کردن اطاف بیشتر شده و از نسل N1 هستش که به گفته خود asus کارائی بیشتری در حذف نویزها روی وایرلس داره.

دو مدل N11 ( حدود 148 تومن ) و G11 هم هست که USB ندارن و بردشون هم از 600و n13 کمتره. که توصیه نمی کنم بگیرینشون.

این لینک سایت Asus: تو منوی سمت چپ روی ADSL کلیک کن:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    واسه اطلاعات بیشتر میتونی به فروشگاه دالای کامپیوتر تو پایتخت:
    کد:
    یا شرکت تهران فراژه که من خودم از همین خریدم (پارسال) :
    کد:
    زنگ بزنی
    ممنون بابت جواب کاملتون
    اما من با گرم شدن ایسوس مشکل دارم!
    این مدل wl600 هم داغ میکنه؟!
    linksys رو خیلی ها ازش تعریف کردن اما گویا با شاتل مشکل داره! مودم های وایرلس دارش چند نوع هستن و چه قیمتی؟ این قابلیت شرینگ اطلاعات از فلش یا هارد پرتابل خیلی به دردم میخوره لینکسیس این مدلکی داره؟
    Last edited by farshad86; 06-01-2010 at 13:01.

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ممنون بابت جواب کاملتون
    اما من با گرم شدن ایسوس مشکل دارم!
    این مدل wl600 هم داغ میکنه؟!
    linksys رو خیلی ها ازش تعریف کردن اما گویا با شاتل مشکل داره! مودم های وایرلس دارش چند نوع هستن و چه قیمتی؟ این قابلیت شرینگ اطلاعات از فلش یا هارد پرتابل خیلی به دردم میخوره لینکسیس این مدلکی داره؟
    داغ شدن ایسوس مشکلی در کارائیش ایجاد نمی کنه. شما مودم وایرلس بهتر از wl600 توی بازار پیدا نمی کنین، لینکسیسها هم به پاش نمی رسن. اگه خیلی نگران داغ شدنش هستین یه فن 80 بخرین بزارین بغلش خنکش کنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان کسی asus 604g رو امتحان کرده ؟ میخوام ببینم وایر لسش پشت 1و2 تیغه دیوار جواب میده؟ بدون افت قابل توجه

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان کسی asus 604g رو امتحان کرده ؟ میخوام ببینم وایر لسش پشت 1و2 تیغه دیوار جواب میده؟ بدون افت قابل توجه
    بله، اگه فاصله تون کم باشه، پشت دیوار بتون هم اصلا افت نداره

8. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بله، اگه فاصله تون کم باشه، پشت دیوار بتون هم اصلا افت نداره
    کل مساحت خونه 170 هست
    برای شاتل یخوام بگیرم
    Last edited by mehdi_np; 06-01-2010 at 14:01.

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اگه مودم را در یه جای مرکزی و در ارتفاع نسبتا بالاتر که دورش هم باز باشه قرار بدین ممکنه بهتون جواب خوبی بده، اگه می خواین خاطر جمع باشین یا از یکی از دوستاتون بگیرین امتحان کنین (هر مودم وایرلسی سری g که باشه فرق زیادی نمی کنه) یا برای اطمینان یه مودم سری n بخرین. شرکت isp تاثیری نداره

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

شما دلیلی نداره 602 را عوض کنین..

ولی اگه اصرا دارین، با توجه به اینکه دوستتونه ازش بگیرین؛ اگه اذیت نکرد نگه دارین
    asus am602 براي من نيستش و حالا بين Aztech و asus كدوم بهتر هستن؟؟؟؟ البته asus رو تنظيمات انجام دادم كه هر وقت اينترنت قطع ميشه خودش وصل بشه ولي اصلا عمل نميكنه. dial on رو روشن گذاشتم.

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

asus am602 براي من نيستش و حالا بين Aztech و asus كدوم بهتر هستن؟؟؟؟ البته asus رو تنظيمات انجام دادم كه هر وقت اينترنت قطع ميشه خودش وصل بشه ولي اصلا عمل نميكنه. dial on رو روشن گذاشتم.
    مودم aztech زیاد رایج نیست، اگه مشکلی داشته باشین احتمال اینکه راهنمائیتون کنن کمتره ولی بازم اگه دوستتون می تونه کمکتون کنه برش دارین..

13. 2 کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •