ورژن IE خودتون رو به 8 وآپدیت بروز ارتقا بدید
به منوی toools برید و بعد option و تب advance رو بیارید و تیک گزینه Disable script debugging رو بزنید
موفق باشید![]()
ورژن IE خودتون رو به 8 وآپدیت بروز ارتقا بدید
به منوی toools برید و بعد option و تب advance رو بیارید و تیک گزینه Disable script debugging رو بزنید
موفق باشید![]()
اطلاعات افراد همیشه در ایمیل شما موجوده و جای نگرانی از این بابت نیست ولی برای بک آپ گرفتن یک روش وجود داره
به آدرس زیر برو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از منوی Tools گزینه Export (در بعضی از موارد سمت راست تصویر قرار داره)رو انتخاب کن و نوع فرمتی که میخوای از کانتکت هات کپی برداری بشه رو انتخاب کن
سلام دوست عزیز منظور شما منوی tools کجاستاز منوی Tools گزینه Export (در بعضی از موارد سمت راست تصویر قرار داره)رو انتخاب کن و نوع فرمتی که میخوای از کانتکت هات کپی برداری بشه رو انتخاب کن
تو اون لینکی که بهتون دادم دیگه
خب دوست عزیز چطور همچین کاری ممکنه؟
خیلی خیلی ببخشید، اما آخه این حرفتون با عقل جور در میاد؟
برادر من اگر من جواب اون سوالا رو میدونستم که مزاحم شما نمیشدم...
دوستان کس دیگری نظری در این مورد نداره؟
دوستان خواهش میکنم اگر کمکی از دستتون بر میاد به من بگید.
مشکل من اینه که یه آیدی یاهو دارم که پسوردش رو فراموش کردم.
یه برنامه ای هست به اسم Yahoo Password که کارش اینه که پسورد یاهو رو به صورت یه فایل استخراج میکنه و هر وقت بخوای میتونی به وسیله اون یوزر و پسورد رو وارد کنی و استفاده کنی.
اما الان من خود پسورد رو لازم دارم...
میخوام یه تروجانی، چیزی نصب کنم که پسورد رو بهم بده.
چیزی سراغ دارین که به کارم بیاد؟ (دقت کنید Key Logger به دردم نمیخوره. چون پسورد به وسیله اون برنامه وارد میشه نه کیبورد)
دقیقا این حرف من با عقل جور در میاد چون به موضوع اینکه جواب سوالات رو یادتون نیست اشاره ای نکرده بودید
==
در مورد رجیستری من تا حالا امتحان نکردم ولی یک لینک براتون قرار میدم امیدوارم مفید واقع بشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یه با مرام پیدا نمیشه به سوال چند روز پیش من که بی جواب مونده جواب بده
دمتون گرم جواب بدین دیگه.
من یه مشکل تو یاهو دارم اینکه:
هر وقت تو روم میرم pm تو رومم برا همه میره ولی وقتی خصوصی چت میکنم pm نمیره
تا حالا هم چند تا کار کردم که حل بشه ولی جواب نداده مثلا یاهو 10 نصب کردم یا از منوی internet option , گزینه delet cookies , delet files رو زدم ولی جواب نداده چی کار باید کنم؟
خب من حالا این کار رو کردم
اما الان نمیدونم اصلا چه فایده ای داشت تغییر این عدد از 1 به 100.
هیچ راهی برای بدست آوردن اون پسورد معرفی نکرده این آقا.
سلام یه نرم افزار هست با نام Yahoo Password Recovery ببینید جواب می گیرید.
اگه هم با مرورگر یه بار وارد میل شده باشید می تونید ببینی دبا استفاده از نرم افزار پسورد ریکاوری مربوط به اون مرورگر جواب می گیرید یا خیرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)