تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 594 از 1138 اولاول ... 944945445845905915925935945955965975986046446941094 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,931 به 5,940 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

سلام. من روزی که کارب کارتر خریدم یک همچین چیزی بالاش بود! از فروشنده سوال کردم که کار این چیه؟! گفت من وارد نیستم شماره یک مکانیک رو گرفت گفت صحبت کن.این از اینا نصب میکنه
    بنده خدا اونم گفت وقتی کولر میگیره کمی گاز میده ... من با خودم فکر میکردم مگر میشه؟! یک سیم خیلی نازک بتونه فشار بده!؟ با خودم گفتم حتما مربوط به معکوس کش برقی هستش.. !
    الان دیدم در مورد اون قطعه داره صحبت میشه و شما هم فرمودید که مربوط به گاز دادن برای گرفتن کولر میشه!
    خب اگر اینجوری باشه من بیام از برق کلاج کولر استفاده کنم؟ یا اصلا نیازی نیست!؟
    اگر دقت کرده باشین این کارب ها مستیقم سوار نمیشه و مشکل اصلی اون با سیم گاز و سیم سبقت هستش! عکس هاشو پیدا نکردم. پیدا کنم با توضیح نشون میدم که چوری باید جور کرد...!

2. 4 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اگر سیمکشی ماشین سالم باشه نیازی به گرفتن برق از کمپرسور نیست و یه فیش برای اتصال به گازبرقی وجود داره.ضمنا با یه سیم که به مثبت باتری وصله میتونید به سر جافیش گازبرقی اتصال بدید و در موقعی که موتور روشنه در صورت سلامت قطعه کارکرد اون رو ببینید.
    البته من از یه مکانیک در مورد کارایی دیگر گاز برقی اینطور شنیدم که این قطعه زمانی که میخواهید موتور رو خاموش کنید برای جلوگیری از ادامه کارکرد موتور (بعضی موتورها پس از بستن سویچ کمی به کار ادامه میدن !) برای لحظه ای وارد عمل شده و زمانی که برق سر شمعها و کویل قطع شد کمی پدال رو فشار میده که موتور پس نزنه و کارکردش متوقف بشه.البته در مورد این کارایی من فقط شنیدم و با توجه به اینکه کاربراتوری که الان دارم گاز برقی نداره و گاز برقی ماشین قبلیم هم توسط مکانیک عزیز مورد عنایت قرار گرفت و از کار افتاد نمیدونم که کارایی دوم صحت داره یا نه .
    در این مورد استاد (camaro lt) باید ما رو روشن کنن

4. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنونم جناب محمد
    قضيه همون چيزيه كه خود شما هم فرمودين و اين قطعه به نام چوك كولر يا ساسات كولر معروفه و با برق كار ميكنه و به صورت يك آهنرباي موقتي در مياد و شافت يا همان پيم مورد نظر به سمت بيرون حركت كرده و با فشار به خروسكي اهرم كاربراتور باعث بيشتر شدن فشار گاز كاربراتور ميشه( بجاي فشار دادن به پدال گاز)
    همين كار رو توي ماشينهاي ديگه هم ممكنه به صورتهاي ديگه انجام بدن، مثلا توي پرايد بوسيله يه وكيوم با فشار هوا كه لوله اون به شير برقي هوا وصل شده انجام ميشه.
    با چرخش اين قطعه تنظيم دور موتور( به اصطلاح سِلو) هم انجام ميشه( در نوا) اما در موتورهاي 8 سيلندر پيچ تنظيم سلو جداگانه است و ربطي به اين قطعه نداره.
    و در مورد خاموش كردن موتور بعد از بستن سوئيچ، اولين باره كه اينو ميشنوم و ممكنه اين كار رو هم انجام بده اما تابحال من نديدم.
    در حال حاضر اين قطعه چوك كولر روي كارب ماشين من سواره و عمل هم ميكنه منتها چون كولر گاز گيري نشده و البته زمستان هم هست، از اون استفاده نكردم( فيش برق اون رو در آوردم تا بيهوده قطع و وصل نكنه).
    فكر كنم بتونين دست دوم اون رو توي اوراقيها پيدا كنين و يا توي تعميرگاه كاربراتور از روي كاربهاي دست دوم باز كنن،

6. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان من بالاخره نوا را فروختم دنبال یه بیوکم کسی سراغ داره؟ یه چیزی ترو تمیز و مناسب

8. 2 کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام .به سلامتی پس بالاخره فروختین.میشه بفرمایید ماشین رو چند فروختین؟
    و چقدر میخواین برای خرید بیوک هزینه کنید؟(شاید به موردی برخوردم و خدمت شما معرفی کردم).

10. 2 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من بالاخره نوا را فروختم دنبال یه بیوکم کسی سراغ داره؟ یه چیزی ترو تمیز و مناسب
    سلام میشه بگید کدوم شهر هستید.تا بتونیم بهتر کمکتون کنم.

12. این کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

داشتم یک سرچی میکردم اینو دیدم! تو سایت tt . جناب هومایون 8 اتومات اینو گذاشتن

Goodwrench 350 !
    چیزی که واضح هست اینه که این موتور با موتور فابریک جایگزین شده ، یه 350 مشکی دقیقا شبیه سایر موتورهای 350 شورولت با یه فرق کوچیک : درب روغن در سوپاپ ، سمت راست گوشه بالا ، خب این فرقی بود که من تو نگاه اول متوجه شدم ( ممکنه جای درب سوپاپ چپ و راست تغییر کرده باشه ) البته این چیزی بود که تو یه نگاه متوجه شدم و شاید اگه موتور تمیز بشه و دقیق تر بررسی بشه فرقای دیگه ای هم داشته باشه
    برچسب خوش نقش و نگار جی ام گودرنچ از زیر اونهمه جرم بشدت خودنمایی می کرد جوری که تو این فکر رفتم این باید یه چیز خاص باشه الان هم که یه سرچ مختصری کردم اینارو متوجه شدم :
    بلوک 4 پیچ
    تایپیت هیدرولیک
    پیستون تخت با شاتون ال تی 1
    ضریب کمپرس : 8.5 به 1

چیزای دیگه هم هست مثلا این موتور با اینتیک ادل براک و هدرز هوکر هم عرضه شده که تو این حالت 249اسب بخار قدرت و 330 پاوند تورک داشته (اینی که من دیدم اینتیک ( سنگ وسط ، منیفولد ) بیوکی آبی رنگ روش نصب شده بود)
    پایین ترین قدرتی که برای این موتور گفته شده 195 هست و اعداد تا 255 ادامه داره. ضمنا پیک قدرت و گشتاور تو دورهای بالاتری نسبت به 350 معمولی بدست میومده دیگه اینکه این موتور توسط جی ام روی تراک ها اواخر دهه 70 و اواسط دهه 80 نصب میشده

14. 6 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

البته يه مورد هست و اينكه ممكنه درب قالپاق سوپاپها مال يه گودرنچ باشه و خود موتور يه 350 معمولي بيشتر نباشه، مضاف بر اينكه با جابجا كردن درب سوپاپها با همديگه ، راحت ميشه محل درب روغن رو هم جابجا كرد.
    در هر صورت اگر موتور اماده به كار بشه و تست كنن شايد بشه بيشتر ازش اطلاعات بدست آورد.
    امشب بعد از چند روزي كه ماشين خواب بود ، باهاش بيرون رفتم و جلوي درب فروشگاه پارك كردم..
    حقيقتش رو بگم، ديگه خسته شدم از بسكه اينجور سوالات رو شنيدم:
    آقا اين نوا مال كيه؟؟!!
    ما شماست؟؟؟؟!!!
    فروشيه؟؟؟؟!!!!
    حالا اينها چند ميارزن؟؟؟؟!!!
    چطور ماشينيه؟؟؟؟!!!
    خوبن؟؟؟؟!!
    لوازمشون گير مياد؟؟؟؟!!
    تند ميرن؟؟؟!!
    قوي هستن؟؟؟؟؟!!!
    ....؟؟؟!!
    ......؟؟؟!!!
    ......؟؟!!!
    و در ادامه اين جملات رو ازشون ميشنوم:
    واقعا اينها ماشينن....
    حرف ندارن...
    مَردن..مَـــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـرد....!!!
    آخر كلاسه اين ماشينا..!!
    ....!!
    .......!!!
    .........!!!!
    ....!!!!!!!
    خلاصه منم با صبر و حوصله جواب ميدادم تا اين حس خوب و مثبت رو در بين غير حرفه اي ها بوجود بيارم كه آمريكايي سوارها، كلا يه قشر باحال و با معرفتن و سر حوصله و كامل همه چيزو براشون توضيح ميدن!!!
    يه روز ميرسه كه همه ما و ماشينهامون به تاريخ ميپيونديم و افسانه ميشيم...

16. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام بر محمد آقای گل.درست گفتم؟؟
    داشبرد b5 خطیه.یعنی کیلومترش دایره ای نیست و بطور خطی و افقی هست.کلا داشبردش با بیوک معمولی ها فرق میکنه.
    نکته جالب گیربکسش هست که 4 دنده جلو هست.از این گیربکس ها که باید برای دنده عقبش شیفترو بکشیم سمت بالا و بعد دنده رو جا بندازیم.
    b5 هم یکی از اون تیپ های خاص بیوک هست.من خیلی ازش خوشم اومد.شنیده های من میگه چون این تیپ، تیپ اسپورت بیوک بوده دارای موتور های شاتون کوتاه بودن برای شتاب گیری های بهتر و سریعتر.
    جالب اینجا بود صاحب ماشین وقتی ماشین روشن بود بمن گفت ماشینو بندازم دنده عقب و وقتی ماشین توی دنده بود سوئیچو چرخوند و ماشینو خاموش کرد و سوئیچو هم برداشت.بعدش به من گفت حالا ببین میتونی دندشو خلاص کنی.هر کار کردم گیربکس رو از حالت دنده عقب خلاص کنم نشد که نشد.
    راستی این ماشین کولرش هم سالم بود منتها فقط باید شیلنگاش تعویض میشد.
    هنوز موندم که چرا دوستم راضی به معامله ماشین نشد.
    -----------
    سلام.
    همش رو درست گفتین جز مورد اول.
    داشبورد کیلومتر خطی و کیلومتر گرد هیچ ربطی به تیپ ماشین نداره.به مدل ربط داره.
    فقط مدلهای 56 به پایین کیلومتر خطی دارن.
    57 به بالا همه داشبئرد مدل بالایی میشن.
    بیوک بی 5 هم از 56 تولید شده تا 59.
    اکثرآ هم 57 هستن با گیربکس 4 دنده که مثله سی5 هست.

18. 6 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

مرسی محمد جان از راهنماییت.این موردی که گفتی رو نمیدونستم تا حالا.جالب بود.
    به نظر من کیلومتر قدیمی ها خوشگلتر بوده حس کلاسیک بیشتری داره.
    پس با این حساب قیمت این B5 هم خیلی بیراه نبود چون سال تولیدشون خیلی محدود بوده و البته ظاهرا موتورهاشونم فرق میکرده با بیوک معمولی ها.

20. 5 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •