تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 594 از 905 اولاول ... 94494544584590591592593594595596597598604644694 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,931 به 5,940 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلامی دوباره .
    آقا من پراید 141 مدل 85 دارم.
    چراغ باطری و دستی و کمربند بصورت کمرنگ روشن می مونن. روشن خاموش میشن. وقتی دستی بالاست چراغ دستی پر رنگ روشنه. وقتی دستی پایینه چراغ کمرنگ روشنه و چشمک میزنه.
    باطری تازه است. وقتی کمربند ها بسته نیستن جراغ مربوطه پررنپ روشنه اما وقتی کمربندها بسته هستن چراغ مربوطه کمرنگ چشمک میزنه. به خیلی ها نشون دادم.
    دیگه نمیدونم چیکار کنم. یک بار پانل نمایشگر رو کلا باز کردم کلا وارسی کردم مشکلی نداشت.
    از چی میتونه باشه ؟ آیا برای کسی پیش اومده ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    یه ااتصال کوتاه یا کثیفی در مدار یا پشت کیلومتر دارید

2. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان وقت همگی بخیر .
    آقا امروز متوجه شدم فن رادیاتورم کار نمیکنه.
    دمای آب وسط بود یه کمی هم داشت رد میشد بالاتر . بچه ها گفتن یک رله ای داره که شاید اون خرابه.
    اومدن خونه بازرسی کردم رله رو پیدا کردم تست کردم سالم بود. فن رو هم با مولتی متر تست کردم سالم بود. مستقیم از باتری برقش دادم کار میکرد.
    رله عمل نمیکنه . یعنی به سیم پیچ رله برق نمیاد. به سیم پیچ برق میدم عمل میکنه و فن کار میکنه. یعنی یه جورایی از مدار کنترل فرمان به رله نمیاد.
    فشنگی رو هم تست کردم سالمه. یعنی درش آوردم نشانگر آمپر اومد پاییین. دوباره زدم سرجاش آمپر دمای آب رفت بالا.
    حالا موندم دیگه چیکار کنم.

لطفا راهنمایی کنید. تا حالا واسه کسی پیش اومده ؟
    میخام نقشه سیم کشی رو پیدا کنم ببینم سیمهای سیم پیچ رله فن به کجا میرن ؟
    اول فیوزش رو چک کنید اگه سالم بود با مولتی متر پایه هی رله رو چک کنید و ببینید دو تا برق فرمان و تغذیه رو داشته باشه

4. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام من یک پژو پارس 84 دارم که چند وقت پیش دینامش بکل از کار افتادو مجبور به خرید یه دینام جدید (استام صنعت شدم) اما از روزی که خریدم تا همین امروز وقتی استارت می زنم چزاغ STOP و باطری روشن میمونه، چراغ ها کم نور، برف پاک کن ها خسته، شیشه ها کند بالا پائین میرن اما به محض اینکه یه نیش گاز میدی همه چیز اوکی میشه

امروز بردم پیش یه باطری ساز یه لامپ از سر باطری می گرفت وقتی استارت می زدم اوکی بود اما اونو که برمیداشت دوباره همون حالت بود پرسیدم چیکار منم گفت کاری نمشه کرد و حساس نباش !! گفتم داستان این لامپ چیه گفت این باعث شک میشه چون پراغ های خودت نمیتونن اینکارو کنن

حالا می خواستم بدونم باید چیکار کنم ؟

پیشاپیش ممنونم
    فکر می کنم مشکل از یک جای سیستم الکترونیکیه مثل یک مقاومت و یا دایود و آفتامات دینام باشه
    به یک متخصص برق و نه برقکار مراجعه کنید

6. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

باسلام
    جنت بخاری پراید زیر اون قسمتی که به پایین منیفیلد هوا وصل میشه دقیقا اون قسمتی که تو عکس مشخص شده قسمت آلو مینیومی زیرش رو با دست چک کردم مثل یه سوراخ یا منفظ پیچ هستش موتور وقتی سرده ازش آب میاد و چکه میندازه ولی تا گرم میشه آب بندی میشه اون منفظ چی هست و چطوری آب بندیش کنم

8. 2 کاربر از hosein002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلامکم کردن آب بعد تعويض واشر سر سيلندر کاملا طبيعيه و مشکل نداره .
    دليلشم و جود هوا داخل سيستم خنک کنندس که به مرور زمان و کارکرد موتور وين هوا تخليه شده در نتيجه اب جاى هوا را مى گيره و سطح اب رادياتور مقدارى کم ميشه .
    اين پروسه مى تونه تا 7 ال 10 روز طول بکشه و بعد که هوا کاملا خالى شد ميزان اب ثابت ميشه و تغييرى نمى کنه کاملا طبيعيه و مشکلى نداره خيالتون راحت .
    سلام
    ممنون از مطرح کردنِ موضوع هوا در سیستم خنک کننده و ارتباطش با کم شدن آب
    پس نتیجه میگیریم که اگر بعد از ریختن آب دذر سیستم به هر دلیل (تعمیر موتور - شستن سیستم خنک کننده و غیره ) , آبِ منبع انبساط تا حدی کم شد , ممکنه علتش هوای سیستم باشه
    گفتم ممکنه چون شاید سیستم واقعاً نشتی هم داشته باشه .
    پس باید ببینیم با افزودن آب رادباتور آیا باز هم کم شدن آب تکرار میشه یا نه تا بتونیم پی ببریم که سیستم ایراد داره یا فقط هوا داره ؟

=====================================
    در ماشین استاندارد حبابهای هوا فقط 2 جا گیر میافته:
    1- در رادیاتور (بالای رادیاتور چون هوا سبکتر از آب هست و همیشه بالا گیر میافته . ) . این حبابها ظرف چند دقیقه و با حرکت ماشین و داغ شدنِ آب و هوای داخل رادیات , از لوله ای که از بالای رادیاتور به منبع انبساط وصل هست میره به منبع انبساط

2- منبع هم بالاتر از رادیاتور هست و هوا خودش از اون شیلنگِ باریک که معمولاً به اندازه ی یک انگشت ضخامت داره میره به منبع انبساط و اونجا دیگه کاملاً گیر میافته و راه فرار و باز؟شت به سیستم رو نداره چون همیشه نصف منبع آب و نصفش هوا هست و هوا روی آب قرار میگیره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بهترین مثال برای این سیستم استاندار , ماتیز هست
    همین ماتیز فینگیلی , سیستم خنک کننده اش کاملاً استاندارد هست و رادیاتش اصلاً درب نداره !!! چون احتیاجی هم بهش نداره

شما درب رایاتور میبینین ؟ اصلاً خود رادیاتور رو میبینید ؟

منبع انبساط هم حدود 20 سانت بالاتر از موتور و رادیاتور هست تا حبابها راحت بره اونجا ( یا با جاذبه یا با فشار واترپمپ )

با روشن کردن و گاز دادن و فشار واترپمپ , ظرفِ چند دقیقه تمام حبابها یا از راه موتور مستقیماً میره به منبع انبساط میره و از لوله ی بالای منبع با آبِ داغ میریزه توی منبع و اونجا از آب جدا میشه و دیگه هم نمیتونه وارد سیستم بشه . یا از رادیاتور توسط شیلنگ باریک میره به منبع
    اگر آب سیستمش خالی بشه و بخواد دوباره پر بشه , فقط کافیه با موتور سرد , درب منبع انبساط رو باز کنین و آب بریزین و استارت بزنین بدون گاز دادن تا واترپمپ تا حد زیادی هوا رو خارج کنه و منبع تا حدِ بین خطِ hot و cold بالا بیاد
    بعدش درب منبع انبساط رو محکم ببندین و راحت رانندگی کنین
    حبابهای هوا بعد از چند دقیقه کلاً میره توی منبع انبساط و آب منبع هم اندکی کم میشه همونطور که شما گفتین و کار تموم میشه
    بعدش اگر دیدیم با موتور گرم , آب در منبع زیر خط hot/max هست , وقتی موتور سرد شد اندکی آب رادیاتور به سیستم اضافه میکنیم
    به همین سادگی و بدون دنگ و فنگِ هواگیری
    اما اگر بعدش باز هم سیستم آب کم میکنه , دیگه باید دنبال علت گشت که یک یا چند چیز میتونه باشه که قبلاً بارها در مورد مطلب نوشته شده

10. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

باسلام
    جنت بخاری پراید زیر اون قسمتی که به پایین منیفیلد هوا وصل میشه دقیقا اون قسمتی که تو عکس مشخص شده قسمت آلو مینیومی زیرش رو با دست چک کردم مثل یه سوراخ یا منفظ پیچ هستش موتور وقتی سرده ازش آب میاد و چکه میندازه ولی تا گرم میشه آب بندی میشه اون منفظ چی هست و چطوری آب بندیش کنم
    کاش می تونستید با یه آینه کوچک اون زیر رو ببینید و یا عکس بگیریدولی احتمال این هست که از خود جوینت نشتی داشته باشه و از ون قسمت چکه م یکنه
    با چال سرویس هم م یتونید راحت پیدا کنید

12. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

سلام
    ممنون از مطرح کردنِ موضوع هوا در سیستم خنک کننده و ارتباطش با کم شدن آب
    پس نتیجه میگیریم که اگر بعد از ریختن آب دذر سیستم به هر دلیل (تعمیر موتور - شستن سیستم خنک کننده و غیره ) , آبِ منبع انبساط تا حدی کم شد , ممکنه علتش هوای سیستم باشه
    گفتم ممکنه چون شاید سیستم واقعاً نشتی هم داشته باشه .
    پس باید ببینیم با افزودن آب رادباتور آیا باز هم کم شدن آب تکرار میشه یا نه تا بتونیم پی ببریم که سیستم ایراد داره یا فقط هوا داره ؟

=====================================
    در ماشین استاندارد حبابهای هوا فقط 2 جا گیر میافته:
    1- در رادیاتور (بالای رادیاتور چون هوا سبکتر از آب هست و همیشه بالا گیر میافته . ) . این حبابها ظرف چند دقیقه و با حرکت ماشین و داغ شدنِ آب و هوای داخل رادیات , از لوله ای که از بالای رادیاتور به منبع انبساط وصل هست میره به منبع انبساط

2- منبع هم بالاتر از رادیاتور هست و هوا خودش از اون شیلنگِ باریک که معمولاً به اندازه ی یک انگشت ضخامت داره میره به منبع انبساط و اونجا دیگه کاملاً گیر میافته و راه فرار و باز؟شت به سیستم رو نداره چون همیشه نصف منبع آب و نصفش هوا هست و هوا روی آب قرار میگیره

بهترین مثال برای این سیستم استاندار , ماتیز هست
    همین ماتیز فینگیلی , سیستم خنک کننده اش کاملاً استاندارد هست و رادیاتش اصلاً درب نداره !!! چون احتیاجی هم بهش نداره

شما درب رایاتور میبینین ؟ اصلاً خود رادیاتور رو میبینید ؟

منبع انبساط هم حدود 20 سانت بالاتر از موتور و رادیاتور هست تا حبابها راحت بره اونجا ( یا با جاذبه یا با فشار واترپمپ )

با روشن کردن و گاز دادن و فشار واترپمپ , ظرفِ چند دقیقه تمام حبابها یا از راه موتور مستقیماً میره به منبع انبساط میره و از لوله ی بالای منبع با آبِ داغ میریزه توی منبع و اونجا از آب جدا میشه و دیگه هم نمیتونه وارد سیستم بشه . یا از رادیاتور توسط شیلنگ باریک میره به منبع
    اگر آب سیستمش خالی بشه و بخواد دوباره پر بشه , فقط کافیه با موتور سرد , درب منبع انبساط رو باز کنین و آب بریزین و استارت بزنین بدون گاز دادن تا واترپمپ تا حد زیادی هوا رو خارج کنه و منبع تا حدِ بین خطِ hot و cold بالا بیاد
    بعدش درب منبع انبساط رو محکم ببندین و راحت رانندگی کنین
    حبابهای هوا بعد از چند دقیقه کلاً میره توی منبع انبساط و آب منبع هم اندکی کم میشه همونطور که شما گفتین و کار تموم میشه
    بعدش اگر دیدیم با موتور گرم , آب در منبع زیر خط hot/max هست , وقتی موتور سرد شد اندکی آب رادیاتور به سیستم اضافه میکنیم
    به همین سادگی و بدون دنگ و فنگِ هواگیری
    اما اگر بعدش باز هم سیستم آب کم میکنه , دیگه باید دنبال علت گشت که یک یا چند چیز میتونه باشه که قبلاً بارها در مورد مطلب نوشته شده
    سلام
    محمد جان . ممنون از توضيحات دقيقتون
    بله بايد عرض کنم که همون طورم که فرموديد کم کردن اب بعد تعويض واشر يا آب رادياتور در طى چند روز کاملا عاديه
    ولى خوب اين هواى محبوس شده در رادياتور در ماشين هايي که دارى منبع انبساط هست زود و در ماشين هايى که بدون منبع ونبساط هست دير تر تخليه ميشه . الان در پرايد همون طور که خودتون اشاره کرديد به دليل وجود منبع انبساط (قمقمه اب) اين هوا زود تر تخليه شده .
    مورد بعد اينکه از کجا بفهميم که ديگه هوايي داخل رادياتور نيست . خب اگه هوا داخل رادياتور نباشه اول اينکه مي ميزان کم شدن اب ديگه ثابت ميمونه و ديگه کم نميشه و دوم اينکه با باز کردن درب رادياتور موقع صداى بودن موتور هيچ صداى اضافى مثل خارج شدن هوا ( فس) از درب رادياتور خارج نميشه .
    مورد بعد روش هاى غلط هوا گيرى رادياتور هست که بعضا باعث ميشه دوباره اب کم بشه .
    يکى از روش هاى غلط اينه که با گرم شدن موتور و باز شدن ترموستات درب رادياتور را و پيچ هوا گيرى را باز مى کنند و شروع به اب ريختن درون رادياتور مى کنند اين روش خودش باعث هوا گرفتن رادياتور مى شود .
    ايشالا سر فرصت روش هوا گيري بهينه ى پژو را با تصوير خواهم گفت .

14. 2 کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

دوستان این قضیه معاینه فنی خودروها که در خبرها اومده چیه؟؟؟
    پراید من اسفند 91 هست باید معاینه فنی انجام بدم؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

دوستان این قضیه معاینه فنی خودروها که در خبرها اومده چیه؟؟؟
    پراید من اسفند 91 هست باید معاینه فنی انجام بدم؟؟؟
    از خبر جدید اطلاع ندارم ولی دوست عزیز تمام خودرو ها که تا چند سال پیش با عمر بلای 3 سال و از پارسال عمر بالای 5 سال داشته باشند باید سالی یکبار و در برخی مواقع هر شش ماه یکبار به مراکز معاینه فنی مراجعه کنند و برچسب معاینه فنی رو به شیشه بچسبونند
    در غیر اینصورت پلیس بخصوص پلیس راه جریمه می کنه
    در شهر همم اگه به هر دلیل پلیس شمارو متوقف کنه نداشتن معاینه فنی که در برخی شهر ها کارت و در برخی دیگه برچسب هست جریمه داره

یک هزینه می گیرند و چند ساعت معطلی
    ظاهر خودرو و شیشه سالم
    نداشتن سیستم پخش صدای خاص و در برخی مواقع شیشه دودی
    تست تمامی چراغ ها
    تست کمک فنر و ترمز و تست آلایندگی

17. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

از خبر جدید اطلاع ندارم ولی دوست عزیز تمام خودرو ها که تا چند سال پیش با عمر بلای 3 سال و از پارسال عمر بالای 5 سال داشته باشند باید سالی یکبار و در برخی مواقع هر شش ماه یکبار به مراکز معاینه فنی مراجعه کنند و برچسب معاینه فنی رو به شیشه بچسبونند
    در غیر اینصورت پلیس بخصوص پلیس راه جریمه می کنه
    در شهر همم اگه به هر دلیل پلیس شمارو متوقف کنه نداشتن معاینه فنی که در برخی شهر ها کارت و در برخی دیگه برچسب هست جریمه داره

یک هزینه می گیرند و چند ساعت معطلی
    ظاهر خودرو و شیشه سالم
    نداشتن سیستم پخش صدای خاص و در برخی مواقع شیشه دودی
    تست تمامی چراغ ها
    تست کمک فنر و ترمز و تست آلایندگی
    ممنون در خبر جدیدی که من خوندم نوشته خودرو های با عمر 10 یا زیر ده سال ( یعنی حتی اگه شما 2 سال هم باشه ماشین رو صفر خریده باشی!؟؟؟؟؟؟؟ ) باید هر 6 ماه و خودرو های بالا ی ده سال هم باید هر 3 ماه به معاینه فنی مراجعه کنند.

حالا باید از کجا دقیقش رو پرسید؟؟؟
    پلیس +10؟

19. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •