شما دلیلی نداره 602 را عوض کنین..
ولی اگه اصرا دارین، با توجه به اینکه دوستتونه ازش بگیرین؛ اگه اذیت نکرد نگه دارین
شما دلیلی نداره 602 را عوض کنین..
ولی اگه اصرا دارین، با توجه به اینکه دوستتونه ازش بگیرین؛ اگه اذیت نکرد نگه دارین
اقا من یه linksys دارم رو مرحله که می خوام بزنم به برق یعنی تست اتصال تمامی کابلها گیر میره چه می شه کرد الان دارم با تنظیمات دستی استفاده می کنم ولی خیلی دوست دارم این کامل شه از برنامش اسفاده کنم please help me
ممنون بابت جواب کاملتون
اما من با گرم شدن ایسوس مشکل دارم!
این مدل wl600 هم داغ میکنه؟!
linksys رو خیلی ها ازش تعریف کردن اما گویا با شاتل مشکل داره! مودم های وایرلس دارش چند نوع هستن و چه قیمتی؟ این قابلیت شرینگ اطلاعات از فلش یا هارد پرتابل خیلی به دردم میخورهلینکسیس این مدلکی داره؟
![]()
Last edited by farshad86; 06-01-2010 at 13:01.
داغ شدن ایسوس مشکلی در کارائیش ایجاد نمی کنه. شما مودم وایرلس بهتر از wl600 توی بازار پیدا نمی کنین، لینکسیسها هم به پاش نمی رسن. اگه خیلی نگران داغ شدنش هستین یه فن 80 بخرین بزارین بغلش خنکش کنه.
دوستان کسی asus 604g رو امتحان کرده ؟ میخوام ببینم وایر لسش پشت 1و2 تیغه دیوار جواب میده؟ بدون افت قابل توجه
بله، اگه فاصله تون کم باشه، پشت دیوار بتون هم اصلا افت نداره
کل مساحت خونه 170 هست
برای شاتل یخوام بگیرم
Last edited by mehdi_np; 06-01-2010 at 14:01.
اگه مودم را در یه جای مرکزی و در ارتفاع نسبتا بالاتر که دورش هم باز باشه قرار بدین ممکنه بهتون جواب خوبی بده، اگه می خواین خاطر جمع باشین یا از یکی از دوستاتون بگیرین امتحان کنین (هر مودم وایرلسی سری g که باشه فرق زیادی نمی کنه) یا برای اطمینان یه مودم سری n بخرین. شرکت isp تاثیری نداره
asus am602 براي من نيستش و حالا بين Aztech و asus كدوم بهتر هستن؟؟؟؟ البته asus رو تنظيمات انجام دادم كه هر وقت اينترنت قطع ميشه خودش وصل بشه ولي اصلا عمل نميكنه. dial on رو روشن گذاشتم.
مودم aztech زیاد رایج نیست، اگه مشکلی داشته باشین احتمال اینکه راهنمائیتون کنن کمتره ولی بازم اگه دوستتون می تونه کمکتون کنه برش دارین..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)