سلام بر همه
به به....
چه خبر این جا
اگه همدیگرو میدین الان یه بگو مگوی حسابی میدیدیم...
بابا کوتاه بیاید
سلام بر همه
به به....
چه خبر این جا
اگه همدیگرو میدین الان یه بگو مگوی حسابی میدیدیم...
بابا کوتاه بیاید
دوست عزیز من که بخشیدمت نمیدونم دیگه چرا الکی بحث میکنیفکر کنم بچه ها دوست ندارن تو این تاپیک از این حرفا بزنیم ، من که از طرف خودم از همهی بچه ها معذرت خواهی کردم شمارو نمیدونم؟!
برای اینکه این پست اسپم نشه: دوستان دقیقا نمیدونید دانشگاه آزاد چندتا حوزه تو کرج داره؟
3 سال ریاضی میخونی و 3 ماه زیست پزشکی تهران قبول میشی
3 سال زیست میخونیم و 3 ماه ریاضی قبول نمیشیم(آرایه:اسلوب معادله)D:
اینم یه ناعدالتی دیگه!!!!!!!!!!!!!پارسال یکی از بچه های مدرسمون با دیپلم ریاضی رتبه 76 کنکور تجربی شد!!!!!!!!!
خیلی آدمو میسوزونه چون اصلاً تو رشته خودش موفق نبود...
باز خوبه تو به حرف من رسیدی!!!!!!!!!!یکی میره این بنده خداها رو میگیره بعد که خدمتش تموم شد میره پی یکی دیگه
دوست عزیز من که بخشیدمت نمیدونم دیگه چرا الکی بحث میکنی
داداش من میگم اصلاً اون پستو ندادم !!!!!!!!!تو میگی بخشیدمت؟!![]()
این چرا اینطوریه!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر آنچه که شما میخواستید!!!!!!!!(لینک بدون مشکل)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه دوستان نگفتن دیگه این بحث ادامه ندید بابا بیخیال شید دیگه چقدر بی قانونی(البته شما بنیان گذار تاپیکیت قانون واسه شما فرق میکنه منم به خاطر این کارتون از شما تشکر میکنم که بچه هارو یه جا جمع کردید)
درسته ناعدالتیه ولی اونی که این ناعدالتی میکنه اصلا به ناعدالتی فکر نمیکنه به این فکر میکنه که خیلی زرنگهاینم یه ناعدالتی دیگه!!!!!!!!!!!!!پارسال یکی از بچه های مدرسمون با دیپلم ریاضی رتبه 76 کنکور تجربی شد!!!!!!!!!
من از همه عذر میخوام ولی باید اینو بنویسم من دیشب خیلی به این قانون فکر کردم اولا این کار دولت خیلی ضایع است چون یه جورایی آدمای معلول تحقیر کرده دوما حتما باید یه قانونی بذاره که شخص حق طلاق دادن نداره و اگه طلاق بده باید یه مهریه سنگین بپردازهباز خوبه تو به حرف من رسیدی!!!!!!!!!!
شرمنده یادم نبود اون پست عمه من داده بودداداش من میگم اصلاً اون پستو ندادم !!!!!!!!!تو میگی بخشیدمت؟!
اصلا من کاری با این کارا ندارم من میگم دوستان ناراحت میشن این بحثارو اینجا ادامه میدیم ولی شما همش ادامه میدید من از همه ی شما معذرت میخوام و از شما هم خواهش میکنم منو ببخشید حالا خوب شد؟!
سلام دوستان
من رفتم کارت آزاد رو امروز گرفتم .
شناسنامه یا کارت ملی رو قبول می کردند و نیازی به برگه ی اعتباری ثبت نام اینترنتی نداشت.
به ما که یه برگه ی جدا دادند و بر اساس شماره ی داوطلبی حوزه رو کامل مشخص کرده بود. روی کارت هم فقط شماره شناسنامه و داوطلبی و انتخاب رشته هایی که کردید و یه سری جزییات دیگه رو نوشته .دوستان روی کارتهای آزاد نوشته حوزه کجاست ؟ یا باید از جای دیگه پیدا کنیم؟
روز چهارشنبه هم برای کسایی هست که تاخیر کردند در گرفتن کارت .
موفق باشید
در مورد گرفتن کارت از اینترنت نگفتن؟
من توی سایت سنجش دیدم نوشته بود بین 2شنبه و 4شنبه میاد.
آخر این صفحه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دختر عموم پارسال 3100 منطقه یک تجربی شد بعد میکروبیولوزی مراغه قبول شد بعدش سهمیه شو اعمال کردن(سهمیه هیئت علمی) اومد شنوایی دانشگاه ایران !!!.
و دختر عمه ام هم پارسال 24 منطقه 3 شد نه پزشکی تهران قبول شد نه مشهد.انتخاب سومش قبول شد پزشکی اصفهان.
خیلی زور داره به خدا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)