سلام
سوم ریاضی هستم به نظر شما چه برند کتاب هایی رو بگیرم که هم به امتحان نهایی کمک کنه هم باعث افزایش تسلط در کنکور بشه
سلام
سوم ریاضی هستم به نظر شما چه برند کتاب هایی رو بگیرم که هم به امتحان نهایی کمک کنه هم باعث افزایش تسلط در کنکور بشه
عربی ایاد فیلی برای ما رشته های ریاضی ، تجربی و ... کافیه . حتی انسانی ها عربی ایاد فیلی براشون کمه چون بعضی مطالب
اختصاصی عربیشون رو حتی ایاد فیلی نداره . پس فکر نکنین این کتاب مختص رشته های انسانیه .
+
فکر نمی کنین این مبحث معرفی کتاب که هر کاربری میاد و یِ سری کتاب های تکراری که ما همه اونا رو
داریم و باهاش کم و بیش آشنائی داریم دیگه قدیمی شده ؟ یا حداقل تکراری .
چون من این تاپیک رو کامل ! خوندم خیلی ها همین کتاب ها رو قبلا تو پست ها کامل و جامع معرفی کردن .
نه فكر نميكنيم اينطور باشه چون معمولا افرادي ميان اين تاپيك كه از تجربه هاي ديگران در كتاب هاي مختلف استفاده كنن و ما هم بايد راهنماييشون كنيم .
براي امتحان هاي نهايي كتاب هايي مثل مبتكران براي دروس اختصاصي خوبن . چون باعث افزايش تسلط بر مطالب و يادگيري عميق و دقيق و مفهومي ميشن . براي نمونه سوالات امتحاني هم گل واژه خيلي خوب و مناسبه .
تسلط در كنكور قضيش جداست و بايد براش كتاب هاي تست بخونين كه براي هر درسي مفصلا در تاپيك توضيح داده شده و هر درسي رو بخواين بچه ها راهنماييتون ميكنن .
جوانه پویا سی دی تدریس داره برای ریاضی پیش دانشگاهی . به نظرم مفاهیم اولیه رو خوب اموزش داده.18 تا سی دی هست در 4 جعبه.
جعبه ی اولش رو بگیر ببین به دردت میخوره یا نه.
دور برت رو با کتابهای مختلف پر نکن.گیج میشی![]()
نهایی با کنکور فرق داره ولی بازم به صورت زیر
تنها حسابان آموزش عباس امیدوار 2 جلد بگیر واس کنکور خوبه واس نهایی هم خوبه
واسه نهیی هم گاج سیاه یا گل واژه یا دوسالانه بگیر زبان فارسی رو حتما گل واژه بگیر چون من نتیجه گرفتم ادبیاتم گاج سبز بگیر واس کنکورتم بد نیست عربی هم واسه امتحان نهایی باید سوالای سال پیش رو حل کنی گاج سیاه هم می تونه هم به کنکورت هم به نهاییت کمک کنه فیزیک فقط سوال زیاد حل کن از گاج مشکی حسابان هم که گفتم اموزشو از عباس امیدوار با سوال یا از دوسالانه یا از گاج سیاه
شیمی هم واسه اموزش بهمن بازرگان هم کتاب تست داره هم آموزش که اگه شمیت بد نیس تست کفاف میده شیمی هم سوالای سال پیش رو واسه نهایی بخون
دینی هم که واسه کنکور فرق داره خوندنش ولی واسه نهایی یکه کتاب سوال بگیر
هندسه هم الان ابوالقاسمی رو بگیری زیاد به دردت نمی خوره سعی کن به تمرینات کتاب و جزوه معلم مسلط بشی چون همش سوال کتاب
جبر هم من خودم کار آزمون مبتکران جواب داد خیلی خوب بود پیشنهادم اون بگیری واسه کنکور مبتکران با عکس هندونه
برای تاریخ ادبیات کدوم بهتر و کامل تره؟
کلک معلم - شبقره - مصور تخته سیاه
بهتر
مصور تخته سیاه
کامل تر
کلک
تخته سیاه بهتره فکر کنم
من که همون تاریخ ادبیات و درامد گاج رو میخونم .
و خود کتاب .
بقیه ش به نظر من بیخوده .
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
دیگه هر چی کتاب آموزشی هست تا همین یک ماهه بخرین و تمومش کنین .
منظورم کنکوره .
کتاب تست البته بحثش جداست .
سلام نه.چاپ 88 تو بازاره.کلا قلمچی بیشتر کتاباش رو ویرایش جدید نکرده.
دوستانی که قصد عضویت در گروه رتبه های برتر کنکور تشریح ،نکات و بررسی سوالات ازمونا.با حضور مهندس مجیدی و دانشجویان برتر رو دارن میتونن به من یا mohamad_nik یا niley_joon پی ام بدن تا واسشون دعوت نامه ارسال شه.
ثبت نام فقط با دعوت نامه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)